Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ama bulgur köftesi zaten diyete uygun değil neden yediğini anlamış değilim. esas listede olan sen için eski kurt kadınımı görmek istiyorum. karbonhidrattan uzak dur.
kaç litre içtiğini yazmamışsın ki 1,5 lt daha içerim demişsin???
Merhabalar
11bin oldu benim
Yatana kadar da biraz daha adımlarım
maşallah maşallah ben daha 5000 küsürlerdeyim. akşam işler bitince kalanı adımlayacağım.

Kelebegim selam. Sen de buralardasun hala en sin manken gibi 50lerdeydin umarim koruyabilmussindur kilonu.
Merhhaba. Nasılsın. Pek okuyamıyorum yoğunluktan.
Birkaç kilo alıp veriyorum ama hiç 55 i görmedim çok şükür.
Burası olmasa kilo alırım ama.
Benimkisi psikolojiktir belkide. Sürekli kendimde kusur buluyorum. Bilemiyorum.bu konuyu düşünecek vakit olunca düşüneceğim

bu bizim durumdan daha kötü. o yorgunlukla nasıl idare edersin çok zor.
Ay valla bıkac aydr 5 gun once gelıyo. Normalde 2 gun once gelırdı. Insallah onumuzdekıde 5 gun once gelırse bıtmıs olurzamanında gelırse yandık 2 gunluk olacak
Aaa o zaman ilaç daha iyi olur ya da bol bol spor yap karın calistir öne cekmeye calis
Bol zıplama karın hareketı ve aganıgı dıyosun

Iyiyim canim, sagol ben de ikinci bebisin hamilelik kilolarini vermeye geldim.

sen bolca egzersiz yap jumping özellikle zıpla dur evde. coraspinde iç

Bugün sıcaktan bir o odaya, bir bu odaya bayıldım durdum. Takım tamam mı, buharlaşan yoktur inşallah?
ben ben yakında olacak ter içindeyim öyle böyle değil soğuyamıyorum. evi cillop gibi yaptım. şimdi baba kız mutfaktalar ne hale getirdiler bilmiyorum. gidip görüp sinirlenmek istemiyorum o yüzden oturdum.

akşam yemeğindeki o patates olmayaydı ne güzel olacaktı. su 2 lt az olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…