Evet guzel :)
Aksama ne Yemek var kizlar?
Havalar isindi cocuklar pek bisey yemiyor
Kiyamam :))yumurta
Kiyamam :))
Benim oglan menemen icinde yer sadece yumurta. Antika cocuk
Dun tavuk yemis Yemek okulunda. Cok mutluyduKörili diye. Tek yedigi o sekilde tavuk
Aksam cici bebe gibi birsey yediler. Dklilarin yaz yemegi (Yemek demeye bin sahit)
Sutu eksi boyle. Limonlu ve yumurtali
Cici bebeye koldskål demislerEki Görüntüle 2879503
bende yumurtacıyım bugün yumurta salatalık ve avokado üçlemesi yapacağım.Kızlar dikkat edin bugün kırmızı kar falan yağabilir
Bu kadın yumurta orucu yapıyor bugün
55 kg olacağıma bile inanırdım buna asla inanmazdım
bende yumurtacıyım bugün yumurta salatalık ve avokado üçlemesi yapacağım.
hiç duymamıştım bu karışımı tadı güzel mi%50 yeşil çay %50 süt 1 tatlı kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı tarçın karışımı.
Aynı dertten muzdaripim. Hiç bir şey yemiyor artık soğuk yenen şeyler istiyor ama ne yapcağımı şaşırıyorum. Zyağlı bir şey yemiyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum.Evet guzel :)
Aksama ne Yemek var kizlar?
Havalar isindi cocuklar pek bisey yemiyor
Ben kabak yapmam lazim galiba
Ama evdeki herkesin yiyecegi sekilde bir tarif bulmam lazim
ben seviyorum sütlü çayda severim. ama bu aromalı falan oluyor keyifli içimihiç duymamıştım bu karışımı tadı güzel mi
Aynı dertten muzdaripim. Hiç bir şey yemiyor artık soğuk yenen şeyler istiyor ama ne yapcağımı şaşırıyorum. Zyağlı bir şey yemiyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum.
tatil öncesi tüketmem gereken 60 yumurta var görmemiş gibi aldım. yanımda götürsem riskli.herkesler yumurta yiyorsa ben de yiyeyim, bir tarafim sismesin
Tadmak zorundalarseninkiler her sey yiyor zaten ya,
ben beyaz peynirle firinda mucverini seviyorum, yogurtla on numara : Fırında Mücver – Mutfak Sırları – Pratik Yemek Tarifleri
5 yasında canım. Uyuyanakadar yanında kalıyordum ben ama bır haftadr artık yek uyumasını saglıyorum. Bıde gelmese. Korkulu ruya görüyormuş ya gorursem dıye aglıyor bazenesmeriiim yasi kacdi?
Bir dönem korkuyorlar baya.
Biz gece lambasi acik birakiyoruz. Karanlikdan korkuyorlar. Bizim odaya gelme isi bitti. Mira bayadir seslenmiyorduda.
Ahahahha eyyy rejım aen nelere kadirsin. Ben onu 2 kez yaptım. En az 1 kılo vereceksın bakmgor 3 gun dayan madem vucudun şaşırır hemKızlar dikkat edin bugün kırmızı kar falan yağabilir
Bu kadın yumurta orucu yapıyor bugün
55 kg olacağıma bile inanırdım buna asla inanmazdım
Kefirlş detoks nasıl kız. Sutlu falan degıl demıkızH3RA_ perşembeyede şu kefirli detoksu mu yapsak çok canım çekti.
O Z G E L İ N S T A 🍒♡-iNDİRİM-DİYET♡, Instagram: "Eveettt aslında cuma grubu yoktu 😂😂😂içimden geldi😂😂😂😂#ozgelinstayladetoks Nasıll gidiyor kızlar?? Tadını sevdiniz mii? Yeşilçay vee bool su içiyoruz değil mi?😍 Ücretsiz detoks grubumdan @lugesyatemyi
952 likes, 55 comments - ozgelinsta, June 25, 2021: "Eveettt aslında cuma grubu yoktu 😂😂😂içimden geldi😂😂😂😂#ozgelinstayladetoks Nasıll gidiyor kızlar?? Tadını sevdiniz mii? Yeşilçay vee bool su içiyoruz değil mi?😍 Ücretsiz detoks grubumdan @lugesyatemyik smoothiesi😍 . . .🔥🔥🔥🔥🔥🔥DETOKSSS TAYLANNNN...www.instagram.com
Ya sicaklarda cok normal.hiç duymamıştım bu karışımı tadı güzel mi
Aynı dertten muzdaripim. Hiç bir şey yemiyor artık soğuk yenen şeyler istiyor ama ne yapcağımı şaşırıyorum. Zyağlı bir şey yemiyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum.
yok yok bariz kefir laktozsuz, çilek,muz, chia ve tarçınla hazırlıyormuşsun. -2200 gören var 2 günde.5 yasında canım. Uyuyanakadar yanında kalıyordum ben ama bır haftadr artık yek uyumasını saglıyorum. Bıde gelmese. Korkulu ruya görüyormuş ya gorursem dıye aglıyor bazen
Ahahahha eyyy rejım aen nelere kadirsin. Ben onu 2 kez yaptım. En az 1 kılo vereceksın bakmgor 3 gun dayan madem vucudun şaşırır hem
Kefirlş detoks nasıl kız. Sutlu falan degıl demı
zavallı annem ne uğraştı bir dilim yumurta, yiyeyim bir bardak süt içeyim diye senelerceKiyamam :))
Benim oglan menemen icinde yer sadece yumurta. Antika cocuk
Dun tavuk yemis Yemek okulunda. Cok mutluyduKörili diye. Tek yedigi o sekilde tavuk
Aksam cici bebe gibi birsey yediler. Dklilarin yaz yemegi (Yemek demeye bin sahit)
Sutu eksi boyle. Limonlu ve yumurtali
Cici bebeye koldskål demislerEki Görüntüle 2879503
Kaç gün yapılıyor 3 müyok yok bariz kefir laktozsuz, çilek,muz, chia ve tarçınla hazırlıyormuşsun. -2200 gören var 2 günde.
Heh benimkide biylezavallı annem ne uğraştı bir dilim yumurta, yiyeyim bir bardak süt içeyim diye senelerce
para teklif ederdi yine yemezdim, ultra antika bir çocukmuşum
eyyy 4.takım nelere kadirsin
O yas da benim kizda oyleydi. Ama bir kismi simariklik. Abisi ile ayni odada. Ama boyle gece cagrirsa kabus gordum yine, uyuyana kadar kalirim. Cunku 2 dk sürmüyor uyuyor5 yasında canım. Uyuyanakadar yanında kalıyordum ben ama bır haftadr artık yek uyumasını saglıyorum. Bıde gelmese. Korkulu ruya görüyormuş ya gorursem dıye aglıyor bazen
Ahahahha eyyy rejım aen nelere kadirsin. Ben onu 2 kez yaptım. En az 1 kılo vereceksın bakmgor 3 gun dayan madem vucudun şaşırır hem
Kefirlş detoks nasıl kız. Sutlu falan degıl demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?