Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kaptanim.
Aynisi bende de dun gece tatilden donduk. Camasirlar yigilu. Ama uyumadim o baska. Bebisle ordan oraya uzanip oturup duruyiruz. Karantinadayiz kizlarla 10 gun
Selam
Hosgeldin tekrar
Yolculuk sebebi karantina degil mi
Tonla isim var birde. Gece 2 defa kizin yanina gidince oldu dicem de, uykuyu severim
Tatil sonrasi camasir tam kabus. Ben yikaniyor kuruyor, katlarim diyip bir makina daha yikadim kuruttum. Kotu oldu boyle

Hosbulduk kaptanim.
Evet ne yazik ki ulke disindan geldik diye karantinadayiz.
Uykuyu kim sevmeees
Kolay gelsin canim, ben daha acmadim valizleri

Ne kadar oldu emzirmeyi birakali? Su hamilelik sirasinda biraktigimda brnde oyke hissediyordum o zman ici boşalmış ama kucukte degil tuhaf bir haldeydi ins.komple bitince qyni olmaz

Ben uyudum bile ama kızım sağolsun uyuma anne canım sıkılıyor diyor kalktım artık 1 saat ders çalışır, akşam yemeğini hazırlarım..2 gündür gündüz uyuyorum çok iyi geliyor :)
yok canım uyuyayım dedim C'li marketten mesaj gelmiş nescafe 200 gr indirmdeymiş stok yaptım onunla uğraştım azıcık.
ben kendimden başkasına benzemiyorum de çık. yıllar boyunca yaşadım ben bunu her dönem birine benzetildim. en son hit benzetmeyi kocam yaptı bende he he tabi dedim. hatunu daha rahat izlemek için benzetmediyse ne olayım. kim peki Charlize Theron yanımdan bile geçmiyor ben daha güzelim. o sadece zayıf.

Kurban olsun sana o

tesisatda problem var diye yıkayamamıştım
geçen hafta adım yarışı, hafta sonu sınav misafir olunca 2 sepet dolu dolu çamaşır var evde
tatile gitmeden halletmem lazım

DeryaOnDiet kiz senin isin zor ha polonyali kadinlarin 2 metre bacaklari var. Bugune kadar bitane kilolu polonyali gormedim
Ben olsam depresyona girerdim ha. Benim bacaklar 10 cm
Polonyali, romanyali kadinlar uzun oldugundan belli degil bence ya.
Ay ben cok bakarim kadinlara mesela oglumun izci kampinda romanyali cocugun annesi vardi. Gerci kadini cocuklarin kresinden de taniyorum. Hergun cikolata yerim diyor. Cok sever. Boyu uzun. Zayif degil ama kilolu da degil. Normal yani ben hergun yesem cikolata duba gibi olurum

Hergun yer. Bunlar cok caliskan. Motor gibiler yorulma nedir bilmiyolar. ozaman hergun cikolatada yer tabiki

tesisatda problem var diye yıkayamamıştım
geçen hafta adım yarışı, hafta sonu sınav misafir olunca 2 sepet dolu dolu çamaşır var evde
tatile gitmeden halletmem lazım
Kolay gelsin canim. Hic bitmiyor camasir
Cumartesi ailem gelecek, kardeslerim esleri. Oglumun dogum günü icin. 1 gun erken kutlama olacak cunku dogum gununde 2 günlük Legoland e gidiyoruz. Daha oraya valiz hazirliyacagim.

Hergun yer. Bunlar cok caliskan. Motor gibiler yorulma nedir bilmiyolar. ozaman hergun cikolatada yer tabiki
haziran ekim arası geçen yıl vallahi totomun üstüne oturmadım desem yeridir. eeee ben o zaman bu kiloyu nasıl aldım. evin boya badanası dahil neler çektim be hepsini ben yaptım.

Bayiliyorum kadina. Bisiklet ile gider heryere. Elektrikli amma cocuklar icin önünde yer var diye agir birsey yinede.

Ay kucugu var 3 yasinda, annesi ile romanyaya yollamis. Buyugude vakti zamaninda yollamis. Benimkilere anneanne ile tr e gidin dedim. Oturup agladilar

Abooo ölsem yollamazdim kizz

DeryaOnDiet kiz senin isin zor ha polonyali kadinlarin 2 metre bacaklari var. Bugune kadar bitane kilolu polonyali gormedim
Ben olsam depresyona girerdim ha. Benim bacaklar 10 cm
Benim bacaklar hepe bu sene pompayla sisirilmis gibi oldu o yuzden dun gece dondum solugu sabah burda aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…