- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kabarsin koltuk altkarin hakkibdir canim. Masallah her bavayigidin harci degildir o adimi atmak. Ben 18 yapmistim bur yarusta da amma cok yaptim deyip durmustum. Seninki masallah 3 katindan bike fazlaaasiz böyle dedikçe ben yerimde bir geriniyorum bir hava tavuskuşuna döndüm 56000 adım atınca
Galeta diyete uygun zaten sabahtan yemişsin evet ama menünde görmüşken yazayım dedim.
İçin kıyıldığında tarçın süper tokluk hissi veriyor aklında olsun.
Miktarları az ama hem öğlen hem akşam karbo çok olmuşBugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta,5 zeytin.
Ara: 1 avuc cekirdek ici, 2 sade kahve.
Oglen: 3 kofte, 4 yk kadar pirinc makarnasi, 1 kase salata,1 kase yogurt.
Aksam-18:30- 1 kase mercimek corbasi, 3 yk pirinc pilavi, 1 ayran.
Su:2,5 lt
Spor: 15 dk leslie -45puan
Arrietty_
@seduluH3RA_
Alışma konusunda kesinlikle haklısınNe bileyim ki sağlıklı beslenmeye taktım belki se ondan akşam karbonhidrat alımım minimumda mesela hala. Zaten ekmek tüketmiyorum kestim. Sabah yumurta mutlaka yiyorum epey tok tutuyor.
Arada kaçamak yapıyorum desem onu da alkolle yapıyorum öyle tatlıya hamur işine gomulmuyorum. Sanırım insan alışıyor yeni düzenine.
Bir de bi sıra gerçekten dümdüz sımsıkı karın olayına taktım
Bende bir dönem diyetisyenle devam ettim yavaş verdiğim için. Çok hızlandığım söylenemez ama benim sağlıksal problemlerim var.Detaylara bakayim bi. Ben diyetisyen randevusu aldim gerci ana persembe gunune. Ee persembe konustuk menuyu gobderdi alisveris yap filan derken hemen baslayamam.
Iyi geceler cicegimKızlar size doyum olmaz ben kaçar
Bu sabah erken kalktım bünyem alışkın değil.İyi geceler herkese
Suzi sabaha ismini burada görecem atama sakın
9 saat yav hele dediler gerideyiz 17 den sonra toplasan 60 dk mola vermişimdir resmen tenefüse çıktım gibi davrandım. valalhi başardım. ama bir daha mı kalsın.Kabarsin koltuk altkarin hakkibdir canim. Masallah her bavayigidin harci degildir o adimi atmak. Ben 18 yapmistim bur yarusta da amma cok yaptim deyip durmustum. Seninki masallah 3 katindan bike fazlaaa
Bunu da ilk deda duydum. Hep 5-6 kilo akani duyunca sasirurdim.
domates konusuna katılmıyorum mide asidini yükseltme riski mevcut diyetlerde. aynı zamanda ödem nedeni olabiliyor. günde 2 adet ceri domatesten fazlasını önermiyorlar canımDomates: Kabukları, çekirdekleri bol diyet lifi içerir. Lif içeriği fazla olan yiyeceklerin kalorileri de düşer. Domatesin su oranı da aynen karpuz gibi oldukça yüksek ve kalorisi de çok azdır. Doyana kadar yeseniz de bedeninize çok fazla kalori almazsınız. Domates midede hacim sağlayarak doyumu da arttıracağı için zayıflama sürecinde size destek olur.
Yeşil çay: Kateşinler, gallik asit, karetenoid, tokoferol ve C vitamini içeriğiyle stres azaltıcı, enerji arttırıcı ve yağ yakıcı etkisi bulunur.
Rezene çayı: Baş ağrısı giderici ve stresi azaltıcı etkisi vardır. Solunum sisteminde rahatlatıcı etki sağlayarak enerji arttırıcı etki yaratır. Gaz ve mide spazmlarını giderir.
Kiraz saplarında bulunan potasyum ve biyoflavanoidler sayesinde doğal bir idrar söktürücüdür.
Böbrek ve idrar yolunu temizleyerek, iltihap oluşumunu önler. Bununla birlikte idrar yolunda oluşabilecek enfeksiyonların azalmasını sağlar.
Vücuttaki toksinlerin atılmasını kolaylaştırır. Bu yüzden detoks programlarında da kullanılabilir.
Vücuttaki atıkların giderilmesini sağladığı için selülit ve yağ oluşumunu önler, zayıflamaya yardımcı olur.
Vücutta ödem oluşumunu azaltır.
Sakinleştirici özelliği sayesinde uykuya dalmayı kolaylaştırır. Stres ve depresyon gibi rahatsızlıkların azalmasını sağlar.
Ciltte oluşan sivilce, siyah nokta ve lekelere karşı etkilidir.
Böbreklerin taş ve kum yapmasını önler.
Regl döneminde oluşan şişkinlikleri ve ağrıları azaltır.
Aç karına içilmesi önerilir.
Yarınki menumun planlamasını yapıyorum eklemeler yapicam daha bir çeşitlilik olsun ( aslında eşim çok fazlaalmış bende değerlendireyim dedim :)
, , İncir, ceviz, yoğurt ve bitki çaylarım. Yarınki menumde bunlar olacak inşallah
Yarina aksama yemeyeyim canim o zaman kh. Diyetisyen bakayim be yazacak soyleyecek persembe gunune randevum var. emziriyorum bir de o yuzden cok kafadan birsey de yapmak istemedim.Galeta diyete uygun zaten sabahtan yemişsin evet ama menünde görmüşken yazayım dedim.
Diyetisyenim wasa ve karabuğday patlağının daha masum bir karbonhidrat olduğunu söylemişti. Birde 2 wasa=3 karabuğday patlağı= 1 dl ekmek demişti.
Yani bu ikisini ekmeğe göre daha çok yiyebiliyorsun.
İçin kıyıldığında tarçın süper tokluk hissi veriyor aklında olsun.
Tarçınlı kahve, tarçınlı detoks suyu, tarçınlı süt gibi seçenekleri değerlendirebilirsin
Miktarları az ama hem öğlen hem akşam karbo çok olmuş
Alışma konusunda kesinlikle haklısın
Evde çok şey değişti diyet sürecimde
Bende bir dönem diyetisyenle devam ettim yavaş verdiğim için. Çok hızlandığım söylenemez ama benim sağlıksal problemlerim var.
Diyet anlamında bilgilenmek açısından çok iyi oluyor.
Ev otel gibi kullaniyodum. Evimin kokusu aldigimda direkBunu da ilk deda duydum. Hep 5-6 kilo akani duyunca sasirurdim.
9 saat yav hele dediler gerideyiz 17 den sonra toplasan 60 dk mola vermişimdir resmen tenefüse çıktım gibi davrandım. valalhi başardım. ama bir daha mı kalsın.
Surekli istifra cok yormustur, kotu olmus o zaman.Ev otel gibi kullaniyodum. Evimin kokusu aldigimda direkfull calisiyodum. Ordan yemege (ya restorant yada anamlar) eve gel. Direk yataga kos. Boyle gecti 9 ay. Bide cokkk yuruyordum
Emziriyorum dedin kıyamadım şimdiYarina aksama yemeyeyim canim o zaman kh. Diyetisyen bakayim be yazacak soyleyecek persembe gunune randevum var. emziriyorum bir de o yuzden cok kafadan birsey de yapmak istemedim.
Bende emzirtem sikinti degil. Pizza yiyebilermiyimEmziriyorum dedin kıyamadım şimdi
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : beyazlotus
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: çalışmıyorum
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 tane ( 1 yaş ve 6 yaş)
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 162
Kilonuz: 66.7
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : 2. Doğum sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kilolu olmayı sevmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? 1. Kızımdan sonra katıldım. 65 ten 52 ye indim fakat kendi topigime yazdım bir süre sonra sadece.
Biz de emzirdik cok geçmedi ki dahaEmziriyorum dedin kıyamadım şimdi
Allah seninde yüzünü güldürsün sesli kahkaha attım.Bende emzirtem sikinti degil. Pizza yiyebilermiyim
plank dersin he bebem iki dakika ile başlarlarsa yarın bel ağrısından ölürler. 45. sn başlangıç için iyidir.Eki Görüntüle 2879902
Şuanda yüz yukarı yatıp burayı okumakta olanlar.
2 dk şu hareketi yapalım beraber.
Sadece 2 dk. Alır.
Çalıştırdığı kaslar süper. Heryeri topluyor bu hareket.
sizde yapın
üşenmeyin.
Bi costumu tam cosar kelebemEki Görüntüle 2879902
Şuanda yüz yukarı yatıp burayı okumakta olanlar.
2 dk şu hareketi yapalım beraber.
Sadece 2 dk. Alır.
Çalıştırdığı kaslar süper. Heryeri topluyor bu hareket.
sizde yapın
üşenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?