Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun. bende çektirdim antibiyotik de vermedi. bişi de olmadıydı.

ayy sulecim yeni ciciler almak öyle mutlu ediyorki anlatamam resmen yenileniyorum gibi geliyor..
almam gereken daha bikac bişeyim daha var ama burda bulamadım artık gidince alıcam.. elbisem için kırmızı kemer ve kırmızı çizme almam lazım acilen :)
seninde azıcık kilon kalmıs 28 beden bence süper ama muhtesem ötesi olması lazım dimi 26 - 36 olmalı die düşünüyorum

ilgin için sağol

sabah: 30 gr. yulaf ezmesi, yy. süt, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı.
ara : 1 mandalina
öğlen: 5 kaşık ıspanak, 1 dilim kepek ekmeği
ara:1 küçük elma, çok fındık
ara: 2 kaşık peyir- haşlanmış patates karışımı,çok az yufka kenarı
akşam:2 kaşık çorba, 2 lokma ekmek,2 parça yoğurtlu haşlama karnıbahar,salata

başka bişi yemicem sanırım.
iyi geceler
çay içiyom.

cok fındık 100gr dan fazlamıdır..
canım fındık harici 750 kalori falan eder fındığı keske bilseydin 100 gr ı 600 kalori die biliyorum...

ayy sinir oluyorum ağzımın ellenmesine o yüzden beni buluyor sanırım
benim de ömrüm çürüdü o kultuklarda. bilirimm.
cok fındık 100gr dan fazlamıdır..
canım fındık harici 750 kalori falan eder fındığı keske bilseydin 100 gr ı 600 kalori die biliyorum...

fındık ayıkladım. ne yaptım bilmiyom ki o kötü mü şu güzelmiş dedim. nasrettin hoca gibi. ona deymemiş buna deymemiş...

bugün giremiyorum vaktimmm yok yarın telafi ederimmm
sabah brunchta yedim tabiki herseyden
baska da bişey yemedimmm
simdilikk
ii
gecelerrrr

Şuleciğim bu menüyü çok beğendim...

Tuğbacım,bence de kararında yedikten sonra kısır zararlı değil.Aslında doyasıya değil tadımlık herşeyden yemek, rejim psikolojisini de hafifletiyor, sınırlanmış hissetmiyor insan kendini.
Ben canımın çok istediği birşeyi (liste dışı) yemek istiyorsam öğlene denk getiriyorum ve akşamı çok çok hafif geçiştiriyorum.
Öğlen yenen yemeği yakmak için çok zaman kalmış oluyor o vakit.

Beslenme çantana çok sevindim:)

Diyete devamsa sorun etmez sanırım Peri,kayınvalidemi çağırayım ben de, o gelip 5 gün kalsa ben 10 kilo veririm zaten:)))))En son geldiğinde ben işteyken evin her yerine simli dantel ,boncuklu örtüler sermişti:))

Bir diyetisyenin sitesinde;" baklagiller 5-6 yemek kaşığını geçmemek ve yanında ekmek tüketmemek kaydıyla rahatlıkla yenilebilir "diyordu, ben de baklagil yiyeceksem sadece ayran/yoğurt yiyorum yanında.

Kabahatini de biliyor yani:))

kırmızı çizme mi hımmmm kulağa hoş geliyor bak:)))

Şuleciğim çok fındık kısmını kestirememekle birlikte,onun dışındaki listeni yine çok beğendim.

Pazar menüm;

sabah geç kalkılınca kahvaltı ve öğle birleşmiş oldu;
1 yumurtayla yağsız hazırlanmış beyaz peynirli omlet
yulaf kepeği ile yağsız pişirdiğim 1 adet krep
domates, salatalık, maydanoz,biber

Akşam saat 17.30;büyük 1 kase ton balıklı yağsız,limonlu salata

45 dakika tempolu yürüyüş

günaydın kızlar...

pazartesileri cok yoğun oluyorum die cıkmadan size yazayımm dedm..

bu günkü menüm

sabah tost cay
ara 1 mandalina
öğlen tavuklu havuclu karnıbahar yoğurt
ara kahve
aksam nesfit süt

baskada bişi yokk :)

2 lt su + plates 30 dk

bu gün ki menüm

sabah iki dilim kepek ekmeği
az peynir 2 zeytin bir bardak süt

ara yok

öğle bir kase çorba

ara yok

akşam
bir kase çorba iki kaşıksebze yemeği 2 bardak ayran

bugunun 3 menüsü var

şulenin öğle ve akşamı aynı ama yinede güzel sevdim

bulgur pilavı ile ekmek birlikte olmasa daha güzel olurmus

canım geçmiş olsun kızın nasıl oldu?

menün güzel.sanıyorum bir yerde gezmedeydin.iyi atlatmıssın

canım kısır bulgurdan yapılıyor.ben sakınca görmüyorum kısırda

bencede kötü değil.bulgurdan yapılıyor sonuçta evden birşeyler götürmen harika fikir hatırlatmak istemiyorum ama sen ne zaman doktora gideceksin :44:

canım adetimin günü 23 aralık o gün cumaya geliyor günüm geçerse pazartesi gitmeyi düşünüyorum ama spor yapamamak beni çok üzüyor spor yapamayınca ben yine kilo veremiyorum bu haftada veremeyeceğim diye korkuyorum bilmiyorum benim bu haftada cumaya kadar yapamayacağım oplmazsam cumartesi pazarda gitcek hamile çıksam bari çıkmazsam hem kilo veremediğim için hemde hamile olmadığım için iki kat üzülcem

canım akşam araların kaçmış.gündüz yediğin aşure erimiştir belki ama akşamkilerin kaçarı yok

canımcım ugrayabildiğin kadar ugrayıp menü bildirirsen harika olur

harika harika harika 28 beden kot ha aman be arkadaşım daha ne istiyorsun.sen bence artık kg verme kendini korumaya al

off offf hakkaten akşam ne yedin bunların üzerine

canım tamam spor yapamıyorsun ama şu an hassas bir dönemdesin sen onu düşünme eğer hamile çıkarsan her şeye değecek.sen yediğine dikkat et.yürüyebiliyorsan dışarda yürü.sonuçların kesinleşince hamile değilsen bile moralini bozmak yok.daha çok hırslanıp zayıflayacaksın bebeğine daha çok yaklaşacaksın

günaydınlar. hafta başladı. maraton hızlandı. şulenin aklı başına geldi. dün bi baktım oğlumun yatma saati gelmiş. leslie yapılmamış. sıpa babasına razı olmadı beni de uyuttu tabii.
şulecik te ne yapsın 6 da kalktı yaptı. duş aldı fırladı.
midem ağrıyo. findük tokuntu baaa.
sabah nane linom yaptım. kalın kalın giyindim.
akşam bi leslie faslı daha var.
kalın hissediyom kendimi.

çok güsell.

ayy ne üzülmesi. üzülmek yok sana
modda ol emii.

çok fındık hariç güzel

güzel ablacıgım

günaydın kızlar mutlu bir hafta,güzellikler diliyorum hepinize

dün annemleri yolcu ettim.200 gr artıda çıktım bugun dün kepek ekmeği yoktu kahvaltımı normal ekmekle yaptım abartmadım..anne sendromunu 200 grla atlattıgıma sevindim bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…