Senin sistem iyi o işte, on yüz bin milyon tane alıntı yapAhanda bu sebepten proluk istiyorum.
Haftalık hedef soruyoruz kızHedef her hafta değişiyor mu?
55 kilo hedefim şu an sadece ilk rakamın değişmesini 60lardan kurtulmak istiyorum
Sen ceydosun elektriğiyle suyunu bi öde önceHerkesin bana 5 lira borcu var asil ben istiyom
Evrende herşeyin bi titreşimi var frekanslarına gerebilmişsin demek ki, bi de kötü şeyleri sevgiyle göndermek lazımmış ki geri gelmesin diyekızlar erenlere mi karıştım acaba. 3 gün önce eve bir örümcek girdi. etrafımda dolandı dolandı hadi kuzum sen dışarı çık bu ev benim dedim ve gitti. dün sinek girdi içeri senin burada işin yok hadi dışarı dedim ve gitti. şimdide arı ile aynı şeyi yaşadım.
Sen erenlere karışma erenler sana karışsınkızlar erenlere mi karıştım acaba. 3 gün önce eve bir örümcek girdi. etrafımda dolandı dolandı hadi kuzum sen dışarı çık bu ev benim dedim ve gitti. dün sinek girdi içeri senin burada işin yok hadi dışarı dedim ve gitti. şimdide arı ile aynı şeyi yaşadım.
Anlaşıldı kaptanTUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Aytac Ugur 20 D @Yzgt66 @asena87 @_Vera_ @Lusi @Ozlemlerhayallar @klbk33 ÖDÜL @KumraL_KrakeR @magickk @Tavsannesi @neutral @pisi pisi kopatim aysunayy aedenli ÖDÜL CEYDOS @Suzan Avci @esmeriiim @Karpuzuncekirdegi @Asi Matmazel ÖDÜL @emell_
aedenli : Dürüm cigköfteni ödülden saydim
@Aytac Ugur - Sporun olmadigi icin 20 dk Dans verdim. Bugun halletmeni ve aksam haber vermeni bekliyorum
Ismim yazmiyor diyenler : Menü paylasmadigi icindir
o senin son hedefin haftalık olarakta ben şu kadarım cuma şu kadar olacağım diye hedef belirliyorsun.Hedef her hafta değişiyor mu?
55 kilo hedefim şu an sadece ilk rakamın değişmesini 60lardan kurtulmak istiyorum
Borcumuzu kk 4. Takım olarak bebişe hediye gönderecezİstemedikçe 1 kisi de al şu borcunu demiyo..Tamam beni pro yapın ozaman kizacam ha
yahaha bana kimse karışmasın yav. kendi halimde takılayım.Sen erenlere karışma erenler sana karışsın
Ne bilem benHaftalık hedef soruyoruz kıztabii değişiyor her hafta
Ben de anlıyom gı senibeni bir onlar anlıyor galiba
Tamam o da olur onca kişi bi güccük takarsınız nolcekBorcumuzu kk 4. Takım olarak bebişe hediye gönderecez
Güccük müüüüüüüü aaa besi bi yerde düşündüydüm töhTamam o da olur onca kişi bi güccük takarsınız nolcek
o da vardı değil mi ? kıyamam ya bebeğine elbise alsın onunla pembiş tütülü .Sen ceydosun elektriğiyle suyunu bi öde önce
O kadar da mutevaziyim gör işte.Güccük müüüüüüüü aaa besi bi yerde düşündüydüm töh
Çok kapalı değil mi
Şansına küs artıkO kadar da mutevaziyim gör işte.
Tüh ağzıma tükürem gitti görüyon mu besi bi yerde
en havadar bunu buldum ne yapayım. var mı bildiğin açık saçıkÇok kapalı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?