Ben ne bilem gı, gözüme çok örtülü geldi rengi de garaen havadar bunu buldum ne yapayım. var mı bildiğin açık saçık
He yok kiz gönderme sen getirŞansına küs artık
Güccüğü gönderirim çaycumaya
göbüşü açık tüşörtle çıkarsam kendi türüm bile bir daha öyle şeyler giymez.Ben ne bilem gı, gözüme çok örtülü geldi rengi de gara
Cıkss sevmedim
Takım olması şart mı üstünü alma bi göbüşü açık tişörtle müq olur
Aman bize ne millettengöbüşü açık tüşörtle çıkarsam kendi türüm bile bir daha öyle şeyler giymez.
Tamam geliyom, ekdersim yatsın yolacıkıyomHe yok kiz gönderme sen getirbozdururuz onu gezdiririm seni Amasra inkumu oh mis
bende seviyorum o yüzden aşağıdakini aldım. ama üstü berbat durdu bende. iade ettim.yanındaki siyahıda aldım o güzel oldu işte bugün gelen.Şu tarzları çok beğeniyorum ben
Valla ben begendim serin gunlerde mis gibi takim iste..
Siyaha düştümbende seviyorum o yüzden aşağıdakini aldım. ama üstü berbat durdu bende. iade ettim.yanındaki siyahıda aldım o güzel oldu işte bugün gelen.
Eki Görüntüle 2878202 Eki Görüntüle 2878203
Siyaha bayildimbende seviyorum o yüzden aşağıdakini aldım. ama üstü berbat durdu bende. iade ettim.yanındaki siyahıda aldım o güzel oldu işte bugün gelen.
Eki Görüntüle 2878202 Eki Görüntüle 2878203
evden spor için çıkarsam evet görebilirsiniz. önce evden çıkmam lazım.Siyaha düştümsiyah olmasına rağmen
Bizımlasın bebeemmm
Güle güle giy
Üzerinde görecek miyiz
taytım çok var . eşofman takımlarımı artık giymek istemiyorum. o yüzden yerine yenilerini almaya çalışıyorum.CEYDOS ben taytli takimlari tercih ediyorum, tayt atlet veya tisort, ustune de soguk havalar icin kapusonlu veya su bol sweat lerden giyiyorlar guzel oluyor.
ilki evet konuşmuştuk bedeni geldi ertesi gün aldım. ama teslim edildiğinde üstü korkunç durdu. bende en azından çünkü takım olarak hala çok beğeniyorum.Bence ikiside guzelCEYDOS
Halbuki Ilki degil miydi basta bedeni kalmayan?
Bir yandan temizlik bir yandan yemege gectim.
Cocuklari disari yolladim. Ilk defa ciktilar. 2dk a donuyorlardi amaaradim ne oldu diye. Nerdesin nasil goruyorsun bizi diye heycan yaptilar. Anneler gorur diyecektim ki, mutfak penceresinden 3 parkida rahatlik ile gordugumu itiraf ettim
Heran ise cagrilma durumu var diye plan yapmadim haftasonu. Evde pinekliyorum
Bekliyoruzevden spor için çıkarsam evet görebilirsiniz. önce evden çıkmam lazım.
Yeminle seni cok seviyorum15.30 oluyor saat
Minnoşum gelir şimdi @Suzan Avci
Gelmeden bulaşıklarımı halledyim
O gelince gidiyoz üzülüyor sonra kıyamam
Sınav nasılmış zor muymus normal mi genel anlamda canim..yorumlar nasil..ulaşamadım arkadaşıma açmıyor telefonu durumlar fena sanirimBekliyoruz
Canim kızın nasil daha iyi mi..Yeminle seni cok seviyorum
ev hala dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?