Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alinti yapamiycam malesef o yuzden genel yazayim. Valla harikasiniz. Binlerce adim:) takdir ediyorum. Benim normal zamanda 5000 civari oluyo okullar acikken. Ekstra eforla ancak 7-8bin. Hepinize alkis valla

burda siradisi bi sicak dalgasi vardir 4-5 gundur ama yarina dusuyo yavas yavas insallah ben de disarda yuruyus yapabilirim. Hos aslinda sabah kapidan cikip ogleden sonra eve giriyorum her gun o arada 2-3bin yurumus oluyorum ama sizin uzaginizdan gecmiyo rakamlar

2 litre oldu şu anda yatana kadar içerim daha ama dünde aynı şekilde en az 2 litre içiyorum öyle diyelim gece 2 de yatıyorum aslında 2 buçuk litreyi buluyor ..direk 2 buçuk diyim o zaman :)))

Hayatimda ilk defa zumba denedim. Youtubedan baktim verdiginiz isme. Aman Allahim Adamin yaptigi seyleri ypmaya calisiyorum ama figurlerin uzagindan gecmiyo benim hareketler elim kolum ayri oynuyo. Allahtan cocuklar evde degil yoksa rezil olmustum kesinlikle ben yeni bi kareografi yaptim. Cok eglenceli yarin tekrar denerim. Baya sevdim aslinda

aman aman 4,5 lt su gördüm mutlu oldum. tebrikler canım.
diyet yapıyorsan kendine özel beslenme de hazırlaman şart canım. hot dog ile diyet gemisi gitmiyor.

aman aman 4,5 lt su gördüm mutlu oldum. tebrikler canım.

diyet yapıyorsan kendine özel beslenme de hazırlaman şart canım. hot dog ile diyet gemisi gitmiyor.
Keske vaktim olsaydi kendime hazirlayabilseydim. Sabah once kizi yaz okuluna birakiyorum sonra ozel ders veriyorum oraya geciyorum sonra genelde market vs isleri yapiyorum cok az bi ara kaliyo cunku. Sonra da kizimi alip eve gelip hemen sipsak biseyler hazirliyorum. Dunden yemek kalmamisti malesef ve de cok yorgundum. Haliyle ne varsa yedim. Sadece salata yapabildim saglikli bisey olarak. Bu telasede bunu yapabildigime sevindim bile

Tanjuyu mu denedin canim? Onu ben de ilk defa bugun denedim gayet eglenceliydi dedigin gibi

Tanjuyu diyorsan ben bayılıyorum o adama enerjisi harika geliyor bana hep gülüyor hareketleri mimikleri çok hoş bi saat rahat yapıyorum

Tanjuyu diyorsan ben bayılıyorum o adama enerjisi harika geliyor bana hep gülüyor hareketleri mimikleri çok hoş bi saat rahat yapıyorum
Evet altina da yorumlara baya yazmislar gulumsemesini. Enerjisi yuksek bir arkadas ama ben simdilik 20 dakikacik yapabildim sicaktan. Ama sanirim en fazla yarim saate cikarim gibi geliyor. E insallah bi saatleri de gorurum bi gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…