Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne yazcam bi düşüneyim, oğluş yemek yemiyo diye ben de yemedim stresten verdim olmaz di mi, bereket ki haftalık menümü saklamıştım, ordan ortaya bi karışık koyarım:)))

ne yazcam bi düşüneyim, oğluş yemek yemiyo diye ben de yemedim stresten verdim olmaz di mi, bereket ki haftalık menümü saklamıştım, ordan ortaya bi karışık koyarım:)))

ablacım bu işi en gec yarın öğlene kadar yaparsan iyi olur sonra diğer takımlardan tepki almayalım püsküüt de gelmemiş olur hem ozamana kadar

ablacım bu işi en gec yarın öğlene kadar yaparsan iyi olur sonra diğer takımlardan tepki almayalım püsküüt de gelmemiş olur hem ozamana kadar

Modell sahi yavrucum salak salak soruyor olacağım ama nereye yazacağım, listelerin paylaşıldığı ortak alana değil herhalde? sen tecrübelisin beni yönlendir
paylaşım alanı sayfalarına şöyle bi göz gezdirdim ama eskiden yazanlardan örnek göremedim, sen şuraya de de yazıvereyim benim velet mızırdanmadan...

ablacım tamda tahmin ettiğin yere listelerin paylasım yapıldığı alana kendini tanıtıp hangi takımdan olduğunu kac kilo ile basladığını ne kadar zamnda verdiğini ve bu hafta neler yaptığını yazıcaksın sonrada herkes seni tebrik edicek güzel biş korkma

kızlar ben de kendime kilo çizelgesi yaptım ama görünmüyor.neden acaba

görüünüüyorr

ayy evett elbise giymmekk istiyorumm!!!

sadakattt cok olmus bu cookk birden kesss yoksa alışamazsın bak ben öyle yaptımmm

harika bir menü olmuss tebrkk edermmm

bugünkü menüm

sabah
1 portakalın suyu çeyrek kase çorba

ara
yok

öğle 1 kase corba 1 kızarmıs ekmek 2 çatal peynir

ara yok
akşam ızgara tavuk cok az frırınlanmıs patates ve tabaktaki servis edilen biraz pilav artı cola zero.

kayısı cayımı içiorm simdide
su tüketemedim 0.5 lt
spor 30 dk salon.

iyi geceler kızlar canım çok sıkkın.galiba eşimle yol ayrımına geldik....amaaa 8. sınıfta okuyan çok başarılı sbs ye hazırlanan ve 10.sınıfa giden 2 kızım var,onlara böyle bir haksızlık nasıl yaparım bilemiyorum hep çocuklarımın arkasına sığındım vee böylece hayatımdan 18 sene uçup gitti.tabi her günüm kötü geçmedi ama ben çok yıprandım daha öncede ayrıldık ama ben tek başıma hayata karşı gelemedim yenik düştüm ve tekrar birleştik......şimdi candan erçetini dinliyorum
ben ne çok hata yapmışım meğer ,sen yokken var sanmışım meğer,sen dost değilmişsin meğer,ben boşa kürek çekmişim meğer,olsun varsın pişman değilim.......

offff içimden böyle geldi yazdım kızlar kafam çok bulanık,çok kırgınım,çokk yorgunummmmm..............

Canım, boşa kürek çekmediğinin göstergesidir 18 yıl ve dünya tatlısı 2 yavru..
Derin mevzulardır eminim de, onarılmayacak konular mı? Daha önceki ayrılık konusu da aynı konular mıydı, yani şimdi gündemde olan konular mıydı? Çocuklarınla olası bir yol ayrımı konusunu hiç konuştunuz mu?

aslında burası bu konuların paylaşım alanı değil ama kendimi çok kötü hissettim,belki yarına daha olumlu düşenebilirim bilmiyorum ama 6-7 aydır ayrılık çanları çalıyordu evde ama sadece erteleniyor hiç bir çözüm getiremiyoruz.tamamen zıt kutuplarız aslında hayatım boyunca tek güç aldığım insan belkide öyle olmasını istedim bilmiyorum aldacım yaaa kafam allakbullak beynimde hiç bişey net değil,çocuklarımı bu konulara dahil etmeyi hiç bir zaman istemedim ama artık büyüdüler ve her şeyi anlıyorlar.çok hassas yaştalar onların incinmesini kaldıramam,ama akşam ikiside anne seni üzen insan babamızda olsa buna izin verme nasıl istiyosan öyle davran diyen dünya tatlısı iki kız.....

tek bişey diim
annemle babam hiç anlaşamayan 2 insandır cok kavgalı ortamda büyüdüm
ayrılmalarını istedğim cok oldu, ayrılsalardı daha mutlu ıkı ayrı insan olcaklardı en azından annem için öyle , erkekler genelde perişan oluyor..
ama zor kolay değil fakat zannetmiyorumki hiçbir çocuk tartışmanın kavganın olduğu yerde yaşamak istesin.. Herkes kendi yolunu çizebilmeli 18 yıl kolay değil fakat hiçbir şey için geç de değil bence öyle işte ablacım kızının yerine kendimi koydum o zamanlarımı hatırladım ve bunu yazdım :)

Ben özelden yazayım canım sana,haklısın hem kızları kilo konusundan uzaklaştırmayayım hem de sen sıkılma...
Hayırlısı olacak herşeyin,inşallah...

Soficiğim, çocuklar bebekken bile ev ortamındaki stresten etkilenebiliyor, sonrasında da senin duymuş olduğun huzursuzluğu o kadar iyi anlayabiliyorum ki, etrafımfa benzer sıkıntıları yaşayan çok insan oldu.
Evliliklerin bitmesine çok üzülüyorum ama çocuklar sevdiği 2 insanın üzüldüğü ve üzdüğü bir ortamda çok daha huzursuz çocuklar olarak büyüyorlar.
Sen birşeyleri ne güzel onarmışsın, cümlelerindeki özgüven, sevimlilik ve aklıbaşındalık, onlar anlaşamasa da seni çok güzel yetiştirdiklerini gösteriyor, nüveyle ilgili biraz da.
Senin bahtın ve şansın hep güzel olur inşallah:)

Ben özelden yazayım canım sana,haklısın hem kızları kilo konusundan uzaklaştırmayayım hem de sen sıkılma...
Hayırlısı olacak herşeyin,inşallah...

kızlar başınızı ağrıttım yaaaa,hassas bir anımda yazdım gitti işte ...
drosofila canım benim ne kadar derin yaralar açılıyor dimi yüreklerde anne ve babaların sorunları yüzünden.canım benim inşallah sizler böyle şeyler yaşamazsınız.neyse kızlar bu moddan diyet moduna geçiyorumm ve birazdan menümü yazıyorummm sizlerle konuşmak iyi geldi bomba gibiyimmmmm:)))

kızlar şimdide sıra bu günki menümde:
kahvaltı:1 dilim kaşar 3-4 tane yer fıstığı azıcık ekmek.
ara:yok
öğlen:yarım kase aşure (arkadaşıma uğramıştım ama bende sabah yapacam inşallah fazla kaçırmam)
ara:yokkkk.
akşam:2 dilim yağsız börek.
veeee acımmmmmm kocamı yesem doyarmıyım acabaaaaaa

evettt hanimiş menüllerr
ben de bunu izliyordum çok güldüm yaşlı amcaya
bilgisayarınız youtube aççıyorsa bi bakın Annen Evde Mi? - Kamera Şakası (Hayrettin) - YouTube

Hazımsızlık yapar kocalar canım, kalsın bünyeye zarar:)

ben gece acıkınca sütün içine tarçın atıyorum bi fiske, azıcık da tatlandırıcı, hem karnımı tok tutuyor hem tatlı ihtiyacını gideriyor, bastırır mı süt seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…