Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aman güzeliz işte maşallah bize
Allah herkese @Lady Tenar özgüveni nasip etsin
büyük olupta sarktığını düşünsene
vücudunun memeden aşağısını göremezdin
benim babannem minik ama çok yuvarlak bir kadındı 150cm civarı 140 kg. bir gün benim yanımda soyunma gafletinde bulundu. bende o zamanlar küçüğüm. aman Allahım hayatımın şokunu yaşadım meme var ama çooook uzun birşey üstelik ucu yok. kimseyede diyemedim. kendim gelişmeye başlarken ona benzeyeceğim diye ödüm kopuyordu. neyseki minnak ve düzgün oldular çok şükür o yüzden büyük olmasa daha iyi diyorum.

benim kv öyle işte
140 kg değil ama göğüsleri çok büyük
alt göbekte falan bitiyor uzunluğu

Selam arkadaslar.
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : DeryaOnDiet
İsim (İsteğe Bağlı ): Derya
Mesleginiz: Teknoloji sirkerinde urun sorumlusu
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kizim var. 7 aylik ve 5 yasinda
Yaşadığınız ulke: Polonya
Boyunuz : 160cm
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha guzel hissetmek ve saglik nedenleribden dolayi.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet.

Diane35 kullanirsan vucudun da kil tuy de kalmiyor ama acayip kilo aliyorsun yani ben almistim.

Hosgeldin

Hosgeldin

aramıza tekrar hoşgeldin. hamile göndermiştik seni 668. etapta. maşallah bebeğin 7 aylık olmuş bile. yeniden beraber veririz kilolarını hiç üzülme canım.

aramıza tekrar hoşgeldin. hamile göndermiştik seni 668. etapta. maşallah bebeğin 7 aylık olmuş bile. yeniden beraber veririz kilolarını hiç üzülme canım.
Dogrudur canim. 4-5 kere girdim kkya. Burasi sayesinde ilk dogumdan sonra cok rahat eski kiloma dondum. Insallah simdi de donerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…