Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün komşu günümüz var.
ama sadece bulgur oluyo dediler. 2 kaşıkla yırtacam nasipse.

kız incelmese ne 28 beden kota giriyorsun.bacak mı kalmıs plates e başlayacagım demiştin ya.başla inşallah istediğin gibi olur

ayy kalın yaa öyle böyle değil kalın cok kalın bak sana foto eklicem görürsün arkadan popom kocaman duruyor iğrenc görünüyor gören kimse incecik demez bana

Karnıbahar nasıl oldu bu tarifle canım? Ben de aldım da dün, tavuk ve havuçla lezzetlendiyse öyle yapayım ben de.

nefes alsan 200 gr alıyosun zaten:) Bence 200 gr atlatmak büyük başarı, benim annem gelse yemediğimi de kulağımdan içeri sokar, artık ne kadar alırım allahbilir:))))Allah kavuştursun bu arada

Üzüldüğün şeye bak..Hamile çıkmazsan muhtemelen üzüleceksin ama uzun sürede aldığımız kilolar için 2 hafta bir kayıp değil, hele de senin durumundaki biri için. Senin hayatının öncelikleri var şu anda, ikisi bir arada da çok güç haklısın, önce ilk konu bi netleşsin ki umarım gönlündeki olur, diğeri nasıl olsa bu hafta olmazsa haftaya hallolacaktır:) Dualar seninle, Allahım duysun sesinizi Tuğbacım...

Allah kavuştursun prensesperi.
ben de sabah bi baktım aynıyım cumayla. gram oynamamış. sinir oldum.
spora başladın mı?başlıcanmı ne yapıyon

saol abla sen böyle deyince evet öyle dyorum ama işte çok az kaldı ilk defa bu kadar yakınlaştım

bugün komşu günümüz var.
ama sadece bulgur oluyo dediler. 2 kaşıkla yırtacam nasipse.

Ben apartmandaki günler haftaiçi olduğu için hiç gidememiştim, bu haftakine çok ısrar ettiler, gideceğim ama ayna karşısında telkinlere şimdiden başladım; "yememelisin, o börekler gelip basenine göbeğine yapışacak, yedikten sonra pişman olacaksın"diye tekrarlıyorum, eşim uzatmış kafasını banyo kapısından bana bakıyor, gözlerinde resmen endişe vardı adamın "ne içiyorsun sen,o içtiğinden ben de istiyorum, kafan gerçekten güzel senin "diyor, kızamadım bu sefer ben onu öyle görsem ben de korkardım iyi saatte olsunlara karıştı diye:))))
Bana geldiklerinde ben yağsız sütle nesfit, yulaf kepekli su böreği, maden suyu ikram edeceğim, eh bi daha da gelmezler muhtemelen:))))

ayy kalın yaa öyle böyle değil kalın cok kalın bak sana foto eklicem görürsün arkadan popom kocaman duruyor iğrenc görünüyor gören kimse incecik demez bana

koy canım bekliyorum son halini görmüş olurum

K
nefes alsan 200 gr alıyosun zaten:) Bence 200 gr atlatmak büyük başarı, benim annem gelse yemediğimi de kulağımdan içeri sokar, artık ne kadar alırım allahbilir:))))Allah kavuştursun bu arada

sağolasın canım annemde dün aynısını yapmaya çalıştı.kaçtım elinden hep

Allah kavuştursun prensesperi.
ben de sabah bi baktım aynıyım cumayla. gram oynamamış. sinir oldum.
spora başladın mı?başlıcanmı ne yapıyon

teşekkür ederim

canım o kadar kötü durumdayım ki burda anlatıp sizide yormak istemiyorum.sinirlerim çok bozuk..kendi dertlerim yetmiyor bide işyeri üstüme geliyor

spora başlayamadım.eski eşim cd ye çekecekti tüm dosylarımı çekip getirmedi.ay başında netbook almayı düşünüyorum.o zamana kadar mekik ve bacak hareketleriyle sınırlı kalacagım sanırım..

harikasın herşey kendi beynimizde bitiyor zaten

sanıyorum bir daha gelmezler

Güzel düşün, bol bol dua et, dileğin için bir adakta bulun.
Annen baban hayattalar değil mi Tuğbacım?

ben en büyük çocuğum babam biz küçükkken öldü 43 yaşındaydı mide kanseriydi annem 36 yaşında dul kaldı ban bu kilolar boşuna gelmedi çok kötü bir ergenlik genç kızlık geçirdim

ben en büyük çocuğum babam biz küçükkken öldü 43 yaşındaydı mide kanseriydi annem 36 yaşında dul kaldı ban bu kilolar boşuna gelmedi çok kötü bir ergenlik genç kızlık geçirdim

Canım benim Allah rahmet eylesin, sabah sabah acını deştim, özür diliyorum Sana yakınlar mı gelip gidebiliyorlar mı merak etmiştim, hani istirahat dönemin olursa, doktor istirahat etmelisin derse sonraki süreçte, bakanın olacak mı diye merak ettim.Gerçi olsun da ben bile gelip bakarım sana , yeterki hayırlısıyla Allah dileklerini yerine getirsin.
Kilo konusunu dediğim gibi şu dönemde çok takma kafana, nasıl olsa yakında panda olacaksın inşallah

Kilo konusu dışında birşeyi söylerken buradakileri sıkacağınızı,üzeceğinizi düşünmenize kızıyorum bak..Prenses kafamız rahat olacak,içimizi arada bir şöyle bir dökeceğiz ki diyette iyice gerilmeyelim, motivasyonumuz artsın da kendimizi yemeğe vermeyelim. Sen hep demiyor musun biz bir takımız diye hah topiğin asıl çizgisini elbette unutmadan ama ara ara paylaşalım öfkemizi, kızgınlığımız yada kırgınlığımızı, bizi doğru kiloya götürecek takım mantığında bizi birbirimize daha çok yaklaştıracaktır bu, dediğim gibi sayfa amacını aşmadan sınırlı paylaşımlarımız olmalı.
Bir daha sizi de yormak istemiyorum dersen, gidip bir tepsi tereyağlı su böreği yiyip üstüne 6 kase pudingle cila yapacağım demedi deme:)

malum benim boşanma meselesi sıkıntım.iş yerinde ayrıca sıkıntılar var.o kadar bunaldım ki.hergün buraya yazsam sayfalar dolar.burayıda bunalıma sokmak istemiyorum.sizlerin sayesinde az kafam dağılıyor.eskiden moralim bozuk olunca yerdim simdi tersine döndü hiçbirşey yiyesim yok

Ne zaman ve ne kadar anlatmak istersen kapımız açık biliyorsun..
Sıkıntılar geldi mi üst üste gelir deriz ya onun aslı bence şöyle, hayatımızda yolunda gitmeyen bir konu olduğunda duygusal olarak zayıflıyoruz ve duygusal bağışıklığımız azalıyor ve diğer bir sorun,iş vs , o zayıf halimizle bizi daha çok ayaralıyor.
Çok radikal kararlar bunlar, sarsacak ama geçecek,mutlaka geçecek..

Kafanı dağıt tabii, menülerimize kız, yanlış yediğimiz şeyler için fırça at hatta istiyorsan elektrik ver, böyle zamanlarda herşey mübah:)

arkadaşlar geçmişi okudum ama tek tek alıntılayamadım neyse ben yokken ammada kaynatmışsınız kısaca özet geçiyorum........
profiterolleri yutan arkadaşım hiç insaf yokmu sende canım çekti şimcik.....
mersa abla hakkında hayırlısı olsun herşey olacağına varır...........
tubişim inşallah hayırlı haberlerin gelir olmazsada lütfen kafana takıp üzülme kilo veremedim diye hiç üzülme heleki bence sen kesin vereceksin kilolarını.........
prensesim allah kavuştursun canım annene seni.......sorunlarında en kısa zamanda hallolur inşallah.zaten ben bu insanları hiç anlamıyorum zor gününde insanları bunaltmayı neden çok seviyorlar ...neyse deli oldum yineeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…