Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

domates konusuna katılmıyorum mide asidini yükseltme riski mevcut diyetlerde. aynı zamanda ödem nedeni olabiliyor. günde 2 adet ceri domatesten fazlasını önermiyorlar canım
Demek öyle kuzum bir araştırayım riske girmeye gerek yok yemem o halde

ya bakın ben ne diyeceğim. bende emzireceğim bahanesiyle ne buldumsa yedim. benim bebelerde emmedi al sana doğuma gittiğim kilodan +10 daha fala kilo. üstelik ikisinde de aynı hata. millet ne yaptı çevremdeki doğuran arkadaşlarım sıvı tükettiler karboya yaklaşmadılar hem bebeleri emdi hemde zayıfladılar. hayır ben birde o kadar güzel yiyordum ki evet süt oluyordu ama sütü vakumlu pompa bile çekemiyordu çünkü çok koyu kıvamlı ve yağlıydı.

Doğru diyon
Ölüyodum be
Sakın yapmayın 45 sn üstünde
önce bir bilene sor canım. set halinde yaparsan kolaylaşır. 20 sn dur sonra hafifçe bırak kendini önce dizlerini koy yere sonrabelini ve vücudunu sal 10 sn bekle 30 sn yap 10 sn bekle 45 sn yap bu bir set. sonraki günlerde üstüne çıkmaya başlarsın.

Bizim turklerde o varki. Hollandalilar hic oyle seylere inanmiyor.

Ben eskiden hep yapardım. Şimdi hamlamışım. 1,5 dk durabildim. Her yanım titredi valla. Terledimde.

Demek öyle kuzum bir araştırayım riske girmeye gerek yok yemem o halde
İ çıkardım menüden iyiki söyledin ..taze kabuklu vs bulmak lazim ,ilaçsız olması lazım oda imkanı yok zaten ..domates yok aynı devam sadece 1 adet ceviz ve bitki çayları ekledim dahada dokunmayim iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…