Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

DeryaOnDiet bu cadi asla begenmez kendini. Onu memnun etmek imkansizzz. Üflesen ucacak ama kendini sumo saniyor. Tanitam dedim
Hahhahaha. Ne guzel tanıtıyosun benı yenı arkideslerımıze karşı yaa. Bu kadın harıka deseydın, herseyı doğru yapar deseydın nolurduuu

DeryaOnDiet bu cadi asla begenmez kendini. Onu memnun etmek imkansizzz. Üflesen ucacak ama kendini sumo saniyor. Tanitam dedim
58 kiloluk sumocu mu
Saka bir yana gercekten harika bir kilo. Dur bi hayal etmeye calisayim kendimi 58 , himmm ... yok hayal bile edemiyirum

Hahhahaha. Ne guzel tanıtıyosun benı yenı arkideslerımıze karşı yaa. Bu kadın harıka deseydın, herseyı doğru yapar deseydın nolurduuu
Dogru yapmissin ki gelmissin zaten canim bu kiloya, benim gibi onune geleni yeseydin sende benim kiloda olurdun (anan olma da hicbir zanan)

Gunahi sen alacaksan diyim. No problemoo
Ostemez lann gunah sevap lazım bana
Dogru yapmissin ki gelmissin zaten canim bu kiloya, benim gibi onune geleni yeseydin sende benim kiloda olurdun (anan olma da hicbir zanan)
Evet tabı doğru yaptım en doğru benım
Aende tez zamanda verıp bırdaha hıccc cıkma oralara canım
Vallaha duyuyom kızz. Cok sukur bugunume. Bu vucut doğum sonrası 76 larda gezdi

Geçen hafta yarış vardı anlatıyordum ya kız valla ne adımlar attılar şok olursun rekor @Fatma Girik te
Ya evet anlatıyordun da adım sayılarına dikkat etmemişim
Yarın zumba/dans çelınç var unutma ablaa 2katı puan var
Süper yaparım inş
Hayırlı sonuçlar alırsınız inş Rabbim gönlünüze göre versin
S
ysmnczm bizi takip edemiyor kuzum ya
Çocukları yatırdım uyuttum çamaşır astım sizin yazışmalarınızı okudum anca ve uyucam dökülüyorum sabahları erken kalkıyorum bol tempo yoruluyorum

Insallaaah
gece uykum gelmeyince kendimi hamilelik oncesi kiloda hayal ediyorum

Sen yat yat bakma Suziye çenesi düşük onun.Aslında o gelince genelde grupta kimse kalmıyordu senin şansına herkes burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…