Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar iyi akşamlar ,
bu günlerde hiç keyfim yok moralim bozuk olunca paylaşımda yapamıyorum.etrafıma negatif enerji saçıyorum.böyle dönemlerde elimden geldiğince çevremden uzaklaşmaya çalışırım kendi içime kapanırım yine kötü bir dönem geçiriyorum fazla paylaşımda bulunmazsam kusuruma bakmayın....

canım yeni zaten.1 hafta oldu eşim gideli öyle hayırlısı inşallah böyledir..

prensesim canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.senin çocuğun varmıydı bunadım bu günlerde her şeyi birbirine karıştırıyorum.çocuğun varmı diye sormamın sebebi tabiki 2 kere düşün ama çocuğun yoksa seni 3 senedir üzen adamın diğer 3 senelerde düzeleceğini hiçç düşünme belki çok katı konuşuyorum ama bende kendimi hep avutttum düzelir değişir zaman her şeyin ilacıdır derken hayatımdan 18 yılı çaldırdım.tek kazancım pırıl pırıl 2 kızım beni tutan bağlayan tek şey onlardı .heleki ekonomik özgürlüğün varsa sakın kendini ezdirme .kızlar misafir geldi ben çıktım

brunchın etkileri bunlar.bendede öle oluyor kaçtımı devamı geliyor.ama düzgün beslenme moduna girdik artık vermesekte almayız.yarına toparlarsın kendini arkadaşım

ablacım dertler paylaşıldıkca azalır.dertleşebileceğin iki kızın var ayrıca bizler varızz.içini kemireceğine beraber atlatalım ablam.hayatımız bi kişinin etrafında dönmyr çok şükür sevdklerin var tarçının var.hayat güzel yaşamak güzel herkese herşeye rağmen...

şuan da bakabilecek kimse yok kardeşlerim var biri okuyor biri çalışıyor ben istanbuldayım onlar ankarada kayınvaldem de çalışıyor öyle bir durumda belki nöbetleşe gelirler bakalım olsun da
olsun da öncesinde sonrasında bakılırsınız.

ikinizin de menüsü güzel kankiler.

seni gidi dünden kalma. spor moralini düzeltmiştir dimi.

ya alda ablanın yazdıklarını okudun değil mi? lütfen burası için böyle düşünmek yok.

menümü de yazayım güzeller. menüm de güzel oldu sanırım.

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çatal peynir, çatal ucuyla tadımlık zeytin ezmesi
ara : 1 mandalina
öğlen: 6 kaşık yayla çorba, 5 parça haşlama karnıbahar, 1 dilim çavdar ekmeği
ara:2 kaşık kısır, salata, tırnak kadar kurabiye.
akşam: 6 kaşık yayla çorba, 5 parça haşlama karnıbahar,
ara: 1 mandalina

bugünün sporunu da yaptım.
ve ilk kez mekik çektim. göbüş gitmicek yoksa. 50 yarım mekik.

menüye bayıldım cok sağlıklı olmuş
mekik de lazım evet iyi etmişssin

kızlar belki saçma gelecek size ama bugün olan bişeyi anlatmadan geçemeyeceğim;
gün içinde 2 saat bir toplantıya katılmam gerekiyordu, ara ara toplantının konusuyla ilgili görüştüğümüz başka bir dairede çalışan bir hanım vardı,90 kg civarı bi tip.Toplantıya katılanlar geldi ben de kadını bekliyorum ki başlayalım, ana bi baktım masanın öbür ucunda oturuyor resmen tanıyamadım kadını 25 kg vermiş 3 ayda ! Kadın gitmiş kızı gelip oturmuş sanki, resmen şok oldum:)
Neyse kahve arasında sordum dayanamayıp Dukan diyeti ile zayıfladım, aç kalmadan ve zorlanmadan diye bazı detaylarını anlattı,şimdi internetten inceleyeceğim diyetin prensiplerini.
Ben tek gıda yada şu diyeti bu diyetine falan karşıyım ama çok etkilendim kadının görüntüsünden, siz hiç incelediniz mi bu diyeti? Etrafınızda yapan ve sonuç alan oldu mu acaba? Merak ettim.

evet inceledik ve yapanları çok duyudk gördük abla ama zor bi diyet çok katı ve tavizi sevmiyor bide eti çok sevmen gerek

ablacıgım ben baktım hatta bir günde denedim.ama yapamadım benim yaşam tarzıma uymuyor.kk da dukan diyetiyle ilgili bir konuda vardı hatta.ordada birbirlerine destek oluyorlar dukanla ilgili kitaplarda var. başarabilenler çok güzel sonuç alıyorlar.sende bir dene istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html

günayydınnn günaydııınn kızlar

ben bugun daha iyiyim burda nasıl birbirmize destek oluyorsak.dün akşam alda ablam da bana öyle destek oldu.hayata karşı pozitif düşünceler yükledi bugun herşeye daha güzel bakıyorum

menünü sevdim canımm
canım mantar çekti :18:
ben de spor yapıpp gliormm öptüüm

canım nasılsın?nasıl gidiyor diyetin?cuma kaç çıkacaksın merakla bekliyorum

suyun sporun güzel canım.menünde fazlalık yok aslında ama snitzel form mısır var.kötü değil ama araları meyveyle değiştirsen daha sağlıklı olur sanki

sabah 2 tane haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin yeşillik

ara yok

öğle
bir küçük tabak mantar sote az yoğurt

ara bir süt ve elma

akşam bir kase çorba az mantar ve az yuğurt

günün menüleri

zeynep toparladın da günün menüsü bile oldun

sule mekiğe yeni başladıgında kendini çok zorlama kalkmak için boynunun hele hiç zormalama.sinirlerini zedelersin.başta kalkabildiğin kadar kalk.kasların alısında daha çok kalkarsın zaten

tugba zeynep alda sule dilara burdalar.
mersa ablanın canı sıkkın anlıyorum.ondan gelemiyor.
blue kayınvalidesi nedeniyle az gelecek.

duyguyla saliha neredeler :44:

aynen bende senin gibiyim.içime kapanıyor ama konustukça insan rahatlıyor.her zaman yazabilirsin.dinleriz destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince

öyle canım artık hep hayırlısı diye dua ediyorum bende.çocugum yok.bu kadar sıkıntılı bir evliliğe çocuk yapamazdım.özel sektörde çalışıyorum.yarınım garanti değil.ama Allahın izniyle hakkından gelirim.kendime güveniyorum

Merhaba Mersaaa; Hayatım ne oldu demeyeceğim, seni deli edenleri biliyorum.Sadece allah yardımcın olsun diyebiliyorum.
Tebrik ederim canım benim epeyce kilo vermişsin!...heleki senin diyabetik olduğunuda göz önüne alırsak vallaha helal olsun.....
Gruba baktım senin dışında tanıdık kalmamış.Geçen yaz ara vereyim dedim.Hesapta okullar açıldığında geri dönecektim.Baktım gelemiyorum.Bari habersiz gidip dönmeyenleri 6 ay sonra alacağız diyordunuz.Sanırım 6 ay olmuştur.Da aaaaaa ben buraya biraz takılayım.Bakayım yapabilecek miyim?Biliyorsun bende ters tepiyor.Yemiyeceğim diyorum amanın birde bakyorum normalde yediğimden de fazla ve de ne kadar kalorili şey varsa yemişim.
Hanımlar kaptan kim?

Ay ay sormayı unuttum.Neler yapmamız gerekiyor.Geçen sene spor şarttı.Her hafta bildirim yapmamız sanırım birde her ayın 10-15 arası ölçülerimizi bidirmemiz gerekiyordu.Bunların dışında yapmamız gereken birşey var mı?...
eğer yeriniz varsa beni kabul ederseniz,tabi bu arada ben müşkülpesent katılmaya karar verirsem size katılabilir miim?.....

canım hoşgeldin şu an yerimiz var.bu senede spor şart.herkes elinden geldiğince hareket ediyor.menü bildiriyor.bol paylaşımda bulunuyor.ölçülerimizi almadık.alsak oda motive edici bir unsur olabilir gel git biraz takıma alış istedikten sonra neden kilo veremeyesin

blue sen bu kadar gel geçmişi oku bide menülerini yaz daha ne isterim

bu takımın gerisi nerede neredeeee
menülerim çok karışık bugünden itibaren yazarım inşallah.

bende kendime çizelge yaptım
gözün aydın hayırlı olsun....

beğendim menüyü.......
bunuda beğendim
ablacım fazla içine atma derdini paylaşiçini boşalt vaktim kısıtlı fazla yazamıyorum hakkında hayırlısı olsun..

çok iyi yapmışsın canım menünde güzel.....
çok sevindim canım......yüzün hep gülsün.......

madem takımda yer var aramıza hoş geldin canım..........

gittim geldim bi allahın kulu yooooooooooooooook.........
hanımlar valla takıma gelicem diye onca işimin arasında göbeğim çatladı ama burası bugün bomboş.......niden......olmuyo büle çok üzüldüm çoooooooooooooooooook.......

Prensesim Duygu biraz sıkıntılıymış bilgisayar ve internete girebilme konusunda, halleder etmez gelecekmiş, size selam söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…