canım yeni zaten.1 hafta oldu eşim gideliöyle hayırlısı inşallah böyledir..
brunchın etkileri bunlar.bendede öle oluyor kaçtımı devamı geliyor.ama düzgün beslenme moduna girdik artık vermesekte almayız.yarına toparlarsın kendini arkadaşımbugünkü menüm
2 de uyandım uyanınca 1 tane ekler :2:
4 e doğru ısıtılmış şinitzel yağsız bi bardak ayran 1 dilim eti form kızarmıs ekmek
6 da 2 tekerlek eti form mısır ve kayısı çayı
8 de 1 tekerlek eti form mısır
simdi de aksam yemeği olarak
1 kıymalı yumurta 1kk peynir 2 cherry domates
su : 1.5 lt simdiye dek
spor : salona gittm
biraz saçma sapan oldu ama bugünlük..
kızlar iyi akşamlar ,
bu günlerde hiç keyfim yok moralim bozuk olunca paylaşımda yapamıyorum.etrafıma negatif enerji saçıyorum.böyle dönemlerde elimden geldiğince çevremden uzaklaşmaya çalışırım kendi içime kapanırım yine kötü bir dönem geçiriyorum fazla paylaşımda bulunmazsam kusuruma bakmayın....
olsun da öncesinde sonrasında bakılırsınız.şuan da bakabilecek kimse yok kardeşlerim var biri okuyor biri çalışıyor ben istanbuldayım onlar ankarada kayınvaldem de çalışıyor öyle bir durumda belki nöbetleşe gelirler bakalım olsun da
benüm bu gün ki menüm arkadaşlar
sabah 2 tane haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin yeşillik
ara yok
öğle
bir küçük tabak mantar sote az yoğurt
ara bir süt ve elma
akşam bir kase çorba az mantar ve az yuğurt
iki acı biber yedim tuvalet çıkmak için ama ağzım gözüm yandı şuan bu yazıyı ağzım açık yazıyorum
ikinizin de menüsü güzel kankiler.kızlar bugün sabah:bi dilim ekmek,bi dilim peynr,biraz domates yedim,bide ballı ıhlamur
ara biraz fındık ve kuru üzüm
ölen yarım kase corba,bi tabak haş brokoli sarımsaklı yoğurtla
akşam yarım elma yarım portakal
günaydıın herkese
ben dünkü brunchtan beri hala bişi yemedim keyfim de yok ne pc ye oturmaya ne yemek yemeye :2:
aksam gelip yorumlar yapıpp telafi edicem simdi biraz ders calısmalıyım
e tabi bi lokma bişi yiyip
2 gndür ztn ne su içtim ne spor yaptım morlaim bozuldu
seni gidi dünden kalma. spor moralini düzeltmiştir dimi.bugünkü menüm
4 e doğru ısıtılmış şinitzel yağsız bi bardak ayran 1 dilim eti form kızarmıs ekmek
kızlar iyi akşamlar ,
bu günlerde hiç keyfim yok moralim bozuk olunca paylaşımda yapamıyorum.etrafıma negatif enerji saçıyorum.böyle dönemlerde elimden geldiğince çevremden uzaklaşmaya çalışırım kendi içime kapanırım yine kötü bir dönem geçiriyorum fazla paylaşımda bulunmazsam kusuruma bakmayın....
menümü de yazayım güzeller. menüm de güzel oldu sanırım.
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çatal peynir, çatal ucuyla tadımlık zeytin ezmesi
ara : 1 mandalina
öğlen: 6 kaşık yayla çorba, 5 parça haşlama karnıbahar, 1 dilim çavdar ekmeği
ara:2 kaşık kısır, salata, tırnak kadar kurabiye.
akşam: 6 kaşık yayla çorba, 5 parça haşlama karnıbahar,
ara: 1 mandalina
bugünün sporunu da yaptım.
ve ilk kez mekik çektim. göbüş gitmicek yoksa. 50 yarım mekik.
kızlar belki saçma gelecek size ama bugün olan bişeyi anlatmadan geçemeyeceğim;
gün içinde 2 saat bir toplantıya katılmam gerekiyordu, ara ara toplantının konusuyla ilgili görüştüğümüz başka bir dairede çalışan bir hanım vardı,90 kg civarı bi tip.Toplantıya katılanlar geldi ben de kadını bekliyorum ki başlayalım, ana bi baktım masanın öbür ucunda oturuyor resmen tanıyamadım kadını 25 kg vermiş 3 ayda ! Kadın gitmiş kızı gelip oturmuş sanki, resmen şok oldum:)
Neyse kahve arasında sordum dayanamayıp Dukan diyeti ile zayıfladım, aç kalmadan ve zorlanmadan diye bazı detaylarını anlattı,şimdi internetten inceleyeceğim diyetin prensiplerini.
Ben tek gıda yada şu diyeti bu diyetine falan karşıyım ama çok etkilendim kadının görüntüsünden, siz hiç incelediniz mi bu diyeti? Etrafınızda yapan ve sonuç alan oldu mu acaba? Merak ettim.
kızlar belki saçma gelecek size ama bugün olan bişeyi anlatmadan geçemeyeceğim;
gün içinde 2 saat bir toplantıya katılmam gerekiyordu, ara ara toplantının konusuyla ilgili görüştüğümüz başka bir dairede çalışan bir hanım vardı,90 kg civarı bi tip.Toplantıya katılanlar geldi ben de kadını bekliyorum ki başlayalım, ana bi baktım masanın öbür ucunda oturuyor resmen tanıyamadım kadını 25 kg vermiş 3 ayda ! Kadın gitmiş kızı gelip oturmuş sanki, resmen şok oldum:)
Neyse kahve arasında sordum dayanamayıp Dukan diyeti ile zayıfladım, aç kalmadan ve zorlanmadan diye bazı detaylarını anlattı,şimdi internetten inceleyeceğim diyetin prensiplerini.
Ben tek gıda yada şu diyeti bu diyetine falan karşıyım ama çok etkilendim kadının görüntüsünden, siz hiç incelediniz mi bu diyeti? Etrafınızda yapan ve sonuç alan oldu mu acaba? Merak ettim.
menünü sevdim canımm
canım mantar çekti :18:
ben de spor yapıpp gliormm öptüüm
bugünkü menüm
ara yok
öğle
ara bir süt ve elma
sabah:bi dilim ekmek,bi dilim peynr,biraz domates yedim,bide ballı ıhlamur
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çatal peynir, çatal ucuyla tadımlık zeytin ezmesi
kızlar iyi akşamlar ,
prensesim canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.senin çocuğun varmıydı bunadım bu günlerde her şeyi birbirine karıştırıyorum.çocuğun varmı diye sormamın sebebi tabiki 2 kere düşün ama çocuğun yoksa seni 3 senedir üzen adamın diğer 3 senelerde düzeleceğini hiçç düşünme belki çok katı konuşuyorum ama bende kendimi hep avutttum düzelir değişir zaman her şeyin ilacıdır derken hayatımdan 18 yılı çaldırdım.tek kazancım pırıl pırıl 2 kızım beni tutan bağlayan tek şey onlardı .heleki ekonomik özgürlüğün varsa sakın kendini ezdirme .kızlar misafir geldi ben çıktım
Merhaba Mersaaa; Hayatım ne oldu demeyeceğim, seni deli edenleri biliyorum.Sadece allah yardımcın olsun diyebiliyorum.kızlar iyi akşamlar ,
Ay ay sormayı unuttum.Neler yapmamız gerekiyor.Geçen sene spor şarttı.Her hafta bildirim yapmamız sanırım birde her ayın 10-15 arası ölçülerimizi bidirmemiz gerekiyordu.Bunların dışında yapmamız gereken birşey var mı?...
eğer yeriniz varsa beni kabul ederseniz,tabi bu arada ben müşkülpesent katılmaya karar verirsem size katılabilir miim?.....
menülerim çok karışık bugünden itibaren yazarım inşallah.blue sen bu kadar gel geçmişi oku bide menülerini yaz daha ne isterim
bu takımın gerisi nerede neredeeee
gözün aydın hayırlı olsun....bende kendime çizelge yaptım
beğendim menüyü.......benüm bu gün ki menüm arkadaşlar
ara yok
öğle
ara bir süt ve elma
iki acı biber yedim tuvalet çıkmak için ama ağzım gözüm yandı şuan bu yazıyı ağzım açık yazıyorum
bunuda beğendimkızlar bugün sabah:bi dilim ekmek,bi dilim peynr,biraz domates yedim,bide ballı ıhlamur
ablacım fazla içine atma derdini paylaşiçini boşalt vaktim kısıtlı fazla yazamıyorum hakkında hayırlısı olsun..kızlar iyi akşamlar ,
çok iyi yapmışsın canım menünde güzel.....menümü de yazayım güzeller. menüm de güzel oldu sanırım.
çok sevindim canım......yüzün hep gülsün.......günayydınnn günaydııınn kızlar
ben bugun daha iyiyimburda nasıl birbirmize destek oluyorsak.dün akşam alda ablam da bana öyle destek oldu.hayata karşı pozitif düşünceler yükledi bugun herşeye daha güzel bakıyorum
Ay ay sormayı unuttum.Neler yapmamız gerekiyor.Geçen sene spor şarttı.Her hafta bildirim yapmamız sanırım birde her ayın 10-15 arası ölçülerimizi bidirmemiz gerekiyordu.Bunların dışında yapmamız gereken birşey var mı?...
eğer yeriniz varsa beni kabul ederseniz,tabi bu arada ben müşkülpesent katılmaya karar verirsem size katılabilir miim?.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?