ama tatlım ihmal etme bence gerçekten çok kötü haldesin 1 gün iyi öbür gün kötü bence doktora git.Selam kızlar..
Ben hala kötüyüm, dün iyiydim aslında akşam durum değişti.. Hiç halim yoktu, zorla azıcık peynir ekmek yedim geç saatte, ilaç aldım, gece anca kendime gelebildim.. Artı çıkmam da ondan sanırım, 2 gündür de yatıyorum sayılır..
Kaç kez tedavi oldum, tam iyiyim derken basit bir griple bile kötü oluyorum.. Eşim tutturdu yine hastaneye gidelim diye ama çok yorgunum, hiç iğne, ilaç kaldıracak durumda değilim.. Neyse bir kaç güne toparlanıp dönerim inşaAllah aranıza..
Arrietty_
Selam kızlar..
Ben hala kötüyüm, dün iyiydim aslında akşam durum değişti.. Hiç halim yoktu, zorla azıcık peynir ekmek yedim geç saatte, ilaç aldım, gece anca kendime gelebildim.. Artı çıkmam da ondan sanırım, 2 gündür de yatıyorum sayılır..
Kaç kez tedavi oldum, tam iyiyim derken basit bir griple bile kötü oluyorum.. Eşim tutturdu yine hastaneye gidelim diye ama çok yorgunum, hiç iğne, ilaç kaldıracak durumda değilim.. Neyse bir kaç güne toparlanıp dönerim inşaAllah aranıza..
Arrietty_
Ayy inşeAllah şifa olur sana ameliyat en son çözüm ama Rabbim kolaylık versin kaptanımbenim ameliyat olmam lazım canım
doktor bu ilaçlarlada çözülmezse ameliyat demişti
hem taşınma işleri hem kızımın sınavını derken erteledim şu zamana kadar
benim ameliyat olmam lazım canım
doktor bu ilaçlarlada çözülmezse ameliyat demişti
hem taşınma işleri hem kızımın sınavını derken erteledim şu zamana kadar
O zararli caylari ictiginden bu haldesin zatenYaşamayan bilmez valla rahat 1 kilo farkediyor bende zararlı caylardan içmeyeyim dedim tedavi sırasında..Ama tık yok 3 4 gun olduşu temiz pak yontemi deneseydim keske
tabiki sen birincisin.Evett geldim ben. Bi kahve icip yalla disariya busuru isim var. Sankim ben birinciyim bamyam dedigin gibi sadece yuruyus yapacam bundan sonra
Sen iste yeterkitabiki sen birincisin.benim içinde 2000 - 3000 at bugün hedefimi tamamlamam çok zor
Şekerim ben fasulyeden de olsa mezunum. Paylaşma yükümlülüğüm yok. Ki tartilmadim. Taa 18 Eylül'e kadar da tartilmayi düşünmüyorum.
Ohh ablaa. Valla insallah senin gibi olurumŞekerim ben fasulyeden de olsa mezunum. Paylaşma yükümlülüğün yok. Ki tartilamadim. Taa 18 Eylül'de kadar da tartilmayi düşünmüyorum.Biraz da böyle takilayim.
Sağlıkla, huzurla inşaallah.Ohh ablaa. Valla insallah senin gibi olurumDuzenin
ama ben senin skorlarını tutuyorum hala. neyse çıkardım listeden o zaman. geri döndüğünde haber ver hemen ilave edeceğim.Şekerim ben fasulyeden de olsa mezunum. Paylaşma yükümlülüğüm yok. Ki tartilmadim. Taa 18 Eylül'e kadar da tartilmayi düşünmüyorum.Biraz da böyle takilayim.
Şekerim ben fasulyeden de olsa mezunum. Paylaşma yükümlülüğüm yok. Ki tartilmadim. Taa 18 Eylül'e kadar da tartilmayi düşünmüyorum.Biraz da böyle takilayim.
Esini dinle lutfen.Selam kızlar..
Arrietty_
Menü paylaşacağım, dayanamayıp tartilirsam sizlerle tabi ki paylaşacağım. Ayrimiz gayrimiz mi var?ama ben senin skorlarını tutuyorum hala. neyse çıkardım listeden o zaman. geri döndüğünde haber ver hemen ilave edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?