Yozgat in akdağmadeni ilcesindeyim burası çamlık bölge olduğu için hep serin şuan bile sıcak var ama esiyo hava burda 7.-8.aylar sıcak olur sdceZonguldaktayim canim...Sen nerdesin ki...kavruluyor burasi
bir karpuzsever daha geldi kızlar size arkadaş getirdim.: yemekten önce yenirse kanı temizler.idrari çoğaltır.siskinlik giderir.bagirsaklari çalıştırır.yaralari kapatır.cildi ve saçı parlatır. Cekirdegiyle beraber yenirse kemikleri geliştirir.
Kilo önemli değil aslında kendimi iyi hissediyorsam, kas yoğunluğum fazlaysa 55 te olabilir ama bu aralar yağ cuvalina döndüm bir gitsin hepsi sonra proteinle doldururuz içini :)Hoşgeldiniz umarım hedefinize ulaşırsınız
1.62 boya 50 kg hedef çok değil mi
oralardan çok geçmişliğim var. çok güzel yerler. yeşillik alanda araba ile manzara izleye izleye yoluma giderdim. özlemişim ama yine düşürmesin beni o istikamete Allah çok zor oluyordu. ailemize kavuşmak için 16 saat yolculuk.Yozgat in akdağmadeni ilcesindeyim burası çamlık bölge olduğu için hep serin şuan bile sıcak var ama esiyo hava burda 7.-8.aylar sıcak olur sdce
Benimkiler de kabak yemiyorTadmak zorundalar
Gaddar Anne, sonra aciktik deseler birsey yik
Bana kiyamiyor o ayri
Ah bak bu olabilir.
Ozaman Ilk etapda hedef 55 diyelim olur muKilo önemli değil aslında kendimi iyi hissediyorsam, kas yoğunluğum fazlaysa 55 te olabilir ama bu aralar yağ cuvalina döndüm bir gitsin hepsi sonra proteinle doldururuz içini :)
ben üye olurken 55 yazdım mezun olamıyorum bir türlüKilo önemli değil aslında kendimi iyi hissediyorsam, kas yoğunluğum fazlaysa 55 te olabilir ama bu aralar yağ cuvalina döndüm bir gitsin hepsi sonra proteinle doldururuz içini :)
Ince hesap yapmadan daldikben üye olurken 55 yazdım mezun olamıyorum bir türlü
çift dikiş okuyan öğrenciler gibiyim
o yüzden dediydim
Sağol
İşyerinde yiyorum. Menüde olanı yiyorum. Salata vardı onuda birine verdim
kaptanııımmm benim 30 mekik okeydirrrrTUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Huhuki 15 D @asena87 @_Vera_ @Lusi Alp_BuRc 15 L @klbk33 ÖDÜL @KumraL_KrakeR @Tavsannesi ÖDÜL 20 S H3RA_ @aysunayy ÖDÜL CEYDOS 100 T @Suzan Avci esmeriiim 15 P @Karpuzuncekirdegi ÖDÜL 30 M @Asi Matmazel ÖDÜL O okuyan_e 30 M MUAF @Mahi57 @matilda34 @ysmnczm @caroline84 L lida
esmeriiim kuzum spor niye hic yok ? 15 dk Pilates yapmani bekliyorum bugun
Huhuki Pazar ödül kabul edilmiyor 15 Dk Dans bekliyorum
O okuyan_e : Misafir gitti, dün de dinlenmece oldu. Bugun pazari telafi etmen icin 30 Mekik cezan var
@aysunayy kendi cezani vermissin .Severim böyle hareketleri :))
@Tavsannesi : Yetersiz menü ve sporsuz 20 Squat da sana kestim
Alp_BuRc : Su miktarin az,aktifde degilsin. 15 Dk Leslie cezan var
@Karpuzuncekirdegi cumartesi ödül yapmissin zaten.
CEYDOS : Twister vardi sende? 100 tane yapiver :))
Spor Puan Listesi
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Huhuki 432,5 500 330 @asena87 101 187 @_Vera_ 345 240 240 @Lusi 500,5 528,5 683 957 @klbk33 525 66 121 556 @KumraL_KrakeR 982 394 214 @Tavsannesi 522 93 H3RA_ 368 223 306 886 @aysunayy 2375 180 480 923 @Suzan Avci 713 1059 1510 @Karpuzuncekirdegi 300 335 @Asi Matmazel 538 O okuyan_e 390 390 90 @Mahi57 295 297 75 @ysmnczm 280 @matilda34 240 @caroline84 54 L lida
Pazartesi harika gecmis. Tartilar bol artilir. Menü paylasmayan baya bir kisi .
Harika gidiyoruz
Daha ne olsun ki? Maşallah kuzuya...Heh benimkide biyle
Gevrek olursa icer sut
Menemen olursa yer yumurta
Döner olursa yer et
Balik koftesi olursa yer balik
Körili tavuk veya koftesi ise yer tavugu
Antikalar sizi
Geri kalan herseyi sorunsuz yer
dur bakayım neler yemişsin2.7 kg odemimin 1.2 kg sini gondermisim
kaldi 1.5 kg ve 3 gun
O kadar sagliksiz besleniyorum ki yazmak istemedim. Sagliksiz beslenince sporda olmuyorAy bu takımda nasıl bir gevşeklik başladı çözemedim. Bu tablonun hali nedir ?
Kızlar menüler sporlar nerede ?
@asena87Alp_BuRc @Tavsannesi @Mahi57
Estetık bende düşünmüyorum. Sılıkonla derıyı doldursammı dedım ama napalım korkuyorum boyle devamkebenimkilerde yumoş yumoş oldu
ama ben o kadar takmıyorum ya
sonuçta bir tek benim farkedebileceğim bir şey
üstsüz güneşlenmiyorum neticede
destekli sütyenlerle istediğim görünümü veriyorum
meme estetiği de düşünmem asla
%40 burada bekliyorlar atılım yapmak için.Kizlar bir kaç hafta önce 40 beden pantolon bol, 38 beden sıkı sıkı oluyordu.
Bugün denedim, 38 beden bol bol oluyor.
aman güzeliz işte maşallah bizeEstetık bende düşünmüyorum. Sılıkonla derıyı doldursammı dedım ama napalım korkuyorum boyle devamke
Bak sizde farkettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?