Ben de aynisini dusundum. Bakiniyor internette ne yapsam diye. Aslinda sivi detoksu yapasim var. Turkiyede elime ne gectiyse yedim hem evdeyim de. Var mi onerin Ceydosum?Guzel bi detoks yapsana kiz cumaya kadar
Ben de aynisini dusundum. Bakiniyor internette ne yapsam diye. Aslinda sivi detoksu yapasim var. Turkiyede elime ne gectiyse yedim hem evdeyim de. Var mi onerin Ceydosum?
Şu kızlar var ya şu kızlar, bumerang gibisiniz. Uzağa uzağa atsak da, yamacimiza dönüyorsunuz.Benimkine oglan kopardi ,simdi anneminkini istiycem varsa
Sagol canim, bakiyorum hemenCEYDOS ceydos kiz ben degil.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bak burda busuru detoks var
bir gün bir gün bir çocuk eve de gelmiş kimse yok açmış bakmış dolabı şekerde sanmış ilacı. yahaha suzi yaBi sarki soyledim. Bilin bakalim hangisi
Yaaa öylemi ne sebeple gecmistiniz aileye uzaklık heryerde zor Allah kimseyi ailesinden ayırmasın güzel buralar ama bizde tatil yerlerine hevesleniyozoralardan çok geçmişliğim var. çok güzel yerler. yeşillik alanda araba ile manzara izleye izleye yoluma giderdim. özlemişim ama yine düşürmesin beni o istikamete Allah çok zor oluyordu. ailemize kavuşmak için 16 saat yolculuk.
Bayiliyorum kadina. Bisiklet ile gider heryere. Elektrikli amma cocuklar icin önünde yer var diye agir birsey yinede.
Ay kucugu var 3 yasinda, annesi ile romanyaya yollamis. Buyugude vakti zamaninda yollamis. Benimkilere anneanne ile tr e gidin dedim. Oturup agladilar
Unluler karistiCEYDOS ceydos kiz ben degil.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bak burda busuru detoks var
önce 3 yıl karsta yaşadım sonra 4 yıl erzincan da hal böyle olunca aileler batıda o yolu çok kullandım.Yaaa öylemi ne sebeple gecmistiniz aileye uzaklık heryerde zor Allah kimseyi ailesinden ayırmasın güzel buralar ama bizde tatil yerlerine hevesleniyoz
Şu kızlar var ya şu kızlar, bumerang gibisiniz. Uzağa uzağa atsak da, yamacimiza dönüyorsunuz.Allah sizin iyiliğinizi versin.
bende rahatım bu konuda küçükken annemle babama bırakır tatil yapardım. hatta kayınvalideme sonra büyüdüler bende kız kıza tatilin ne güzel olduğunu keşfettim. babamı çağırıyordum eşimle küçük kızıma yemek pişiriyor ev işlerini hallediyordu bende tatil yapıyordum corona çıkana kadar.Yabancilar cok rahat bu konuda dun cikarken bende komsumu gordum, haftaici cocuklari ananelerine gondercem bende tatil yapcam diyordu ben babasizlq parka bile zor birakaniliyorum
bende de iki kız var kaderim bu olmamalı. hele yavruladıklarında kendimi hiç anneanne olarak düşünemiyorum.Şu kızlar var ya şu kızlar, bumerang gibisiniz. Uzağa uzağa atsak da, yamacimiza dönüyorsunuz.Allah sizin iyiliğinizi versin.
Bildi labir gün bir gün bir çocuk eve de gelmiş kimse yok açmış bakmış dolabı şekerde sanmış ilacı. yahaha suzi ya
Doğrudurönce 3 yıl karsta yaşadım sonra 4 yıl erzincan da hal böyle olunca aileler batıda o yolu çok kullandım.
Bayiliyorum kadina. Bisiklet ile gider heryere. Elektrikli amma cocuklar icin önünde yer var diye agir birsey yinede.
Ay kucugu var 3 yasinda, annesi ile romanyaya yollamis. Buyugude vakti zamaninda yollamis. Benimkilere anneanne ile tr e gidin dedim. Oturup agladilar
bende seni seviyorum suzim. iyi ki bizim takımdasınBildi laseviyorum len seni
Iyiki sizinleyimbende seni seviyorum suzim. iyi ki bizim takımdasın
küçüğü ablası ile tatil yapsın diye istanbula yolladım. uçak birden rotada görünmez oldu. ben hemen tüm thy telefonları aramaya başladım kızım oradan thy firmasını soru yağmuruna tutuyor. cep telefonu yok sınav ödülü olacak çünkü oyyyy delirdim resmen. neyse sonra yanında bir çocuk oturuyormuş anlatmış durumu ailemi arayabilirmiyim demiş aradı benide rahatladım. sebep yanlarına aldıkları ikramların tarihi geçmişmiş onları değiştirmek için rotayı ankaraya çevirmişler. yalan kimbilir ne oldu da böyle bişey yaptılar.be benim sipayi babamla gonderdim almanyaya,
5-6 saat surecek, tek aktarma yapacaklar hesapta,
o gun kaza olmus, diger tren tam 6 saat aktarma yapmis, babam dil bilmez, benim sipa 5 yasinda
tey tey, korona izin verse de yeniden yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?