Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

her takıma senden bi tane gerek ne güzel anlatıyosun ya.
katılmamak ne mümkün sana ablası.

anlat bacım anlat.özelden yaz, genelden yaz. benimde işe gelesim yok hiç.

günaydıın herkese

ben dünkü brunchtan beri hala bişi yemedim keyfim de yok ne pc ye oturmaya ne yemek yemeye :2:
aksam gelip yorumlar yapıpp telafi edicem simdi biraz ders calısmalıyım
e tabi bi lokma bişi yiyip
2 gndür ztn ne su içtim ne spor yaptım morlaim bozuldu

canim öyle okurken dikkatimi cekti,hayirdir neler oluyor?

çok çok çok güzel.alkış sanaaa
aplacım dünde yakmışsın ortalığııııı.süper sanada koccaman bi alkışşş
çok güsel olmuşşş gelsin 26 beden kotlaaaarr

kankam bebiş olmasada sonucta önümüzdeki haftalarda asılırsın biraz daha diyete ve daha hazırlıklı başlarsın gebeliğe.ayrıca çok şükür sağlığın yerinde önemli bi sürun yok bu ay olmadı en yakın zamanda olacak inşallah.tadını cıkar hayatınn.seni seviyorum bebekimmm

off offf hakkaten akşam ne yedin bunların üzerine[/QUOTE]

hiç bişey yemedim.yiyecek halim yoktu zaten akşam ateşlendim.bademciklerim boğazımı kapattı.bi süre rahat bişey yutamam herlade(
ayrıldığın gibi kavuşşş
ayy kalın yaa öyle böyle değil kalın cok kalın bak sana foto eklicem görürsün arkadan popom kocaman duruyor iğrenc görünüyor gören kimse incecik demez bana
:)))))))))))))))))))))))
katılıyorum ablacım..Allah hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş versin ama bizimde bunu için sağlıklı olmamız lazım bedenen ve ruhen.o yüzdende sağlam durmak zorundasın arkadaşım

:)))))))))harikasın yaaaa.katılıyorum prenses.üstelik burda sanalda olsa pc nin karşısındaki insanlar gerçek.daha rahat paylaşıyor insannn herşeyi ve rahatlıyor.

kız o profiterolleri kankam bi tane verdi özellikle ikinciyi yemeyim die ama dayanamadım yine bi tane daha tabağmdakinden aldım.pis boğazım işte bacımmmm
her takıma senden bi tane gerek ne güzel anlatıyosun ya.
katılmamak ne mümkün sana ablası.
aynen destekliyorum seni şule.takımımızın güzin ablası

çok yiyince bende mutsuz oluyorum ama her defasında aynı hatayı yapıyorum demekki yeterince ders alamamışım :))

şuan da bakabilecek kimse yok kardeşlerim var biri okuyor biri çalışıyor ben istanbuldayım onlar ankarada kayınvaldem de çalışıyor öyle bir durumda belki nöbetleşe gelirler bakalım olsun da

benüm bu gün ki menüm arkadaşlar

sabah 2 tane haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin yeşillik

ara yok

öğle
bir küçük tabak mantar sote az yoğurt

ara bir süt ve elma

akşam bir kase çorba az mantar ve az yuğurt
iki acı biber yedim tuvalet çıkmak için ama ağzım gözüm yandı şuan bu yazıyı ağzım açık yazıyorum

menünü sevdim canımm
canım mantar çekti :18:
ben de spor yapıpp gliormm öptüüm

kankam süper olmuş bu.hastalık işime yaradı bugün bende yiyemedim.2 günün telafisi en azından.dukana başlıyana kadar almıyayım yeter bana

kızlar bugün sabah:bi dilim ekmek,bi dilim peynr,biraz domates yedim,bide ballı ıhlamur

ara biraz fındık ve kuru üzüm

ölen yarım kase corba,bi tabak haş brokoli sarımsaklı yoğurtla

akşam yarım elma yarım portakal

bugünkü menüm
2 de uyandım uyanınca 1 tane ekler :2:
4 e doğru ısıtılmış şinitzel yağsız bi bardak ayran 1 dilim eti form kızarmıs ekmek
6 da 2 tekerlek eti form mısır ve kayısı çayı
8 de 1 tekerlek eti form mısır
simdi de aksam yemeği olarak
1 kıymalı yumurta 1kk peynir 2 cherry domates
su : 1.5 lt simdiye dek
spor : salona gittm

biraz saçma sapan oldu ama bugünlük..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…