benimki oradan geldi canım .Bende kaç kere katıldım yok pro mro
Hadi canim dur o zaman gidip hemen oylama yapayımbenimki oradan geldi canım .
Begendımm benn
Ayyy bende bayılıyorum taytlı takımlara gobek dumduz olacak ustune crop gıyeceksın bıde salaş ceketCEYDOS ben taytli takimlari tercih ediyorum, tayt atlet veya tisort, ustune de soguk havalar icin kapusonlu veya su bol sweat lerden giyiyorlar guzel oluyor.
Sımdı alma bence zayflıyorsuntaytım çok var . eşofman takımlarımı artık giymek istemiyorum. o yüzden yerine yenilerini almaya çalışıyorum.
Veraaa kac oldun kuzumm. 66 mı guncel kılonKaç gündür aşırı yoğun olduğum için siteye doğru düzgün giremedim kendime bir hedef belirlemedim açıkçası bu hafta 66yı kırmak hedefim ama olur mu olmaz mı emin değilim 66 çok zor bir gidiyor bende. Hedef tablosu için ellerine sağlık kaptanım
Alistin :))Geldik ognemi olmaya gidiyorum yuruyerekNiye yuruyorsam Guya bugün oturacaktim
Evet kendimize yeni bir is bulalım mesela gunluk 15 bin altına inene ceza verelim olmayacak böyle boş kaldikAlistin :))
Bende sabah 20 dk anca yuruyus yaptim.
Ama adimlara bakiyorum 16600 olmus
Ne ara olduysa
Takim ayaklanir boyle bir zorunluluk olursaEvet kendimize yeni bir is bulalım mesela gunluk 15 bin altına inene ceza verelim olmayacak böyle boş kaldik
Valla onu çok beğenmedim fikrim bubunları aldım zaten siyah olan duruyor diğerini iade ettim. tek başına paylaştığım için fikir istiyorum.
Vay anam. Benım saat salak galıba. 1 saat yürüyorsun 6 bın zor edıyo. Cıkardım artık sureklı takmıycam saatAlistin :))
Bende sabah 20 dk anca yuruyus yaptim.
Ama adimlara bakiyorum 16600 olmus
Ne ara olduysa
bende A'lı marketten almıştım. yürüyorum yürüyorum 5000 duruyor üstünü saymıyor. açgözlülük yapıp üsteli 2 tane aldım ikiside aynıVay anam. Benım saat salak galıba. 1 saat yürüyorsun 6 bın zor edıyo. Cıkardım artık sureklı takmıycam saat
Sesbacılar gardaşlar bir ses verin hele bugün çok canım sıkılıyor benim.
Boşlukta hissediyorsun çünkübacılar gardaşlar bir ses verin hele bugün çok canım sıkılıyor benim.
Yarın sabah ve öğlen de öyle beslen, akşamı normal düzenine dön bakalım. Eşimde çok işe yaramisti, inşallah sende de yarar...CanTorun seni dinledim ne buldumsa demiyeyim ama sınırlarımın üzerinde besleniyorum bugün
bende yumurta almya gittim . nasıl sıcaktı ki hemen dışarı getiriyorlar. eve döndüm hemen. nikotinimde yoktu akşam olsun alırım dedim. yağmur bardaktan boşanır gibi döküldü. maden yok uyuyayım dedim. tam daldım kızım dan diye kapıyı çarptı. baktım yağmur dinmiş çıktım aldım geldim. 2600 adımım var lazım mı?Ses
Bende skldkm
Kiz anneanneye gitti. Orada kalacakmis. Erkekler Mac izliyor.
Bende hala ise cagrilma olayi var diye bekliyorum
17de gittim ilac verdim geldim.
yarın artık şu yazlık kışlık işini halletmeliyim. büyük kızım liste yolladı ona da valiz hazırlayacağım işim çok.Boşlukta hissediyorsun çünkü
Dünkü adımdan sonra
Yarın normale dönersin
sabah olmazda öğlen beslenirim. çığrından çıkmadım ama sadece yediğimden fazla yedim. birde hiç yemediğim için ekmek kattım işin içineYarın sabah ve öğlen de öyle beslen, akşamı normal düzenine dön bakalım. Eşimde çok işe yaramisti, inşallah sende de yarar...
Benim 17bin ile birlestirelim senin adimibende yumurta almya gittim . nasıl sıcaktı ki hemen dışarı getiriyorlar. eve döndüm hemen. nikotinimde yoktu akşam olsun alırım dedim. yağmur bardaktan boşanır gibi döküldü. maden yok uyuyayım dedim. tam daldım kızım dan diye kapıyı çarptı. baktım yağmur dinmiş çıktım aldım geldim. 2600 adımım var lazım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?