Kilo konusu dışında birşeyi söylerken buradakileri sıkacağınızı,üzeceğinizi düşünmenize kızıyorum bak..Prenses kafamız rahat olacak,içimizi arada bir şöyle bir dökeceğiz ki diyette iyice gerilmeyelim, motivasyonumuz artsın da kendimizi yemeğe vermeyelim. Sen hep demiyor musun biz bir takımız diye hah topiğin asıl çizgisini elbette unutmadan ama ara ara paylaşalım öfkemizi, kızgınlığımız yada kırgınlığımızı, bizi doğru kiloya götürecek takım mantığında bizi birbirimize daha çok yaklaştıracaktır bu, dediğim gibi sayfa amacını aşmadan sınırlı paylaşımlarımız olmalı.
Bir daha sizi de yormak istemiyorum dersen, gidip bir tepsi tereyağlı su böreği yiyip üstüne 6 kase pudingle cila yapacağım demedi deme:)
teşekkür ederim
canım o kadar kötü durumdayım kiburda anlatıp sizide yormak istemiyorum.sinirlerim çok bozuk..kendi dertlerim yetmiyor bide işyeri üstüme geliyor
spora başlayamadım.eski eşim cd ye çekecekti tüm dosylarımı çekip getirmedi.ay başında netbook almayı düşünüyorum.o zamana kadar mekik ve bacak hareketleriyle sınırlı kalacagım sanırım..
teşekkür ederim
canım o kadar kötü durumdayım kiburda anlatıp sizide yormak istemiyorum.sinirlerim çok bozuk..kendi dertlerim yetmiyor bide işyeri üstüme geliyor
spora başlayamadım.eski eşim cd ye çekecekti tüm dosylarımı çekip getirmedi.ay başında netbook almayı düşünüyorum.o zamana kadar mekik ve bacak hareketleriyle sınırlı kalacagım sanırım..
canim öyle okurken dikkatimi cekti,hayirdir neler oluyor?
canım yeni olan birşey yok.oturduk konustuk devam edemeyeceğimize karar verdik.evleri ayırdık.boşanıyoruzözet şekilde böyle işte
hakkinizda hayirlisi canim ben yeni gördügüm icin sasirdim daha önceden bilmyiordum hic.
çok çok çok güzel.alkış sanaaasabah: 30 gr. yulaf ezmesi, yy. süt, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı.
ara : 1 mandalina
öğlen: 5 kaşık ıspanak, 1 dilim kepek ekmeği
ara:1 küçük elma, çok fındık
ara: 2 kaşık peyir- haşlanmış patates karışımı,çok az yufka kenarı
akşam:2 kaşık çorba, 2 lokma ekmek,2 parça yoğurtlu haşlama karnıbahar,salata
başka bişi yemicem sanırım.
iyi geceler
çay içiyom.
aplacım dünde yakmışsın ortalığııııı.süper sanada koccaman bi alkışşşPazar menüm;
sabah geç kalkılınca kahvaltı ve öğle birleşmiş oldu;
1 yumurtayla yağsız hazırlanmış beyaz peynirli omlet
yulaf kepeği ile yağsız pişirdiğim 1 adet krep
domates, salatalık, maydanoz,biber
Akşam saat 17.30;büyük 1 kase ton balıklı yağsız,limonlu salata
45 dakika tempolu yürüyüş
çok güsel olmuşşş gelsin 26 beden kotlaaaarrgünaydın kızlar...
pazartesileri cok yoğun oluyorum die cıkmadan size yazayımm dedm..
bu günkü menüm
sabah tost cay
ara 1 mandalina
öğlen tavuklu havuclu karnıbahar yoğurt
ara kahve
aksam nesfit süt
baskada bişi yokk :)
2 lt su + plates 30 dk
bulgur pilavı ile ekmek birlikte olmasa daha güzel olurmus
canım geçmiş olsun kızın nasıl oldu?
bugün daha ii demin o eliyle yüzümü sıktııı.çok şükür döndü eski haline :)))ateşide yok bugün..
menün güzel.sanıyorum bir yerde gezmedeydin.iyi atlatmıssın
mezun ettiğim öğrencilerimle parkta piknik yaptık.çok acıkmıştım.saldırdım.
canım kısır bulgurdan yapılıyor.ben sakınca görmüyorum kısırda
bencede kötü değil.bulgurdan yapılıyor sonuçtaevden birşeyler götürmen harika fikir hatırlatmak istemiyorum ama sen ne zaman doktora gideceksin :44:
kankam bebiş olmasada sonucta önümüzdeki haftalarda asılırsın biraz daha diyete ve daha hazırlıklı başlarsın gebeliğe.ayrıca çok şükür sağlığın yerinde önemli bi sürun yok bu ay olmadı en yakın zamanda olacak inşallah.tadını cıkar hayatınn.seni seviyorum bebekimmmcanım adetimin günü 23 aralık o gün cumaya geliyor günüm geçerse pazartesi gitmeyi düşünüyorum ama spor yapamamak beni çok üzüyor spor yapamayınca ben yine kilo veremiyorum bu haftada veremeyeceğim diye korkuyorum bilmiyorum benim bu haftada cumaya kadar yapamayacağım oplmazsam cumartesi pazarda gitcek hamile çıksam bari çıkmazsam hem kilo veremediğim için hemde hamile olmadığım için iki kat üzülcem
ayrıldığın gibi kavuşşşgünaydın kızlarmutlu bir hafta,güzellikler diliyorum hepinize
saol kaptanım güzel günler sennle olsun
dün annemleri yolcu ettim.200 gr artıda çıktım bugundün kepek ekmeği yoktu kahvaltımı normal ekmekle yaptım abartmadım..anne sendromunu 200 grla atlattıgıma sevindim bir yandan
:)))))))))))))))))))))))ayy kalın yaa öyle böyle değil kalın cok kalın bak sana foto eklicem görürsün arkadan popom kocaman duruyor iğrenc görünüyor gören kimse incecik demez bana
katılıyorum ablacım..Allah hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş versin ama bizimde bunu için sağlıklı olmamız lazım bedenen ve ruhen.o yüzdende sağlam durmak zorundasın arkadaşımKarnıbahar nasıl oldu bu tarifle canım? Ben de aldım da dün, tavuk ve havuçla lezzetlendiyse öyle yapayım ben de.
Üzüldüğün şeye bak..Hamile çıkmazsan muhtemelen üzüleceksin ama uzun sürede aldığımız kilolar için 2 hafta bir kayıp değil, hele de senin durumundaki biri için. Senin hayatının öncelikleri var şu anda, ikisi bir arada da çok güç haklısın, önce ilk konu bi netleşsin ki umarım gönlündeki olur, diğeri nasıl olsa bu hafta olmazsa haftaya hallolacaktır:) Dualar seninle, Allahım duysun sesinizi Tuğbacım...
:)))))))))harikasın yaaaa.katılıyorum prenses.üstelik burda sanalda olsa pc nin karşısındaki insanlar gerçek.daha rahat paylaşıyor insannn herşeyi ve rahatlıyor.Kilo konusu dışında birşeyi söylerken buradakileri sıkacağınızı,üzeceğinizi düşünmenize kızıyorum bak..Prenses kafamız rahat olacak,içimizi arada bir şöyle bir dökeceğiz ki diyette iyice gerilmeyelim, motivasyonumuz artsın da kendimizi yemeğe vermeyelim. Sen hep demiyor musun biz bir takımız diye hah topiğin asıl çizgisini elbette unutmadan ama ara ara paylaşalım öfkemizi, kızgınlığımız yada kırgınlığımızı, bizi doğru kiloya götürecek takım mantığında bizi birbirimize daha çok yaklaştıracaktır bu, dediğim gibi sayfa amacını aşmadan sınırlı paylaşımlarımız olmalı.
Bir daha sizi de yormak istemiyorum dersen, gidip bir tepsi tereyağlı su böreği yiyip üstüne 6 kase pudingle cila yapacağım demedi deme:)
arkadaşlar geçmişi okudum ama tek tek alıntılayamadım neyse ben yokken ammada kaynatmışsınız kısaca özet geçiyorum........
profiterolleri yutan arkadaşım hiç insaf yokmu sende canım çekti şimcik.....
mersa abla hakkında hayırlısı olsun herşey olacağına varır...........
tubişim inşallah hayırlı haberlerin gelir olmazsada lütfen kafana takıp üzülme kilo veremedim diye hiç üzülme heleki bence sen kesin vereceksin kilolarını.........
prensesim allah kavuştursun canım annene seni.......sorunlarında en kısa zamanda hallolur inşallah.zaten ben bu insanları hiç anlamıyorum zor gününde insanları bunaltmayı neden çok seviyorlar ...neyse deli oldum yineeeeeeee
aynen destekliyorum seni şule.takımımızın güzin ablasıher takıma senden bi tane gerek ne güzel anlatıyosun ya.
katılmamak ne mümkün sana ablası.
günaydıın herkese
ben dünkü brunchtan beri hala bişi yemedim keyfim de yok ne pc ye oturmaya ne yemek yemeye :2:
aksam gelip yorumlar yapıpp telafi edicem simdi biraz ders calısmalıyım
e tabi bi lokma bişi yiyip
2 gndür ztn ne su içtim ne spor yaptım morlaim bozuldu
hiç bişey yemedim.yiyecek halim yoktu zaten akşam ateşlendim.bademciklerim boğazımı kapattı.bi süre rahat bişey yutamam herlade
çok geçmiş olsun canım.acil şifalar
akşamı kurtarmıssın bugunde toparlamıssan artı çıkmazsın canım
canlarım ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar.öpüyorum
Canım benim Allah rahmet eylesin, sabah sabah acını deştim, özür diliyorumSana yakınlar mı gelip gidebiliyorlar mı merak etmiştim, hani istirahat dönemin olursa, doktor istirahat etmelisin derse sonraki süreçte, bakanın olacak mı diye merak ettim.Gerçi olsun da ben bile gelip bakarım sana , yeterki hayırlısıyla Allah dileklerini yerine getirsin.
Kilo konusunu dediğim gibi şu dönemde çok takma kafana, nasıl olsa yakında panda olacaksın inşallah
benüm bu gün ki menüm arkadaşlar
sabah 2 tane haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin yeşillik
ara yok
öğle
bir küçük tabak mantar sote az yoğurt
ara bir süt ve elma
akşam bir kase çorba az mantar ve az yuğurt
iki acı biber yedim tuvalet çıkmak için ama ağzım gözüm yandı şuan bu yazıyı ağzım açık yazıyorum
benüm bu gün ki menüm arkadaşlar
sabah 2 tane haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin yeşillik
ara yok
öğle
bir küçük tabak mantar sote az yoğurt
ara bir süt ve elma
akşam bir kase çorba az mantar ve az yuğurt
iki acı biber yedim tuvalet çıkmak için ama ağzım gözüm yandı şuan bu yazıyı ağzım açık yazıyorum
kızlar bugün sabah:bi dilim ekmek,bi dilim peynr,biraz domates yedim,bide ballı ıhlamur
ara biraz fındık ve kuru üzüm
ölen yarım kase corba,bi tabak haş brokoli sarımsaklı yoğurtla
akşam yarım elma yarım portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?