Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alda ablacım cok güldürdün beni sayende nabzım normale geldi
bireysel 1. si olarak paylasım alanına yani tüm cuma yarısması üyelerine bu hafta nasıl zayıfladığı anlatman gerekiyor hadi basarını kaleme al gururumuz

cokfazla olmus bu menü bence ralarda 1 meyve secmen daha ii olur.

evet abla valla ayrılmaya hiç niyetim yok üç gündür bende acayip motive oldum maşallah diyelim de takıma nazar değmesin :)

kızlar evde bi anda kocaman ilginc bi böcek ucmaya basladı
ilaç sıktım ama öldümü ölmedimi bilemiyorummm

:
cokfazla olmus bu menü bence ralarda 1 meyve secmen daha ii olur.

ahh diyete başlayalı 3 gün oldu biranda kesemiyorum yavaş yavaş azaltcam artık kan şekerim düşüyo elim ayağım titriyo bir hafta böyle yapıp 2.haftaya sıkı bişekilde giriş yapmayı düşünüyorum inş.

anladım cnaım ozaman şöyle yap yemeğini yee 2 saat sonra 1 meyve 1 saat sonra 1 meyve daha sonra aradan 1 saat gecince yemeğini ye tekrar yani bir anda yeme 2 ara yap

anladım cnaım ozaman şöyle yap yemeğini yee 2 saat sonra 1 meyve 1 saat sonra 1 meyve daha sonra aradan 1 saat gecince yemeğini ye tekrar yani bir anda yeme 2 ara yap

şimdide 2 meyve yedimm böyle böyle doğruyu bulacam bakalım tamam çok teşekkür ederim modelll dediğin gibi yapmayı deniycem

:26::26:mAdem bugün aşure yedin meyveyi azaltsaydın bence daha güzel olurdu

çok güzel olmuş afiyet olsunnn

tebrikler 4.takım
sağol canım .yaa avatarınla rütben çok uyumlu ve hoş olmuş bayıldımmmmmm

çok süper bi menüüüüüüüü

sabah: menemen, 1 dilim tt ekmek, 2 kupa ıhlamur
ara yok
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
ara:armut,1 avuç fındık,1 kulak kurabiye
akşam: menemen, dilim tt ekmek, 3 kaşık pilav, 2 yudum ev yapımı vişne suyu, yoğurt
ara: 4 kayısı

ayyyyyyy menemene bayıldım ya yarın bende kahvaltıya yapayım bariiiiiimenünde güzel canım benim

modellin önerisine kulak ver canım. sanırım o tecrübeli bu konuda.

sabah kanal d de doktorum programında konuk Dr.Ayça Kaya - iç Hastalıkları ve Obezite Uzmanı'ndan 10 zayıflama önerisi verildi
‎1- CATAL BIÇAK KULLANIN (özellikle bıçak kullanmanın önemi vurgulandı )
2- YEMEKTE CEŞİTLİLİK (1 koca tabak makarna veya tek çeşit bir yemek yerine cok cesitli 1 tabak yemek daha uzun sure tokluk hissi vermekteymis)
3-CEZBEDICI YIYECEKLERI GOZ ONUNDE TUTMAYIN ( ortada yemis tatli lokum v.s gibi ayak ustu atistirilcak yiyecekleri goz onunde tutmayin kapali kutularda muhafaza edin )
‎4-GIZLI YEMEK YEMEK YOK !!
‎5- BESLENME GÜNLÜĞÜ TUTUN :) hergun ne yediyseniz yazin bu sekilde bile yedikleriniz %30 azalcaktir ama hersey mutlaka yazilmali !!
‎6- AÇ KARNINA MARKETE GİDİP ALIŞVERİS YAPMAYIN !
7- CAN SKINTISINDA SOLUGU BUZDOLABINDA ALMAYIN !
8-AC KARNINA SOFRAYA OTURMAYIN 15 dakika oncesinde bi meyve yiyin acliginizi bastirin oyle oturun
9- UYUMAYA GİTMEDEN ÖNCE MUTFAĞA UĞRAMAK YOK :)
10-YETERI KADAR SU İÇİLMELİ 2,5-3LITRE SU ÖNERİLDİ az icmenin zararlari kadar bundan fazlasi da zararlidir maksimum 3 litre daha fazla tüketilmemelidir (cay kahve mesrubat gibi icecekler su tuketimi olarak sayilmamaktadir suyu ayrica icmeliyiz )

cuma menüsü olarak hiç fena değil yarın hiç ve sonrasında hiç kacamak yapmayacağını biliyorum

kızlar üzgünüm ama ben bu hafta kilo verememişim aynı kilomu yazarsınız çok moralim bozuk daha ne kadar az yiyieceğim ben ya

senin özel bir durumun var. kendini hırpalama hiç. ama yemene yine de dikkat et illaki sonuç alacaksın güzelim.

kızlar bugun tartı beni çok mutlu etmedi
artık bu hafta daha sıkı tutucaz demekki

başlangıç kilo:83
geçen hafta:80
bu hafta:79.200
gayet iyi canım canımı ne diye sıkıyon sen. kısa sürede çok kilo kaybıda iyi bişi değil ki. 0,8 lerle hedefe varacaz. ben de öle veriyom.

takımımız harika harika canlarım benimm

evet datlum artıkın benim yeni ve gıcır gıcır bi tartım varadıda tartıcan
bayıldım bu ada
hadi benden de 5 mil leslie +100 yarım mekik
ben den de 4 mil kız

haftaya da kupa senin anlaşılan.
tebrik ediyorum ablacım.

böyle bi irade istiyom istiyom istiyom.
giden geri gelsin istemiyom. vermekle bitmiyo ki bu iş.
gözleri kör mü bu adamın, çizelgeyi göster bi ona sen.

3 menüde güzel arkadaşlarım.

bundan sonra daha dikkatli olucam eşimle iddiaya girdik eğer mayısa kadar 65 olursam tatile götürcek
Paylaşım için çok teşekkürler, akılda kalması gereken bilgiler gerçekten de..
Üniversiteden bir arkadaşım çok çok yaygın bir mağazalar zincirinin satınalma müdürüydü bana bir gün demişti ki; "asla aç karnına alışveriş yapma, bizimki de dahil marketlerin stratejisidir, öğlenleri ve akşamüstleri fırın bölümünün kokusu mağazanın içine verilir,karnı aç olanları cezbeder "demişti, ben de mümkün olduğunca aç karnına çıkmamaya çalışırım.

Benim tam aksim eşim de karnı açken alışveriş yapar ve canı o an herşey istediğinden normalde yemediğimiz hardal, tofu,bilimum eski tuhaf kokulu peynirle eve döner, ondan sonra da zavallı ben, ne yapsam da şunlar bozulmadan tüketsem diye yeni yeni yemek çeşitleri icat ederim.
Suya da katılıyorum, normalde çok çay kahve içtiğim için az su içen biriyim hele de kışın, diyette suyu arttırdım resmen kendimi enerjik hissediyorum,içim yıkanmış gibi:))))

Tatil de güzel ödül bence:)sen yer düşün gizli gizli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…