bu gün ki menüm
sabah iki dilim kepek ekmeği
az peynir 2 zeytin bir bardak süt
ara yok
öğle bir kase çorba
ara yok
akşam
bir kase çorba iki kaşıksebze yemeği 2 bardak ayran
harika bir menü olmuşş cok sevdim
sebze yemeği olarak ne yedin ben hiç yiyemiyorum sebze hem sevmiyorum hem bizim evde pek pişmez
,ben de yazayım bugnkü menüm
12:00 kahvaltı
çeyrek simit 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir domates salatalık kayısı çayı
15:30 bir elma
16:30
1 ızgara tavuk göğsü ufak
1 tahta kaşık bulgur pilavı
1 dilim çavdar ekmeği
simdi sadece yersem bi kase yoğurt yerim ve çayy
canım ben ankaralıyım bizim iç anadoluda yazın taze sebzeleri güneş ışığında kurutulur benim yemeğimde ise patlıcan fasülye kapak domates biber hepsi vardı bunları kurusu tabi onları haşladım sonra çok az zeytin yağında soğanı kavurdum onun üstüne haşladığım sebzeleri ve çok az salça içinde dometes kurusuda var oda renk veriyor biraz soteyince çok az bulgur çok az da sıcak su iki taşım kaynat kapat altını ister üsütne sarımsaklı yoğurt dök ister yanında ayran ye oh mis
,
senin menünde güzel olmuş sebze sevmediğin benim de dikkatimi çekmişti menülerin de
Zeynepcim kızkardeşim de kızını kreşe gönderiyor 2,5 yaşında, dün yüzünde morlukla geldi,şişmiş bir de.Kreşi aradı annesi açıklama şöyle; "bu dönemde çocuklar saldırgan oluyor, birbirlerine zarar verebiliyorlar,olağan bi durum !" Siz necisiniz orda, başlarındaki eğitmen neci? Kreşe versen bir dert vermesen bir, Allah yardımcın olsun, zor iş...
sorma abla ya.çocuğu incecik pijamayla yollamışlar.cocuk nasıl etkilenmişse artık perşembeden beri kolunu oynatmıyo.geçen sene bakıcıdada bacağını oynatmamıştı..sinirim bozuldu artıkk.
selam kızlarrrr,
bu gün çok yoruldum özellikle yordum kendimi fazla düşünmiyim diye .sabah aşure yaptım tabiii bitmesi öğleni buldu.ondan sonrada evin işlerine giriştim yaladım yuttum her yeri.yediklerime gelirsek bu saate kadar 1 kase aşure yedim.akşamda abartmazsam eğer çok iyi geçirmiş olurum günü.dün akşam künefe vardı evde ve ben halaaa tadına bile bakmadım oysaki künefe için yapamıyacağım şey yokturrrrr:)))))
PrensesPeri;2220381 [COLOR="#006400" .!.:maşallah takımıma
maşallah alda ablamabireysel derecede birinci olmus ablacıgım kocaman tebrikler [/COLOR]
slm canlarım günaydınnnnn
kızlar bu gün kendimi dahda da iyi hıssediyorum şimdi evimi toparlıcm kac gündür hastayım die bişey yapamadım mutfak falan cok feci halde.. sonrada cıkıp gezicem ..
braun sac düzlestiricisini aldım netten sebah sabah :))
yemek olayınıda yavas yavas düzene koymaya basladım inş bu hafta süper olur benm için ve bizim için
herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm
canım niye başımız agrısın tamam burası zayıflama konusu ama burda hayatlarımızı paylaşıyoruzlütfen hiç çekinmeden yaz
alda abla her konuda yardımcı oldu bana da özelden bana çok destek verdi sağolsun
Siz benim sadece takım arkadaşlarım değilsiniz, hepimiz mezun olsak bile benim sizden vazgeçeceğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz:) Bir sürü kızım, kardeşim oldu,hep öyle kalacaksınız.
Zeynepcim kızkardeşim de kızını kreşe gönderiyor 2,5 yaşında, dün yüzünde morlukla geldi,şişmiş bir de.Kreşi aradı annesi açıklama şöyle; "bu dönemde çocuklar saldırgan oluyor, birbirlerine zarar verebiliyorlar,olağan bi durum !" Siz necisiniz orda, başlarındaki eğitmen neci? Kreşe versen bir dert vermesen bir, Allah yardımcın olsun, zor iş...
sorma abla ya.çocuğu incecik pijamayla yollamışlar.cocuk nasıl etkilenmişse artık perşembeden beri kolunu oynatmıyo.geçen sene bakıcıdada bacağını oynatmamıştı..sinirim bozuldu artıkk.
Zeynepcim kızın nasıl oldu?
Seni yürekten alkışlıyorum, insanın çok sevdiği birşeyden kendini alıkoyması kararlılığının göstergesidir,tebrikler canım:)
Sağol kaptancım, inşallah bayrağı bizim takımdan birine veririm bu cuma:)
Gerçi ben de iddialıyım, bugün 1 saat yürüdüm 45 dakika da koşu bandına bindim:)
güle güle kullan canım:) Gitsin kilolar gelsin güzelliğimiz:)
Duygucuk sana özel mesajla yazıyorum haftasonu konuştuklarımızı,aklına takılan olursa sor yine....
Drosofilacığım, haşladığın karnıbahara baharatla tatlandırdığın yağsız kıymayı, yanmayacak kadar bir yağla kavurduktan sonra eklersen, üzerine de azıcık lıght kaşarpeyniri rendeleyip sadece 5 dakika fırında tutarsan çok lezzetli, çok kalorili olmayan ve sebzeyle proteini aynı öğünde aldığın bir yemeğe dönüşüyor.
Brokoliyi de haşlayıp sirke,limon,tuz,1 tatlı kaşığı yağ ekleyip ertesi gün yemek üzere dolapta bekletirsin, çok lezzetli bir salata çıkıyor ortaya.
Sözünü ettiğim sirke elma / üzüm sirkesi, balsamic bu salataya uygun değil.
Brokolinin haşlama suyunu dökmezsen yine sebze tüketmeni sağlayacak, lezzetli bir sebze çorbasında kullanabilirsin, haşlama sırasındaki vitamini de değerlendirmiş olursun.
Çok yazdım farkındayım ama sebzesiz kalmamalısın diyette,nacizane tabii.
çok çok yemedikten sonra afiyetle ye kısırını canım. zaten akşamını da iyi planlamışsın. çikoyu da aralara sayıyoz ha.günaydın kızlar nasılsınız..
ben bu gün cok iimm kendime geldim sonunda :)
bana cok kızıcaksınız ama ben bu gün kısır yicem
yarın inş tutamadığım oruclarımı tutmaya baslıcam aklımda kalsın istemiyorum affedin beni nolurrrrr :26::26:
ayrıca bu gün platese baslıyorum inş zorlanmam cok oldu ara vereli...
nys bu günkü menümü yazıp kacıcam siz bana kızmadan kaybolayım ortalıkardan..
sabah kepek ekmeğine tost 1 kare çikolata
öğlen kısır
aksam nesfit
30 dk plates 2 ltre su
kısırmımı yiyip sinemaya gidicem karanlıkda sucluluk duygum azalır
iyi atlatmışsın canım akşam yemeğini. bugün de dikkat et sen yine de brunchda. elin gitmeyecek zati bence bu kadar emek verdiğin için.bugünkü menüm
sabah
1 portakalın suyu çeyrek kase çorba
ara
yok
öğle 1 kase corba 1 kızarmıs ekmek 2 çatal peynir
ara yok
akşam ızgara tavuk cok az frırınlanmıs patates ve tabaktaki servis edilen biraz pilav artı cola zero.
kayısı cayımı içiorm simdide
su tüketemedim 0.5 lt
spor 30 dk salon.
ohh boğazından güzel bişiler geçmiş sonunda.ve kızlar bana gelelim.sayfayı baya doldurdum geçmiş ancak bitti
itiraf ediyorum :104::104::104::104::104:
dün akşam halamlardaydık annemle.onlarada nerden dedim diyetteyim akşamları yemiyorum diye.halam agzıma zorla tıktı nerdeyse.bizim kaymaklı yogurtlu bir böreğimiz oluyor.ondan yedim
güzel olmuş.ben de yazayım bugnkü menüm
12:00 kahvaltı
çeyrek simit 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir domates salatalık kayısı çayı
15:30 bir elma
16:30
1 ızgara tavuk göğsü ufak
1 tahta kaşık bulgur pilavı
1 dilim çavdar ekmeği
simdi sadece yersem bi kase yoğurt yerim ve çayy
ne güzel tarifcanım ben ankaralıyım bizim iç anadoluda yazın taze sebzeleri güneş ışığında kurutulur benim yemeğimde ise patlıcan fasülye kapak domates biber hepsi vardı bunları kurusu tabi onları haşladım sonra çok az zeytin yağında soğanı kavurdum onun üstüne haşladığım sebzeleri ve çok az salça içinde dometes kurusuda var oda renk veriyor biraz soteyince çok az bulgur çok az da sıcak su iki taşım kaynat kapat altını ister üsütne sarımsaklı yoğurt dök ister yanında ayran ye oh mis
zamanla bi yiyosun ki o sevmediğin sebzeleri , eşim de ben de öyleydik. şimdi bayılıyoz ıspanağa, pırasaya.yok o dedğin şeyi biberi kırmızı biber olmak koşuluyla yiyebilirim
ıspanak pırasa semizotu enginar kereviz sevmiyorummm
karnıbahar brokoli fln seviorm ben bu hafta onları yicem akşamları bakalmmm
zeynep zeynep dikkat et canım.kızlar bugünki menümü yazp kızımın yanına geçiyorum.ateşi var biraz.
sabah 1 dilim tost,domates salatalık 4 zeytin,1 haş yumurtaacık
ara biraz cubuk
öğlen:1 dilim ıspanaklı kek,1 küçük sigara böreği,biraz tavuk göğsü,2 kaşık kısır
akşam:1 kase etli bezelte 1 kaşık pilav
ara 2 mandalina
45 dakika yürüdüm..
maşşallah güzel ve uğraş isteyen bir menüy olmuş. ellerine sağlık.Cumartesi menüm;
Sabah : 2 dilim beyaz peynir , salatalık , domates,1 ince dilim kepekli ekmek
Kuşluk : 2 adet grisini (susamsız,light)
Öğle : Izgarada soya soslu tavuk(yarım göğüs kadar),
1 su bardağı ayran,
1 küçük kase salata (yağsız,sadece limonlu)
İkindi : 1 fincan yağsız süt,1 diyet bisküvi
Akşam : 1 kase çorba(1 kepçe kadar)
1 küçük karnıyarık( patlıcanı közleyerek ve kıymayı yağsız kavurarak hazırladım),
1 kase yoğurt (kaymaksız),
1 ince dilim kepek ekmeği
Gece : 1 elma
2 fincan yeşil çay içtim, 2 litre kadar su içtim.
kapuska bilem yiyosan sen de sebze ışıkı var dimektir.sağol alda ablacım denicem bu dediğin 2 sini de karnıbahar gözüme şuan zaten mükemmell gözüktüü
brokoli de üstüne sarımsaklı yogurt döküp yerim artık o dediğin sekilde yapıp normal yiyemiyorumm
bi iki tane daha yediğim sebze söyliyim de bana tarif söyleyinbizim evde hiçbiryemek kıymasız etsiz pişmez cunku babam sağolsun e ben de sebzeyi etle sevmiyorum pek
bezelye seviyorumm lahanayı bi tek kapuskada yiyebiliyorumm baklagilleri zaten seviyorum nohut fasulye barbunya vs..bi de patatesss en sevdiğimmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar nasılsınız..
ben bu gün cok iimm kendime geldim sonunda :)
bana cok kızıcaksınız ama ben bu gün kısır yicem
yarın inş tutamadığım oruclarımı tutmaya baslıcam aklımda kalsın istemiyorum affedin beni nolurrrrr :26::26:
ayrıca bu gün platese baslıyorum inş zorlanmam cok oldu ara vereli...
nys bu günkü menümü yazıp kacıcam siz bana kızmadan kaybolayım ortalıkardan..
sabah kepek ekmeğine tost 1 kare çikolata
öğlen kısır
aksam nesfit
30 dk plates 2 ltre su
kısırmımı yiyip sinemaya gidicem karanlıkda sucluluk duygum azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?