Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

: yemekten önce yenirse kanı temizler.idrari çoğaltır.siskinlik giderir.bagirsaklari çalıştırır.yaralari kapatır.cildi ve saçı parlatır. Cekirdegiyle beraber yenirse kemikleri geliştirir.
bir karpuzsever daha geldi kızlar size arkadaş getirdim.

Hoşgeldiniz umarım hedefinize ulaşırsınız
1.62 boya 50 kg hedef çok değil mi
Kilo önemli değil aslında kendimi iyi hissediyorsam, kas yoğunluğum fazlaysa 55 te olabilir ama bu aralar yağ cuvalina döndüm bir gitsin hepsi sonra proteinle doldururuz içini :)

Yozgat in akdağmadeni ilcesindeyim burası çamlık bölge olduğu için hep serin şuan bile sıcak var ama esiyo hava burda 7.-8.aylar sıcak olur sdce
oralardan çok geçmişliğim var. çok güzel yerler. yeşillik alanda araba ile manzara izleye izleye yoluma giderdim. özlemişim ama yine düşürmesin beni o istikamete Allah çok zor oluyordu. ailemize kavuşmak için 16 saat yolculuk.

Kilo önemli değil aslında kendimi iyi hissediyorsam, kas yoğunluğum fazlaysa 55 te olabilir ama bu aralar yağ cuvalina döndüm bir gitsin hepsi sonra proteinle doldururuz içini :)
ben üye olurken 55 yazdım mezun olamıyorum bir türlü
çift dikiş okuyan öğrenciler gibiyim
o yüzden dediydim

Sağol
İşyerinde yiyorum. Menüde olanı yiyorum. Salata vardı onuda birine verdim

kaptanııımmm benim 30 mekik okeydirrrr

İncir : karaciğer, dalak, böbrek ,mesane tıkanıklıklarini açar . Kanseri önler.

Yoğurt : bağışıklığı güçlendirdigi için alerjik hastalıklara karşı direnci arttırır..

Veee benim en sevdiğim bu aralar bu üçlüyü benden çok duyacaksınız.

Arrietty_ olur hedef 55 olsun sembolik bir şey benim için..kendimi iyi hissetmem önemli.

Kocaman bir göbek var umarım erir.

Ay bu takımda nasıl bir gevşeklik başladı çözemedim. Bu tablonun hali nedir ?
Kızlar menüler sporlar nerede ?

@asena87 Alp_BuRc @Tavsannesi @Mahi57
O kadar sagliksiz besleniyorum ki yazmak istemedim. Sagliksiz beslenince sporda olmuyor
Beni tablodan cikarabilirsiniz. Biraz free takilip sonra dahil olsam ii olacak.

Estetık bende düşünmüyorum. Sılıkonla derıyı doldursammı dedım ama napalım korkuyorum boyle devamke

Estetık bende düşünmüyorum. Sılıkonla derıyı doldursammı dedım ama napalım korkuyorum boyle devamke
aman güzeliz işte maşallah bize
Allah herkese Alys özgüveni nasip etsin
büyük olupta sarktığını düşünsene
vücudunun memeden aşağısını göremezdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…