canım cektikten sonra zaten kullandım antibiyotik 1 hafta pipetle corba içtim dayak yemiş gibiydim yaa suratımın bi tarafı mosmordu şimdi neden böyle oldu anlamadım dr kontrole cağırmıstı gidemedim sanırım yine ilaç vericek yarın gidicem bakalım ne dicek..
28 beden süper süper. bende bitane var, satıcı tutturduydu bunu al enişler diye. giymiyordum. buara giymeye başladım.
bende dün bi elbise aldım yılbaşı için böyle diyetteyken almayın diyorlar ya ben o zaman stress oluyom.yıllarca bi şi almadım bu yüzden o nedenle böyleyim galiba. kilo vermeye başlamadan öncede baya bişiler almıştım. iyi geliyor ya bu kadın milletine alışveriş. sen de iyi bi alışveriş yapmışsın. ne mutlu oluyoz bi de böyle ballı olunca.
ilgin için sağol
geçmiş olsun. bende çektirdim antibiyotik de vermedi. bişi de olmadıydı.
sabah: 30 gr. yulaf ezmesi, yy. süt, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı.
ara : 1 mandalina
öğlen: 5 kaşık ıspanak, 1 dilim kepek ekmeği
ara:1 küçük elma, çok fındık
ara: 2 kaşık peyir- haşlanmış patates karışımı,çok az yufka kenarı
akşam:2 kaşık çorba, 2 lokma ekmek,2 parça yoğurtlu haşlama karnıbahar,salata
başka bişi yemicem sanırım.
iyi geceler
çay içiyom.
ayy sulecim yeni ciciler almak öyle mutlu ediyorki anlatamam resmen yenileniyorum gibi geliyor..
almam gereken daha bikac bişeyim daha var ama burda bulamadım artık gidince alıcam.. elbisem için kırmızı kemer ve kırmızı çizme almam lazım acilen :)
seninde azıcık kilon kalmıs 28 beden bence süper ama muhtesem ötesi olması lazım dimi 26 - 36 olmalı die düşünüyorum
hiç 36 olmuşmudum acaba. 38 yeter bana.düğümün de belki mi?
benim de ömrüm çürüdü o kultuklarda. bilirimm.ayy sinir oluyorum ağzımın ellenmesine o yüzden beni buluyor sanırım
cok fındık 100gr dan fazlamıdır..
canım fındık harici 750 kalori falan eder fındığı keske bilseydin 100 gr ı 600 kalori die biliyorum...
dünkü menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, light peynir, biraz zeytin ezmesi.
öğlen: 6 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği, biraz yoğurt
ara:1 br light süt
ara: 1 mandalina
akşam: 5 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği
dün dışarı çıkana kadar yemek, spor anca yaptım.gelemedim.
akşamda geldiğim gibi uyumuşum.
cuma akşamı leslie mi yapamadım maalesef, oğlumlan film izledik.
kızlar günaydım keyifler iyidir inş bende kahvaltı hazırlayacağım ama eşim hala uyuyor kendim yapmak istemiyorum çünkü tek paar kahvaltılaında birlikteyiz
bide kısırdan birz kötü gibi bahsedilmiş ama bulgurdan yapılıyor bide içine yeşillik doğranıyor sizce kötümüdürgüya bende birazdan güne gitcem de kısırla falan karşılaşırsam onu yerim diyordum hayallerimi suya düşürdünüz güne ordakilerden canım çekmesin diye süt meyva ceviz gibi şeyler götürcem of yine beslenme çantası hazırlayacağım.diyete başlamadan önce çocuklar beslenme dersinde beslenme çantlarını açında bi özenirdim ki o patatesi kokusu zeytinin kokusu çikolatalı ekmek beni mest ederdi hep derdim benim de bir beslemben olsa evet artık benim de bir beslenme çantam var ama içi hiç onlarınkine benzemiyor
arkadaşlar hepinize selam........bu hafta çok yoğun olacağım ve kayınvalidemde bende olacak büyük ihtimalle nete hiç giremeyeceğim ve takımla fazla paylaşım yapamayacağım o yüzden kusura bakmayın kaptanın ve sizlerin anlayışlarınızı bekliyorum hepinizi öptüm bu arada diyete de devam ediyorummm...........
banada karbonhidrat acayip kilo aldırıyor çünkü onu kesince gerçekden çok fark ediyorum ama baklagil hiç düşünmemiştim prinç zaten hepten yasakda bulgur nohut kuru fasülye bilmiyorum onları ama bu geçen hafta onları çok yemiştim acaba ondan mı vermedim
kızlar bugünki yediklerimide yazıyımda.azcık pataklayın beni
sabah 3 haş sosis,1 dilim tost;1 dilim peynir,domates salatalık
öğlen:2 tane kıymalı börek,2 proftröl,1elmalı tart,1 küçük kase şehriyeli sebzeli bi salata,1 dilim patatesli yoğurtlu salata,1 poncik
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şimdi ilaç içip uyuycam.
ayy sulecim yeni ciciler almak öyle mutlu ediyorki anlatamam resmen yenileniyorum gibi geliyor..
almam gereken daha bikac bişeyim daha var ama burda bulamadım artık gidince alıcam.. elbisem için kırmızı kemer ve kırmızı çizme almam lazım acilen :)
seninde azıcık kilon kalmıs 28 beden bence süper ama muhtesem ötesi olması lazım dimi 26 - 36 olmalı die düşünüyorum
iyi geceler
çay içiyom.
bu gün ki menüm
sabah iki dilim kepek ekmeği
az peynir 2 zeytin bir bardak süt
ara yok
öğle bir kase çorba
ara yok
akşam
bir kase çorba iki kaşıksebze yemeği 2 bardak ayran
Cumartesi menüm;
Sabah : 2 dilim beyaz peynir , salatalık , domates,1 ince dilim kepekli ekmek
Kuşluk : 2 adet grisini (susamsız,light)
Öğle : Izgarada soya soslu tavuk(yarım göğüs kadar),
1 su bardağı ayran,
1 küçük kase salata (yağsız,sadece limonlu)
İkindi : 1 fincan yağsız süt,1 diyet bisküvi
Akşam : 1 kase çorba(1 kepçe kadar)
1 küçük karnıyarık( patlıcanı közleyerek ve kıymayı yağsız kavurarak hazırladım),
1 kase yoğurt (kaymaksız),
1 ince dilim kepek ekmeği
Gece : 1 elma
2 fincan yeşil çay içtim, 2 litre kadar su içtim.
dünkü menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, light peynir, biraz zeytin ezmesi.
öğlen: 6 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği, biraz yoğurt
ara:1 br light süt
akşam: 5 kaşık ıspanak, 2 dilim çavdar ekmeği
ben de yazayım bugnkü menüm
12:00 kahvaltı
çeyrek simit 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir domates salatalık kayısı çayı
15:30 bir elma
16:30
1 ızgara tavuk göğsü ufak
1 tahta kaşık bulgur pilavı
1 dilim çavdar ekmeği
simdi sadece yersem bi kase yoğurt yerim ve çayy
kızlar bugünki menümü yazp kızımın yanına geçiyorum.ateşi var biraz.
sabah 1 dilim tost,domates salatalık 4 zeytin,1 haş yumurtaacık
ara biraz cubuk
öğlen:1 dilim ıspanaklı kek,1 küçük sigara böreği,biraz tavuk göğsü,2 kaşık kısır
akşam:1 kase etli bezelte 1 kaşık pilav
ara 2 mandalina
45 dakika yürüdüm..
günaydın kızlar nasılsınız..
ben bu gün cok iimm kendime geldim sonunda :)
bana cok kızıcaksınız ama ben bu gün kısır yicem
yarın inş tutamadığım oruclarımı tutmaya baslıcam aklımda kalsın istemiyorum affedin beni nolurrrrr :26::26:
ayrıca bu gün platese baslıyorum inş zorlanmam cok oldu ara vereli...
nys bu günkü menümü yazıp kacıcam siz bana kızmadan kaybolayım ortalıkardan..
sabah kepek ekmeğine tost 1 kare çikolata
öğlen kısır
aksam nesfit
30 dk plates 2 ltre su
kısırmımı yiyip sinemaya gidicem karanlıkda sucluluk duygum azalır
bide kısırdan birz kötü gibi bahsedilmiş ama bulgurdan yapılıyor bide içine yeşillik doğranıyor sizce kötümüdürgüya bende birazdan güne gitcem de kısırla falan karşılaşırsam onu yerim diyordum hayallerimi suya düşürdünüz güne ordakilerden canım çekmesin diye süt meyva ceviz gibi şeyler götürcem of yine beslenme çantası hazırlayacağım.diyete başlamadan önce çocuklar beslenme dersinde beslenme çantlarını açında bi özenirdim ki o patatesi kokusu zeytinin kokusu çikolatalı ekmek beni mest ederdi hep derdim benim de bir beslemben olsa evet artık benim de bir beslenme çantam var ama içi hiç onlarınkine benzemiyor
bulgur pilavı ile ekmek birlikte olmasa daha güzel olurmus
canım geçmiş olsun kızın nasıl oldu?
menün güzel.sanıyorum bir yerde gezmedeydin.iyi atlatmıssın
canım kısır bulgurdan yapılıyor.ben sakınca görmüyorum kısırda
bencede kötü değil.bulgurdan yapılıyor sonuçtaevden birşeyler götürmen harika fikir hatırlatmak istemiyorum ama sen ne zaman doktora gideceksin :44:
kızlar dünki menümü yaziyim aklımda kaldığı kadarıyla.
bütün gün sadece 1 kase aşure yemiştim ama akşam biraz kaçırdım sanırım
akşam:1 kase tarhana çorbası 1 yumurtayla yapılmış soğanlı omlet.
ara:1 kase diyet şekerle yapılmış aşure
ara:1 kase patlamış mısır.
of of ne aralar yapmışımmmm.
biliyorum yine düzensiz bir menü ama bu aralar ben normal değilimki menüm normal olsun
arkadaşlar hepinize selam........bu hafta çok yoğun olacağım ve kayınvalidemde bende olacak büyük ihtimalle nete hiç giremeyeceğim ve takımla fazla paylaşım yapamayacağım o yüzden kusura bakmayın kaptanın ve sizlerin anlayışlarınızı bekliyorum hepinizi öptüm bu arada diyete de devam ediyorummm...........
gelelim bana..
kızlar asıl bomba şimdi geliyor kendime jean aldım hemde 28 beden sevenhill de kampanya varmıs 1 alana 2. si 10 tl bende 2 tane aldım biri 28 beden ağzım acık kaldı ama oldu cok mutlu oldum diğeri kumas bedenin de 38 beden 1 beden inceleym bana yeter fazlasında gözüm yok ..
kızlar bugünki yediklerimide yazıyımda.azcık pataklayın beni
sabah 3 haş sosis,1 dilim tost;1 dilim peynir,domates salatalık
öğlen:2 tane kıymalı börek,2 proftröl,1elmalı tart,1 küçük kase şehriyeli sebzeli bi salata,1 dilim patatesli yoğurtlu salata,1 poncik
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şimdi ilaç içip uyuycam.
canım adetimin günü 23 aralık o gün cumaya geliyor günüm geçerse pazartesi gitmeyi düşünüyorum ama spor yapamamak beni çok üzüyor spor yapamayınca ben yine kilo veremiyorum bu haftada veremeyeceğim diye korkuyorum bilmiyorum benim bu haftada cumaya kadar yapamayacağım oplmazsam cumartesi pazarda gitcek hamile çıksam bari çıkmazsam hem kilo veremediğim için hemde hamile olmadığım için iki kat üzülcem
çok güsell.Pazar menüm;
sabah geç kalkılınca kahvaltı ve öğle birleşmiş oldu;
1 yumurtayla yağsız hazırlanmış beyaz peynirli omlet
yulaf kepeği ile yağsız pişirdiğim 1 adet krep
domates, salatalık, maydanoz,biber
Akşam saat 17.30;büyük 1 kase ton balıklı yağsız,limonlu salata
45 dakika tempolu yürüyüş
canım adetimin günü 23 aralık o gün cumaya geliyor günüm geçerse pazartesi gitmeyi düşünüyorum ama spor yapamamak beni çok üzüyor spor yapamayınca ben yine kilo veremiyorum bu haftada veremeyeceğim diye korkuyorum bilmiyorum benim bu haftada cumaya kadar yapamayacağım oplmazsam cumartesi pazarda gitcek hamile çıksam bari çıkmazsam hem kilo veremediğim için hemde hamile olmadığım için iki kat üzülcem
iyi geceler
çay içiyom.
Pazar menüm;
sabah geç kalkılınca kahvaltı ve öğle birleşmiş oldu;
1 yumurtayla yağsız hazırlanmış beyaz peynirli omlet
yulaf kepeği ile yağsız pişirdiğim 1 adet krep
domates, salatalık, maydanoz,biber
Akşam saat 17.30;büyük 1 kase ton balıklı yağsız,limonlu salata
45 dakika tempolu yürüyüş
harika harika harika 28 beden kot haaman be arkadaşım daha ne istiyorsun.sen bence artık kg verme kendini korumaya al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?