canım, ben dışarıda yemek yiyeceksem ya tavuk yada et ızgara istiyorum, salata ve yanındaki sebzelerle vs doyurucu oluyor, alkol almamak en iyisi tabii, kalori miktarını düşününce.ıcetea de olur, ayran da olur, ayran yemeğe uymaz dersen light cola da olur.Tatlı yoook:))
eh ben de kilo çizelgesini hakettim ama di mi:)
Sitede hangi bölümde bulabilirim yada sizin bildiğiniz bi site varsa söyler misiniz rica etsem...
öyleyse yaşasın 4.takım hatunlarııııııııı4. birinciliğimiz canım4 haftadır kimselere bırakmadık
hemde ne güzel hakettin abla tebrik ederim seni..eh ben de kilo çizelgesini hakettim ama di mi:)
Sitede hangi bölümde bulabilirim yada sizin bildiğiniz bi site varsa söyler misiniz rica etsem...
süperiz demi kız yuppiiiiiimütiş, 4. takım 4 hafta üst üste birinci.
süperiz canlarım.
hadi benden de 5 mil leslie +100 yarım mekik1.liğimizin şerefine bu aksam benden 50 mekik
hadi benden de 5 mil leslie +100 yarım mekik
valla çok pis gaza geldim tutmayın beni sabaha kadar leslie yapıcam hahhhhhhaaaaaaaahahaha kim durabilir önümüzde bizde bu hız varken
valla çok pis gaza geldim tutmayın beni sabaha kadar leslie yapıcam hahhhhhhaaaaaaaa
ben başlıyom hadi sende takıl peşimehahahahahaha kim tutar seni yetişebilrlermi hızınaaa
:124::124::124::124::124::124::124::124:
ben başlıyom hadi sende takıl peşimeayyyyyyyyy ne güldüm yaaaaaaa
süpersin mersa abla daha ne olcak ben okadar da verememişim baksana
tebrik ederim abla neticede vermiş olman önemli.sen genç bir ablamızsın hiç bir şekilde yaşlılığı kendine yakıştırma
canım o msj geçerli değil bildirimimi şimdi yaptım
kızlar bugun tartı beni çok mutlu etmedi
artık bu hafta daha sıkı tutucaz demekki
başlangıç kilo:83
geçen hafta:80
bu hafta:79.200
bak sinirlendim şimdi yaaaa
neyse canlar bugun ağır misafirlerim var akşama konusuruk artık..şimdiden hepinizi tebrik ediyorum çok öpüyorum
Geldim ,geldim:)
Günaydın kızlar...
Ben 79,2 yim prensesim, 3,4 kilo vermişim ama yüzdesini bu hafta da sen hesapla noooluuurBen bi geçmişi de okuyup size yetişeyim, Umut öğle uykusuna yatmadan siteye girmek bana haram, 10 dakika kadar zamanım var, yazdıklarınızı okuyup geleyim.
Ona da kızamıyorum sayesinde verdim bu kiloyu:))
evet datlum artıkın benim yeni ve gıcır gıcır bi tartım varadıda tartıcan
evett yemekte komik kçar ayran çünkü içkili ortam olucak
en güzeli light cola içiyim tavuk söyliyim mis gibi 1 porsiyon yemekten tatlısız bişi olmaz dimi ablacımm
gecmiş olsun ldilekleriniz için cok cok tesekkür edrim canlarım
alda ablam basta seni ve bütün takımı canı gönülden kutluyorum inş haftayada 1. oluruz bu kupa bizim hakkımız
alda ablamm acık ara farklaaaa 1. sinnnn
hahahahahaha kim tutar seni yetişebilrlermi hızınaaa
:124::124::124::124::124::124::124::124:
Öhö öhö kırk yaş mı dedi biri:))
Caaanım en güzel yaş bizimkisi, yazı yazarken arada bir göğüslerimi elimle tutup omzumdan arkaya atmak zorunda kalsam da seviyorum yaşımı ben:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?