Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eh ben de kilo çizelgesini hakettim ama di mi:)
Sitede hangi bölümde bulabilirim yada sizin bildiğiniz bi site varsa söyler misiniz rica etsem...

evett yemekte komik kçar ayran çünkü içkili ortam olucak
en güzeli light cola içiyim tavuk söyliyim mis gibi 1 porsiyon yemekten tatlısız bişi olmaz dimi ablacımm

kızlar bugun çok fazla takıma ugrayamadım kusura bakmayın iş yeri çok yogun yarın sabah yetişeceğim yine geriden de olsa sizlere

birinciliğimizi canı gönülden kutluyorum.süperiz süperiz süperiz

aynen böyle devam canlarım.hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

4. birinciliğimiz canım 4 haftadır kimselere bırakmadık
öyleyse yaşasın 4.takım hatunlarııııııııı

eh ben de kilo çizelgesini hakettim ama di mi:)
Sitede hangi bölümde bulabilirim yada sizin bildiğiniz bi site varsa söyler misiniz rica etsem...
hemde ne güzel hakettin abla tebrik ederim seni..linl verecektim ama drosila vermiş bile...

mütiş, 4. takım 4 hafta üst üste birinci.
süperiz canlarım.
süperiz demi kız yuppiiiiii

gecmiş olsun ldilekleriniz için cok cok tesekkür edrim canlarım

alda ablam basta seni ve bütün takımı canı gönülden kutluyorum inş haftayada 1. oluruz bu kupa bizim hakkımız

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................14. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................2. TAKIM:87:

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
4. takımdan.............alda.................4,12%
İKİNCİ
9. takımdan.............Nagieymen......................2.92%
ÜÇÜNCÜ
9. takımdan.............siyamum .....................2.91%

süpersin mersa abla daha ne olcak ben okadar da verememişim baksana

canım bencede iyidir zaten artık bünyem bu yeme düzenine alıştı istesemde çok veremiyorum.canım benim sakın üzülme benim kızımda senin gibi biliyosun ve çokk zor kilo veriyor biraz sabır gidecek hepsi gidecek:))

tebrik ederim abla neticede vermiş olman önemli.sen genç bir ablamızsın hiç bir şekilde yaşlılığı kendine yakıştırma
canım o msj geçerli değil bildirimimi şimdi yaptım

verdim verdim verdimmmmm 6000 gramda olsa verdimmm.yok kız ne yaşlılığ ben şaka yapıyorum yaşımlada çok barışığım hatta bu yaşımı çokmu sevdim neee hem olgun hemde dolgun bir hatunummmmmm

kız sen daha ne istiyon ben burda gram sayıyorum benden 200 gram daha fazla vermişsin

aldacım süpersin yaaaaaaaamaaaaa sakın bu kadar kilo verecem diye sağlığını ihmal etme lütfen kendine dikkat et.

evet datlum artıkın benim yeni ve gıcır gıcır bi tartım varadıda tartıcan

blue sen beni gülmekten mahvediyorsun yaaaa,tartıcan haa harikaaaaa,sizleri seviyorum takım arkadaşlarımmmmmm:))))

evett yemekte komik kçar ayran çünkü içkili ortam olucak
en güzeli light cola içiyim tavuk söyliyim mis gibi 1 porsiyon yemekten tatlısız bişi olmaz dimi ablacımm

Tatlısız ve kızartma olmadıktan sonra bişeycik olmaz:)
Light tatlı tarifleri buldum epeyce, canı tatlı çeken olursa söylesin, kesinlikle çok az kalorili:)

gecmiş olsun ldilekleriniz için cok cok tesekkür edrim canlarım

alda ablam basta seni ve bütün takımı canı gönülden kutluyorum inş haftayada 1. oluruz bu kupa bizim hakkımız

Hepimize helal olsun, cumaya bence yine birincilikle göğüsleyelim ipi, bu yarışı böyle bitirmek yakışır bize:))
Bi de mezuniyet yemeği yaparız bahar gibi, ne güzel olur valla,yüzyüze de tanışmış oluruz böylece:)

alda ablamm acık ara farklaaaa 1. sinnnn

yediğim halde, stres yaptım mı günde 1 kiloya yakın veriyorum, bu hafta onun eseri oldu ama haftaya da hırs yaptım birinciliği görünce)

hahahahahaha kim tutar seni yetişebilrlermi hızınaaa

:124::124::124::124::124::124::124::124:

:)) Alemsiniz valla.
Ben de birinciliğin ve kupanın coşkusuyla koşu bandına bi çıktım

azıcık hızlı yapayım da haftaya kilolar gitsin diye yanlışlıkla maksimum hız düğmesine basmışım tom ve jerry gibi salon duvarına yapışıyordum valla, dursam düşücem, makinenin hızına yetişeyim diye ayaklarım popoma değiyordu resmen, neyseki sonunda allahım sana geliyorum deyip atlatım kenara:)))cumaya gerek kalmadı şimdi kilo bildirimi yapıyorum -2 kilo zira 5 dakikada 1500 kalori yakmışımdır yusuf yusuf:)))))))

Öhö öhö kırk yaş mı dedi biri:))
Caaanım en güzel yaş bizimkisi, yazı yazarken arada bir göğüslerimi elimle tutup omzumdan arkaya atmak zorunda kalsam da seviyorum yaşımı ben:)))

aaa tabiki güzel yaştayız yaaa ben kendimle dalga geçmeyi kendime gülmeyi çok severim aslında kendimide çok severim.ne yaşlısı kendi kendime takılıyorum valla 20 yaşında giyemediklerimi sırayla giymeye çalışıyorum geçen yaz bikini bile giydim bu kiloyla.şimdi de uzun çizme alacam yıllardır hep içimde kaldı uzun bir çizme tayt veya diz üstü etek niyeeeeee çünki koca bacaklarım çizmeye sığmıyordu ama artık sığıyorrrrrrrrr:)))

kız sus o ne öyle bişeyleri arkaya atıyomuş felan aman kimseler duymasın bide inanırlar.sonra her yerimizi takma sanırlar:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…