kaptanım napim 26 beden kot giymek istiyorum sanırım oda zayıflayarak değil spora oluck ben ne kadar verirsem vereyim bacaklarım incelmiyor
kız incelmese ne 28 beden kota giriyorsun.bacak mı kalmısplates e başlayacagım demiştin ya.başla inşallah istediğin gibi olur
Karnıbahar nasıl oldu bu tarifle canım? Ben de aldım da dün, tavuk ve havuçla lezzetlendiyse öyle yapayım ben de.günaydın kızlar...
pazartesileri cok yoğun oluyorum die cıkmadan size yazayımm dedm..
bu günkü menüm
sabah tost cay
ara 1 mandalina
öğlen tavuklu havuclu karnıbahar yoğurt
ara kahve
aksam nesfit süt
baskada bişi yokk :)
2 lt su + plates 30 dk
günaydın kızlarmutlu bir hafta,güzellikler diliyorum hepinize
dün annemleri yolcu ettim.200 gr artıda çıktım bugundün kepek ekmeği yoktu kahvaltımı normal ekmekle yaptım abartmadım..anne sendromunu 200 grla atlattıgıma sevindim bir yandan
canım adetimin günü 23 aralık o gün cumaya geliyor günüm geçerse pazartesi gitmeyi düşünüyorum ama spor yapamamak beni çok üzüyor spor yapamayınca ben yine kilo veremiyorum bu haftada veremeyeceğim diye korkuyorum bilmiyorum benim bu haftada cumaya kadar yapamayacağım oplmazsam cumartesi pazarda gitcek hamile çıksam bari çıkmazsam hem kilo veremediğim için hemde hamile olmadığım için iki kat üzülcem
günaydın kızlarmutlu bir hafta,güzellikler diliyorum hepinize
dün annemleri yolcu ettim.200 gr artıda çıktım bugundün kepek ekmeği yoktu kahvaltımı normal ekmekle yaptım abartmadım..anne sendromunu 200 grla atlattıgıma sevindim bir yandan
Karnıbahar nasıl oldu bu tarifle canım? Ben de aldım da dün, tavuk ve havuçla lezzetlendiyse öyle yapayım ben de..
Karnıbahar nasıl oldu bu tarifle canım? Ben de aldım da dün, tavuk ve havuçla lezzetlendiyse öyle yapayım ben de.
nefes alsan 200 gr alıyosun zaten:) Bence 200 gr atlatmak büyük başarı, benim annem gelse yemediğimi de kulağımdan içeri sokar, artık ne kadar alırım allahbilir:))))Allah kavuştursun bu arada
Üzüldüğün şeye bak..Hamile çıkmazsan muhtemelen üzüleceksin ama uzun sürede aldığımız kilolar için 2 hafta bir kayıp değil, hele de senin durumundaki biri için. Senin hayatının öncelikleri var şu anda, ikisi bir arada da çok güç haklısın, önce ilk konu bi netleşsin ki umarım gönlündeki olur, diğeri nasıl olsa bu hafta olmazsa haftaya hallolacaktır:) Dualar seninle, Allahım duysun sesinizi Tuğbacım...
bugün komşu günümüz var.
ama sadece bulgur oluyo dediler. 2 kaşıkla yırtacam nasipse.
saol abla sen böyle deyince evet öyle dyorum ama işte çok az kaldı ilk defa bu kadar yakınlaştım
ayy kalın yaa öyle böyle değil kalın cok kalın bak sana foto eklicem görürsün arkadan popom kocaman duruyor iğrenc görünüyor gören kimse incecik demez bana
K
nefes alsan 200 gr alıyosun zaten:) Bence 200 gr atlatmak büyük başarı, benim annem gelse yemediğimi de kulağımdan içeri sokar, artık ne kadar alırım allahbilir:))))Allah kavuştursun bu arada
Allah kavuştursun prensesperi.
ben de sabah bi baktım aynıyım cumayla.gram oynamamış. sinir oldum.
spora başladın mı?başlıcanmı ne yapıyon
Ben apartmandaki günler haftaiçi olduğu için hiç gidememiştim, bu haftakine çok ısrar ettiler, gideceğim ama ayna karşısında telkinlere şimdiden başladım; "yememelisin, o börekler gelip basenine göbeğine yapışacak, yedikten sonra pişman olacaksın"diye tekrarlıyorum, eşim uzatmış kafasını banyo kapısından bana bakıyor, gözlerinde resmen endişe vardı adamın "ne içiyorsun sen,o içtiğinden ben de istiyorum, kafan gerçekten güzel senin "diyor, kızamadım bu sefer ben onu öyle görsem ben de korkardım iyi saatte olsunlara karıştı diye:))))
Bana geldiklerinde ben yağsız sütle nesfit, yulaf kepekli su böreği, maden suyu ikram edeceğim, eh bi daha da gelmezler muhtemelen:))))
Güzel düşün, bol bol dua et, dileğin için bir adakta bulun.
Annen baban hayattalar değil mi Tuğbacım?
ben en büyük çocuğum babam biz küçükkken öldü 43 yaşındaydı mide kanseriydi annem 36 yaşında dul kaldı ban bu kilolar boşuna gelmedi çok kötü bir ergenlik genç kızlık geçirdim
ben en büyük çocuğum babam biz küçükkken öldü 43 yaşındaydı mide kanseriydi annem 36 yaşında dul kaldı ban bu kilolar boşuna gelmedi çok kötü bir ergenlik genç kızlık geçirdim
teşekkür ederim
canım o kadar kötü durumdayım kiburda anlatıp sizide yormak istemiyorum.sinirlerim çok bozuk..kendi dertlerim yetmiyor bide işyeri üstüme geliyor
spora başlayamadım.eski eşim cd ye çekecekti tüm dosylarımı çekip getirmedi.ay başında netbook almayı düşünüyorum.o zamana kadar mekik ve bacak hareketleriyle sınırlı kalacagım sanırım..
Kilo konusu dışında birşeyi söylerken buradakileri sıkacağınızı,üzeceğinizi düşünmenize kızıyorum bak..Prenses kafamız rahat olacak,içimizi arada bir şöyle bir dökeceğiz ki diyette iyice gerilmeyelim, motivasyonumuz artsın da kendimizi yemeğe vermeyelim. Sen hep demiyor musun biz bir takımız diye hah topiğin asıl çizgisini elbette unutmadan ama ara ara paylaşalım öfkemizi, kızgınlığımız yada kırgınlığımızı, bizi doğru kiloya götürecek takım mantığında bizi birbirimize daha çok yaklaştıracaktır bu, dediğim gibi sayfa amacını aşmadan sınırlı paylaşımlarımız olmalı.
Bir daha sizi de yormak istemiyorum dersen, gidip bir tepsi tereyağlı su böreği yiyip üstüne 6 kase pudingle cila yapacağım demedi deme:)
malum benim boşanma meselesi sıkıntım.iş yerinde ayrıca sıkıntılar var.o kadar bunaldım ki.hergün buraya yazsam sayfalar dolar.burayıda bunalıma sokmak istemiyorum.sizlerin sayesinde az kafam dağılıyor.eskiden moralim bozuk olunca yerdim simdi tersine döndü hiçbirşey yiyesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?