Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bende kendime moral olsun diye buraya ilk başladığım kilomu yazdım çizelgeme 5. takımda başlamıştım ama arada biraz fark var o zaman farklı tartım vardı sonra 4. takıma başladığımda yeni tartım 4 kilo fazla gösteriyordu ve ben bu tartı değişikliğini bilmem gerektiğini bilmiyodum.yani aslında verdiğim kilo burda görünenden 4 kilo daha fazlaaaa.ayyy bu ne beee blue senden beter oldum ben bu işin içinden çıkamadım.haa bide buraya 96 tıyla başladım ama aslında ben 102 kilodan düşmeye başladım hadi bulun bakalım ben kaç kilo verdimmmmmmm:??????????????

Biliyorum güzel arkadaşım bilmem mi, kendinle barışıklığını da sıkıntısız diyaloğunu da görüyorum ve çok hoşuma da gidiyor:)
Bak güzel fikirmiş valla, ben de alayım şu çizmelerden hem de dize kadar olanından:)) Dün bi hanımda kısa kot etek gördüm diz üstü çok hoşuma gitti, listeye çizme de eklendi şimdi:))Giyelim valla bacım, bu zahmetin bi rahmeti olmalı yani:))

:))benden pes, çekiliyorum ben:)
Mersacığım hakkaten Blue çözebilir bu meseleyi, Prenses de ilgilenir sabah, seni doğru kilona kavuştururlar:)

sendeki de ne azimmiş maşallah , canı yürekten tebrik ediyorum,alkışlıyorum...

alda seni kıskandım bir baktım 4,5 kilo aman allahım bişeyler yapmam lazım dedim vee attım kendimi ortaya hadi hadi bulun bakalım kaç kilo vermişimmmmmmm ama 2009 dan beri uğraşıyorum arkadaşım yaaaa

oooooo ben 25 mekiğimi cektim bile cok güzel mekik cekerim o yüzden göbeğim hiç yoktur
valla bravo sana daha ben hiç bişey yapamadım oğluşla oynuyom o da baya kalori yaktırmıştır sanırım......
gül be ablacım sana gülmek çok yakışıyor ......evet tartıcan ben öyle kelimelerin sonuna can lı cunlu şeyler eklemeyi çok severim hem espirili ve tatlı oluyor hemde komik

valla alda abla senin azmi görünce ki maaşallah
bana da bişeyler olmaya başladı çok pis gaza geldim ben seni gözüme kestirdim haftaya seni geçicem

çıtır hatunlarım verelim kiloları alalım gönlümüzdeki muratlarımızı alda ve mersa abla siz istediklerinizi alın ben tekrar gelinliğime girebileğim fermuarın çektiği eziyet bitsin...duygu ve tuğbiş bebiklerini kucağına alsın DRosila mezuniyetinde çıtır bi hatun olarak milleti şaşkına çevirsin oooooooooooh gülelim eğlenelim şenlenelim o papaz kocalarda tükürdüğünü yalasınlar HIH

:26::26::26::44::44::44::26::26::44::44:ben bu işten bişey anlamadım yaww

Kestirin gözünüze kestirin ve geçin de, siz şimdi neler neler giymelisiniz hele yaz geliyor, of tiril tiril yazlık elbiseler, çok yakışacak hepinize çok:)))

Benim goncam artık 60 lı kilolara ineceğime inanmıyor, ben de ona istediğimde istediğimi nasıl başardığımı göstermek istiyorum ki gözü korksun benden:))))

vslls csnm scısını cıksrmslıyız.takımıza katkıda bulunalım haftaya bizde:))utanıyrm artık yanimmm
hepinizi cok tebrik ediyorum kızlar 4. haftada 1. liği elden bırakmadınız

vuvvvvvv.en büyük takım 4.takım ..kızlar süpersiniz artık utanyrm.haftaya bende aranızda vererek katılacam inşallahhhh..söz

öncelikle dünkü menümü paylaşayım kahvaltıdan önce 45 dk.yürüyüşümü yaptım ve 15 dk basen titrettim
kahvaltım:
-2 dilim kepek ekmeği
-1 bardak tek şekerli çay
-1 tane haşlanmış yumurta
-birer tane domates ve salatalık
ara öğün(11:00)
-1 mandalina
-1 kırmızı elma
öğle yemeği:
-1 kase tarhana çorbası
-1 dilim kepek ekmeği
ara öğün(16:00)
-1 kase aşure
akşam yemeği:
-1 tabak pırasa yemeği
-salata
-1 dilim kemek ekmeği
-2 kaşık tavuk sote(çok az yağlı)
ara öğün(20:00)
-portakal
-kırmızı elma
akşam 19:00 da 45 dk yürüyüş 15 dk.basen titretme.........bu kadar hiç yeşil çay veya diğer bitki çaylarından içmedim henüz alışamadım

kızlarrrbugün kendimi toparladım ve kendime geldim.

sabah:2 dilim ekmek 3 dilim peynir,2 zeytin,domates salatalık,biraz haş yumurta

öğlen:küçük bi tabak sebze ve yoğurt

ara:1 elma

akşam 3 sarma,1 kaşık bulgur 2 kaşık yoğurt

ara 1 elma.kapandı bitti günüm kızlarrrrr

4.takımda olmakla bikez daha şanslı olduğumu anladım :)birinci olmuş süperrrr

hem de kaç haftadır üstüste birinci oluyor takım, gurur duyuyorum valla bu kızlarla:))kesinlikle çok şanslısın ben bile ümitsiz gelmiştim ama çok büyük moral aşıladılar bana:) Hiç ayrılma buradan...:)

iftar menüm:
1 hurma
1 sb süt
7 tane yeşil zeytin
peynir
3 dilim salam-1 lokmacık ekmekçik

saat:19
1 tabak sütlü bulgur çorbası
1 lokma çubuk makarna
çok küçük bir lokma ekmek
1 tane hurma

menümün tamamı bu kızlar şimdi sadece su içiyorum

bu gün ki menüm

sabah bir bardak yeşilçay
1 haşlama yumurta 2 zeytin az peynir

ara bir mandalina

öğle
küçük tabak sebze yemeği yğurt

ara elma

akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık sebze yemeği ve yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…