evettt hanimiş menüllerr
ben de bunu izliyordum çok güldüm yaşlı amcaya
bilgisayarınız youtube aççıyorsa bi bakın Annen Evde Mi? - Kamera Şakası (Hayrettin) - YouTube
Hazımsızlık yapar kocalar canım, kalsın bünyeye zarar:)
ben gece acıkınca sütün içine tarçın atıyorum bi fiske, azıcık da tatlandırıcı, hem karnımı tok tutuyor hem tatlı ihtiyacını gideriyor, bastırır mı süt seni?
günaydın kızlar bende birazdan kursa gitcem kuzucuklarıma soru hazırlıyorum gelince temizlik yapcam çok işim var kuaföre gitcem herkese iyi hafta sonları
BLUEmoon2009 adlı üyenin yarışmaya giriş kilosu 70.6 dan 71.3 e yükseltilmiştir. Bilginize.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 235. ETAP SONUC LİSTELERİ
9 - 16 aralık
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................14. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................2. TAKIM:87:
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. takımdan.............alda.................4,12%
İKİNCİ
9. takımdan.............Nagieymen......................2.92%
ÜÇÜNCÜ
9. takımdan.............siyamum .....................2.91%
3. birincilik blue cum baktım şimdi
1.liğimizin şerefine bu aksam benden 50 mekik
hadi benden de 5 mil leslie +100 yarım mekik
valla çok pis gaza geldim tutmayın beni sabaha kadar leslie yapıcam hahhhhhhaaaaaaaa
Hepimize helal olsun, cumaya bence yine birincilikle göğüsleyelim ipi, bu yarışı böyle bitirmek yakışır bize:))
Bi de mezuniyet yemeği yaparız bahar gibi, ne güzel olur valla,yüzyüze de tanışmış oluruz böylece:)
:)) Alemsiniz valla.
Ben de birinciliğin ve kupanın coşkusuyla koşu bandına bi çıktım
azıcık hızlı yapayım da haftaya kilolar gitsin diye yanlışlıkla maksimum hız düğmesine basmışım tom ve jerry gibi salon duvarına yapışıyordum valla, dursam düşücem, makinenin hızına yetişeyim diye ayaklarım popoma değiyordu resmen, neyseki sonunda allahım sana geliyorum deyip atlatım kenara:)))cumaya gerek kalmadı şimdi kilo bildirimi yapıyorum -2 kilo zira 5 dakikada 1500 kalori yakmışımdır yusuf yusuf:)))))))
kızlar bende kendime moral olsun diye buraya ilk başladığım kilomu yazdım çizelgeme 5. takımda başlamıştım ama arada biraz fark var o zaman farklı tartım vardı sonra 4. takıma başladığımda yeni tartım 4 kilo fazla gösteriyordu ve ben bu tartı değişikliğini bilmem gerektiğini bilmiyodum.yani aslında verdiğim kilo burda görünenden 4 kilo daha fazlaaaa.ayyy bu ne beee blue senden beter oldum ben bu işin içinden çıkamadım.haa bide buraya 96 tıyla başladım ama aslında ben 102 kilodan düşmeye başladım hadi bulun bakalım ben kaç kilo verdimmmmmmm:??????????????
öncelikle dünkü menümü paylaşayım kahvaltıdan önce 45 dk.yürüyüşümü yaptım ve 15 dk basen titrettim
kahvaltım:
-2 dilim kepek ekmeği
-1 bardak tek şekerli çay
-1 tane haşlanmış yumurta
-birer tane domates ve salatalık
ara öğün(11:00)
-1 mandalina
-1 kırmızı elma
öğle yemeği:
-1 kase tarhana çorbası
-1 dilim kepek ekmeği
ara öğün(16:00)
-1 kase aşure
akşam yemeği:
-1 tabak pırasa yemeği
-salata
-1 dilim kemek ekmeği
-2 kaşık tavuk sote(çok az yağlı)
ara öğün(20:00)
-portakal
-kırmızı elma
akşam 19:00 da 45 dk yürüyüş 15 dk.basen titretme.........bu kadar hiç yeşil çay veya diğer bitki çaylarından içmedim henüz alışamadım
4.takımda olmakla bikez daha şanslı olduğumu anladım :)birinci olmuş süperrrr
kızlarrrbugün kendimi toparladım ve kendime geldim.
sabah:2 dilim ekmek 3 dilim peynir,2 zeytin,domates salatalık,biraz haş yumurta
öğlen:küçük bi tabak sebze ve yoğurt
ara:1 elma
akşam 3 sarma,1 kaşık bulgur 2 kaşık yoğurt
ara 1 elma.kapandı bitti günüm kızlarrrrr
hem de kaç haftadır üstüste birinci oluyor takım, gurur duyuyorum valla bu kızlarla:))kesinlikle çok şanslısın ben bile ümitsiz gelmiştim ama çok büyük moral aşıladılar bana:) Hiç ayrılma buradan...:)
tebrikler 4.takım
bu gün ki menüm
sabah bir bardak yeşilçay
1 haşlama yumurta 2 zeytin az peynir
ara bir mandalina
öğle
küçük tabak sebze yemeği yğurt
ara elma
akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık sebze yemeği ve yoğurt
alda ablacım cok güldürdün beni sayende nabzım normale geldi
bireysel 1. si olarak paylasım alanına yani tüm cuma yarısması üyelerine bu hafta nasıl zayıfladığı anlatman gerekiyor hadi basarını kaleme al gururumuz
sabah: menemen, 1 dilim tt ekmek, 2 kupa ıhlamur
ara yok
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
ara:armut,1 avuç fındık,1 kulak kurabiye
akşam: menemen, dilim tt ekmek, 3 kaşık pilav, 2 yudum ev yapımı vişne suyu, yoğurt
ara: 4 kayısı
sabah kanal d de doktorum programında konuk Dr.Ayça Kaya - iç Hastalıkları ve Obezite Uzmanı'ndan 10 zayıflama önerisi verildi
‎1- CATAL BIÇAK KULLANIN (özellikle bıçak kullanmanın önemi vurgulandı )
2- YEMEKTE CEŞİTLİLİK (1 koca tabak makarna veya tek çeşit bir yemek yerine cok cesitli 1 tabak yemek daha uzun sure tokluk hissi vermekteymis)
3-CEZBEDICI YIYECEKLERI GOZ ONUNDE TUTMAYIN ( ortada yemis tatli lokum v.s gibi ayak ustu atistirilcak yiyecekleri goz onunde tutmayin kapali kutularda muhafaza edin )
‎4-GIZLI YEMEK YEMEK YOK !!
‎5- BESLENME GÜNLÜĞÜ TUTUN :) hergun ne yediyseniz yazin bu sekilde bile yedikleriniz %30 azalcaktir ama hersey mutlaka yazilmali !!
‎6- AÇ KARNINA MARKETE GİDİP ALIŞVERİS YAPMAYIN !
7- CAN SKINTISINDA SOLUGU BUZDOLABINDA ALMAYIN !
8-AC KARNINA SOFRAYA OTURMAYIN 15 dakika oncesinde bi meyve yiyin acliginizi bastirin oyle oturun
9- UYUMAYA GİTMEDEN ÖNCE MUTFAĞA UĞRAMAK YOK :)
10-YETERI KADAR SU İÇİLMELİ 2,5-3LITRE SU ÖNERİLDİ az icmenin zararlari kadar bundan fazlasi da zararlidir maksimum 3 litre daha fazla tüketilmemelidir (cay kahve mesrubat gibi icecekler su tuketimi olarak sayilmamaktadir suyu ayrica icmeliyiz )
bundan sonra daha dikkatli olucam eşimle iddiaya girdik eğer mayısa kadar 65 olursam tatile götürcek
bugünkü menüm
sabah
1 portakalın suyu çeyrek kase çorba
ara
yok
öğle 1 kase corba 1 kızarmıs ekmek 2 çatal peynir
ara yok
akşam ızgara tavuk cok az frırınlanmıs patates ve tabaktaki servis edilen biraz pilav artı cola zero.
kayısı cayımı içiorm simdide
su tüketemedim 0.5 lt
spor 30 dk salon.
iyi geceler kızlar canım çok sıkkın.galiba eşimle yol ayrımına geldik....amaaa 8. sınıfta okuyan çok başarılı sbs ye hazırlanan ve 10.sınıfa giden 2 kızım var,onlara böyle bir haksızlık nasıl yaparım bilemiyorum hep çocuklarımın arkasına sığındım vee böylece hayatımdan 18 sene uçup gitti.tabi her günüm kötü geçmedi ama ben çok yıprandım daha öncede ayrıldık ama ben tek başıma hayata karşı gelemedim yenik düştüm ve tekrar birleştik......şimdi candan erçetini dinliyorum
ben ne çok hata yapmışım meğer ,sen yokken var sanmışım meğer,sen dost değilmişsin meğer,ben boşa kürek çekmişim meğer,olsun varsın pişman değilim.......
offff içimden böyle geldi yazdım kızlar kafam çok bulanık,çok kırgınım,çokk yorgunummmmm..............
kızlar başınızı ağrıttım yaaaa,hassas bir anımda yazdım gitti işte ...
drosofila canım benim ne kadar derin yaralar açılıyor dimi yüreklerde anne ve babaların sorunları yüzünden.canım benim inşallah sizler böyle şeyler yaşamazsınız.neyse kızlar bu moddan diyet moduna geçiyorumm ve birazdan menümü yazıyorummm sizlerle konuşmak iyi geldi bomba gibiyimmmmm:)))
slm canlarım günaydınnnnn
kızlar bu gün kendimi dahda da iyi hıssediyorum şimdi evimi toparlıcm kac gündür hastayım die bişey yapamadım mutfak falan cok feci halde.. sonrada cıkıp gezicem ..
braun sac düzlestiricisini aldım netten sebah sabah :))
yemek olayınıda yavas yavas düzene koymaya basladım inş bu hafta süper olur benm için ve bizim için
herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm
günaydın kızlar bende birazdan kursa gitcem kuzucuklarıma soru hazırlıyorum gelince temizlik yapcam çok işim var kuaföre gitcem herkese iyi hafta sonları
slm canlarım günaydınnnnn
kızlar bu gün kendimi dahda da iyi hıssediyorum şimdi evimi toparlıcm kac gündür hastayım die bişey yapamadım mutfak falan cok feci halde.. sonrada cıkıp gezicem ..
braun sac düzlestiricisini aldım netten sebah sabah :))
yemek olayınıda yavas yavas düzene koymaya basladım inş bu hafta süper olur benm için ve bizim için
herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm
ve kızlar bana gelelim.sayfayı baya doldurdum geçmiş ancak bitti
itiraf ediyorum :104::104::104::104::104:
dün akşam halamlardaydık annemle.onlarada nerden dedim diyetteyim akşamları yemiyorum diye.halam agzıma zorla tıktı nerdeyse.bizim kaymaklı yogurtlu bir böreğimiz oluyor.ondan yedim
güle güle kullanben de güzel haftalar diliyoorumm
o nasıl bir börek ama ya nasıl bişi oooooooooo
biz de insanız biz de can taşıyoruzzz
ben de itiraf ediyim 2 haftadır sırf yarın arkadasşlarımla bruncha gidicem diye hiç bozmadımm diyetimi ama yarın serbesttt istedğimii yicemmm
bu arada kızlar duyduğum birseyi paylaşayım size dün spor hocam da teyit etti
haftada bir gün mideyi şaşırtmak gerekiyormuşş vücut diyete alışıyormuss cünküüü :44::44::44:
Paylaşım için çok teşekkürler, akılda kalması gereken bilgiler gerçekten de..
Üniversiteden bir arkadaşım çok çok yaygın bir mağazalar zincirinin satınalma müdürüydü bana bir gün demişti ki; "asla aç karnına alışveriş yapma, bizimki de dahil marketlerin stratejisidir, öğlenleri ve akşamüstleri fırın bölümünün kokusu mağazanın içine verilir,karnı aç olanları cezbeder "demişti, ben de mümkün olduğunca aç karnına çıkmamaya çalışırım.
Benim tam aksim eşim de karnı açken alışveriş yapar ve canı o an herşey istediğinden normalde yemediğimiz hardal, tofu,bilimum eski tuhaf kokulu peynirle eve döner, ondan sonra da zavallı ben, ne yapsam da şunlar bozulmadan tüketsem diye yeni yeni yemek çeşitleri icat ederim.
Suya da katılıyorum, normalde çok çay kahve içtiğim için az su içen biriyim hele de kışın, diyette suyu arttırdım resmen kendimi enerjik hissediyorum,içim yıkanmış gibi:))))
Tatil de güzel ödül bence:)sen yer düşün gizli gizli:))
sadakattt cok olmus bu cookk birden kesss yoksa alışamazsın bak ben öyle yaptımmm
bugün azaltmaya başladım daha az yiyorum akşam olsa da bugünde başarıyla bitse
selam kızlarrrr,
bu gün çok yoruldum özellikle yordum kendimi fazla düşünmiyim diye .sabah aşure yaptım tabiii bitmesi öğleni buldu.ondan sonrada evin işlerine giriştim yaladım yuttum her yeri.yediklerime gelirsek bu saate kadar 1 kase aşure yedim.akşamda abartmazsam eğer çok iyi geçirmiş olurum günü.dün akşam künefe vardı evde ve ben halaaa tadına bile bakmadım oysaki künefe için yapamıyacağım şey yokturrrrr:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?