2 litre oldu şu anda yatana kadar içerim daha ama dünde aynı şekilde en az 2 litre içiyorum öyle diyelim gece 2 de yatıyorum aslında 2 buçuk litreyi buluyor ..direk 2 buçuk diyim o zaman :)))ama bulgur köftesi zaten diyete uygun değil neden yediğini anlamış değilim. esas listede olan sen için eski kurt kadınımı görmek istiyorum. karbonhidrattan uzak dur.
kaç litre içtiğini yazmamışsın ki 1,5 lt daha içerim demişsin???
maşallah maşallah ben daha 5000 küsürlerdeyim. akşam işler bitince kalanı adımlayacağım.
Tmm canim deneyeyim yarinyemek yediğinde hemen doymazsın zaten 20 dk sonra tokluk duygusu oluşmaya başlar. yarın önden 1 bardak su içip 10 dk sonra yemeğe başlamayı dene.
aman aman 4,5 lt su gördüm mutlu oldum. tebrikler canım.selamlar,
sabah=> sade türk kahvesi sonrasında yeşil çay
öğlen => kabak omlet + yoğurt
ara => filtre kahve
akşam 18:00 son öğün=> 1 orta boy antrikot + bol salata
su 4,5 litre
adım 9.000 270
tempolu yürüyüş 90 225
total 495
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2880367
diyet yapıyorsan kendine özel beslenme de hazırlaman şart canım. hot dog ile diyet gemisi gitmiyor.Gunun raporu:
sabah:
Yarim yagda yumurta
Cecil peyniri (2 parca)
Yarim dilim ekmek
Sekerli cay
ogle:
Bir hot dog (cocuklara hazirladim yorgundum
Kendime ekstra yemek yapamadim)
Ve kola (-30 puan) ama diet olandan
Bol salata
aksam:
Yesil mercimek
Yuksek ihtimal yanina cacik
2 litre su (yatana kadar belki biraz gecer
spor
30 dk boosted leslie (120p)
3000adim (90puan?)
20 dakika zumba (80p)
Toplam: 290 puan (emin degilim puanlari yeni ogreniyorum)
Keske vaktim olsaydi kendime hazirlayabilseydim. Sabah once kizi yaz okuluna birakiyorum sonra ozel ders veriyorum oraya geciyorum sonra genelde market vs isleri yapiyorum cok az bi ara kaliyo cunku. Sonra da kizimi alip eve gelip hemen sipsak biseyler hazirliyorum. Dunden yemek kalmamisti malesef ve de cok yorgundum. Haliyle ne varsa yedim. Sadece salata yapabildim saglikli bisey olarak. Bu telasede bunu yapabildigime sevindim bileaman aman 4,5 lt su gördüm mutlu oldum. tebrikler canım.
diyet yapıyorsan kendine özel beslenme de hazırlaman şart canım. hot dog ile diyet gemisi gitmiyor.
Evet bugün son günümdü yarın sonuçları paylaşıcam sizlerlekabakla yola devam diyorsun. güzel hafif ve tam diyet menü olmuş.
Hahah aynen yavrum anlamışsın sen olayıAy valla bıkac aydr 5 gun once gelıyo. Normalde 2 gun once gelırdı. Insallah onumuzdekıde 5 gun once gelırse bıtmıs olurzamanında gelırse yandık 2 gunluk olacak
Bol zıplama karın hareketı ve aganıgı dıyosun
Tanjuyu mu denedin canim? Onu ben de ilk defa bugun denedim gayet eglenceliydi dedigin gibiHayatimda ilk defa zumba denedim. Youtubedan baktim verdiginiz isme. Aman AllahimAdamin yaptigi seyleri ypmaya calisiyorum ama figurlerin uzagindan gecmiyo benim hareketler elim kolum ayri oynuyo. Allahtan cocuklar evde degil yoksa rezil olmustum kesinlikle ben yeni bi kareografi yaptim. Cok eglenceli yarin tekrar denerim. Baya sevdim aslinda
Menu de spor da harikaselamlar,
sabah=> sade türk kahvesi sonrasında yeşil çay
öğlen => kabak omlet + yoğurt
ara => filtre kahve
akşam 18:00 son öğün=> 1 orta boy antrikot + bol salata
su 4,5 litre
adım 9.000 270
tempolu yürüyüş 90 225
total 495
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2880367
Tanjuyu diyorsan ben bayılıyorum o adama enerjisi harika geliyor bana hep gülüyor hareketleri mimikleri çok hoşHayatimda ilk defa zumba denedim. Youtubedan baktim verdiginiz isme. Aman AllahimAdamin yaptigi seyleri ypmaya calisiyorum ama figurlerin uzagindan gecmiyo benim hareketler elim kolum ayri oynuyo. Allahtan cocuklar evde degil yoksa rezil olmustum kesinlikle ben yeni bi kareografi yaptim. Cok eglenceli yarin tekrar denerim. Baya sevdim aslinda
MasallahArrietty_ kaptanim ben yaptım 50 dk zumba 500 jj 8 dk wallsit 15500 de adım var yeter artık otur diyorum kendime
Takımın su eksiğini tamamlıyorumaman aman 4,5 lt su gördüm mutlu oldum. tebrikler canım.
diyet yapıyorsan kendine özel beslenme de hazırlaman şart canım. hot dog ile diyet gemisi gitmiyor.
Bölgeselleri azalttım bu sıra eskiden onları da yapıyordum pamela reif ya da chloe ting ama bu sıra hiç yapasım gelmiyor sıcaktan anca jj dans uğraşıyorumMasallahee daha ne olsun
Chloe eskuden yapardim ama pamela reif hic yapmadim. Bakayim ben deBölgeselleri azalttım bu sıra eskiden onları da yapıyordum pamela reif ya da chloe ting ama bu sıra hiç yapasım gelmiyor sıcaktan anca jj dans uğraşıyorum
Evet altina da yorumlara baya yazmislar gulumsemesini. Enerjisi yuksek bir arkadas ama ben simdilik 20 dakikacik yapabildim sicaktan. Ama sanirim en fazla yarim saate cikarim gibi geliyor. E insallah bi saatleri de gorurum bi gun.Tanjuyu diyorsan ben bayılıyorum o adama enerjisi harika geliyor bana hep gülüyor hareketleri mimikleri çok hoşbi saat rahat yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?