Tatlısız ve kızartma olmadıktan sonra bişeycik olmaz:)
Light tatlı tarifleri buldum epeyce, canı tatlı çeken olursa söylesin, kesinlikle çok az kalorili:)
Hepimize helal olsun, cumaya bence yine birincilikle göğüsleyelim ipi, bu yarışı böyle bitirmek yakışır bize:))
Bi de mezuniyet yemeği yaparız bahar gibi, ne güzel olur valla,yüzyüze de tanışmış oluruz böylece:)
yediğim halde, stres yaptım mı günde 1 kiloya yakın veriyorum, bu hafta onun eseri oldu ama haftaya da hırs yaptım birinciliği görünce)
:)) Alemsiniz valla.
Ben de birinciliğin ve kupanın coşkusuyla koşu bandına bi çıktım
azıcık hızlı yapayım da haftaya kilolar gitsin diye yanlışlıkla maksimum hız düğmesine basmışım tom ve jerry gibi salon duvarına yapışıyordum valla, dursam düşücem, makinenin hızına yetişeyim diye ayaklarım popoma değiyordu resmen, neyseki sonunda allahım sana geliyorum deyip atlatım kenara:)))cumaya gerek kalmadı şimdi kilo bildirimi yapıyorum -2 kilo zira 5 dakikada 1500 kalori yakmışımdır yusuf yusuf:)))))))
iftar menüm:
1 hurma
1 sb süt
7 tane yeşil zeytin
peynir
3 dilim salam-1 lokmacık ekmekçik
saat:19
1 tabak sütlü bulgur çorbası
1 lokma çubuk makarna
çok küçük bir lokma ekmek
1 tane hurma
menümün tamamı bu kızlar şimdi sadece su içiyorum
bu gün ki menüm
sabah bir bardak yeşilçay
1 haşlama yumurta 2 zeytin az peynir
ara bir mandalina
öğle
küçük tabak sebze yemeği yğurt
ara elma
akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık sebze yemeği ve yoğurt
kızlarrrbugün kendimi toparladım ve kendime geldim.
sabah:2 dilim ekmek 3 dilim peynir,2 zeytin,domates salatalık,biraz haş yumurta
öğlen:küçük bi tabak sebze ve yoğurt
ara:1 elma
akşam 3 sarma,1 kaşık bulgur 2 kaşık yoğurt
ara 1 elma.kapandı bitti günüm kızlarrrrr
öncelikle dünkü menümü paylaşayım kahvaltıdan önce 45 dk.yürüyüşümü yaptım ve 15 dk basen titrettim
kahvaltım:
-2 dilim kepek ekmeği
-1 bardak tek şekerli çay
-1 tane haşlanmış yumurta
-birer tane domates ve salatalık
ara öğün(11:00)
-1 mandalina
-1 kırmızı elma
öğle yemeği:
-1 kase tarhana çorbası
-1 dilim kepek ekmeği
ara öğün(16:00)
-1 kase aşure
akşam yemeği:
-1 tabak pırasa yemeği
-salata
-1 dilim kemek ekmeği
-2 kaşık tavuk sote(çok az yağlı)
ara öğün(20:00)
-portakal
-kırmızı elma
akşam 19:00 da 45 dk yürüyüş 15 dk.basen titretme.........bu kadar hiç yeşil çay veya diğer bitki çaylarından içmedim henüz alışamadım
hem de kaç haftadır üstüste birinci oluyor takım, gurur duyuyorum valla bu kızlarla:))kesinlikle çok şanslısın ben bile ümitsiz gelmiştim ama çok büyük moral aşıladılar bana:) Hiç ayrılma buradan...:)
:
cokfazla olmus bu menü bence ralarda 1 meyve secmen daha ii olur.
ahh diyete başlayalı 3 gün oldu biranda kesemiyorum yavaş yavaş azaltcam artık kan şekerim düşüyo elim ayağım titriyo bir hafta böyle yapıp 2.haftaya sıkı bişekilde giriş yapmayı düşünüyorum inş.
anladım cnaım ozaman şöyle yap yemeğini yee 2 saat sonra 1 meyve 1 saat sonra 1 meyve daha sonra aradan 1 saat gecince yemeğini ye tekrar yani bir anda yeme 2 ara yap
:26::26:mAdem bugün aşure yedin meyveyi azaltsaydın bence daha güzel olurduöncelikle dünkü menümü paylaşayım kahvaltıdan önce 45 dk.yürüyüşümü yaptım ve 15 dk basen titrettim
kahvaltım:
-2 dilim kepek ekmeği
-1 bardak tek şekerli çay
-1 tane haşlanmış yumurta
-birer tane domates ve salatalık
ara öğün(11:00)
-1 mandalina
-1 kırmızı elma
öğle yemeği:
-1 kase tarhana çorbası
-1 dilim kepek ekmeği
ara öğün(16:00)
-1 kase aşure
akşam yemeği:
-1 tabak pırasa yemeği
-salata
-1 dilim kemek ekmeği
-2 kaşık tavuk sote(çok az yağlı)
ara öğün(20:00)
-portakal
-kırmızı elma
akşam 19:00 da 45 dk yürüyüş 15 dk.basen titretme.........bu kadar hiç yeşil çay veya diğer bitki çaylarından içmedim henüz alışamadım
çok güzel olmuş afiyet olsunnnkızlarrrbugün kendimi toparladım ve kendime geldim.
sağol canım .yaa avatarınla rütben çok uyumlu ve hoş olmuş bayıldımmmmmm
tebrikler 4.takım
bu gün ki menüm
ara bir mandalina
öğle
ara elma
akşam 1 kepçe çorba
ayyyyyyy menemene bayıldım ya yarın bende kahvaltıya yapayım bariiiiiisabah: menemen, 1 dilim tt ekmek, 2 kupa ıhlamur
ara yok
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
ara:armut,1 avuç fındık,1 kulak kurabiye
akşam: menemen, dilim tt ekmek, 3 kaşık pilav, 2 yudum ev yapımı vişne suyu, yoğurt
ara: 4 kayısı
ahh diyete başlayalı 3 gün oldu biranda kesemiyorum yavaş yavaş azaltcam artık kan şekerim düşüyo elim ayağım titriyo bir hafta böyle yapıp 2.haftaya sıkı bişekilde giriş yapmayı düşünüyorum inş.
sabah: menemen, 1 dilim tt ekmek, 2 kupa ıhlamur
ara yok
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
ara:armut,1 avuç fındık,1 kulak kurabiye
akşam: menemen, dilim tt ekmek, 3 kaşık pilav, 2 yudum ev yapımı vişne suyu, yoğurt
ara: 4 kayısı
kızlar üzgünüm ama ben bu hafta kilo verememişim aynı kilomu yazarsınız çok moralim bozuk daha ne kadar az yiyieceğim ben ya
gayet iyi canım canımı ne diye sıkıyon sen. kısa sürede çok kilo kaybıda iyi bişi değil ki. 0,8 lerle hedefe varacaz. ben de öle veriyom.kızlar bugun tartı beni çok mutlu etmedi
artık bu hafta daha sıkı tutucaz demekki
başlangıç kilo:83
geçen hafta:80
bu hafta:79.200
takımımız harika harika canlarım benimmalda ablacıgım harikasın daha da diyeyim ben sana
tugba canım sen hiç canını sıkma.haftaya belli olsun güzel sonuçlar alacagına inanıyorum.
duygu sen bence güzel vermişsin canım.sağlıklı olan bu zaten
mersacıgım düzensizliğine rağmen güzel vermişsin kutluyorum
sule sende çok güzel verdin canım senide tebrik ederim
blue sende harikasın
zeynep sen ve ben haftaya güzel bir atak yapmalıyı.ben kendi vucudumu çözdüm artık.sporsuz olmadıgına kanaat getirdim.bu hafta yapmayınca ancak bu kadar gitmiş.haftaya kadar iyice sıkmalıyım kendimi
bayıldım bu adaevet datlum artıkın benim yeni ve gıcır gıcır bi tartım varadıda tartıcan
ben den de 4 mil kızhadi benden de 5 mil leslie +100 yarım mekik
Ben de birinciliğin ve kupanın coşkusuyla koşu bandına bi çıktım
azıcık hızlı yapayım da haftaya kilolar gitsin diye yanlışlıkla maksimum hız düğmesine basmışım tom ve jerry gibi salon duvarına yapışıyordum valla, dursam düşücem, makinenin hızına yetişeyim diye ayaklarım popoma değiyordu resmen, neyseki sonunda allahım sana geliyorum deyip atlatım kenara:)))cumaya gerek kalmadı şimdi kilo bildirimi yapıyorum -2 kilo zira 5 dakikada 1500 kalori yakmışımdır yusuf yusuf:)))))))
kızlar bende kendime moral olsun diye buraya ilk başladığım kilomu yazdım çizelgeme 5. takımda başlamıştım ama arada biraz fark var o zaman farklı tartım vardı sonra 4. takıma başladığımda yeni tartım 4 kilo fazla gösteriyordu ve ben bu tartı değişikliğini bilmem gerektiğini bilmiyodum.yani aslında verdiğim kilo burda görünenden 4 kilo daha fazlaaaa.ayyy bu ne beee blue senden beter oldum ben bu işin içinden çıkamadım.haa bide buraya 96 tıyla başladım ama aslında ben 102 kilodan düşmeye başladım hadi bulun bakalım ben kaç kilo verdimmmmmmm:??????????????
Benim goncam artık 60 lı kilolara ineceğime inanmıyor, ben de ona istediğimde istediğimi nasıl başardığımı göstermek istiyorum ki gözü korksun benden:))))
kızlarrrbugün kendimi toparladım ve kendime geldim.
iftar menüm:
1 hurma
1 sb süt
7 tane yeşil zeytin
peynir
3 dilim salam-1 lokmacık ekmekçik
saat:19
1 tabak sütlü bulgur çorbası
1 lokma çubuk makarna
çok küçük bir lokma ekmek
1 tane hurma
menümün tamamı bu kızlar şimdi sadece su içiyorum
3 menüde güzel arkadaşlarım.bu gün ki menüm
ara bir mandalina
öğle
ara elma
akşam 1 kepçe çorba
:26::26:mAdem bugün aşure yedin meyveyi azaltsaydın bence daha güzel olurdu
cuma menüsü olarak hiç fena değil yarın hiç ve sonrasında hiç kacamak yapmayacağını biliyorum
ayyyyyyy menemene bayıldım ya yarın bende kahvaltıya yapayım bariiiiiimenünde güzel canım benim
sabah kanal d de doktorum programında konuk Dr.Ayça Kaya - iç Hastalıkları ve Obezite Uzmanı'ndan 10 zayıflama önerisi verildi
‎1- CATAL BIÇAK KULLANIN (özellikle bıçak kullanmanın önemi vurgulandı )
2- YEMEKTE CEŞİTLİLİK (1 koca tabak makarna veya tek çeşit bir yemek yerine cok cesitli 1 tabak yemek daha uzun sure tokluk hissi vermekteymis)
3-CEZBEDICI YIYECEKLERI GOZ ONUNDE TUTMAYIN ( ortada yemis tatli lokum v.s gibi ayak ustu atistirilcak yiyecekleri goz onunde tutmayin kapali kutularda muhafaza edin )
‎4-GIZLI YEMEK YEMEK YOK !!
‎5- BESLENME GÜNLÜĞÜ TUTUN :) hergun ne yediyseniz yazin bu sekilde bile yedikleriniz %30 azalcaktir ama hersey mutlaka yazilmali !!
‎6- AÇ KARNINA MARKETE GİDİP ALIŞVERİS YAPMAYIN !
7- CAN SKINTISINDA SOLUGU BUZDOLABINDA ALMAYIN !
8-AC KARNINA SOFRAYA OTURMAYIN 15 dakika oncesinde bi meyve yiyin acliginizi bastirin oyle oturun
9- UYUMAYA GİTMEDEN ÖNCE MUTFAĞA UĞRAMAK YOK :)
10-YETERI KADAR SU İÇİLMELİ 2,5-3LITRE SU ÖNERİLDİ az icmenin zararlari kadar bundan fazlasi da zararlidir maksimum 3 litre daha fazla tüketilmemelidir (cay kahve mesrubat gibi icecekler su tuketimi olarak sayilmamaktadir suyu ayrica icmeliyiz )
Paylaşım için çok teşekkürler, akılda kalması gereken bilgiler gerçekten de..bundan sonra daha dikkatli olucam eşimle iddiaya girdik eğer mayısa kadar 65 olursam tatile götürcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?