Ne Niyetle aldin?
Yumurta pudding ve Firinda guzel bir yumurta tatlisi icin kullandim. Firindan cikinca yine ustune mascarpone ekleniyordu
Ikisidede yumurta tadi gelmiyoe
CEYDOS pudding i denedi
Canim salata yapacak vaktim yoktu..ya da soyle söyleyeyim yapacak enerjim yoktu...bitteri yedim bu aradaBu hafta seni begendim demistim, geri alicam begenimiguzel menu aslinda ama senin icin yetersiz. Hem sporun fazla, hem reglsin, hem tedavin var. Salata olmali. Bitter de gun icinde guzel gidermis
Saglikli yag diye dusunTamamen fikirsiz olarak aldim.
Indirimdeydi, aha dedim kaptan yiyor kesin sagliklidir alayim dedim
Evet bu kadarını bende beklemiyordum doğrusuKetojenigi guzel surdurdun
Migrenin sIk tutarmi?
Ketojenik de sebep olabilir, aliskin olmayinca. Sonra düzenliyor.
Cumartesi gününe saklaya bilirsin ödülu. Pazari kazasiz gecir
Iyi aksamlarİyi akşamlar kızlar
Dün telefonum ile ilgili sıkıntı yaşadığım için adim sayım azdıCEYDOS üzgün emojisi koymuşsun bunun icinmiydi bilemiyorum ama...
Kocama ileteyim güzel dileklerini onun doğum günüydü çünküof ki ne of beni de çağırsaydın ya bende bundan yerdim. beraber kutlardık doğum gününü.öutlu yaşların olsun komik kadın. fit salataların hep çok bol olsun.
Saglikli yag diye dusun
Tatli istersen o iki tarif kesiyor istegi.
Ben daha isten geldigim adimlar ileyim. Cocuklari yatirinca yaparim. Belki?Geldim geldim bugünlük Yürüyüşüm bitti yani dışarıdaki olan...1 saat dinleneyim evde devam ederim
Pudding e kahve ekleniyorO zaman haftasonu cocuklarla paylasiriz, puding olani deneyim.
Ketojenik disina cikacaksiniz degil mi, daha hafif seyler derken?Evet bu kadarını bende beklemiyordum doğrusuketojenik diyet sebep oluyormuş ne yazikki regl dönemi öncesi kesin tutar ama daha var neyseki
Calisinca zor be kaptanim..Ona rağmen guzel adimlar attin seni ayrica tebrik ederim diğerleri duymasinBen daha isten geldigim adimlar ileyim. Cocuklari yatirinca yaparim. Belki?
Pudding e kahve ekleniyor
Kakao ile de Olur belki?
Calisinca zor be kaptanim..Ona rağmen guzel adimlar attin seni ayrica tebrik ederim diğerleri duymasinGene de duramazsın biliyorum ben..
Sanırım daha yeniyim diyeNeden kuzum?
Yanlış yorum yapmaktan korkuyorum sanirim.Diger menuleri okuyup yorumlamaya calis.
Bir de arada kendinden bahset, nasilsin nasil hissediyorsun. Yaptigin diyet tarzindan memnun musun, degisiklik yapacak misin gibi.
2.5 litrede fazla içemiyorum nasil içe biliyorsunuz 3-4 litre banada ogretsenize.Iyi aksamlar
Su miktarin 2,5 alti ise uzgun surat yapiyor genelde
peynirim bitti . unuttum. yarın yine teslim noktasından almam gereken kargom var onu almaya gittiğimde alayım. yarın zaten ziyafet çekeceğim.Ne Niyetle aldin?
Yumurta pudding ve Firinda guzel bir yumurta tatlisi icin kullandim. Firindan cikinca yine ustune mascarpone ekleniyordu
Ikisidede yumurta tadi gelmiyoe
CEYDOS pudding i denedi
Sanırım daha yeniyim diye
Yanlış yorum yapmaktan korkuyorum sanirim.
Ama daha aktif olmaya çalışırım.
Aslında çok konuşan biriyim genel olarak ama zamanla alışırım her halde.
2.5 litrede fazla içemiyorum nasil içe biliyorsunuz 3-4 litre banada ogretsenize.
Ben deBeni de ayrica tebrik eder misin.
Hem calistim, hem 40 saate niyetliyim.
Senin adimlarin da harikaydı canim.valla tebriklerlerrr...20 nin altına pek inmedin 1 gun 30 un varBeni de ayrica tebrik eder misin.
Hem calistim, hem 40 saate niyetliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?