Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiyamam :))

Benim oglan menemen icinde yer sadece yumurta. Antika cocuk
Dun tavuk yemis Yemek okulunda. Cok mutluydu Körili diye. Tek yedigi o sekilde tavuk
Aksam cici bebe gibi birsey yediler. Dklilarin yaz yemegi (Yemek demeye bin sahit )

Sutu eksi boyle. Limonlu ve yumurtali
Cici bebeye koldskål demisler

benim cocuklar da bayilir boyle seylere,
yazin pismis yemek gorunce kaciyorlar zaten sicak havada.

kız H3RA_ perşembeyede şu kefirli detoksu mu yapsak çok canım çekti.

Son düzenleme:
%50 yeşil çay %50 süt 1 tatlı kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı tarçın karışımı.
hiç duymamıştım bu karışımı tadı güzel mi

Evet guzel :)

Aksama ne Yemek var kizlar?
Havalar isindi cocuklar pek bisey yemiyor
Aynı dertten muzdaripim. Hiç bir şey yemiyor artık soğuk yenen şeyler istiyor ama ne yapcağımı şaşırıyorum. Zyağlı bir şey yemiyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum.

ben seviyorum sütlü çayda severim. ama bu aromalı falan oluyor keyifli içimi

esmeriiim yasi kacdi?
Bir dönem korkuyorlar baya.
Biz gece lambasi acik birakiyoruz. Karanlikdan korkuyorlar. Bizim odaya gelme isi bitti. Mira bayadir seslenmiyorduda.
5 yasında canım. Uyuyanakadar yanında kalıyordum ben ama bır haftadr artık yek uyumasını saglıyorum. Bıde gelmese. Korkulu ruya görüyormuş ya gorursem dıye aglıyor bazen
Kızlar dikkat edin bugün kırmızı kar falan yağabilir
Bu kadın yumurta orucu yapıyor bugün

55 kg olacağıma bile inanırdım buna asla inanmazdım
Ahahahha eyyy rejım aen nelere kadirsin. Ben onu 2 kez yaptım. En az 1 kılo vereceksın bakmgor 3 gun dayan madem vucudun şaşırır hem
Kefirlş detoks nasıl kız. Sutlu falan degıl demı

Ya sicaklarda cok normal.
Bizimde canimiz istemiyor.
Cocuklara kalsa meyve ile yogurt ile gecistirecekler aksami

yok yok bariz kefir laktozsuz, çilek,muz, chia ve tarçınla hazırlıyormuşsun. -2200 gören var 2 günde.

zavallı annem ne uğraştı bir dilim yumurta, yiyeyim bir bardak süt içeyim diye senelerce
para teklif ederdi yine yemezdim, ultra antika bir çocukmuşum
eyyy 4.takım nelere kadirsin

zavallı annem ne uğraştı bir dilim yumurta, yiyeyim bir bardak süt içeyim diye senelerce
para teklif ederdi yine yemezdim, ultra antika bir çocukmuşum
eyyy 4.takım nelere kadirsin
Heh benimkide biyle
Gevrek olursa icer sut
Menemen olursa yer yumurta
Döner olursa yer et
Balik koftesi olursa yer balik
Körili tavuk veya koftesi ise yer tavugu
Antikalar sizi

Geri kalan herseyi sorunsuz yer

O yas da benim kizda oyleydi. Ama bir kismi simariklik. Abisi ile ayni odada. Ama boyle gece cagrirsa kabus gordum yine, uyuyana kadar kalirim. Cunku 2 dk sürmüyor uyuyor

Ya kızlar benım moralım cok bozuk. Bu memeler cok canımı sıkıyor. Sarkıklık ta degıl sorun büzüşük. Sönük. İçi boşalmış deri gıbı. Bem ezmırme sonrası hem kılo verme falan mı ıyıce arttı anlamadım cok çirkinlerrr. Eskıden taş gıbı memelerım vardı nerem guzelse hep bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…