- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Canım ne yaptın ödem için ben yoldan geldigimde beri şiş hissediyorum.2.7 kg odemimin 1.2 kg sini gondermisim
kaldi 1.5 kg ve 3 gun
Hoşgeldin canımSelam arkadaslar.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : DeryaOnDiet
İsim (İsteğe Bağlı ): Derya
Mesleginiz: Teknoloji sirkerinde urun sorumlusu
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kizim var. 7 aylik ve 5 yasinda
Yaşadığınız ulke: Polonya
Boyunuz : 160cm
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha guzel hissetmek ve saglik nedenleribden dolayi.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet.
sana güzel bir haber o zamangünaydın kızlar sabah kalktım yürüdüm geldim çalışmaya öyle başladım o kdar iyi hissettim ki sanki sabah yürüyünce tüm gün aklımda kalıyor zayıflama durumum
kaptanım bana da yan yağları için bişi var mı acabaay resimlerde bende aynadaki görüntümü göremiyorum niye acaba
bacak/kalça çalış aralarda ip atla
ip atlayarak ısıttığın kaslardan yağ yakıyorsun
ooo ozaman süper akşama da çıktım mı tamam bu işsana güzel bir haber o zaman
sabah sporu kilo verdirir, akşam sporu form tutturur diye okumuştum bir yerde
aynı mantık canımkaptanım bana da yan yağları için bişi var mı acaba(
23 dekiler güzel giden günün dengesini bozmuş29 Haziran Menü
Saat 13
2 kaşık patlıcanlı domatesli meze
2 kaşık patates salatası
2 kaşık süzme yoğurtlu meze
3 ızgara köfte bir parça tavuk
Saat 18 (tavuklu salata sipariş etmiştim ama Sezar sosundan dolayı yiyemedim tavuğunu yedim)
Avuç içi kadar tavuk ızgara
1 top dondurma
Saat 23
Türk kahvesi
Beyaz gofret 1 adet( paketli klasik eskinin gofretlerindendi arkadaş bi yerden bulmuş gelmiş )
Bi avuç leblebi
1 bardak ayran
2 litre su
500 merdiven ==>150 puan
13429 adım ==> 402,87
552,87 puan
Arrietty_
Eki Görüntüle 2879921
alayım da başlayayım bakayım yanlarım fırtlıyor deli oluyorum gerçi küçüldü sanki ama daha çok küçülsün tabii çok teşekkürleraynı mantık canım
yan karın çalış ve kaslar sıcakken ip atla
twister benim belimi baya inceltmişti bir dönem
hem ucuz hem bel için faydalı bir alet
Canım ne yaptın ödem için ben yoldan geldigimde beri şiş hissediyorum.
Onlar armut vücudun laneti ya. Benim de iç bacağım var. Gitmiyoreee
Hisbulduk canimHoşgeldin canım
Ayni bolge ama itirazımmmm varrreriyceklerrr
O zaman hadi
sumo squat
+
Side lunge
Ikisi de ic bacak eritir
Kaydediyorum canim
ne geldi hoş geldi kuzum. giden olsun gelen olmasında önemli olan o.Hayırlı sabahlar kızlardetoksumda 3. Günümde kaç kg gittiğini söyleyim , ilk gün 1 kg ikinci gün 500 gram gitti.. ve gece 4 saat uyku gündüz 1 saat uyku bana yetiyor çok dinç oluyorum :) odemlerimi zehrimi atıyorum elhamdülillah
Ama buraya başladığımda 2. Gunumdeydim detoksumun o yüzden o kadar fazla kilo gitmiş görünmeyecek.
afiyet olsun bacım. şimdi bende kalkıp demleyeceğim. 13:00 başlar içiş maratonu yatana kadar. bende etkisi nedir bilmiyorum. şu regl belirtileri etkileyecek mi onu da bilmiyorum.Eki Görüntüle 2880066
Şerefine Ceydoşum
3.gün yeşil çay süt detoksundan bildiriyorum
tartı güzel şeyler söylüyorCEYDOS
mezun olabileceğim rakamı görmedim daha
ama perşembe 24 saatlik if yaparsam
görürüm sanki
Kızlar sizi 90 lar konseptli diskoya götürcem hemide kız kıza, mekan kapatcam dağıtın dağıtabildiğiniz kadar diye, ellemeli telefon alıcam hepinize
regl dedin kalbimden vurdunne geldi hoş geldi kuzum. giden olsun gelen olmasında önemli olan o.
afiyet olsun bacım. şimdi bende kalkıp demleyeceğim. 13:00 başlar içiş maratonu yatana kadar. bende etkisi nedir bilmiyorum. şu regl belirtileri etkileyecek mi onu da bilmiyorum.
ama discoya götürürsen seve seve gelirim. geçen bir fotoma denk geldim. fizik mükemmel dedim ki kendi kendime akşam 21den gece 2 ye kadar durmadan dans ederdin tabi olur. yemeden içmeden kendimi piste atar dağıtırdım.
yok sakın geciktirme bırak doğal akışında olsun. dün belirtilerini gördüm ama hala sökülemedi benimki azıcık ucundan. ama gelecek ve fena gelecek. yanına al zencefil ve tarçın içine katarsın.regl dedin kalbimden vurdun
bende de az evvel belirtileri gözüktü
hem tatil hem tartı öncesi olmadı bu canım sıkıldı
geciktirmek için bir şeyler yapmayı düşünüyorum
oda tüm dengeyi bozuyor
birazdan alışverişe çıkacağım bende
belki o ara detoks saatlerini kaçırabilirim
ama bir cafede mola verip yeşil çay ve süt içerim diye düşündüm
geciktirmezsem denize giremem kiyok sakın geciktirme bırak doğal akışında olsun. dün belirtilerini gördüm ama hala sökülemedi benimki azıcık ucundan. ama gelecek ve fena gelecek. yanına al zencefil ve tarçın içine katarsın.
geciktirmezsem denize giremem ki
kim bilir ne zaman sökülecek
hemen yarın gelse belki azalmış olur gidene kadar
geçen senede tatil yapmadım
hormon dengelerin altüst olmasın birde 2 güne kadar gelirse boşuna ertelemiş olacaksıngeciktirmezsem denize giremem ki
kim bilir ne zaman sökülecek
hemen yarın gelse belki azalmış olur gidene kadar
geçen senede tatil yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?