sana bir sır vereyim mi? takımdakilerin %90 inin hayatı bu şekilde. bu diyetimize özel gıdalar hazırlamak için engel olmamalı bu yola baş koyduysak menüler sağlıklı olacak. misal ben 2 kızım, 6 kedim( biri engelli) ve kocam var. 1 kızı çıkar arada geliyor bende bunların tüm isteklerine yetişmek zorundayım. kocam sadece para getiren kişi inan bana hiç bir işle ilgilenmez her şey benim üstümden geçiyor. ama kendime de diyetime de zaman ayırıyorum çünkü bana göre içlerinde en önemlisi benim. sende böyle yapmalısın.Keske vaktim olsaydi kendime hazirlayabilseydim. Sabah once kizi yaz okuluna birakiyorum sonra ozel ders veriyorum oraya geciyorum sonra genelde market vs isleri yapiyorum cok az bi ara kaliyo cunku. Sonra da kizimi alip eve gelip hemen sipsak biseyler hazirliyorum. Dunden yemek kalmamisti malesef ve de cok yorgundum. Haliyle ne varsa yedim. Sadece salata yapabildim saglikli bisey olarak. Bu telasede bunu yapabildigime sevindim bile
menün güzel olmuş canım.Merhaba
10:30 2 haşlanmış yumurta, az zeytinyağında sotelenmiş kırmızı ve yeşil biber, 1 wasa üzerine peynir
13:30 1 kupa yeşil çay, 1 kuru kayısı, 2 hurma içerisine yer fıstığı ezmesi
15:00 1 kase soğuk yoğurt çorbası
18:00 1 dilim karpuz
Su 2,5 lt
Egzersiz yok çünkü mutfak su borusu patladı bu saate kadar onunla uğraşmak zorunda kaldım.
@sedulu
çiğ köfte olmasa daha güzel olabilirmiş. ama akşamı hafif tutarak telafi ettin sayıyorum.Slm ,kahvalti 1omlet ,1kkpeynir,domates
Oglen 15h 3cigkofte ,bol yesilllik ,roka ,ayran
Aksam 3 kare karpuz
Su 3.5lt gecti
30dk k tempolu 75puan
20dkzumba *160puan (daha fazla yapamadim çünkü oglumun burnu kanadi ,uzun zmaan onunla ilgilendim)
9.600adim 288puan Toplam 623puan
Eki Görüntüle 2880436
menün güzel olmuş canım.
çiğ köfte olmasa daha güzel olabilirmiş. ama akşamı hafif tutarak telafi ettin sayıyorum.
çeyrek tost ne kadar ekmeğin çeyreği bel çevresi sıkılaştıracağız kuzum karbonhidrata yönelmek yerine proteinli beslensen diyorum...Sabah 1 h. Yumurta, 4 zeytin, 1/2 kase salata
Öğle çeyrek döner, 1 ayran
Akşam çeyrek tost, 1 limonata, 5 - 6 kiraz, 1/2 şeftali
Su 3lt su
Spor 360 Merdiven 108p
12056 adım 361p.
Toplam 469p.
Arrietty_ @sedulu H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2880438
Ekmeğin çeyreği. Bugün düzensiz beslenmişim. Yazınca fark ettim. Yarın dikkat ederim. Yarına haşlama pişirdim bugündençeyrek tost ne kadar ekmeğin çeyreği bel çevresi sıkılaştıracağız kuzum karbonhidrata yönelmek yerine proteinli beslensen diyorum...
doğru karar protein takviyesiyle daha çabuk hedefine ulaşırsın.Ekmeğin çeyreği. Bugün düzensiz beslenmişim. Yazınca fark ettim. Yarın dikkat ederim. Yarına haşlama pişirdim bugünden
O zaman bugunluk kaytarmis olsamsana bir sır vereyim mi? takımdakilerin %90 inin hayatı bu şekilde. bu diyetimize özel gıdalar hazırlamak için engel olmamalı bu yola baş koyduysak menüler sağlıklı olacak. misal ben 2 kızım, 6 kedim( biri engelli) ve kocam var. 1 kızı çıkar arada geliyor bende bunların tüm isteklerine yetişmek zorundayım. kocam sadece para getiren kişi inan bana hiç bir işle ilgilenmez her şey benim üstümden geçiyor. ama kendime de diyetime de zaman ayırıyorum çünkü bana göre içlerinde en önemlisi benim. sende böyle yapmalısın.
InsallahhhSelam kızlar bugün arkadaşıma kahvaltıya geldim.Sabah tartıldım 67yi gördüm
Ameliyat tarihim belli oldu.28 Temmuz Çarşamba.Bi hafta öncesinden izne ayrılırım herhalde
@Suzan Avci 3 kilo vermiş olarak çıkarım bende inşallah
Biz donuyoruzzgercekten baya sicakladi havalar
hadi öyle kabul edelim.O zaman bugunluk kaytarmis olsam
oy hadi dön gelInsallahhh
Biz donuyoruzz
Süper özetlemişsin canım asıl Sorunda burda evdekiler şişman değil.sana bir sır vereyim mi? takımdakilerin %90 inin hayatı bu şekilde. bu diyetimize özel gıdalar hazırlamak için engel olmamalı bu yola baş koyduysak menüler sağlıklı olacak. misal ben 2 kızım, 6 kedim( biri engelli) ve kocam var. 1 kızı çıkar arada geliyor bende bunların tüm isteklerine yetişmek zorundayım. kocam sadece para getiren kişi inan bana hiç bir işle ilgilenmez her şey benim üstümden geçiyor. ama kendime de diyetime de zaman ayırıyorum çünkü bana göre içlerinde en önemlisi benim. sende böyle yapmalısın.
bugün evdeki menüye bak ızgara inegöl köfte, zeytin yağında kavrulmuş domates dilimleri, kızarmış biber, patates kızartması, bulgur pilavı , sarımsaklı yoğurt, toz biber naneli zeytinyağlı sos, yeşil salata bunları yediler oturup ya ben yeşil çay detoksuna devam. üstelik pişiren benim.Süper özetlemişsin canım asıl Sorunda burda evdekiler şişman değil.
Eşim diyet hafif şeylerden hoşlanmıyor
Ama onların yediklerini yiyince ben kilo alıyorum.
Süper özetlemişsin canım asıl Sorunda burda evdekiler şişman değil.
Benim esim tarafi dünyayı yeseler ki yiyorlarSüper özetlemişsin canım asıl Sorunda burda evdekiler şişman değil.
hayırlı olsun mezuniyetin. en güzel işler seni gelip bulsun sen aramadanMerhaba ben bugün tamamen mezun oldum kutlamalar derken ancak yazabildim
2 dilim ekmeğe laf edecektim mezuniyet hediyesi saydımDünkü menüm
Sabah 1 kapya 1 şeftali 1 haşlanmış yumurta
Öğle 1 tavuk pirzola
Akşam 1 tavuk but salata
Su 2.5 lt
Spor yok
Bugün
Sabah 1 yumurta domates salatalık
Ara 1 kahve 1 hurma
Öğle 1 biftek 1 yk bulgur pilavı
Akşam 4 köfte 2 dilim ekmek salata
Su 2 lt
Spor 8.500 adım 255 pua
nEki Görüntüle 2880459
Arrietty_ @sedulu H3RA_ CEYDOS
menün sporun suyun çok güzel canım.Kahvaltı 1 yumurta,, 1 dilim ekmek, az peynir 1 ceviz, 5 fındık
Akşam yemege başlamadan 3 kayısı,10 tane kiraz, 1 çatal kavun 2 yumurtadan menemen, peynir, 5 zeytin, salatalık, 1 kaşık yogurt
(annemdeydik içli çörek yaptı bana uygun degildi)
3 litre su
Asonser kullanmıyorum 5 kata 4 kere inip çıktım 180 merdiven 54 puan *4=216
6836 adım 205 puan toplam 421 puan
İyi geceler dilerim Eki Görüntüle 2880462
deme kuzum ya çok üzüldüm. iğnenin doz arttırımı büyümelerini sağlayacak mı?Selam kızlar gene cok yogun bir gündü.. Ankaraya gittik yumoslar guzel büyümemiş direnç göstermişler dedi canim sıkıldı biraz.. iğnenin dozonu artırdı 2 katına cikardi..
c.tesi gene cagirdi..Kizimi arkadaşa bırakmıştım alip gelecektim ama kafam dağılsın diye bu saate kadar oturdum iyi geldiHayirlisi artik..
yarında su orucu yapacaksın nasıl dayanacaksın sadece 4 öğün çay içmişsin?11:00 Yeşil çay süt
13:00 Yeşil çay süt
20:00 Yeşil çay süt
22:00 Yeşil çay süt
2/3 kiraz
Filtre kahve
Sade kahve
2 lt su
7.895 adım 236 p
Adımlar bu rakamın en az 2 katıdır. Gün içinde bilekliğin şarjı bitti o yüzden bu kadar saydı
Eki Görüntüle 2880464
son öğünü 2 kupa birden içtimyarında su orucu yapacaksın nasıl dayanacaksın sadece 4 öğün çay içmişsin?
mecburen 4 öğün olduyarında su orucu yapacaksın nasıl dayanacaksın sadece 4 öğün çay içmişsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?