Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok güzel omuş canım menün maşallah

günaydın kızlarr herkese iyi pazarlar,
bu gün sabah çokk geç kalktım aylardır bu kadar yatmamıştım saat 10 da yataktan kalktım aslında erken uyandımda tembellik ettim .yatakta biraz kitap okuyim dedim onuda beceremedim ve kalktım,inşallah iyi bir gün olur.burası yağmurlu hava kapalı bütün gün evdeyiz yani yada kızları alıp sinemaya gidebilirim bilmiyorum yani kararsızımm...
sabah kahvaltıda 1 tane pohaça yedim canım başka kahvaltı istemedi.

günaydın mersa abla nasılsın bu gün istanbulda gece boyu yağmur yağdı kapalı hava

günaydın canımmmburdada aynı akşam yağmur başladı sabaha kadar yağdı az önce güneş bir ara göründü ama yine hava bozuldu.canım bence kısırını gittiğin yerde sana yağsız ayırmalarını rica edebilirsen bence hiç sorun yok.ben bu kilo verirken kısır çok yedim bol sebzeli çok az yağlı.bence gayet güzel diyet yemeği.

kızlar dünki menümü yaziyim aklımda kaldığı kadarıyla.
bütün gün sadece 1 kase aşure yemiştim ama akşam biraz kaçırdım sanırım
akşam:1 kase tarhana çorbası 1 yumurtayla yapılmış soğanlı omlet.
ara:1 kase diyet şekerle yapılmış aşure
ara:1 kase patlamış mısır.
of of ne aralar yapmışımmmm.
biliyorum yine düzensiz bir menü ama bu aralar ben normal değilimki menüm normal olsun

kısırın bi kötülüğü yok elbet ama miktar önemli.herşeyde öyle değil mi zaten. her şeyden ye az ye mantığını hayatımıza koyalım, bu kilolar da gitsin gelmesinn. bugünlerde bana kilo verdikten sonrası nasıl olacak düşüncesi geliyor.

yok yok öyle deme ablacım.
sen kendine 2 yıldır çaba vermişsin. böyle de devam edecen tabiki.

çok çok yemedikten sonra afiyetle ye kısırını canım. zaten akşamını da iyi planlamışsın. çikoyu da aralara sayıyoz ha.
plates güzel fikir. sinemayı ben de özledim. hangi filme gidiyon.

canım film e gidemedm seans uymadı bana otobüse yetişicem die de diğer seansı beklemdim..
dedemin insanlarına gitmek istiyorum 2 haftadı bi türlü vakit tuturamıyorum yine değiştirmişler saatlerini cok kızdım..

ben baklagil yediğim zaman kilo alıyorum canım özellikle bulgur pirinc nohut fasulye bunlarda hemen şişiyorum benim için cıs yani kısır ama yedim 1 tabak yedim
tubağcım herkesin bünyesi farklı nede kilo alıyorsun nede almıyorsun bunu tespit edersen sıkıntı yok bak mesela ben çikolata ydiğimde kilo almıyorum az az yiyebiliyorum ama bunlar işin içine girdimi balon gibiyım hemen ..

mersacım burdada hava kapalıydı bu gün yağmurda ıslandım biraz ama yinede güzeldi :)
cumaya kadar işi sıkı tuttukmu bence sıkıntı yok 1 poğcadan bişi olmaz..

bu menü gercekten olmamıss..

arkadaşlar hepinize selam........bu hafta çok yoğun olacağım ve kayınvalidemde bende olacak büyük ihtimalle nete hiç giremeyeceğim ve takımla fazla paylaşım yapamayacağım o yüzden kusura bakmayın kaptanın ve sizlerin anlayışlarınızı bekliyorum hepinizi öptüm bu arada diyete de devam ediyorummm...........

gelelim bana..

bu gün güzel bi gündü her ne kadar sinemaya yine gidemesem de..
aksam menümü henüz yemedim ama aramı gec yaptım ve latte içtim ara olarak..

kızlar asıl bomba şimdi geliyor kendime jean aldım hemde 28 beden sevenhill de kampanya varmıs 1 alana 2. si 10 tl bende 2 tane aldım biri 28 beden ağzım acık kaldı ama oldu cok mutlu oldum diğeri kumas bedenin de 38 beden 1 beden inceleym bana yeter fazlasında gözüm yok ..

bu arada aranızda 20 lik diş cektiren varmı yaa ben bayram ertesi cektirmiştim 2 gündür acıyor orası ve ağzıma iltihap tadı geliyor sizce enfeksiyonmu olmustur.. cok korkuyorum..

yarın için yemek yapıcm az sonra tavuklu karnıbahar pişiricem içine havucda katıcam umarım güzel olur..

öptüm sizleri sekerler gelebilirsem gelirim yine by by

canım cuma gelebiliecekmisin kilo bildirmeye ona göre listeye yazarız seni gelemiceksen bosuna beklemeyiz..

ben çektirdim canım iki tane birinde olmadı ama birinde enfeksiyon oldu yüzüm şişti doktor antibiyotik vermemişti sonra şişince geri verdi

ben çektirdim canım iki tane birinde olmadı ama birinde enfeksiyon oldu yüzüm şişti doktor antibiyotik vermemişti sonra şişince geri verdi

banada karbonhidrat acayip kilo aldırıyor çünkü onu kesince gerçekden çok fark ediyorum ama baklagil hiç düşünmemiştim prinç zaten hepten yasakda bulgur nohut kuru fasülye bilmiyorum onları ama bu geçen hafta onları çok yemiştim acaba ondan mı vermedim

kızlar bugünki yediklerimide yazıyımda.azcık pataklayın beni

sabah 3 haş sosis,1 dilim tost;1 dilim peynir,domates salatalık

öğlen:2 tane kıymalı börek,2 proftröl,1elmalı tart,1 küçük kase şehriyeli sebzeli bi salata,1 dilim patatesli yoğurtlu salata,1 poncik
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

şimdi ilaç içip uyuycam.

canım cuma gelebiliecekmisin kilo bildirmeye ona göre listeye yazarız seni gelemiceksen bosuna beklemeyiz..
canım ben o gün gelmeye çalışacağım ama gelemezsem siz izinli falan yazarsınızya da en uygun ne yapılabilirse müsait olduğum her an ben girmeye çalışacağım bildirimide girebilirsem perşembe olmadı cuma yapmaya çalışırım idare ederseniz sevinirim....

canım cektikten sonra zaten kullandım antibiyotik 1 hafta pipetle corba içtim dayak yemiş gibiydim yaa suratımın bi tarafı mosmordu şimdi neden böyle oldu anlamadım dr kontrole cağırmıstı gidemedim sanırım yine ilaç vericek yarın gidicem bakalım ne dicek..

dikkat et canım beni cok etkiliyor bunlar kilo verememenin sebebi de bu olabilir diyetisyenlerde zaten haftada sadece 1 öğün bunlardan sınırlı sekilde öneriyor..

aman allahımmm

tamma tatlım gelemezsen izinli yazarız sonraki hafta kilon 2 ye bölünür prenses gerekeni yapacaktır

çok güzel omuş canım menün maşallah

sağol. fındıklarımı yazmayı unutmuşum.özür dilerim.

28 beden süper süper. bende bitane var, satıcı tutturduydu bunu al enişler diye. giymiyordum. buara giymeye başladım.
bende dün bi elbise aldım yılbaşı için böyle diyetteyken almayın diyorlar ya ben o zaman stress oluyom.yıllarca bi şi almadım bu yüzden o nedenle böyleyim galiba. kilo vermeye başlamadan öncede baya bişiler almıştım. iyi geliyor ya bu kadın milletine alışveriş. sen de iyi bi alışveriş yapmışsın. ne mutlu oluyoz bi de böyle ballı olunca.

1 er 1 er bari gideydin yav.
sıkı sporlu bir hafta seni bekliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…