emzirmek için bebeBende emzirtem sikinti degil. Pizza yiyebilermiyim
10 yıl kadar mıBiz de emzirdik cok geçmedi ki daha
En onemlisini unuttun kaptanimemzirmek için bebe
bebe için koca
koca için bir miktar vakit lazım
o zaman erirsin sen
ne kız oEn onemlisini unuttun kaptanim
Demek öyle kuzum bir araştırayım riske girmeye gerek yok yemem o haldedomates konusuna katılmıyorum mide asidini yükseltme riski mevcut diyetlerde. aynı zamanda ödem nedeni olabiliyor. günde 2 adet ceri domatesten fazlasını önermiyorlar canım
Doğru diyonplank dersin he bebem iki dakika ile başlarlarsa yarın bel ağrısından ölürler. 45. sn başlangıç için iyidir.
Kelebem. Bu takimdakiler senin rakiplerin degil. Tamammi bebisim. Yanlis hedef. 6. Takimdakilere yaptir 2 dkDoğru diyon
Ölüyodum be
Sakın yapmayın 45 sn üstünde
aaa yokmuKiz bende rahimmi var
önce bir bilene sor canım. set halinde yaparsan kolaylaşır. 20 sn dur sonra hafifçe bırak kendini önce dizlerini koy yere sonrabelini ve vücudunu sal 10 sn bekle 30 sn yap 10 sn bekle 45 sn yap bu bir set. sonraki günlerde üstüne çıkmaya başlarsın.Doğru diyon
Ölüyodum be
Sakın yapmayın 45 sn üstünde
Bizim turklerde o varki. Hollandalilar hic oyle seylere inanmiyor.ya bakın ben ne diyeceğim. bende emzireceğim bahanesiyle ne buldumsa yedim. benim bebelerde emmedi al sana doğuma gittiğim kilodan +10 daha fala kilo. üstelik ikisinde de aynı hata. millet ne yaptı çevremdeki doğuran arkadaşlarım sıvı tükettiler karboya yaklaşmadılar hem bebeleri emdi hemde zayıfladılar. hayır ben birde o kadar güzel yiyordum ki evet süt oluyordu ama sütü vakumlu pompa bile çekemiyordu çünkü çok koyu kıvamlı ve yağlıydı.
Kelebem. Bu takimdakiler senin rakiplerin degil. Tamammi bebisim. Yanlis hedef. 6. Takimdakilere yaptir 2 dkbiz senin yoldasinizz
Ohooo myom vardi 3+ kilo. Alindi rahim zaten o un seklini almisti. Kurtaramadilar.aaa yokmu
cidden ameliyatmı oldun hayırdır neden ki
Ben eskiden hep yapardım. Şimdi hamlamışım. 1,5 dk durabildim.önce bir bilene sor canım. set halinde yaparsan kolaylaşır. 20 sn dur sonra hafifçe bırak kendini önce dizlerini koy yere sonrabelini ve vücudunu sal 10 sn bekle 30 sn yap 10 sn bekle 45 sn yap bu bir set. sonraki günlerde üstüne çıkmaya başlarsın.
Demek öyle kuzum bir araştırayım riske girmeye gerek yok yemem o halde
Dönüyor benim kuzucugummmEVetArrietty_ cuma dönüş yapacağım. Yazayım mı menü ve sporlarımı şimdiden?
ay ya coştu. tamam hadi yürüyek yürümeyecem dedim ama yanlız kalma 10000 adımdan ne aşağı ne yukarı atmam ama ona göre.o değilde yarın yürüyekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?