riskli olur hiç denemedim çünküTuh ya olacak is mi.
Menstrual kap denemez misin?
O sekilde yuzuyorum ben. Ama ilk basladigim ay sadece evde kullanmistim, disarida zorlanabilirsin belki.
kan sulandırıcı aspirin deneyeyimhormon dengelerin altüst olmasın birde 2 güne kadar gelirse boşuna ertelemiş olacaksın
kesinlikle daha mantıklı olur.riskli olur hiç denemedim çünkü
tamponla girmişliğim var ama pandemiden dolayı sakin koylarada gideriz demiştik
ne kadar rahat olurum bilemedim
kan sulandırıcı aspirin deneyeyim
baktım sökülmedi tatile son 2 gün kala geciktiriye başlarım diyorum
Evet tampon rahat oluyor arada bende kullanıyorumH3RA_ tampon kullan canım ben normalde de tampon kullanıyorum aşırı rahat spor yaparken yüzerken hiç engel olmuyor. Koku derdi yok yazın özellikle. Sabahtan akşama kadar mi duruyorsunuz denizde ?
Eğer 4/5 saat kalacaksanız tampon gününü kurtarır ondan sordum.Evet tampon rahat oluyor arada bende kullanıyorum
yazın ped mahvediyor insanı
Aile dostlarımızla birlikte gideceğiz
onlarda bizim kafadaysa
Sabahtan akşama kadar kalmayız diye düşünüyorum
Belki kilo verimini hızlandırır regl olmakbelim kopuyor, ellerim ayaklarım davul gibi oldu, karnımda ağrıyor unutuyorum yan etkilerini. birde sıcak daha çok basıyor. bir yandan mutluyum öbür yandan gergin.
mutlu eden tek yanı o zaten. regl olunca hızlanıyor sonra yine yavaşlıyor. bunu değerlendirmem lazım.Belki kilo verimini hızlandırır regl olmak
çok güzel bir eksi görmüşsün harikasın. inşallah sorunsuz geçer ameliyatında eksisi olmasada olur.Selam kızlar bugün arkadaşıma kahvaltıya geldim.Sabah tartıldım 67yi gördüm
Ameliyat tarihim belli oldu.28 Temmuz Çarşamba.Bi hafta öncesinden izne ayrılırım herhalde
@Suzan Avci 3 kilo vermiş olarak çıkarım bende inşallah
Super vermissin canim masallahSelam kızlar bugün arkadaşıma kahvaltıya geldim.Sabah tartıldım 67yi gördüm
Ameliyat tarihim belli oldu.28 Temmuz Çarşamba.Bi hafta öncesinden izne ayrılırım herhalde
@Suzan Avci 3 kilo vermiş olarak çıkarım bende inşallah
canim ben tamponla giriyorum. Dene istersen cook rahat. Her cikista degistir yenisini tak.riskli olur hiç denemedim çünkü
tamponla girmişliğim var ama pandemiden dolayı sakin koylarada gideriz demiştik
ne kadar rahat olurum bilemedim
kan sulandırıcı aspirin deneyeyim
baktım sökülmedi tatile son 2 gün kala geciktiriye başlarım diyorum
Wuuwuu supersin.50 dk tanjuyla dans 10 dk jj videosu 5 dk wallsit 9000 adım
Olsak bi dert olmasak baska bir dert. Umarim yarina daha iyi hissedersin canimbelim kopuyor, ellerim ayaklarım davul gibi oldu, karnımda ağrıyor unutuyorum yan etkilerini. birde sıcak daha çok basıyor. bir yandan mutluyum öbür yandan gergin.
beklemiyordum ben sürpriz oldu. geçen haftaki yoğun tempoya bağlıyorum gelişini.Olsak bi dert olmasak baska bir dert. Umarim yarina daha iyi hissedersin canim
Sizin 8-9 saatlik yuruyusten sonra normalbeklemiyordum ben sürpriz oldu. geçen haftaki yoğun tempoya bağlıyorum gelişini.
Benımde onumuzdekı reglim tam sunnet düğünümüze denk gelıyor ılac kullanırım sanırımEğer 4/5 saat kalacaksanız tampon gününü kurtarır ondan sordum.
bu bizim durumdan daha kötü. o yorgunlukla nasıl idare edersin çok zor.Benımde onumuzdekı reglim tam sunnet düğünümüze denk gelıyor ılac kullanırım sanırım
Aaa o zaman ilaç daha iyi olur ya da bol bol spor yap karın calistir öne cekmeye calisBenımde onumuzdekı reglim tam sunnet düğünümüze denk gelıyor ılac kullanırım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?