SelamSelam kaptanim.
Aynisi bende de dun gece tatilden donduk. Camasirlar yigilu. Ama uyumadim o baska. Bebisle ordan oraya uzanip oturup duruyiruz. Karantinadayiz kizlarla 10 gun
Hosbulduk kaptanim.Selam
Hosgeldin tekrar
Yolculuk sebebi karantina degil mi
Tonla isim var birde. Gece 2 defa kizin yanina gidince oldu dicem de, uykuyu severim
Tatil sonrasi camasir tam kabus. Ben yikaniyor kuruyor, katlarim diyip bir makina daha yikadim kuruttum. Kotu oldu boyle
Ya kızlar benım moralım cok bozuk. Bu memeler cok canımı sıkıyor. Sarkıklık ta degıl sorun büzüşük. Sönük. İçi boşalmış deri gıbı. Bem ezmırme sonrası hem kılo verme falan mı ıyıce arttı anlamadım cok çirkinlerrr. Eskıden taş gıbı memelerım vardı nerem guzelse hep bozuldu
yok canım uyuyayım dedim C'li marketten mesaj gelmiş nescafe 200 gr indirmdeymiş stok yaptım onunla uğraştım azıcık.Ben uyudum bile ama kızım sağolsun uyuma anne canım sıkılıyor diyor kalktım artık 1 saat ders çalışır, akşam yemeğini hazırlarım..2 gündür gündüz uyuyorum çok iyi geliyor :)
ben kendimden başkasına benzemiyorum de çık. yıllar boyunca yaşadım ben bunu her dönem birine benzetildim. en son hit benzetmeyi kocam yaptı bende he he tabi dedim. hatunu daha rahat izlemek için benzetmediyse ne olayım. kim peki Charlize Theron yanımdan bile geçmiyor ben daha güzelim. o sadece zayıf.Bugün biri beni ünlüye benzetti dönüp tekrar tekrar baktım emin olmak istedim vs dedi ünlü değilim deyince de sevindihem kuzey güneyde oynamış hem de çukur da hem de aliço nun sevgilisi dedi hayydaaa iki dizi de oynayan ortak bi oyuncu da yok aliço karakterinin dizi de sevgilisi mi vardı onu da bilmiyorum. Biraz Google ladım ettim elde var sıfır kaldım mı sıradan ünsüz biri gibi ortada. Kime benziyom ülen ben kimim ben
Kurban olsun sana oyok canım uyuyayım dedim C'li marketten mesaj gelmiş nescafe 200 gr indirmdeymiş stok yaptım onunla uğraştım azıcık.
ben kendimden başkasına benzemiyorum de çık. yıllar boyunca yaşadım ben bunu her dönem birine benzetildim. en son hit benzetmeyi kocam yaptı bende he he tabi dedim. hatunu daha rahat izlemek için benzetmediyse ne olayım. kim peki Charlize Theron yanımdan bile geçmiyor ben daha güzelim. o sadece zayıf.
tesisatda problem var diye yıkayamamıştımSelam
Hosgeldin tekrar
Yolculuk sebebi karantina degil mi
Tonla isim var birde. Gece 2 defa kizin yanina gidince oldu dicem de, uykuyu severim
Tatil sonrasi camasir tam kabus. Ben yikaniyor kuruyor, katlarim diyip bir makina daha yikadim kuruttum. Kotu oldu boyle
Polonyali, romanyali kadinlar uzun oldugundan belli degil bence ya.DeryaOnDiet kiz senin isin zor ha polonyali kadinlarin 2 metre bacaklari var. Bugune kadar bitane kilolu polonyali gormedim
Ben olsam depresyona girerdim ha. Benim bacaklar 10 cm
Yok bak isi gucu biraktim. Sebastiani calistirdim. Cene caliyorum burda.Az once uyku basmisti abowama gecti. Simdi spam zamani. Gelenek hale gelmis ben isten donerken beni burda yanliz birakmak.
Hergun yer. Bunlar cok caliskan. Motor gibiler yorulma nedir bilmiyolar. ozaman hergun cikolatada yer tabikiPolonyali, romanyali kadinlar uzun oldugundan belli degil bence ya.
Ay ben cok bakarim kadinlaramesela oglumun izci kampinda romanyali cocugun annesi vardi. Gerci kadini cocuklarin kresinden de taniyorum. Hergun cikolata yerim diyor. Cok sever. Boyu uzun. Zayif degil ama kilolu da degil. Normal yani ben hergun yesem cikolata duba gibi olurum
Mezurami torun kopartmisti, anası hâlâ alacak...
Kolay gelsin canim. Hic bitmiyor camasirtesisatda problem var diye yıkayamamıştım
geçen hafta adım yarışı, hafta sonu sınav misafir olunca 2 sepet dolu dolu çamaşır var evde
tatile gitmeden halletmem lazım
haziran ekim arası geçen yıl vallahi totomun üstüne oturmadım desem yeridir. eeee ben o zaman bu kiloyu nasıl aldım. evin boya badanası dahil neler çektim be hepsini ben yaptım.Hergun yer. Bunlar cok caliskan. Motor gibiler yorulma nedir bilmiyolar. ozaman hergun cikolatada yer tabiki
Senin dna’n bozukhaziran ekim arası geçen yıl vallahi totomun üstüne oturmadım desem yeridir. eeee ben o zaman bu kiloyu nasıl aldım. evin boya badanası dahil neler çektim be hepsini ben yaptım.
Bayiliyorum kadina. Bisiklet ile gider heryere. Elektrikli amma cocuklar icin önünde yer var diye agir birsey yinede.Hergun yer. Bunlar cok caliskan. Motor gibiler yorulma nedir bilmiyolar. ozaman hergun cikolatada yer tabiki
Abooo ölsem yollamazdim kizzBayiliyorum kadina. Bisiklet ile gider heryere. Elektrikli amma cocuklar icin önünde yer var diye agir birsey yinede.
Ay kucugu var 3 yasinda, annesi ile romanyaya yollamis. Buyugude vakti zamaninda yollamis. Benimkilere anneanne ile tr e gidin dedim. Oturup agladilar
Benim bacaklar hepe bu sene pompayla sisirilmis gibi olduDeryaOnDiet kiz senin isin zor ha polonyali kadinlarin 2 metre bacaklari var. Bugune kadar bitane kilolu polonyali gormedim
Ben olsam depresyona girerdim ha. Benim bacaklar 10 cm
Benim bacaklar hepe bu sene pompayla sisirilmis gibi olduo yuzden dun gece dondum solugu sabah burda aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?