Tıııııt yanlisssYüzden 3 küsürdü onu hatırlıyorum
111 den 107.5 a indin
Hahhahaha. Ne guzel tanıtıyosun benı yenı arkideslerımıze karşı yaa. Bu kadın harıka deseydın, herseyı doğru yapar deseydın nolurduuuDeryaOnDiet bu cadi asla begenmez kendini. Onu memnun etmek imkansizzz. Üflesen ucacak ama kendini sumo saniyor. Tanitam dedim
58 kiloluk sumocu muDeryaOnDiet bu cadi asla begenmez kendini. Onu memnun etmek imkansizzz. Üflesen ucacak ama kendini sumo saniyor. Tanitam dedim
Gunahi sen alacaksan diyim. No problemooHahhahaha. Ne guzel tanıtıyosun benı yenı arkideslerımıze karşı yaa. Bu kadın harıka deseydın, herseyı doğru yapar deseydın nolurduuu
Gunaydinn
Gecen hafta: 111,8
Bugun: 107,5
Fark: 4,3
Yuzde:3,8
Dogru yapmissin ki gelmissin zaten canim bu kiloya, benim gibi onune geleni yeseydin sende benim kiloda olurdun (anan olma da hicbir zanan)Hahhahaha. Ne guzel tanıtıyosun benı yenı arkideslerımıze karşı yaa. Bu kadın harıka deseydın, herseyı doğru yapar deseydın nolurduuu
Duy deli maynak58 kiloluk sumocu mu
Saka bir yana gercekten harika bir kilo. Dur bi hayal etmeye calisayim kendimi 58 , himmm... yok hayal bile edemiyirum
Takimimizin masallahi var canim. Hic yapmasam yarin utanmamak adina yaparim zumba
Ellerinizden öperim varolunIyi calistiriyom seni aferin. 10!
Ben de ergenlikte bi üstünden gectiydim58 kiloluk sumocu mu
Saka bir yana gercekten harika bir kilo. Dur bi hayal etmeye calisayim kendimi 58 , himmm... yok hayal bile edemiyirum
Ben bebeydim hatirlamiyorumBen de ergenlikte bi üstünden gectiydimhayatımda 1 kez gördüm daha da goremem
kemiklerim iri benim
Ostemez lann gunah sevap lazım banaGunahi sen alacaksan diyim. No problemoo
Evet tabı doğru yaptım en doğru benımDogru yapmissin ki gelmissin zaten canim bu kiloya, benim gibi onune geleni yeseydin sende benim kiloda olurdun (anan olma da hicbir zanan)
Vallaha duyuyom kızz. Cok sukur bugunume. Bu vucut doğum sonrası 76 larda gezdi
Ya evet anlatıyordun da adım sayılarına dikkat etmemişimGeçen hafta yarış vardı anlatıyordum ya kızvalla ne adımlar attılar şok olursun rekor @Fatma Girik te
Süper yaparım inşYarın zumba/dans çelınç varunutma ablaa 2katı puan var
Hayırlı sonuçlar alırsınız inş Rabbim gönlünüze göre versinBebegem ilk gittiginde doktor muayene ediyor..
sonra yumurta geliştirici igne veriyor 10-12 gun kadar kullanıyorsun yumurtalar gelişiyor ben bu aşamadayim 8.gundeyim 2-3 gunde bir kontrole çağırıyor.. yumurtalar olgunlasinca genel anestezi altinda topluyor onlari ve labratuvarda dolleme gerceklestiriliyor...5.gune kadar izleniyor laboratuvarda eger o güne cikabilirlerse anne rahmine yerleştiriliyor..cok meşakkatli yaw
He burcuna gelince kizim da tam bu ayda tedavi olmuştum ve hamile kalmıştım...Nisanda doğdu koc oldu..Simdi ne olur bilmem..gelişecek mi döllenecek mi tutacak mi doğacak mi daha cok aşaması var...
Benim de oyle kemiklerim baya iri.Ben de ergenlikte bi üstünden gectiydimhayatımda 1 kez gördüm daha da goremem
kemiklerim iri benim
InsallaaahOstemez lann gunah sevap lazım bana
Evet tabı doğru yaptım en doğru benım
Aende tez zamanda verıp bırdaha hıccc cıkma oralara canım
Vallaha duyuyom kızz. Cok sukur bugunume. Bu vucut doğum sonrası 76 larda gezdi
Sen yat yat bakma SuziyeYa evet anlatıyordun da adım sayılarına dikkat etmemişim
Süper yaparım inş
Hayırlı sonuçlar alırsınız inş Rabbim gönlünüze göre versin
S
Çocukları yatırdım uyuttum çamaşır astım sizin yazışmalarınızı okudum anca ve uyucam dökülüyorum sabahları erken kalkıyorum bol tempo yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?