Kaptanım merhaba dün hem hasta hem yorgundum erkenden uyuyakaldım yazamadım işten de yeni fırsat buldum girdim siteye çok özür dilerim@Asi Matmazel @_Vera_ @asena87 @bnnu
Menüleri yarine birakmayin kizlar
@noram donus cuma mi yapacaksin?
Kelebegim selam. Sen de buralardasun halaMerhabalar
11bin oldu benim
Yatana kadar da biraz daha adımlarım
ama bulgur köftesi zaten diyete uygun değil neden yediğini anlamış değilim. esas listede olan sen için eski kurt kadınımı görmek istiyorum. karbonhidrattan uzak dur.Arrietty_ @sedulu CEYDOS
Kahvalti=2has.yum.
2zeytin
1ince dilim süzme peynir
1 galeta yesillik
Ara=kahve bi bolibon
Aksam16:15=dort bulgut koftesi
Uc dort dilim. Karpuz
Avuc ici kdr cig fıstık
Bulgur koftrsi bni cok sisirip ertesi gune tartida arti gordugum icin erken kapattim akşamı dukkan erkenden kapandi spor henuz yok su iki bucuk oldu son bi. Litre dukan bira kaldi onjda icince tmm acikirsam yesilcay veya kahve icerim bn gunluk tartilan biriyim malesef kac gundur sabitim regl donemine denk geldi ona yoruyorum cunku hic eksilme olmadi moralim bozulmaya basladi spor olursa yazarim insallahda olur
kaç litre içtiğini yazmamışsın ki 1,5 lt daha içerim demişsin???sirkeli ve hakiki zeytinyağlı suda beklemiş 1 adet kuru incir ve 1 adet ceviz yedim...
Ardından 3 kase yoğurt ve tabiki
Öğle : 2 kase yoğurt + veee
Akşam eşimle birlikteyer günü kapatirim
3 bardak kiraz sapı çayı ..
Eliptik bisiklet 15 dk yaptım
1.5 litre su daha içerim ama yatmadan önce
Arrietty_
@sedulu
@neutral
maşallah maşallah ben daha 5000 küsürlerdeyim. akşam işler bitince kalanı adımlayacağım.Merhabalar
11bin oldu benim
Yatana kadar da biraz daha adımlarım
Merhhaba. Nasılsın. Pek okuyamıyorum yoğunluktan.Kelebegim selam. Sen de buralardasun halaen sin manken gibi 50lerdeydin umarim koruyabilmussindur kilonu.
Ay valla bıkac aydr 5 gun once gelıyo. Normalde 2 gun once gelırdı. Insallah onumuzdekıde 5 gun once gelırse bıtmıs olurbu bizim durumdan daha kötü. o yorgunlukla nasıl idare edersin çok zor.
Bol zıplama karın hareketı ve aganıgı dıyosunAaa o zaman ilaç daha iyi olur ya da bol bol spor yap karın calistir öne cekmeye calis
Iyiyim canim, sagol ben de ikinci bebisin hamilelik kilolarini vermeye geldim.Merhhaba. Nasılsın. Pek okuyamıyorum yoğunluktan.
Birkaç kilo alıp veriyorum ama hiç 55 i görmedim çok şükür.
Burası olmasa kilo alırım ama.
Benimkisi psikolojiktir belkide. Sürekli kendimde kusur buluyorum. Bilemiyorum.bu konuyu düşünecek vakit olunca düşüneceğim
yok kaptanım tüm gün temizlikle geçti. ancak adımım var işte atılmış.Iyi aksamlar kizlar
Nerelerdesiniz? Zumba yapildi mi bugun
sen bolca egzersiz yap jumping özellikle zıpla dur evde. coraspinde içAy valla bıkac aydr 5 gun once gelıyo. Normalde 2 gun once gelırdı. Insallah onumuzdekıde 5 gun once gelırse bıtmıs olurzamanında gelırse yandık 2 gunluk olacak
Bol zıplama karın hareketı ve aganıgı dıyosun
Bugün sıcaktan bir o odaya, bir bu odaya bayıldım durdum.Takım tamam mı, buharlaşan yoktur inşallah?
Iyi aksamlar kaptanim. Az da olsa yaptim, 15 dakikacikIyi aksamlar kizlar
Nerelerdesiniz? Zumba yapildi mi bugun
ben ben yakında olacak ter içindeyim öyle böyle değil soğuyamıyorum. evi cillop gibi yaptım. şimdi baba kız mutfaktalar ne hale getirdiler bilmiyorum. gidip görüp sinirlenmek istemiyorum o yüzden oturdum.Bugün sıcaktan bir o odaya, bir bu odaya bayıldım durdum.Takım tamam mı, buharlaşan yoktur inşallah?
15dk guzel Baslangic icinIyi aksamlar kaptanim. Az da olsa yaptim, 15 dakikacik
akşam yemeğindeki o patates olmayaydı ne güzel olacaktı. su 2 lt az olmuşBugunku menum
Sabah:2 haslanmis yumurta, domates, salatalik, 1 dilim peynir
Ara:2 sade kahve
Oglen:1 kase balkabagi corbasi, 1 kase salata, 2 parca haslanmis tavuk, 2 yk pilav.
Ara:1 kase yogurt, 2 yk yulaf, elma, 1 avuc badem ustune de tarcin karistirip yedim.
Aksam:1 kase yogurt. 1 kase sebze. 2 parca haslanmis tavuk, 1 haslanmis patates, 1 dilim kavun.
su:2lt
Spor: 15 dk zumba: 60 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral
Telefonlaydi. Konustum kaptanim. Diyet lisyesi hazirlayip yarin mail atarim dedi.15dk guzel Baslangic icin
Gittin mi diyetisyen randrvusuna?
Doymadim gibi oldu da ondan yedim. Haklisin su az okdu canim, gidip iceyim biraz dahaakşam yemeğindeki o patates olmayaydı ne güzel olacaktı. su 2 lt az olmuş
yemek yediğinde hemen doymazsın zaten 20 dk sonra tokluk duygusu oluşmaya başlar. yarın önden 1 bardak su içip 10 dk sonra yemeğe başlamayı dene.Doymadim gibi oldu da ondan yedim. Haklisin su az okdu canim, gidip iceyim biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?