aaa tabiki güzel yaştayız yaaa ben kendimle dalga geçmeyi kendime gülmeyi çok severim aslında kendimide çok severim.ne yaşlısı kendi kendime takılıyorum valla 20 yaşında giyemediklerimi sırayla giymeye çalışıyorum geçen yaz bikini bile giydim bu kiloyla.şimdi de uzun çizme alacam yıllardır hep içimde kaldı uzun bir çizme tayt veya diz üstü etek niyeeeeee çünki koca bacaklarım çizmeye sığmıyordu ama artık sığıyorrrrrrrrr:)))
kız sus o ne öyle bişeyleri arkaya atıyomuş felan aman kimseler duymasın bide inanırlar.sonra her yerimizi takma sanırlar:))))))
kızlar bende kendime moral olsun diye buraya ilk başladığım kilomu yazdım çizelgeme 5. takımda başlamıştım ama arada biraz fark var o zaman farklı tartım vardı sonra 4. takıma başladığımda yeni tartım 4 kilo fazla gösteriyordu ve ben bu tartı değişikliğini bilmem gerektiğini bilmiyodum.yani aslında verdiğim kilo burda görünenden 4 kilo daha fazlaaaa.ayyy bu ne beee blue senden beter oldum ben bu işin içinden çıkamadım.haa bide buraya 96 tıyla başladım ama aslında ben 102 kilodan düşmeye başladım hadi bulun bakalım ben kaç kilo verdimmmmmmm:??????????????
:))benden pes, çekiliyorum ben:)
Mersacığım hakkaten Blue çözebilir bu meseleyi, Prenses de ilgilenir sabah, seni doğru kilona kavuştururlar:)
sendeki de ne azimmiş maşallah , canı yürekten tebrik ediyorum,alkışlıyorum...
valla bravo sana daha ben hiç bişey yapamadım oğluşla oynuyom o da baya kalori yaktırmıştır sanırım......oooooo ben 25 mekiğimi cektim bile cok güzel mekik cekerim o yüzden göbeğim hiç yoktur
gül be ablacım sana gülmek çok yakışıyor ......evet tartıcan ben öyle kelimelerin sonuna can lı cunlu şeyler eklemeyi çok severim hem espirili ve tatlı oluyor hemde komikcanım bencede iyidir zaten artık bünyem bu yeme düzenine alıştı istesemde çok veremiyorum.canım benim sakın üzülme benim kızımda senin gibi biliyosun ve çokk zor kilo veriyor biraz sabır gidecek hepsi gidecek:))
verdim verdim verdimmmmm 6000 gramda olsa verdimmm.yok kız ne yaşlılığ ben şaka yapıyorum yaşımlada çok barışığım hatta bu yaşımı çokmu sevdim neee hem olgun hemde dolgun bir hatunummmmmm
blue sen beni gülmekten mahvediyorsun yaaaa,tartıcan haa harikaaaaa,sizleri seviyorum takım arkadaşlarımmmmmm:))))
valla alda abla senin azmi görünce ki maaşallahTatlısız ve kızartma olmadıktan sonra bişeycik olmaz:)
Light tatlı tarifleri buldum epeyce, canı tatlı çeken olursa söylesin, kesinlikle çok az kalorili:)
Hepimize helal olsun, cumaya bence yine birincilikle göğüsleyelim ipi, bu yarışı böyle bitirmek yakışır bize:))
Bi de mezuniyet yemeği yaparız bahar gibi, ne güzel olur valla,yüzyüze de tanışmış oluruz böylece:)
yediğim halde, stres yaptım mı günde 1 kiloya yakın veriyorum, bu hafta onun eseri oldu ama haftaya da hırs yaptım birinciliği görünce)
:)) Alemsiniz valla.
Ben de birinciliğin ve kupanın coşkusuyla koşu bandına bi çıktım
azıcık hızlı yapayım da haftaya kilolar gitsin diye yanlışlıkla maksimum hız düğmesine basmışım tom ve jerry gibi salon duvarına yapışıyordum valla, dursam düşücem, makinenin hızına yetişeyim diye ayaklarım popoma değiyordu resmen, neyseki sonunda allahım sana geliyorum deyip atlatım kenara:)))cumaya gerek kalmadı şimdi kilo bildirimi yapıyorum -2 kilo zira 5 dakikada 1500 kalori yakmışımdır yusuf yusuf:)))))))
çıtır hatunlarım verelim kiloları alalım gönlümüzdeki muratlarımızı alda ve mersa abla siz istediklerinizi alın ben tekrar gelinliğime girebileğim fermuarın çektiği eziyet bitsin...duygu ve tuğbiş bebiklerini kucağına alsın DRosila mezuniyetinde çıtır bi hatun olarak milleti şaşkına çevirsin oooooooooooh gülelim eğlenelim şenlenelim o papaz kocalarda tükürdüğünü yalasınlar HIHBiliyorum güzel arkadaşım bilmem mi, kendinle barışıklığını da sıkıntısız diyaloğunu da görüyorum ve çok hoşuma da gidiyor:)
Bak güzel fikirmiş valla, ben de alayım şu çizmelerden hem de dize kadar olanından:)) Dün bi hanımda kısa kot etek gördüm diz üstü çok hoşuma gitti, listeye çizme de eklendi şimdi:))Giyelim valla bacım, bu zahmetin bi rahmeti olmalı yani:))
kızlar bende kendime moral olsun diye buraya ilk başladığım kilomu yazdım çizelgeme 5. takımda başlamıştım ama arada biraz fark var o zaman farklı tartım vardı sonra 4. takıma başladığımda yeni tartım 4 kilo fazla gösteriyordu ve ben bu tartı değişikliğini bilmem gerektiğini bilmiyodum.yani aslında verdiğim kilo burda görünenden 4 kilo daha fazlaaaa.ayyy bu ne beee blue senden beter oldum ben bu işin içinden çıkamadım.haa bide buraya 96 tıyla başladım ama aslında ben 102 kilodan düşmeye başladım hadi bulun bakalım ben kaç kilo verdimmmmmmm:??????????????
bakmayı beceremişsin şaşkın ben gördümkızlar ben de kendime kilo çizelgesi yaptım ama görünmüyor.neden acaba
valla alda abla senin azmi görünce ki maaşallah
bana da bişeyler olmaya başladı çok pisgaza geldim ben seni gözüme kestirdim haftaya seni geçicem
çıtır hatunlarım verelim kiloları alalım gönlümüzdeki muratlarımızı alda ve mersa abla siz istediklerinizi alın ben tekrar gelinliğime girebileğim fermuarın çektiği eziyet bitsin...duygu ve tuğbiş bebiklerini kucağına alsın DRosila mezuniyetinde çıtır bi hatun olarak milleti şaşkına çevirsin oooooooooooh gülelim eğlenelim şenlenelim o papaz kocalarda tükürdüğünü yalasınlar HIH
vslls csnm scısını cıksrmslıyız.takımıza katkıda bulunalım haftaya bizde:))utanıyrm artık yanimmmalda ablacıgım harikasın daha da diyeyim ben sana
tugba canım sen hiç canını sıkma.haftaya belli olsun güzel sonuçlar alacagına inanıyorum.
duygu sen bence güzel vermişsin canım.sağlıklı olan bu zaten
mersacıgım düzensizliğine rağmen güzel vermişsin kutluyorum
sule sende çok güzel verdin canım senide tebrik ederim
blue sende harikasın
zeynep sen ve ben haftaya güzel bir atak yapmalıyı.ben kendi vucudumu çözdüm artık.sporsuz olmadıgına kanaat getirdim.bu hafta yapmayınca ancak bu kadar gitmiş.haftaya kadar iyice sıkmalıyım kendimi
hepinizi cok tebrik ediyorum kızlar 4. haftada 1. liği elden bırakmadınız
vuvvvvvv.en büyük takım 4.takım ..kızlar süpersiniz artık utanyrm.haftaya bende aranızda vererek katılacam inşallahhhh..söz
bakmayı beceremişsin şaşkın ben gördüm
4.takımda olmakla bikez daha şanslı olduğumu anladım :)birinci olmuş süperrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?