Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sana mi oyle geliyor acaba?
Olmadi silikon yaptir

O yas da benim kizda oyleydi. Ama bir kismi simariklik. Abisi ile ayni odada. Ama boyle gece cagrirsa kabus gordum yine, uyuyana kadar kalirim. Cunku 2 dk sürmüyor uyuyor
Benım cocuklarda aynı odadalar. Ama uyanıp gelıyor. Zaten kucuk olanı bıraz fazla mızmız narin kıbarcık ne bıcım erkek dıyorum sabah dedım gelme bak sen gelınce ben yatamıyorum yazık degılmı bana yazzııık ama korkuyom dıyo

Sana mi oyle geliyor acaba?
Olmadi silikon yaptir
temsılı resım bulsam atacam. Yok yavrum bana oyle gelmıyor. Sutyen takınca mesela ıcınde sallanıyor. Dar giysen büzüşüyor valla cok canım sıkılıyo ya. Sılıkonu sırf bu nedenle dusunmeye basladım ama ben cerrahı ıslemlerden korkuyorum ya

sen şu pilates hareketlerini yapmaya başladın mı ? illegal bir yöntem ama önereceğim. diane 35 diye doğum kontrol hapı var. kalıcı değil ama bir süre göğüslerini dolgunlaştırıyor. gençken 70 zor dolardı bana önerdiler denedim gerçekten irileşmişti. 3 ay kullandım. bir 5 ay dolgun dolgun gezdim.

kefiri hiç tatmadım tadını bilmiyorum desem yuhh dersiniz bana biliyorum
ama diğer ekleyeceklerimle tadı nasıl olur denemem lazım
perşembe ful açlık yapmayacakmıydık
Ahahahha eyyy rejım aen nelere kadirsin. Ben onu 2 kez yaptım. En az 1 kılo vereceksın bakmgor 3 gun dayan madem vucudun şaşırır hem
burada deneyip farkı görenler yüzünden yapıyorum zaten
ama 3 gün dayanamam
son gün bunalıma girip asarım kendimi :))
Taylan Kümelinin detoksu bu
1. gün yeşil çay süt
2.gün yumurta
3. gün yine yeşilçay süt olan

unuttum ben onu haklısın açızzzz Allah yardımcımız olsun. inşallah bu emekler basküle yansır artık.

Heh benimkide biyle
Gevrek olursa icer sut
Menemen olursa yer yumurta
Döner olursa yer et
Balik koftesi olursa yer balik
Körili tavuk veya koftesi ise yer tavugu
Antikalar sizi

Geri kalan herseyi sorunsuz yer
onu en iyi ben anlarım
istesende yiyemiyorsun
hele bir defa tat dediler mi kan beynime sıçrardı
midem ayağa kalkacak çünkü biliyorum kendimi

Kullanıcı Adı : beyazlotus
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: çalışmıyorum
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 tane ( 1 yaş ve 6 yaş)

Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 162
Kilonuz: 66.7
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : 2. Doğum sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kilolu olmayı sevmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? 1. Kızımdan sonra katıldım. 65 ten 52 ye indim fakat kendi topigime yazdım bir süre sonra sadece.

Eklentiler

• 2021-06-29-06-12-16-426.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 24
Pılates hareketlwrı ypıyorum. Senın dedığin sıkma hareketlerını buyuk topla denedım kucuk topum yok alayım aksatmadan denıyceö

onu en iyi ben anlarım
istesende yiyemiyorsun
hele bir defa tat dediler mi kan beynime sıçrardı
midem ayağa kalkacak çünkü biliyorum kendimi
Ayni seyi soyluyor. Asla tad demiyorum. Neyi nasil yiyebildigini cozdukden sonra farkli sekilde tuketmesini isteyemem.
Eggloaf yapmistim kendi merak edip tadina bakti.
Yumurta konusunda daha Hassas

Zaten proteini farkli sekilde de alma Imkani var neyseki

Ha ben onu hıc denemedım. Dıger yumurta orucunu denedım ben. Süt ıcerrsem kılo alırım ben o detoks bende işlemez

aynen öyle
ablamda dert ediyor
onada diyorum yumurtalı ekmek kızart
yeşil mercimeği sık sık pişir
eti de yiyorsa hiç gerek yok zorlamaya

aramıza hoşgeldin canım. 1. sayfadaki kuralları okudun mu ? okumadıysan okumalısın. takımımızda kurallara uyulması esastır. günlük olarak menü paylaşmalı ve aktif olmalısın. menülerimizi aşağıdaki postun altında paylaşıyoruz. her pazartesi ve cuma saat 15:00 a kadar üzerinde tarih yazan baskül fotomuzu paylaşıyoruz. kalanları zaten ilerleyen aşamalarda öğreneceksin.

Okudu Okudum kuzum, inşallah başarabilirim gruba girmeyi ve burada kalmayı niyet ettik bakalım uyucaz.

Pılates hareketlwrı ypıyorum. Senın dedığin sıkma hareketlerını buyuk topla denedım kucuk topum yok alayım aksatmadan denıyceö
benimkilerde yumoş yumoş oldu
ama ben o kadar takmıyorum ya
sonuçta bir tek benim farkedebileceğim bir şey
üstsüz güneşlenmiyorum neticede
destekli sütyenlerle istediğim görünümü veriyorum
meme estetiği de düşünmem asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…