ay ne güzel bir haberKizlar bir kaç hafta önce 40 beden pantolon bol, 38 beden sıkı sıkı oluyordu.
Bugün denedim, 38 beden bol bol oluyor.
benim babannem minik ama çok yuvarlak bir kadındı 150cm civarı 140 kg. bir gün benim yanımda soyunma gafletinde bulundu. bende o zamanlar küçüğüm. aman Allahım hayatımın şokunu yaşadım meme var ama çooook uzun birşey üstelik ucu yok. kimseyede diyemedim. kendim gelişmeye başlarken ona benzeyeceğim diye ödüm kopuyordu. neyseki minnak ve düzgün oldular çok şükür o yüzden büyük olmasa daha iyi diyorum.aman güzeliz işte maşallah bize
Allah herkese @Lady Tenar özgüveni nasip etsin
büyük olupta sarktığını düşünsene
vücudunun memeden aşağısını göremezdin
ben gitmiyorum buradayım.Bak sizde farkettinizben gelince herkes vinnnnn
sen tek başına 10 sayfa sohbet edebiliyorsun zatenBak sizde farkettinizben gelince herkes vinnnnn
Mezurami torun kopartmisti, anası hâlâ alacak...ay ne güzel bir haber
abla ölçü alsana bir ara
incelmelerini takip et
benim kv öyle iştebenim babannem minik ama çok yuvarlak bir kadındı 150cm civarı 140 kg. bir gün benim yanımda soyunma gafletinde bulundu. bende o zamanlar küçüğüm. aman Allahım hayatımın şokunu yaşadım meme var ama çooook uzun birşey üstelik ucu yok. kimseyede diyemedim. kendim gelişmeye başlarken ona benzeyeceğim diye ödüm kopuyordu. neyseki minnak ve düzgün oldular çok şükür o yüzden büyük olmasa daha iyi diyorum.
Diane35 kullanirsan vucudun da kil tuy de kalmiyorsen şu pilates hareketlerini yapmaya başladın mı ? illegal bir yöntem ama önereceğim. diane 35 diye doğum kontrol hapı var. kalıcı değil ama bir süre göğüslerini dolgunlaştırıyor. gençken 70 zor dolardı bana önerdiler denedim gerçekten irileşmişti. 3 ay kullandım. bir 5 ay dolgun dolgun gezdim.
HosgeldinSelam arkadaslar.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : DeryaOnDiet
İsim (İsteğe Bağlı ): Derya
Mesleginiz: Teknoloji sirkerinde urun sorumlusu
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kizim var. 7 aylik ve 5 yasinda
Yaşadığınız ulke: Polonya
Boyunuz : 160cm
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha guzel hissetmek ve saglik nedenleribden dolayi.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet.
HosgeldinKullanıcı Adı : beyazlotus
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: çalışmıyorum
Yaşınız : 29
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 tane ( 1 yaş ve 6 yaş)
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 162
Kilonuz: 66.7
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : 2. Doğum sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kilolu olmayı sevmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? 1. Kızımdan sonra katıldım. 65 ten 52 ye indim fakat kendi topigime yazdım bir süre sonra sadece.
aramıza tekrar hoşgeldin. hamile göndermiştik seni 668. etapta. maşallah bebeğin 7 aylık olmuş bile. yeniden beraber veririz kilolarını hiç üzülme canım.Selam arkadaslar.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : DeryaOnDiet
İsim (İsteğe Bağlı ): Derya
Mesleginiz: Teknoloji sirkerinde urun sorumlusu
Yaşınız : 36
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kizim var. 7 aylik ve 5 yasinda
Yaşadığınız ulke: Polonya
Boyunuz : 160cm
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha guzel hissetmek ve saglik nedenleribden dolayi.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet.
Hisbulduk canim. Wuuwuu butun unluler burda toplanmisHosgeldin
Muhahaha onlar dusunsun. Gecmis yaparkwnsen tek başına 10 sayfa sohbet edebiliyorsun zaten
sıkılmazsın
bende kilo almaktan korkmuştum ama bana aldırmamıştı. gerçi o yıllarda da aç gezerdim diyet aşkına.Diane35 kullanirsan vucudun da kil tuy de kalmiyorama acayip kilo aliyorsun yani ben almistim.
Dogrudur canim. 4-5 kere girdim kkya. Burasi sayesinde ilk dogumdan sonra cok rahat eski kiloma dondum. Insallah simdi de donerim.aramıza tekrar hoşgeldin. hamile göndermiştik seni 668. etapta. maşallah bebeğin 7 aylık olmuş bile. yeniden beraber veririz kilolarını hiç üzülme canım.
Ben kotu kadin Suzan Avci.Hisbulduk canim. Wuuwuu butun unluler burda toplanmis
hemen güncelleme yapayım şimdinin fatması eskinin ceydoşuyum ben.Dogrudur canim. 4-5 kere girdim kkya. Burasi sayesinde ilk dogumdan sonra cok rahat eski kiloma dondum. Insallah simdi de donerim.
bakma böyle dediğine kalbi pammıkkk gibidir onun.
Ayy ceydosum benim. Kuzum nasilsin? Ben de diyorum Fatma Girik niciini girsem unutmassdimhemen güncelleme yapayım şimdinin fatması eskinin ceydoşuyum ben.
bakma böyle dediğine kalbi pammıkkk gibidir onun.
iyiyim canım nasıl olayım. verdiklerimi misliyle alıp yeniden dükkana döndüm. tırmalamakla zaman geçiyor.Ayy ceydosum benim. Kuzum nasilsin? Ben de diyorum Fatma Girik niciini girsem unutmassdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?