Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meraba kızlar ben geldim ben de bu gün çok yoruldum öğleye kadar kursum vardı çocuklarla sonra eve geldim mutfak dolapları aspiratör sildim sonra çamaşırları yıkadım astım cam sildim sonra perdeleri makinaya attım eşime gözleme yaptım kendim için ymeğim vardı dünden ve pc başına yeni oturabilidm bu arada bi arada kuaföre gittim malum günümüz var yarın akşam yemeğimi de yedim

bu gün ki menüm

sabah iki dilim kepek ekmeği
az peynir 2 zeytin bir bardak süt

ara yok

öğle bir kase çorba

ara yok

akşam
bir kase çorba iki kaşıksebze yemeği 2 bardak ayran

bu gün ki menüm

sabah iki dilim kepek ekmeği
az peynir 2 zeytin bir bardak süt

ara yok

öğle bir kase çorba

ara yok

akşam
bir kase çorba iki kaşıksebze yemeği 2 bardak ayran

harika bir menü olmuşş cok sevdim
sebze yemeği olarak ne yedin ben hiç yiyemiyorum sebze hem sevmiyorum hem bizim evde pek pişmez

ben de yazayım bugnkü menüm

12:00 kahvaltı
çeyrek simit 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir domates salatalık kayısı çayı

15:30 bir elma

16:30
1 ızgara tavuk göğsü ufak
1 tahta kaşık bulgur pilavı
1 dilim çavdar ekmeği

simdi sadece yersem bi kase yoğurt yerim ve çayy

harika bir menü olmuşş cok sevdim
sebze yemeği olarak ne yedin ben hiç yiyemiyorum sebze hem sevmiyorum hem bizim evde pek pişmez

canım ben ankaralıyım bizim iç anadoluda yazın taze sebzeleri güneş ışığında kurutulur benim yemeğimde ise patlıcan fasülye kapak domates biber hepsi vardı bunları kurusu tabi onları haşladım sonra çok az zeytin yağında soğanı kavurdum onun üstüne haşladığım sebzeleri ve çok az salça içinde dometes kurusuda var oda renk veriyor biraz soteyince çok az bulgur çok az da sıcak su iki taşım kaynat kapat altını ister üsütne sarımsaklı yoğurt dök ister yanında ayran ye oh mis

,
senin menünde güzel olmuş sebze sevmediğin benim de dikkatimi çekmişti menülerin de

,
senin menünde güzel olmuş sebze sevmediğin benim de dikkatimi çekmişti menülerin de

yok o dedğin şeyi biberi kırmızı biber olmak koşuluyla yiyebilirim
ıspanak pırasa semizotu enginar kereviz sevmiyorummm

karnıbahar brokoli fln seviorm ben bu hafta onları yicem akşamları bakalmmm

kızlar bugünki menümü yazp kızımın yanına geçiyorum.ateşi var biraz.

sabah 1 dilim tost,domates salatalık 4 zeytin,1 haş yumurtaacık

ara biraz cubuk

öğlen:1 dilim ıspanaklı kek,1 küçük sigara böreği,biraz tavuk göğsü,2 kaşık kısır

akşam:1 kase etli bezelte 1 kaşık pilav

ara 2 mandalina

45 dakika yürüdüm..

Seni yürekten alkışlıyorum, insanın çok sevdiği birşeyden kendini alıkoyması kararlılığının göstergesidir,tebrikler canım:)

PrensesPeri;2220381 [COLOR="#006400" .!.:
maşallah takımıma

maşallah alda ablama bireysel derecede birinci olmus ablacıgım kocaman tebrikler [/COLOR]

Sağol kaptancım, inşallah bayrağı bizim takımdan birine veririm bu cuma:)
Gerçi ben de iddialıyım, bugün 1 saat yürüdüm 45 dakika da koşu bandına bindim:)

güle güle kullan canım:) Gitsin kilolar gelsin güzelliğimiz:)

Duygucuk sana özel mesajla yazıyorum haftasonu konuştuklarımızı,aklına takılan olursa sor yine....

Drosofilacığım, haşladığın karnıbahara baharatla tatlandırdığın yağsız kıymayı, yanmayacak kadar bir yağla kavurduktan sonra eklersen, üzerine de azıcık lıght kaşarpeyniri rendeleyip sadece 5 dakika fırında tutarsan çok lezzetli, çok kalorili olmayan ve sebzeyle proteini aynı öğünde aldığın bir yemeğe dönüşüyor.
Brokoliyi de haşlayıp sirke,limon,tuz,1 tatlı kaşığı yağ ekleyip ertesi gün yemek üzere dolapta bekletirsin, çok lezzetli bir salata çıkıyor ortaya.
Sözünü ettiğim sirke elma / üzüm sirkesi, balsamic bu salataya uygun değil.

Brokolinin haşlama suyunu dökmezsen yine sebze tüketmeni sağlayacak, lezzetli bir sebze çorbasında kullanabilirsin, haşlama sırasındaki vitamini de değerlendirmiş olursun.
Çok yazdım farkındayım ama sebzesiz kalmamalısın diyette,nacizane tabii.

Son düzenleme:

Cumartesi menüm;

Sabah : 2 dilim beyaz peynir , salatalık , domates,1 ince dilim kepekli ekmek

Kuşluk : 2 adet grisini (susamsız,light)

Öğle : Izgarada soya soslu tavuk(yarım göğüs kadar),
1 su bardağı ayran,
1 küçük kase salata (yağsız,sadece limonlu)

İkindi : 1 fincan yağsız süt,1 diyet bisküvi

Akşam : 1 kase çorba(1 kepçe kadar)
1 küçük karnıyarık( patlıcanı közleyerek ve kıymayı yağsız kavurarak hazırladım),
1 kase yoğurt (kaymaksız),
1 ince dilim kepek ekmeği

Gece : 1 elma

2 fincan yeşil çay içtim, 2 litre kadar su içtim.

sağol alda ablacım denicem bu dediğin 2 sini de karnıbahar gözüme şuan zaten mükemmell gözüktüü
brokoli de üstüne sarımsaklı yogurt döküp yerim artık o dediğin sekilde yapıp normal yiyemiyorumm

bi iki tane daha yediğim sebze söyliyim de bana tarif söyleyin bizim evde hiçbiryemek kıymasız etsiz pişmez cunku babam sağolsun e ben de sebzeyi etle sevmiyorum pek
bezelye seviyorumm lahanayı bi tek kapuskada yiyebiliyorumm baklagilleri zaten seviyorum nohut fasulye barbunya vs.. bi de patatesss en sevdiğimmmmmmmmmmmmm

dünkü menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, light peynir, biraz zeytin ezmesi.
ara : 1 mandalina
öğlen: 6 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği, biraz yoğurt
ara:1 br light süt
ara: 1 mandalina
akşam: 5 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 mandalina

dün dışarı çıkana kadar yemek, spor anca yaptım.gelemedim.
akşamda geldiğim gibi uyumuşum.
cuma akşamı leslie mi yapamadım maalesef, oğlumlan film izledik.

günaydın kızlar nasılsınız..
ben bu gün cok iimm kendime geldim sonunda :)
bana cok kızıcaksınız ama ben bu gün kısır yicem
yarın inş tutamadığım oruclarımı tutmaya baslıcam aklımda kalsın istemiyorum affedin beni nolurrrrr :26::26:
ayrıca bu gün platese baslıyorum inş zorlanmam cok oldu ara vereli...
nys bu günkü menümü yazıp kacıcam siz bana kızmadan kaybolayım ortalıkardan..

sabah kepek ekmeğine tost 1 kare çikolata
öğlen kısır
aksam nesfit
30 dk plates 2 ltre su

kısırmımı yiyip sinemaya gidicem karanlıkda sucluluk duygum azalır

çok çok yemedikten sonra afiyetle ye kısırını canım. zaten akşamını da iyi planlamışsın. çikoyu da aralara sayıyoz ha.
plates güzel fikir. sinemayı ben de özledim. hangi filme gidiyon.

mersa ablam, kızlarının bu kadar anlayışlı olması açısından çok sanslısın. zaten en iyi çocuklar kim kimi eziyor teşhis ediyor bence.
zor karar ama hayatı güzel geçirmek lazım.

iyi atlatmışsın canım akşam yemeğini. bugün de dikkat et sen yine de brunchda. elin gitmeyecek zati bence bu kadar emek verdiğin için.

ohh boğazından güzel bişiler geçmiş sonunda.

güzel olmuş.
ne güzel tarif
yok o dedğin şeyi biberi kırmızı biber olmak koşuluyla yiyebilirim
ıspanak pırasa semizotu enginar kereviz sevmiyorummm

karnıbahar brokoli fln seviorm ben bu hafta onları yicem akşamları bakalmmm
zamanla bi yiyosun ki o sevmediğin sebzeleri , eşim de ben de öyleydik. şimdi bayılıyoz ıspanağa, pırasaya.
senin elinden demekki diyo neyse ki bizimki.
zeynep zeynep dikkat et canım.
bu hafta kilo vercen çünkü.
kızın için üzüldüm öğretmenlik böle işte.kendi çocuğunu bırakıyosun milletin çocuğuna koşuyosun.
oğlumun kreş öğretmeni başkasının benim çocukta ben bunlara iyi bakmazsam benimkine de iyi bakmazlar diyo.bunu duymak bile rahatlatıyo.
biraz Allah korkusu olması lazım insanda.

maşşallah güzel ve uğraş isteyen bir menüy olmuş. ellerine sağlık.
benim de salataya öncelik vermem gerekiyor. eriniyorum ya.
kapuska bilem yiyosan sen de sebze ışıkı var dimektir.

kızlar günaydım keyifler iyidir inş bende kahvaltı hazırlayacağım ama eşim hala uyuyor kendim yapmak istemiyorum çünkü tek paar kahvaltılaında birlikteyiz
bide kısırdan birz kötü gibi bahsedilmiş ama bulgurdan yapılıyor bide içine yeşillik doğranıyor sizce kötümüdür güya bende birazdan güne gitcem de kısırla falan karşılaşırsam onu yerim diyordum hayallerimi suya düşürdünüz güne ordakilerden canım çekmesin diye süt meyva ceviz gibi şeyler götürcem of yine beslenme çantası hazırlayacağım.diyete başlamadan önce çocuklar beslenme dersinde beslenme çantlarını açında bi özenirdim ki o patatesi kokusu zeytinin kokusu çikolatalı ekmek beni mest ederdi hep derdim benim de bir beslemben olsa evet artık benim de bir beslenme çantam var ama içi hiç onlarınkine benzemiyor

bence çikolata haricinde iyi ben kısırı o kadar kötü görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…