SayenizdeDoktor bu neeee :)))
Tek kelimeyle harikasın... Ne yaptıysan aynen devam
Bu kadar az kiloya güzel sonuç. Kelebek senin bir fotoğrafını görmeyi isterim.
Bence gerçekten kilo problemin yok.
Bölgesel sıkıntıların varsa yine oraya yönelik spor tavsiye edeceğim...
artıyım demiştin dün gitmiş ne güzel
Kızlar ne güzel eksiler almışsınız, harikasınız
Cok teşekkür ederim canım haklısın...-700 gordum tebrik ederim canim ,alinti gitmis ilac donemindesin zaten zararli hicbirsey deneme bolbolsalata protein ye bebegin hepsinden daha önemli ❤
Rest gunu ne olaki bacim 1 gun yeter mi 3 gun yapayim
Valla tartı benımle eğlenirartıyım demiştin dün gitmiş ne güzel
Cok teşekkür ederim canım haklısın...iste içmedim aklima cok geldi elim gitti geldi ama içemedim deyox ta yapamadim cok zordayim
Duphalac şurup veriyor...tedavi sırasında.Doktora gidince sorsan belki tavsiyesi olur
bebeğim hiç takdir etmez miyiz aşk olsun .hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyoruz biz. başardığımız çok büyük işler var hep birlikteBen dün o yüzden asılmadım nasılsa takdir yok
Emeğe saygı da yok
Aysun için yürüdük kaç gündür ama insanlara yaranamıyon bacım
Bugün okula toplu taşımayla gidecem işte hıhaysunayy
trip atacak halim yok araba kocamda ben yürüyerek çarşıya gittim alışverişimi hallettim bir taraflarımdan terler süzüldü sabah sabah dünya adım biriktirdim.Anaam gene basladi tripcanlar
Bende yari yolu araba ile geldim ise
Trip attigimdan degil
Ay bu kizlar cok fenaCEYDOS
Tamam canim..Benim simdi odak noktam tamamen hastane tedaviye yönelir rahatlar takimda biraz
Ahahha ne trip atacam kız şaka DidimAnaam gene basladi tripcanlar
Bende yari yolu araba ile geldim ise
Trip attigimdan degil
Ay bu kizlar cok fenaCEYDOS
Kaptanım 4 günlük wc problemi sonrası ilaç içtim yine tartıya yansımasını diye şuanlık çözdüm ama bakalım bundan sonraki sonuç nasıl olacak magnezyum ve keçiboynuzu ununu denicem eve geçinceKızlar ufakta olsa artıyım, çok üzgünüm... Ama değilim aslında...
Wc problemini çözemiyorum. Atak evresini atlatamadım bu defa...
Sanırım yine doktora gitmem gerekecek.
Mal sahibine çekermişValla tartı benımle eğlenirdün 58,80 cıktım bugun bu. Ondan oncekı gun 57.9 kafayı kırmıs tartıda benım gıbı
Anaaaammm rest gününü (tatil günü) de yarışa çavirdi bu gacıRest gunu ne olaki bacim 1 gun yeter mi 3 gun yapayim
Evet şimdi alışma evresindeyiz işte ama uyku saatide birbirini tutmuyor ki… dur bakalım çözücem az kaldıAh hem de ne zormuş her şeye hayır demesi beni mahvediyor. Oyun hamuru istiyor sonra bir şeye kızıyor hadi hamur alalım diyorum hayiiirrrr diye inliyor. Yahu isteyen sendin hayır diyen yine sen
Tek uykuya düşünce ilk başta farklı geliyor ama rutin oluşturursan daha kolay olur. Ben mesela sabah 8 gibi uyanırsa 13 ya da en geç 14 te uykuya yatırırım bir saat uyur aralıksız ya da bir buçuk saat. Akşam uykusu içinde ortalama 6 saat uyanık kalmış olur. Uyanık kalma süresine göre rutin yapıyorum ben öyle kolay oldu
Bence de daha eksi çıkabilirdim. Bu hafta çıkıcağım ama azimliyimOooo haftanın birincisi olacak gibisin tüm takımlar içinde. Tebrik ederim.
Çok güzel sonuç bir haftada tebrik ederim.
Bence kilo vermeye odaklanma yerine kilo kontrol ve sıkılaşma denemelisin. Bu aralıkta hep 100 gr 200 gr gibi gitmeye başlıyor.
Tebrik ederim.
Hareketlenme olmuş biraz kilo vermede ama yine söylüyorum senin hedefin sıkılaşma olmalı
Vay tebrik ederim güzel sonuçlanmış bu hafta senin için. Günleri karıştırıp ödülü geç yapmana rağmen iyi sonuç çıkardın.
Suyu biraz daha artırsan bir de hareketi 200 gr daha eksi gelebilirdin. Yine de güzel bir sonuç ama metabolizman iyi çalışıyor hazır verimli gidiyorken bol bol su tüket canım. Diyete başladığından beri hızla ilerliyorsun.
Sağol canımDiğer grup arkadaşlarımın yanında az adım attım aslında bizim grup biraz geri kaldı.Sağlık olsun geçmiş olsunKarpuzuncekirdegi
Buyrun benim
İyi tatiller canım keyfin bol olsun..
Internetim yuklendi...cikamadim ya kiz yürüyüşe bi haller oldu banabaskul yüzümü güldürmedi ayrica da yarin gene Ankaraya yola cikicaz omuzlarim dustu yeminle
aysunayy senin mesaj kaydı biraz noldu anlamadım
-700 de az bi rakam değil yapman guzum
Belki bu yürüdüklerin haftaya etki edecek ya da sıkılaştın ne biliyon da üzülüyorsun..
Bu hafta grubun adım birincisi sensin bu seni mutlu etmeli.Bak ben klan birinci olunca nasıl mutlu oldum
Batmasın kuzuartı degıl bu sabıt kalmıssın kaptan moral bozma. Iyıce azaldı kılon ya gram gram gıdıyor yada sabıt cok normal bence.
Vay anasını havan batsın asiii
Heytt be kuzummm şahanesin valla koccaman bir öpücük attıım alnına buralardan
Cuma: 71.4
Bugun: 71.00
Fark: 0.4
Yuzde: 0.56
Gelecek hafta hedef: 70.6
Klan savaslari: hayirEki Görüntüle 2877441
Günaydın
Geçen hafta: 54,40
Bu hafta:54,10
Fark: 0,3
Yüzde: 0,55
Gelecek hafta için hedef kilo: 53,5
Klan evet
@seduluArrietty_ CEYDOS H3RA_
Eki Görüntüle 2877450
selamlar (hem menü hem de psikolojik olarak kötü bir haftaydı her gün spor yapmama rağmen artıdan kaçamadım)
geçen hafta: 59,3
bugün: 59,6
fark : -300 gr
yüzde : -0,51
haftaya hedef :59,0
klan savaşı : hayır
Arrietty_ @sedulu H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2877479
Canim sıkkın o kadar yürümeye az gitmis...
Adetliyim
Hormon ilaçlarına basladim
Detox yapmadım
Mushil cayi içmedim kabizim
Bunlar bahanelerim etkisi ne kadardır bilmiyorum
Pazartrsi +600 de idim onu da vermişim gerci 1.3 olmus oluyo ama bu bizi ilgilendiriyor mu hayir
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69
Fark 700 gr
Yüzde 1.004
H3RA_ @sedulu Arrietty_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2877490
Günaydın Balsuratlar
Geçen hafta :66
Bu hafta : 65.7
Giden 0.3
Yüzde : % 0.45
Klan savaşları : evet
Tekrar merhaba
Geçen cuma =72.2
Bugun=71.0
Fark=1.2
Hedef=70.5
Klan savasina=evetEki Görüntüle 2877502
selamlar :)
mutlu bir cumaya merhaba diyorum
Geçen hafta: 89,1
Bu hafta: 87,7
Fark: 1,4
Yüzde:1,57
Pazartesi hedef 87,5
Cuma hedef 87
klan savaşlarına katılıyorum
Arrietty_ @sedulu H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2877505
Kızlar selam
Geçen haftaki kilom 63.4
Bu hafta 62.9
Fark 0.5
Haftaya hedef 62.5
Klan hayır
Arrietty_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2877511
Kızlar hepinizi tebrik ederim şahaneydiniz hem adımlar hem eksiler de her hafta böyle olsunArrietty_ @sedulu H3RA_ CEYDOS
Gecen hafta 55.2
Bu hafta 54.5
Fark 0.7
Yuzde 1.268
Haftaya hedef 54.5 (bu hafta rest yapicam)
Klan savasi hayir
Eki Görüntüle 2877530
aysunayy kuşum şahane adımların vardı bu hafta oda sana incelme olarak dönecek bence bu haftaki ekside güzel ama sana yetmiyor ki kuzu stres yapma kaslandın bence bu kadar yürümeye ölçüm al bak anlarsın ne kadar incelediğini
Valla geldi çattıolcumumuz geldi zaten dimi, haftaya cuma aliriz, hadi bakalim
benim ameliyat olmam lazım canımKaptanım 4 günlük wc problemi sonrası ilaç içtim yine tartıya yansımasını diye şuanlık çözdüm ama bakalım bundan sonraki sonuç nasıl olacak magnezyum ve keçiboynuzu ununu denicem eve geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?