Tmdir zumba yaparım şimdi başlıcam sporuma ztn bitince cezayı da yaparım bu tablodaki spor puanlariysa Bn dün 50dkka leslie yaptım 11bin adim attım toplamda 330p adım leslie 200p 530p ediyo yanlışmi hesapladım acaba kaptanimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Huhuki 15 D asena87 @_Vera_ @Lusi Alp_BuRc 15 L K klbk33 ÖDÜL @KumraL_KrakeR tavsannesi ÖDÜL 20 S @neutral @aysunayy ÖDÜL @Fatma Girik 100 T @Suzan Avci esmeriiim 15 P Karpuzuncekirdegi ÖDÜL 30 M @Asi Matmazel ÖDÜL @emell_ 30 M MUAF Mahi57 @matilda34 @ysmnczm caroline84 @lida
esmeriiim kuzum spor niye hic yok ? 15 dk Pilates yapmani bekliyorum bugun
Huhuki Pazar ödül kabul edilmiyor 15 Dk Dans bekliyorum
@emell_ : Misafir gitti, dün de dinlenmece oldu. Bugun pazari telafi etmen icin 30 Mekik cezan var
@aysunayy kendi cezani vermissin .Severim böyle hareketleri :))
tavsannesi : Yetersiz menü ve sporsuz 20 Squat da sana kestim
Alp_BuRc : Su miktarin az,aktifde degilsin. 15 Dk Leslie cezan var
Karpuzuncekirdegi cumartesi ödül yapmissin zaten.
@Fatma Girik : Twister vardi sende? 100 tane yapiver :))
Spor Puan Listesi
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Huhuki 432,5 500 330 asena87 101 187 @_Vera_ 345 240 240 @Lusi 500,5 528,5 683 957 K klbk33 525 66 121 556 @KumraL_KrakeR 982 394 214 tavsannesi 522 93 @neutral 368 223 306 886 @aysunayy 2375 180 480 923 @Suzan Avci 713 1059 1510 Karpuzuncekirdegi 300 335 @Asi Matmazel 538 @emell_ 390 390 90 Mahi57 295 297 75 @ysmnczm 280 @matilda34 240 caroline84 54 @lida
Pazartesi harika gecmis. Tartilar bol artilir. Menü paylasmayan baya bir kisi .
Harika gidiyoruz
Gözümden kacmistir leslieTmdir zumba yaparım şimdi başlıcam sporuma ztn bitince cezayı da yaparım bu tablodaki spor puanlariysa Bn dün 50dkka leslie yaptım 11bin adim attım toplamda 330p adım leslie 200p 530p ediyo yanlışmi hesapladım acaba kaptanim
Benimde kiz oyleydiGünaydın herkese
hıııç uyuyamadım küçük oğlan yanımıza gelıp durdu. Mancınık gıbı ben goturdum o geldı. En son sabah ezanı okunurken ben hala dalamamıştım. Erkendende kalktım
YuruyelimKalkın yürüyeceğiz
Logosuna ne olduYuruyelim
Izin gunum. Isim cok ama araya yuruyus de sigdiririm.
Oglanin legolarina care ariyorum
Ay görmemişim mesajını şimdi gördüm. Zaten yiyemedim dün karpuzu. Marketten söylemiştim getirme saati 16-18 arasıydı 9da getirdiler.isminden mutevellit
normalde ne kadar meyve tuketiyorsun?
benim kendime koydugum limit asagi yukari bir corba kasesi kadar toplamda meyve tuketmek seklinde.
karpuzda bunu asabiliyorum ama onu da genel olarak ogun olarak tuketiyorum, karpuz + penir + zeytin ogunu yapiyorum mesela.
HeryerdelerLogosuna ne oldu
Benimkinde de hot wheels dolu şimdiden otopark aldım ahşaptan ona sıralıyorduk ama yetmiyor. Bende yakında raf yaptırıcam en azından akşamları oraya dizer toplu durur.Heryerdeler
Oynadiginda duzgunce koymasi gerek. Raf tarzi bisey ariyorum
Günaydın kızlar
Şimdi şu akıllı bileklik kullananlara sorum var. Ben de alacağım böyle telefonla attığım adımlar boşa gidiyor, olmuyor. Telefonum elma olandanne önerirsiniz? Telefonla sıkıntısız çalışan bir model istiyorum. Aklımda mi band ve fit me 2 var. Beni bi aydınlatın hadi ay başı mayış yatsın alıcam
Gözümden kacmistir leslie
Eklerim aksama
Biz burda hala ısınamadık yeni yeni başladı sıcak burda hiç yaz olmaz nerdeyse iki ay ancaIyi geceler canlar...Gunduz cok sıcak ya simdi de serinledi ortalik yatasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?