- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Thaftaya gorurum artik canimgeçen hafta burada olsaydın kaç saat yürüdük görürdün geç kaldın
Evet şuan elimde incir olduğu için yedim ama ilk alisverisimde hurma fikrinide degerlendircemAfiyet olsun hurmada guzel oluyor tatli yerien sutte yaptigi icin diyetteyken iyi oluyor ☺
afiyet olsun canim cok guzel
Her zamanki gibi gayet saglikli abla ❤
Kız benim kadar geçmiş okuyan yoktur şimdi ana sayfanı tarattırma bana.Söle bak üstüne otururmHeyt yavrum burdan belli be kadar aktifsin. Demicem len cunku demistim ozaman ben aysuna
hohoho bir daha o günleri yaşamayalım. iki gün kendime gelemedim. kalkıp yürümem lazım moduyla zor tuttum kendimiThaftaya gorurum artik canim
Ayy o kotu yaa. Ben hamileligimin son iki ayinda cok istifra etmistim, bir insanin oyle yasamasini hayal bile edemiyorum, cok kotu.Unluler diyeti gibi once yiyip sonra kendileri kusturmalri aklima geldi ,igrencc
La olm biKız benim kadar geçmiş okuyan yoktur şimdi ana sayfanı tarattırma bana.Söle bak üstüne otururm
otursan ne olacak sinek kondu der gidersin geri geriKız benim kadar geçmiş okuyan yoktur şimdi ana sayfanı tarattırma bana.Söle bak üstüne otururm
Tebrikler canimHee cuma yarisinda 1. Olduk. Bende bireysel 1. Oldum
Yaw bidahami yarissak napsak?
Hadi hadi söyle kaç kilo verdiğini çekinme hakkındırHee cuma yarisinda 1. Olduk. Bende bireysel 1. Oldum
Yaw bidahami yarissak napsak?
Anlami cok guzelmis adinin Ceydosumbenim gerçek adım biliniyor koç olacak adı ceyda olacak. junior ceydoş diye seveciz onu.
anlamı : Ceyda ismi güzel ve uzun boyunlu kadın anlamına gelir.
Bunuda mi kacirdinHadi hadi söyle kaç kilo verdiğini çekinme hakkındır
TskkTebrikler canim
İyi o zaman gidiyom ben az film izliyim sıkıldım
hohoho bir daha o günleri yaşamayalım. iki gün kendime gelemedim. kalkıp yürümem lazım moduyla zor tuttum kendimi
Sirinlik yapma yerim ha seniİyi o zaman gidiyom ben az film izliyim sıkıldım
Gidiyom bak
Teşekkür canım. Benı begenen bırı oldumenun de aporun da cok iyi. Zaten kilon bir harika. Hayal bile edemiyorjm senin guncel kilonu
Yüzden 3 küsürdü onu hatırlıyorumBunuda mi kacirdin
Teşekkür canım. Benı begenen bırı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?