Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım

günaydın kızlar sabah kalktım yürüdüm geldim çalışmaya öyle başladım o kdar iyi hissettim ki sanki sabah yürüyünce tüm gün aklımda kalıyor zayıflama durumum
sana güzel bir haber o zaman
sabah sporu kilo verdirir, akşam sporu form tutturur diye okumuştum bir yerde

23 dekiler güzel giden günün dengesini bozmuş
Miktarlar belki az ama hepsini yağa çevirecek bir saatte yemişsin
Bugün bol sebze ve salata ile toparlamanı öneririm

aynı mantık canım
yan karın çalış ve kaslar sıcakken ip atla
twister benim belimi baya inceltmişti bir dönem
hem ucuz hem bel için faydalı bir alet
alayım da başlayayım bakayım yanlarım fırtlıyor deli oluyorum gerçi küçüldü sanki ama daha çok küçülsün tabii çok teşekkürler

Canım ne yaptın ödem için ben yoldan geldigimde beri şiş hissediyorum.

Su an kalan 1.1

Acikcasi zaten pazartesi tartim cok asiri fazlaydi, hem cok gec yemistim, hem alkol almistim, hem de karb tuketmistim. Tamamen diyet disi bir gundu yani.

Pazartesiden beridir if yapiyorum, minimum 18 saat. Sebzeyi artirdim. Sebzeyi artirinca hemen wc de etkisini gordum zaten. Sporum da guzel bu hafta. Beslenme icin o sebeple cok asiri bir sey yapiyorum denemez.

ne geldi hoş geldi kuzum. giden olsun gelen olmasında önemli olan o.
afiyet olsun bacım. şimdi bende kalkıp demleyeceğim. 13:00 başlar içiş maratonu yatana kadar. bende etkisi nedir bilmiyorum. şu regl belirtileri etkileyecek mi onu da bilmiyorum.
ama discoya götürürsen seve seve gelirim. geçen bir fotoma denk geldim. fizik mükemmel dedim ki kendi kendime akşam 21den gece 2 ye kadar durmadan dans ederdin tabi olur. yemeden içmeden kendimi piste atar dağıtırdım.

regl dedin kalbimden vurdun
bende de az evvel belirtileri gözüktü
hem tatil hem tartı öncesi olmadı bu canım sıkıldı
geciktirmek için bir şeyler yapmayı düşünüyorum
oda tüm dengeyi bozuyor

birazdan alışverişe çıkacağım bende
belki o ara detoks saatlerini kaçırabilirim
ama bir cafede mola verip yeşil çay ve süt içerim diye düşündüm

yok sakın geciktirme bırak doğal akışında olsun. dün belirtilerini gördüm ama hala sökülemedi benimki azıcık ucundan. ama gelecek ve fena gelecek. yanına al zencefil ve tarçın içine katarsın.

yok sakın geciktirme bırak doğal akışında olsun. dün belirtilerini gördüm ama hala sökülemedi benimki azıcık ucundan. ama gelecek ve fena gelecek. yanına al zencefil ve tarçın içine katarsın.
geciktirmezsem denize giremem ki
kim bilir ne zaman sökülecek
hemen yarın gelse belki azalmış olur gidene kadar
geçen senede tatil yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…