Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Begendımm benn
CEYDOS ben taytli takimlari tercih ediyorum, tayt atlet veya tisort, ustune de soguk havalar icin kapusonlu veya su bol sweat lerden giyiyorlar guzel oluyor.
Ayyy bende bayılıyorum taytlı takımlara gobek dumduz olacak ustune crop gıyeceksın bıde salaş ceket
taytım çok var . eşofman takımlarımı artık giymek istemiyorum. o yüzden yerine yenilerini almaya çalışıyorum.
Sımdı alma bence zayflıyorsun
Veraaa kac oldun kuzumm. 66 mı guncel kılon

Ses
Bende skldkm
Kiz anneanneye gitti. Orada kalacakmis. Erkekler Mac izliyor.
Bende hala ise cagrilma olayi var diye bekliyorum
17de gittim ilac verdim geldim.
bende yumurta almya gittim . nasıl sıcaktı ki hemen dışarı getiriyorlar. eve döndüm hemen. nikotinimde yoktu akşam olsun alırım dedim. yağmur bardaktan boşanır gibi döküldü. maden yok uyuyayım dedim. tam daldım kızım dan diye kapıyı çarptı. baktım yağmur dinmiş çıktım aldım geldim. 2600 adımım var lazım mı?

Boşlukta hissediyorsun çünkü
Dünkü adımdan sonra
Yarın normale dönersin
yarın artık şu yazlık kışlık işini halletmeliyim. büyük kızım liste yolladı ona da valiz hazırlayacağım işim çok.
Yarın sabah ve öğlen de öyle beslen, akşamı normal düzenine dön bakalım. Eşimde çok işe yaramisti, inşallah sende de yarar...
sabah olmazda öğlen beslenirim. çığrından çıkmadım ama sadece yediğimden fazla yedim. birde hiç yemediğim için ekmek kattım işin içine

Benim 17bin ile birlestirelim senin adimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…