Çok şeyNe gostermek istiyorsan onu görmek istiyorum
Anladimbelescisin yani
Hiiiii resmen sıkı yönetim ilan etmişler, resmen özgürlüğe darbe bu.Baska spor yapmican diyorlar,
Salona gitcem diyom salmiyorlar
Cok cektim cok
Gel kurtar beni
Kaptanım bol yürüyüş yaptım ama öyle böyle değil. Akşamları yemekten sonra da 10 bin adım fırsatım oldu, hem sahil hem de annelerde ötürü. Bir de kilo ile antrenman yapmaya başladım. Bunlar artı oldu.
Ben kabul etmiyorum bu eleştiriyi
Tatile degil nazi kampina gitmislerHiiiii resmen sıkı yönetim ilan etmişler, resmen özgürlüğe darbe bu.
Kaptanım bol yürüyüş yaptım ama öyle böyle değil. Akşamları yemekten sonra da 10 bin adım fırsatım oldu, hem sahil hem de annelerde ötürü. Bir de kilo ile antrenman yapmaya başladım. Bunlar artı oldu.
Kaçamak yapmadım. Dondurma yedim 2-3 kere, bir kere de 1 adet lahmacun yedim. Onun haricinde kaçamağım yok. 2 ana 1 ara öğün aynen devam ama porsiyonları arttırdı . Protein ve yeşillik çok tükettim. Karb da sadece yararlı olanları. Temiz havadan mı hareketten mi bilmiyorum müthiş ödem attım ve bağısaklarım da aşırı aktifti.
Anneme 4 anneanneme de 3 kilo verdirdim valla.onlar da Benimle aynı yediler.
Oy masallah vallahi hayranim azmineHiiiii resmen sıkı yönetim ilan etmişler, resmen özgürlüğe darbe bu.
Kaçamak yapmadım. Dondurma yedim 2-3 kere, bir kere de 1 adet lahmacun yedim. Onun haricinde kaçamağım yok. 2 ana 1 ara öğün aynen devam ama porsiyonları arttırdı . Protein ve yeşillik çok tükettim. Karb da sadece yararlı olanları. Temiz havadan mı hareketten mi bilmiyorum müthiş ödem attım ve bağısaklarım da aşırı aktifti.
Anneme 4 anneanneme de 3 kilo verdirdim valla.onlar da Benimle aynı yediler.
Adimi biz biraktik kaptanimKızlar ben bugün kim ne yaptı ne etti hiçbir şey bilmiyorum. O kadar yorgunum ki. 3 yas sendromlu bebekle kafayı yemek üzereyim. Evde kurulan her cümle negatif. Şu an kalan adımlarımı artırmaya çalışıyorum. Klanla ilgili sonuçları sakin kalabilirsem açıklayacağım.
Yavv hee heee
Gett maynakAtt attt attt
Valla öyle kuzuGett maynakkendine eglence ariyor kaynana gorumce elti arasinda kalmis cadaloz
Az biraz beyin kalmis onuda orda kaynetmeValla öyle kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?