Allah biliyor ya ben de seni çok seviyorum, hem de görmedenYeminle seni cok seviyorum
ev hala dolu
Genelde Türkçe fena değil, mat süre yetmemiş fen zorlamış ama çok iyi enerji aldım benim tayfadan. Yarına umutluyuz çünkü ayt de daha iyilerSınav nasılmış zor muymus normal mi genel anlamda canim..yorumlar nasil..ulaşamadım arkadaşıma açmıyor telefonu durumlar fena sanirim
Yeminle seni cok seviyorum
ev hala dolu
Beni sevmediginizi biliyom o yüzden hiç sordum mu sormadımAllah biliyor ya ben de seni çok seviyorum, hem de görmeden
Çözülmedi mi malkişisi sorunsalı
Iyi olsun ozellikle de çalışan emek veren kuzuucukların yaa...dönüş yolundayız zaten hemen giderim evlerine sormaya gizliden annesine sorarım..Genelde Türkçe fena değil, mat süre yetmemiş fen zorlamış ama çok iyi enerji aldım benim tayfadan. Yarına umutluyuz çünkü ayt de daha iyiler
Kötü düşünme belki etkilenmesin diye tlf trafiği yapmak istememişlerdir haklı olarak
Benimkilerin de tlf kapalı ailelerinden görüştük
Seni de seviyoruz laBeni sevmediginizi biliyom o yüzden hiç sordum mu sormadım
Amiiiin Allah hiçbirinin emeğini ziyan etmesin yaIyi olsun ozellikle de çalışan emek veren kuzuucukların yaa...dönüş yolundayız zaten hemen giderim evlerine sormaya gizliden annesine sorarım..
Hayırlı yolculuklar bebiş dikkatli kullanBen azcik direksiyona geçecek yorulmus benimkisi gorusuriz
Katıldım abla 2.yarışmaya da katıldım biri tatlı biri börekpasta börek oylamalarına katılın oradan proluk veriyorlar bazen.
Hee bana bir faydası yok size faydası çok boşuna amme hizmeti demiyorumSenin sistem iyi o işte, on yüz bin milyon tane alıntı yap
Bak siyah olanı beğendimbende seviyorum o yüzden aşağıdakini aldım. ama üstü berbat durdu bende. iade ettim.yanındaki siyahıda aldım o güzel oldu işte bugün gelen.
Eki Görüntüle 2878202 Eki Görüntüle 2878203
bunları aldım zaten siyah olan duruyor diğerini iade ettim. tek başına paylaştığım için fikir istiyorum.Bak siyah olanı beğendim
Bana ne faydası var laHee bana bir faydası yok size faydası çok boşuna amme hizmeti demiyorum
Bi Aysun beğendi onu herhaldebunları aldım zaten siyah olan duruyor diğerini iade ettim. tek başına paylaştığım için fikir istiyorum.
Harika
Kaç gündür aşırı yoğun olduğum için siteye doğru düzgün giremedim kendime bir hedef belirlemedim açıkçası bu hafta 66yı kırmak hedefim ama olur mu olmaz mı emin değilim 66 çok zor bir gidiyor bende. Hedef tablosu için ellerine sağlık kaptanım@_Vera_ @AppLesmaaysunayy @Aytac Ugur @erciyes111 @klbk33 @Lusi @neutral @Suzan Avci @noram bu kişiler kendilerini hedef tablosunda aradı mı acaba merak ediyorum????
@erciyes111 fotoğraf atacaktın kilo bildirimine dair olanı.
Akşama ilk işim yazmak olacak kaptanım teşekkür ederim
4. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU
1 . KLAN KURT KADIN KLANI
KLANLAR 1. si YARIŞMACI
KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER
PERİ KLANI 1. @Tavsannesi
VAMPİRELLA KLANI 1. @emell_
ZOMBİ KLANI 1. @KumraL_KrakeR
KURT KADIN KLANI 1. @Suzan Avci
KLAN İÇİ SONUNCULAR
PERİ KLANI SONUNCUSU : @neutral
VAMPİRELLA KLANI SONUNCUSU : @_Vera_
ZOMBİ KLANI SONUNCUSU : @pisi pisi kopatim
KURT KADIN KLANI SONUNCUSU :CEYDOS
KLAN SIRALAMASI
2. OLAN KLAN : ZOMBİ KLANI
3. OLAN KLAN : PERİ KLANI
4. OLAN KLAN : VAMPİR KLANI
TAKIM KAPTANLARINIZIN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE KLAN SAVAŞLARINA BİR SÜRE ARA VERME KARARI ALMIŞ BULUNUYORUZ. İLERLEYEN ZAMANLARDA YENİDEN SAVAŞLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR BEKLEMEDE KALIN.
KLANLARIN TÜM SAVAŞCILARINI GERİDE BIRAKIP YÜKSEK BİR BAŞARI ELDE EDEN @Suzan Avci CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM. SIRLARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTE PAYLAŞIRSAN MUTLU OLURUZ. GELECEĞE İZ BIRAKMAK AÇISINDAN.
4. TAKIM BAŞARDIM & BAŞARAMADIM GÜNLÜĞÜ
4. Takımda haftanın en çok kilo veren üyesinin bunu nasıl başardığını 4. Takımda haftanın en az kilo veren yarışmacısının neden başaramadığını 4. Takımda haftalık kilo verme yarışmalarında başarısız olan arkadaş veya arkadaşlarımızın paylaşacağı sağlıklı yemek tariflerini burada bulabilirsiniz.www.kadinlarkulubu.com
KLAN YARIŞLARINDA SONUNCU GELENCEYDOS @neutral @_Vera_ @pisi pisi kopatim SİZLERDE AYNI KONUYA NEDEN BAŞARAMADIĞINIZI YAZMALISINIZ.
Bende kaç kere katıldım yok pro mroKatıldım abla 2.yarışmaya da katıldım biri tatlı biri börekdiyet yapan birine yapılacak işmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?