- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Gunluk kac.adim atiyodun keske gecen hafta gelseydin imanimiz gevredi yawHiiiii resmen sıkı yönetim ilan etmişler, resmen özgürlüğe darbe bu.
Kaptanım bol yürüyüş yaptım ama öyle böyle değil. Akşamları yemekten sonra da 10 bin adım fırsatım oldu, hem sahil hem de annelerde ötürü. Bir de kilo ile antrenman yapmaya başladım. Bunlar artı oldu.
Kaçamak yapmadım. Dondurma yedim 2-3 kere, bir kere de 1 adet lahmacun yedim. Onun haricinde kaçamağım yok. 2 ana 1 ara öğün aynen devam ama porsiyonları arttırdı . Protein ve yeşillik çok tükettim. Karb da sadece yararlı olanları. Temiz havadan mı hareketten mi bilmiyorum müthiş ödem attım ve bağısaklarım da aşırı aktifti.
Anneme 4 anneanneme de 3 kilo verdirdim valla.onlar da Benimle aynı yediler.
Chloe yapalım diyom yapmıyon
Sen yapmıyon diye ben de yapmıyom
Yumuş görüşümden sen sorumlusun işte
Su miktari harikaİyi akşamlar...
Öğlen lahana salatası
Akşam fırında tavuk göğsü
3,5 litre su
Afiyet olsun
Birdaha istemezsiniz herhalGunluk kac.adim atiyodun keske gecen hafta gelseydin imanimiz gevredi yawbaşımıza adim yarisi açtık
Yokkkkk ben istemem şahsen..Birdaha istemezsiniz herhal
Su konusu aslinda kilit noktaHerkese merhaba.
1 haftalik menumu etiketlemedim sorun olmayacaksa.
Yasaklar kalkinca bir anda yogunlastim eskisi kadar giremiyorum sisteme.
*oncelikle hafta sonu kisa bir tatil yaptim, onume gelenlere mecburdum ama sonra ben de koyverdim biraz. Gecen de bahsetmistim cevrem yeyip kilo almayanlardan ben de zaten zar zor 200 300 gr veren biri olarak sadece suyu bile azaltsam kilom duruyor hemen.
*hafta basi aldigim kiloyu hemen veririm diye dusundum ama gitmedi, bir gun pasta borek vs yemisligim var ve meyveyi artirdim bu hafta.
*1 lt sut ictim kahveyle ve hareket edemedim.
Kilo verememeyi hakettim ama bir de ustune
400 gr fazla ciktim bugun.
Cts-pzr sabah 6 da kalkip yogun calisacagim yine, umarim nefsime yenilip aceleye gelip pogaca vs yemem.
Ve yarin itibariyle 1 hafta full abur cubur yiyen misafirim olacak evde
Yapacaklarima gelirsek; islerim yolunda giderse yuruyusu artiririm bu hafta, suyu 2,5 a sabitlerim.meyve yemeyecegim-sut de acmayacagim.
Bir de duzenli yemek yapmayi biraktim buna cabalarim.
Gecen cuma 62.6
Bu cuma 63.0
Hedef 62.0
Uygun mudur?CEYDOS H3RA_ Arrietty_
Annem zayıflamak istiyordu yavruşum zaten. Ama anneannem mecburi oldu.Tatile degil nazi kampina gitmisler
Yok gitmem çok seviyorum burayı. Ben buraya borçluyum zayıflamamı.Oy masallah vallahi hayranim azmine
Sakin gitme burdan
Gunluk yazmaya devam
Anne ile anneannene de masallah
Kız sen küçücük olmuşsun. Maşallah sana ya. Yakında göreceksin 5 onlukları sen de.Anaaamm yeşile çok az kalmış kızlaaarrrson 800 gr.
Kuzum ortalama 25 bin attım, en düşük 22 bin en yüksekte 34 bin atmışım. Tatilde aşırı yürüdüm ben.Gunluk kac.adim atiyodun keske gecen hafta gelseydin imanimiz gevredi yawbaşımıza adim yarisi açtık
Yani bizim kizlar bu haftaki gibi yuruse 2 hafta. Erir biterlerAnnem zayıflamak istiyordu yavruşum zaten. Ama anneannem mecburi oldu.
Yok gitmem çok seviyorum burayı. Ben buraya borçluyum zayıflamamı.
Kız sen küçücük olmuşsun. Maşallah sana ya. Yakında göreceksin 5 onlukları sen de.
Kuzum ortalama 25 bin attım, en düşük 22 bin en yüksekte 34 bin atmışım. Tatilde aşırı yürüdüm ben.
Ben bileYani bizim kizlar bu haftaki gibi yuruse 2 hafta. Erir biterler
Ayy inşeAllah kuşum 59.90 görsem bana yeter fazlasında gözüm yokAnnem zayıflamak istiyordu yavruşum zaten. Ama anneannem mecburi oldu.
Yok gitmem çok seviyorum burayı. Ben buraya borçluyum zayıflamamı.
Kız sen küçücük olmuşsun. Maşallah sana ya. Yakında göreceksin 5 onlukları sen de.
Kuzum ortalama 25 bin attım, en düşük 22 bin en yüksekte 34 bin atmışım. Tatilde aşırı yürüdüm ben.
Yarış diyince hatunun içinden canavar çıkıyor yavvvv vallaYokkkkk ben istemem şahsen..isteyen olursa da karışmam ötede yarissin
Sen 30 kilo vermiş kadınsın kız 3 çocukla. Seni kim tutabilir? Yaparsın sen.Ayy inşeAllah kuşum 59.90 görsem bana yeter fazlasında gözüm yoksıkılaşmaya ağırlık vermem gerekiyor ama kim yapacak
Hoşbulduk kuzum. Ben de özledim sizi.noram geçmiş yapayım derken hoşgeldin diyemedim kuzu hoşgeldin sefalar getirdin bebişim özledik seni gerçekten
Sayende bacım dile benden ne dilersen gel helva kavuram bol fıstıklı
17 bin i görmüş insan değildim bi daha girmen yarışa neyim nasırlarımı azıttınız narin hassas sol bileğim incinmişYani bizim kizlar bu haftaki gibi yuruse 2 hafta. Erir biterler
Açtım olacaktı oGunluk kac.adim atiyodun keske gecen hafta gelseydin imanimiz gevredi yawbaşımıza adim yarisi açtık
Yiiiaaa şapşik deme öyleSen cok tatlisin ama
Ben yapacam, gel beraber küfredek chloe yeAyy inşeAllah kuşum 59.90 görsem bana yeter fazlasında gözüm yoksıkılaşmaya ağırlık vermem gerekiyor ama kim yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?