Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tmdir zumba yaparım şimdi başlıcam sporuma ztn bitince cezayı da yaparım bu tablodaki spor puanlariysa Bn dün 50dkka leslie yaptım 11bin adim attım toplamda 330p adım leslie 200p 530p ediyo yanlışmi hesapladım acaba kaptanim

Gözümden kacmistir leslie
Eklerim aksama

Günaydın herkese
hıııç uyuyamadım küçük oğlan yanımıza gelıp durdu. Mancınık gıbı ben goturdum o geldı. En son sabah ezanı okunurken ben hala dalamamıştım. Erkendende kalktım
Benimde kiz oyleydi
Gece 1 de bir seslendi. Susamis
Sonra 3 gibi. Kabus gormus. En son onun yataginda sizmisim.
6 30 da kalktim. Onlarda Ilk defa 8e kdr uyudu

Bu normal yeşil çay değil dimi ? Dukan birası gibi bir şey mi?

Ay görmemişim mesajını şimdi gördüm. Zaten yiyemedim dün karpuzu. Marketten söylemiştim getirme saati 16-18 arasıydı 9da getirdiler. bugüne kaldı karpuz

Günaydın kızlar
Şimdi şu akıllı bileklik kullananlara sorum var. Ben de alacağım böyle telefonla attığım adımlar boşa gidiyor, olmuyor. Telefonum elma olandan ne önerirsiniz? Telefonla sıkıntısız çalışan bir model istiyorum. Aklımda mi band ve fit me 2 var. Beni bi aydınlatın hadi ay başı mayış yatsın alıcam

Günaydın kızlar
Gece hava ne güzel serindi balkonda keyif yapıyordum ki benim ergen bebe sizi bulduuuummm diye çıktı geldi manyak bu çocuk
Geri yatağına yatırdım 10 dk sonra da bu defa eşimin başına gitti bende mutfakta oturmak istiyorum diye aldım bi daha yatırdım derken bende sızdım.

Heryerdeler
Oynadiginda duzgunce koymasi gerek. Raf tarzi bisey ariyorum
Benimkinde de hot wheels dolu şimdiden otopark aldım ahşaptan ona sıralıyorduk ama yetmiyor. Bende yakında raf yaptırıcam en azından akşamları oraya dizer toplu durur.

elma al, servet odedigine degiyor diyor kullananlar.

ben kendim en kucuk en kompakt urunu almak istedim, her yerde kullaniyorum, sadece sarj etmeye cikariyorum.

ben garmin ve fitbit kullandim, bant seklinde olanlardan memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…