Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hatan aksam az yemek olmus, doymamissin, oyle olunca da pastaya hayir diyememissin.
Az yemek bu sebeple tehlikeli. Salata ekleyip menuyu bollastirmak, o mideyi doldurmak gerekiyor bence.

Oglenki pastayı da muhtemelen 1 kerecikten birsey olmaz diyerek yedin.

Tarti oncesi cok kotu olmus, haftasonu menusunde olabilirmis.

Geldim kaptanım kusura bakma dün çok fena migrenin tuttu hiç bişey yapamadım ama diyeti bozmadım aynen devam giriyorum şimdi menumu

Bu hafta seni begendim demistim, geri alicam begenimi guzel menu aslinda ama senin icin yetersiz. Hem sporun fazla, hem reglsin, hem tedavin var. Salata olmali. Bitter de gun icinde guzel gidermis

Tarti oncesi nasil dibe
Vururum günü olmus
Esas listedesin birde. Olmus mu simdi bu?

Cok guzel menu, keske benim olsa.

Genel olarak begeniyorum menulerini.
44 gr ekmek ne kadar tahmini 1 dilim 2 dilim???

Bugün eşimin doğum günüsü zalım yengeç bu da doğum günü yemeğim aferim deyin ülen

Eki Görüntüle 2877135
of ki ne of beni de çağırsaydın ya bende bundan yerdim. beraber kutlardık doğum gününü.öutlu yaşların olsun komik kadın. fit salataların hep çok bol olsun.

18 gibide ben bayilmisim. Esim yemegi yapmis, Mac izlemeye gitmis. Oglani tembihlemis 30dk sonra anneni uyandir diye.
Sersem gibiyim. Daha is yerinde yorgundum. Ilk hafta olmasina bagliyorum

18 gibide ben bayilmisim. Esim yemegi yapmis, Mac izlemeye gitmis. Oglani tembihlemis 30dk sonra anneni uyandir diye.
Sersem gibiyim. Daha is yerinde yorgundum. Ilk hafta olmasina bagliyorum

Az kaldi cumaya eriştik, ha gayret.

Mascarpone aldim, sende goruyordum hep. Napcaz simdi bunu

Az kaldi cumaya eriştik, ha gayret.

Mascarpone aldim, sende goruyordum hep. Napcaz simdi bunu
Ne Niyetle aldin ?
Yumurta pudding ve Firinda guzel bir yumurta tatlisi icin kullandim. Firindan cikinca yine ustune mascarpone ekleniyordu
Ikisidede yumurta tadi gelmiyoe
CEYDOS pudding i denedi

Bugün iyi uyandım şükür ketojenik 10 gün bitti bugün yumuşak bir geçiş planlıyoruz diyetistenimle bakalım nasıl devam edicezama haftasonu aile ziyaretleri var kazasız belasız atlatırim inşallah
Ketojenigi guzel surdurdun
Migrenin sIk tutarmi?
Ketojenik de sebep olabilir, aliskin olmayinca. Sonra düzenliyor.
Cumartesi gününe saklaya bilirsin ödülu. Pazari kazasiz gecir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…