Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evettt hanimiş menüllerr
ben de bunu izliyordum çok güldüm yaşlı amcaya
bilgisayarınız youtube aççıyorsa bi bakın Annen Evde Mi? - Kamera Şakası (Hayrettin) - YouTube

izledim çokk güldümm:))

tamam canım şimdi yarım yağlı sütümün içine tarçında koydum ve yudumluyorum iyi gecelerrr:))

slm canlarım günaydınnnnn

kızlar bu gün kendimi dahda da iyi hıssediyorum şimdi evimi toparlıcm kac gündür hastayım die bişey yapamadım mutfak falan cok feci halde.. sonrada cıkıp gezicem ..
braun sac düzlestiricisini aldım netten sebah sabah :))
yemek olayınıda yavas yavas düzene koymaya basladım inş bu hafta süper olur benm için ve bizim için

herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm

günaydın kızlar bende birazdan kursa gitcem kuzucuklarıma soru hazırlıyorum gelince temizlik yapcam çok işim var kuaföre gitcem herkese iyi hafta sonları

günaydın kızlar

BLUEmoon2009 adlı üyenin yarışmaya giriş kilosu 70.6 dan 71.3 e yükseltilmiştir. Bilginize.

blue dikkatine canım

maşallah takımıma

maşallah alda ablama bireysel derecede birinci olmus ablacıgım kocaman tebrikler

Son düzenleme:
3. birincilik blue cum baktım şimdi

ben niye 4 saydım ki ya bunamaya başlıyorum sanırım

1.liğimizin şerefine bu aksam benden 50 mekik

hadi benden de 5 mil leslie +100 yarım mekik

süpersiniz süper

valla çok pis gaza geldim tutmayın beni sabaha kadar leslie yapıcam hahhhhhhaaaaaaaa

off abla off valla harikasın sen ya çok güldüm

tartı değişikliği için malesef yapılacak birşey yok sanırım.üzerinden baya geçmiş.mezuniyet kg 96 üzerinden olacak ama sen çizelgeni 102 yap bu senin başarın verdiğin kg yu 102 üzerinden hesapla 2 yılda çok güzel vermişsin.kalıcı vermişsin.giden kg lar geri gelmez bu kg oturmustur artık.sıra kalanları vermede tarcın kaçamaklarını yiyecek ve seni yürütecek.hem bak yılbaşına 2 hafta var.2-3 kg var yılbaşı akşamı daha zayıf salın hazırladıgın gecede

canım menün çok güzel.aşureyi saymıyorum.şu ay bitsede kurtulsak artık evimize aşure gelmesin

yeşilçayı poşet çay alma canım alışamazsın.çaykurun bergamutlu çayı var kutuda ondan al.demle 5 dk süz içine de limon sık ohh mis.bende öyle alışmıştım içmeye

4.takımda olmakla bikez daha şanslı olduğumu anladım :)birinci olmuş süperrrr

hepimizin şansı birbirmizi bulmamız

menün harikaaaaa haydi canım bu hafta atak sırası bizde

bende gurur duyuyorum süperiz

tebrikler 4.takım

teşekkürler canımcım

harika bir menü tugbacıgım keyfin nasıl?

geçen hafta bi konusu geçti paylaşımda :44: ee yeni kaptanım ya yeni yeni öğreneceğim inşallah

güzel canım.sabah akşam menemen olmus ama zararı yok

ne kadar dogru noktalara değinmiş.teşekkürler canım paylaştıgın için

bundan sonra daha dikkatli olucam eşimle iddiaya girdik eğer mayısa kadar 65 olursam tatile götürcek

ooo ödül süper zayıfayalım hepimizi mutlu günler bekliyor

canım kola zeroda olsa yinede çok tüketmemek gerekiyor.suyuda fazlaştırsan süper olurmus onun dışında güzel

ablacıgım bu hayata bir kere geliyoruz.çok iyi düşün.bugun 18 senem geçti diyorsun yarın 25-30 senem geçti diyeceksin.bende 3 yıllık evliyim ama 10 yılımı harcadım bu adama.bugun durdugum yerden o yıllarıma acıyorum.bir evliliği bitirmek çok zor.kızlarının yaşlarının büyük olması sana destek olması çok önemli.acele karar verme çok iyi düşün tart öyle karar ver

şu an yeni olduguna mı bilmiyorum ama kararımdan pişman değilim.inşallah sende senin için en doğru kararı verirsin

Son düzenleme:

canım niye başımız agrısın tamam burası zayıflama konusu ama burda hayatlarımızı paylaşıyoruz lütfen hiç çekinmeden yaz

alda abla her konuda yardımcı oldu bana da özelden bana çok destek verdi sağolsun

saç düzleştiricin hayırlı olsun güle güle kullan iyi gezmeler işlerinde kolaylıklar dilerim

günaydın kızlar bende birazdan kursa gitcem kuzucuklarıma soru hazırlıyorum gelince temizlik yapcam çok işim var kuaföre gitcem herkese iyi hafta sonları

sana da kolay gelsin canım

ve kızlar bana gelelim.sayfayı baya doldurdum geçmiş ancak bitti

itiraf ediyorum :104::104::104::104::104:

dün akşam halamlardaydık annemle.onlarada nerden dedim diyetteyim akşamları yemiyorum diye.halam agzıma zorla tıktı nerdeyse.bizim kaymaklı yogurtlu bir böreğimiz oluyor.ondan yedim

güle güle kullan ben de güzel haftalar diliyoorumm

o nasıl bir börek ama ya nasıl bişi oooooooooo
biz de insanız biz de can taşıyoruzzz

ben de itiraf ediyim 2 haftadır sırf yarın arkadasşlarımla bruncha gidicem diye hiç bozmadımm diyetimi ama yarın serbesttt istedğimii yicemmm

bu arada kızlar duyduğum birseyi paylaşayım size dün spor hocam da teyit etti
haftada bir gün mideyi şaşırtmak gerekiyormuşş vücut diyete alışıyormuss cünküüü :44::44::44:

boşver canım hiç anlatmayayım

o zaman ben midemimi şaşırtmıs olacagım bu hafta listeye gireceğini unutma brunch da sakın abartma

ben çıkıyorum birazdan.pazartesi görüşürüz.öpüyorum kocaman

bugün geç girdim sayfaya malum haftasonu ve eşim evdeydi fırsat bulamadım şimdi tekrar şantiyeye gitti ben de netin başına oturdum
geçmişi okuyup sonrada menümü paylaşıcam

çok doğru katılıyorum insan aç karnına gittiği zaman sevmediği şeyleri bile alıp yiyesi geliyor kaç kez başıma geldi
diyetteyim diye 2 litre su tüketmeye başladım normalde ben de çok su içen bir insan değilim maalesef
:)evet tatil gerçekten motive olmak için geçerli bir sebep yeri araştırdım gizliden ben:))izmir de oteli bile buldum fiyatını buldum geriye sadece 65 olmak kaldı

selam kızlarrrr,
bu gün çok yoruldum özellikle yordum kendimi fazla düşünmiyim diye .sabah aşure yaptım tabiii bitmesi öğleni buldu.ondan sonrada evin işlerine giriştim yaladım yuttum her yeri.yediklerime gelirsek bu saate kadar 1 kase aşure yedim.akşamda abartmazsam eğer çok iyi geçirmiş olurum günü.dün akşam künefe vardı evde ve ben halaaa tadına bile bakmadım oysaki künefe için yapamıyacağım şey yokturrrrr:)))))

valla hedeef kiloya cok az kalmış sonra yersin ablacım o künefeleri boşşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…