Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sana bir sır vereyim mi? takımdakilerin %90 inin hayatı bu şekilde. bu diyetimize özel gıdalar hazırlamak için engel olmamalı bu yola baş koyduysak menüler sağlıklı olacak. misal ben 2 kızım, 6 kedim( biri engelli) ve kocam var. 1 kızı çıkar arada geliyor bende bunların tüm isteklerine yetişmek zorundayım. kocam sadece para getiren kişi inan bana hiç bir işle ilgilenmez her şey benim üstümden geçiyor. ama kendime de diyetime de zaman ayırıyorum çünkü bana göre içlerinde en önemlisi benim. sende böyle yapmalısın.

menün güzel olmuş canım.
çiğ köfte olmasa daha güzel olabilirmiş. ama akşamı hafif tutarak telafi ettin sayıyorum.

çeyrek tost ne kadar ekmeğin çeyreği bel çevresi sıkılaştıracağız kuzum karbonhidrata yönelmek yerine proteinli beslensen diyorum...
Ekmeğin çeyreği. Bugün düzensiz beslenmişim. Yazınca fark ettim. Yarın dikkat ederim. Yarına haşlama pişirdim bugünden

O zaman bugunluk kaytarmis olsam

Süper özetlemişsin canım asıl Sorunda burda evdekiler şişman değil.
Eşim diyet hafif şeylerden hoşlanmıyor
Ama onların yediklerini yiyince ben kilo alıyorum.

bugün evdeki menüye bak ızgara inegöl köfte, zeytin yağında kavrulmuş domates dilimleri, kızarmış biber, patates kızartması, bulgur pilavı , sarımsaklı yoğurt, toz biber naneli zeytinyağlı sos, yeşil salata bunları yediler oturup ya ben yeşil çay detoksuna devam. üstelik pişiren benim.

Ben kendime ozel yapmiyorum ama modifiye ediyorum

Bu aksam burger yaptik mesela, ben ekmeksiz bol salatali yedim onlar ekmekli yediler.

Ama onlar burger yeyip ben sade salata yeseydim aklim kalirdi

Veya makarna yapiyoruz, onlar full tabak yiyor, ben yanina onu bunu ekliyorum, ceyrek tabak tb makarna ile kapatiyorum.

Selam kızlar gene cok yogun bir gündü.. Ankaraya gittik yumoslar guzel büyümemiş direnç göstermişler dedi canim sıkıldı biraz.. iğnenin dozonu artırdı 2 katına cikardi..
c.tesi gene cagirdi..Kizimi arkadaşa bırakmıştım alip gelecektim ama kafam dağılsın diye bu saate kadar oturdum iyi geldi Hayirlisi artik..

Benim esim tarafi dünyayı yeseler ki yiyorlar 100 gr almıyorlar yaa sinir oluyorum...k
Validem kahvaltıda 1 ekmek yer nerdeyse 65 yasina da geldi neredeyse ama tanidigimdan beri aynı kiloda..Nasil metabolizmalari varsa sinir oluyorum Esime de ayrıca

Merhaba ben bugün tamamen mezun oldum kutlamalar derken ancak yazabildim
hayırlı olsun mezuniyetin. en güzel işler seni gelip bulsun sen aramadan
2 dilim ekmeğe laf edecektim mezuniyet hediyesi saydım suya etmem lazım ama o az olmuş.
menün sporun suyun çok güzel canım.

deme kuzum ya çok üzüldüm. iğnenin doz arttırımı büyümelerini sağlayacak mı?

yarında su orucu yapacaksın nasıl dayanacaksın sadece 4 öğün çay içmişsin?

yarında su orucu yapacaksın nasıl dayanacaksın sadece 4 öğün çay içmişsin?
mecburen 4 öğün oldu
alışverişe çıkınca sekteye uğradı
kızım arkadaşlarıyla buluşacakmış hemen bitsin işimiz diye oturtmadı cafede
planlarım tutmafı o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…