dünkü menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, light peynir, biraz zeytin ezmesi.
ara : 1 mandalina
öğlen: 6 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği, biraz yoğurt
ara:1 br light süt
ara: 1 mandalina
akşam: 5 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği
dün dışarı çıkana kadar yemek, spor anca yaptım.gelemedim.
akşamda geldiğim gibi uyumuşum.
cuma akşamı leslie mi yapamadım maalesef, oğlumlan film izledik.
günaydın mersa abla nasılsın bu gün istanbulda gece boyu yağmur yağdı kapalı hava
kızlar günaydım keyifler iyidir inş bende kahvaltı hazırlayacağım ama eşim hala uyuyor kendim yapmak istemiyorum çünkü tek paar kahvaltılaında birlikteyiz
bide kısırdan birz kötü gibi bahsedilmiş ama bulgurdan yapılıyor bide içine yeşillik doğranıyor sizce kötümüdürgüya bende birazdan güne gitcem de kısırla falan karşılaşırsam onu yerim diyordum hayallerimi suya düşürdünüz güne ordakilerden canım çekmesin diye süt meyva ceviz gibi şeyler götürcem of yine beslenme çantası hazırlayacağım.diyete başlamadan önce çocuklar beslenme dersinde beslenme çantlarını açında bi özenirdim ki o patatesi kokusu zeytinin kokusu çikolatalı ekmek beni mest ederdi hep derdim benim de bir beslemben olsa evet artık benim de bir beslenme çantam var ama içi hiç onlarınkine benzemiyor
kızlar dünki menümü yaziyim aklımda kaldığı kadarıyla.
bütün gün sadece 1 kase aşure yemiştim ama akşam biraz kaçırdım sanırım
akşam:1 kase tarhana çorbası 1 yumurtayla yapılmış soğanlı omlet.
ara:1 kase diyet şekerle yapılmış aşure
ara:1 kase patlamış mısır.
of of ne aralar yapmışımmmm.
biliyorum yine düzensiz bir menü ama bu aralar ben normal değilimki menüm normal olsun
çok çok yemedikten sonra afiyetle ye kısırını canım. zaten akşamını da iyi planlamışsın. çikoyu da aralara sayıyoz ha.
plates güzel fikir. sinemayı ben de özledim. hangi filme gidiyon.
kızlar günaydım keyifler iyidir inş bende kahvaltı hazırlayacağım ama eşim hala uyuyor kendim yapmak istemiyorum çünkü tek paar kahvaltılaında birlikteyiz
bide kısırdan birz kötü gibi bahsedilmiş ama bulgurdan yapılıyor bide içine yeşillik doğranıyor sizce kötümüdürgüya bende birazdan güne gitcem de kısırla falan karşılaşırsam onu yerim diyordum hayallerimi suya düşürdünüz güne ordakilerden canım çekmesin diye süt meyva ceviz gibi şeyler götürcem of yine beslenme çantası hazırlayacağım.diyete başlamadan önce çocuklar beslenme dersinde beslenme çantlarını açında bi özenirdim ki o patatesi kokusu zeytinin kokusu çikolatalı ekmek beni mest ederdi hep derdim benim de bir beslemben olsa evet artık benim de bir beslenme çantam var ama içi hiç onlarınkine benzemiyor
günaydın kızlarr herkese iyi pazarlar,
bu gün sabah çokk geç kalktım aylardır bu kadar yatmamıştım saat 10 da yataktan kalktım aslında erken uyandımda tembellik ettim .yatakta biraz kitap okuyim dedim onuda beceremedim ve kalktım,inşallah iyi bir gün olur.burası yağmurlu hava kapalı bütün gün evdeyiz yani yada kızları alıp sinemaya gidebilirim bilmiyorum yani kararsızımm...
sabah kahvaltıda 1 tane pohaça yedim canım başka kahvaltı istemedi.
kızlar dünki menümü yaziyim aklımda kaldığı kadarıyla .
bütün gün sadece 1 kase aşure yemiştim ama akşam biraz kaçırdım sanırım
akşam:1 kase tarhana çorbası 1 yumurtayla yapılmış soğanlı omlet.
ara:1 kase diyet şekerle yapılmış aşure
ara:1 kase patlamış mısır.
of of ne aralar yapmışımmmm.
biliyorum yine düzensiz bir menü ama bu aralar ben normal değilimki menüm normal olsun
arkadaşlar hepinize selam........bu hafta çok yoğun olacağım ve kayınvalidemde bende olacak büyük ihtimalle nete hiç giremeyeceğim ve takımla fazla paylaşım yapamayacağım o yüzden kusura bakmayın kaptanın ve sizlerin anlayışlarınızı bekliyorum hepinizi öptüm bu arada diyete de devam ediyorummm...........
gelelim bana..
bu gün güzel bi gündü her ne kadar sinemaya yine gidemesem de..
aksam menümü henüz yemedim ama aramı gec yaptım ve latte içtim ara olarak..
kızlar asıl bomba şimdi geliyor kendime jean aldım hemde 28 beden sevenhill de kampanya varmıs 1 alana 2. si 10 tl bende 2 tane aldım biri 28 beden ağzım acık kaldı ama oldu cok mutlu oldum diğeri kumas bedenin de 38 beden 1 beden inceleym bana yeter fazlasında gözüm yok ..
bu arada aranızda 20 lik diş cektiren varmı yaa ben bayram ertesi cektirmiştim 2 gündür acıyor orası ve ağzıma iltihap tadı geliyor sizce enfeksiyonmu olmustur.. cok korkuyorum..
yarın için yemek yapıcm az sonra tavuklu karnıbahar pişiricem içine havucda katıcam umarım güzel olur..
öptüm sizleri sekerler gelebilirsem gelirim yine by by
Zeynepcim kızın nasıl oldu?
aplacım bugün kendi çapında 67 5 die sayarak oynatıodu ama yine tek kolunu kullanıyo.havaya kaldırması bile içimi rahatlattı.bikaç güne iileşir heralde..ateş düşmedi.yarın sabah doktora gidecez artık..teşkkr ederiz ablacım.
çok güzel bi menü maşallah..bu haftada birinciliği kaptırmak yok başka takımlara.Cumartesi menüm;
Sabah : 2 dilim beyaz peynir , salatalık , domates,1 ince dilim kepekli ekmek
Kuşluk : 2 adet grisini (susamsız,light)
Öğle : Izgarada soya soslu tavuk(yarım göğüs kadar),
1 su bardağı ayran,
1 küçük kase salata (yağsız,sadece limonlu)
İkindi : 1 fincan yağsız süt,1 diyet bisküvi
Akşam : 1 kase çorba(1 kepçe kadar)
1 küçük karnıyarık( patlıcanı közleyerek ve kıymayı yağsız kavurarak hazırladım),
1 kase yoğurt (kaymaksız),
1 ince dilim kepek ekmeği
Gece : 1 elma
2 fincan yeşil çay içtim, 2 litre kadar su içtim.
çok güzel bu menüde.ya ben sizin yediklerinizi görnce kendi yediklerimden utanıyorum.dünkü menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, light peynir, biraz zeytin ezmesi.
ara : 1 mandalina
öğlen: 6 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği, biraz yoğurt
ara:1 br light süt
akşam: 5 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği
dün dışarı çıkana kadar yemek, spor anca yaptım.gelemedim.
akşamda geldiğim gibi uyumuşum.
cuma akşamı leslie mi yapamadım maalesef, oğlumlan film izledik.
sen dengeliyosun canm.bu zamana kadar kilo almamanın sebebide bu değilmi?maşallah diyimgünaydın kızlar nasılsınız..
ben bu gün cok iimm kendime geldim sonunda :)
bana cok kızıcaksınız ama ben bu gün kısır yicem
yarın inş tutamadığım oruclarımı tutmaya baslıcam aklımda kalsın istemiyorum affedin beni nolurrrrr :26::26:
ayrıca bu gün platese baslıyorum inş zorlanmam cok oldu ara vereli...
nys bu günkü menümü yazıp kacıcam siz bana kızmadan kaybolayım ortalıkardan..
sabah kepek ekmeğine tost 1 kare çikolata
öğlen kısır
aksam nesfit
30 dk plates 2 ltre su
kısırmımı yiyip sinemaya gidicem karanlıkda sucluluk duygum azalır
kanka gün ne cabuk bitti.yarın yine okul var.ve yine telaş telaş telaşş
ben çektirdim canım iki tane birinde olmadı ama birinde enfeksiyon oldu yüzüm şişti doktor antibiyotik vermemişti sonra şişince geri verdi
canım ben o gün gelmeye çalışacağım ama gelemezsem siz izinli falan yazarsınızya da en uygun ne yapılabilirse müsait olduğum her an ben girmeye çalışacağım bildirimide girebilirsem perşembe olmadı cuma yapmaya çalışırım idare ederseniz sevinirim....canım cuma gelebiliecekmisin kilo bildirmeye ona göre listeye yazarız seni gelemiceksen bosuna beklemeyiz..
ben çektirdim canım iki tane birinde olmadı ama birinde enfeksiyon oldu yüzüm şişti doktor antibiyotik vermemişti sonra şişince geri verdi
banada karbonhidrat acayip kilo aldırıyor çünkü onu kesince gerçekden çok fark ediyorum ama baklagil hiç düşünmemiştim prinç zaten hepten yasakda bulgur nohut kuru fasülye bilmiyorum onları ama bu geçen hafta onları çok yemiştim acaba ondan mı vermedim
kızlar bugünki yediklerimide yazıyımda.azcık pataklayın beni
sabah 3 haş sosis,1 dilim tost;1 dilim peynir,domates salatalık
öğlen:2 tane kıymalı börek,2 proftröl,1elmalı tart,1 küçük kase şehriyeli sebzeli bi salata,1 dilim patatesli yoğurtlu salata,1 poncik
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şimdi ilaç içip uyuycam.
canım ben o gün gelmeye çalışacağım ama gelemezsem siz izinli falan yazarsınızya da en uygun ne yapılabilirse müsait olduğum her an ben girmeye çalışacağım bildirimide girebilirsem perşembe olmadı cuma yapmaya çalışırım idare ederseniz sevinirim....
çok güzel omuş canım menün maşallah
28 beden süper süper. bende bitane var, satıcı tutturduydu bunu al enişler diye. giymiyordum. buara giymeye başladım.gelelim bana..
bu gün güzel bi gündü her ne kadar sinemaya yine gidemesem de..
aksam menümü henüz yemedim ama aramı gec yaptım ve latte içtim ara olarak..
kızlar asıl bomba şimdi geliyor kendime jean aldım hemde 28 beden sevenhill de kampanya varmıs 1 alana 2. si 10 tl bende 2 tane aldım biri 28 beden ağzım acık kaldı ama oldu cok mutlu oldum diğeri kumas bedenin de 38 beden 1 beden inceleym bana yeter fazlasında gözüm yok ..
bu arada aranızda 20 lik diş cektiren varmı yaa ben bayram ertesi cektirmiştim 2 gündür acıyor orası ve ağzıma iltihap tadı geliyor sizce enfeksiyonmu olmustur.. cok korkuyorum..
yarın için yemek yapıcm az sonra tavuklu karnıbahar pişiricem içine havucda katıcam umarım güzel olur..
öptüm sizleri sekerler gelebilirsem gelirim yine by by
1 er 1 er bari gideydin yav.kızlar bugünki yediklerimide yazıyımda.azcık pataklayın beni
sabah 3 haş sosis,1 dilim tost;1 dilim peynir,domates salatalık
öğlen:2 tane kıymalı börek,2 proftröl,1elmalı tart,1 küçük kase şehriyeli sebzeli bi salata,1 dilim patatesli yoğurtlu salata,1 poncik
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şimdi ilaç içip uyuycam.
ilgin için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?