Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

siz böyle dedikçe ben yerimde bir geriniyorum bir hava tavuskuşuna döndüm 56000 adım atınca
Kabarsin koltuk altkarin hakkibdir canim. Masallah her bavayigidin harci degildir o adimi atmak. Ben 18 yapmistim bur yarusta da amma cok yaptim deyip durmustum. Seninki masallah 3 katindan bike fazlaaa

Galeta diyete uygun zaten sabahtan yemişsin evet ama menünde görmüşken yazayım dedim.
Diyetisyenim wasa ve karabuğday patlağının daha masum bir karbonhidrat olduğunu söylemişti. Birde 2 wasa=3 karabuğday patlağı= 1 dl ekmek demişti.
Yani bu ikisini ekmeğe göre daha çok yiyebiliyorsun.
İçin kıyıldığında tarçın süper tokluk hissi veriyor aklında olsun.
Tarçınlı kahve, tarçınlı detoks suyu, tarçınlı süt gibi seçenekleri değerlendirebilirsin
Miktarları az ama hem öğlen hem akşam karbo çok olmuş
Alışma konusunda kesinlikle haklısın
Evde çok şey değişti diyet sürecimde
Detaylara bakayim bi. Ben diyetisyen randevusu aldim gerci ana persembe gunune. Ee persembe konustuk menuyu gobderdi alisveris yap filan derken hemen baslayamam.
Bende bir dönem diyetisyenle devam ettim yavaş verdiğim için. Çok hızlandığım söylenemez ama benim sağlıksal problemlerim var.
Diyet anlamında bilgilenmek açısından çok iyi oluyor.

Domates: Kabukları, çekirdekleri bol diyet lifi içerir. Lif içeriği fazla olan yiyeceklerin kalorileri de düşer. Domatesin su oranı da aynen karpuz gibi oldukça yüksek ve kalorisi de çok azdır. Doyana kadar yeseniz de bedeninize çok fazla kalori almazsınız. Domates midede hacim sağlayarak doyumu da arttıracağı için zayıflama sürecinde size destek olur.

Yeşil çay: Kateşinler, gallik asit, karetenoid, tokoferol ve C vitamini içeriğiyle stres azaltıcı, enerji arttırıcı ve yağ yakıcı etkisi bulunur.
Rezene çayı: Baş ağrısı giderici ve stresi azaltıcı etkisi vardır. Solunum sisteminde rahatlatıcı etki sağlayarak enerji arttırıcı etki yaratır. Gaz ve mide spazmlarını giderir.

Kiraz saplarında bulunan potasyum ve biyoflavanoidler sayesinde doğal bir idrar söktürücüdür.
Böbrek ve idrar yolunu temizleyerek, iltihap oluşumunu önler. Bununla birlikte idrar yolunda oluşabilecek enfeksiyonların azalmasını sağlar.
Vücuttaki toksinlerin atılmasını kolaylaştırır. Bu yüzden detoks programlarında da kullanılabilir.
Vücuttaki atıkların giderilmesini sağladığı için selülit ve yağ oluşumunu önler, zayıflamaya yardımcı olur.
Vücutta ödem oluşumunu azaltır.
Sakinleştirici özelliği sayesinde uykuya dalmayı kolaylaştırır. Stres ve depresyon gibi rahatsızlıkların azalmasını sağlar.
Ciltte oluşan sivilce, siyah nokta ve lekelere karşı etkilidir.
Böbreklerin taş ve kum yapmasını önler.
Regl döneminde oluşan şişkinlikleri ve ağrıları azaltır.
Aç karına içilmesi önerilir.

Yarınki menumun planlamasını yapıyorum eklemeler yapicam daha bir çeşitlilik olsun ( aslında eşim çok fazla almış bende değerlendireyim dedim :)

, , İncir, ceviz, yoğurt ve bitki çaylarım. Yarınki menumde bunlar olacak inşallah

Kabarsin koltuk altkarin hakkibdir canim. Masallah her bavayigidin harci degildir o adimi atmak. Ben 18 yapmistim bur yarusta da amma cok yaptim deyip durmustum. Seninki masallah 3 katindan bike fazlaaa
9 saat yav hele dediler gerideyiz 17 den sonra toplasan 60 dk mola vermişimdir resmen tenefüse çıktım gibi davrandım. valalhi başardım. ama bir daha mı kalsın.

domates konusuna katılmıyorum mide asidini yükseltme riski mevcut diyetlerde. aynı zamanda ödem nedeni olabiliyor. günde 2 adet ceri domatesten fazlasını önermiyorlar canım

Yarina aksama yemeyeyim canim o zaman kh. Diyetisyen bakayim be yazacak soyleyecek persembe gunune randevum var. emziriyorum bir de o yuzden cok kafadan birsey de yapmak istemedim.

Hoşgeldin canım

Şuanda yüz yukarı yatıp burayı okumakta olanlar.
45 saniye şu hareketi yapalım beraber.
Sadece 45 saniye Alır.

Çalıştırdığı kaslar süper. Heryeri topluyor bu hareket.
sizde yapın
üşenmeyin.

Son düzenleme:
plank dersin he bebem iki dakika ile başlarlarsa yarın bel ağrısından ölürler. 45. sn başlangıç için iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…