- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Senin gecen hafta verdiginin 5te birini versem coook mutlu olurum valla
Valla benımde kemıklerım iri yaa. Atletıkim benBenim de oyle kemiklerim baya iri.
Ahahha guzelmıs kaç kıloydun kı o zamanInsallaaah
gece uykum gelmeyince kendimi hamilelik oncesi kiloda hayal ediyorum
Ben 9. Aylik hamileyken hamile kaldigimdan 14 kilo zayiftimInsallaaah
gece uykum gelmeyince kendimi hamilelik oncesi kiloda hayal ediyorum
siz böyle dedikçe ben yerimde bir geriniyorum bir hava tavuskuşuna döndüm 56000 adım atınca
Bi daha hamile kalmak mi tovbeliyim o konudaBen 9. Aylik hamileyken hamile kaldigimdan 14 kilo zayiftimben aslinda 10 15 cocuk dogurmaliymisim
Kılosu fazla olanların hamıleyken kılo verdıgını duymuştumBen 9. Aylik hamileyken hamile kaldigimdan 14 kilo zayiftimben aslinda 10 15 cocuk dogurmaliymisim
Ben olmasam kimseden cit cikmiyor. Her aksam maynaklari topluyomSen yat yat bakma Suziyeçenesi düşük onun.Aslında o gelince genelde grupta kimse kalmıyordu senin şansına herkes burda
65-63 gidip geldim gerci arada 68e cikip yine diyete basliyirdumValla benımde kemıklerım iri yaa. Atletıkim ben
Ahahha guzelmıs kaç kıloydun kı o zaman
Valla bu doğruBen olmasam kimseden cit cikmiyor. Her aksam maynaklari topluyom
Yok kemiklerin iri olsa 58 olamazdınValla benımde kemıklerım iri yaa. Atletıkim ben
Lafmi cakti bu carpik bacakli???Kılosu fazla olanların hamıleyken kılo verdıgını duymuştum
Kesinlikle ikinci hamilelikte ayniydim ,cikartmamak icin hicbirsey yemezdim 8kilo zayıflayınca ilaca baslatmisti doktorumAyy o kotu yaa. Ben hamileligimin son iki ayinda cok istifra etmistim, bir insanin oyle yasamasini hayal bile edemiyorum, cok kotu.
Nasil yaniii?? Hamilelikte 14 kilo mu verdin?Ben 9. Aylik hamileyken hamile kaldigimdan 14 kilo zayiftimben aslinda 10 15 cocuk dogurmaliymisim
Senden önce de ben öyleydimsiz böyle dedikçe ben yerimde bir geriniyorum bir hava tavuskuşuna döndüm 56000 adım atınca
Sus kızzz iti işte demekkı ırı olmasa 50 olacağğmYok kemiklerin iri olsa 58 olamazdın70 kilo uzeri iri kemik oluyo
Ayyy aşk olsun asla yapmam öle bısey. Duydugumu soledım.Lafmi cakti bu carpik bacakli???
Oyle tabiki canim. Saglik en onemlisiKesinlikle ikinci hamilelikte ayniydim ,cikartmamak icin hicbirsey yemezdim 8kilo zayıflayınca ilaca baslatmisti doktorumen güzeli en sagliklisi
EvettNasil yaniii?? Hamilelikte 14 kilo mu verdin?
işte bak koç ve ceyda olması için bir neden daha ortaya çıktı. meydan okunmaz bize. ladeste hayatım boyunca hiç yenilmedim biliyor musun? haftalarda geçse unutmam.Senden önce de ben öyleydimTum havami aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?