Izmıre gelırsen ben senı gezdırırımİzmire gelirsem Alaçatı muhallebicisine gidicem
burda hep taklitleri var
aslı nasıldır acaba
Sehirdisina cikmandan dolayi galibaSelamlar hanımlar
Geçen hafta : 65.7
Bu hafta : 66.5
Giden : yok
Gelen : 0.7
Haftaya hedefim 65
Arrietty_
sedulu
@neutral
CEYDOS
Eki Görüntüle 2881057
vallahi gelin beklerim her zaman.İzmire gelirsem Alaçatı muhallebicisine gidicem
burda hep taklitleri var
aslı nasıldır acaba
Ceydoş bende gelirim havadan karadan denizden nerden olursa
Hiç belli olmaz güzel bir gece uykusu şişleri indirebilir
Kım nereye gıdıyo yaa. Burda izmirli bırı var en cok bana ugrayacaksınızvallahi gelin beklerim her zaman.
Tebrik ederimSagol kaptan. Hayatımda görmedıgım rakamı gordum daha ne ıstıyım yeter. Korusam ve sıkılassam super.
bende kısmi izmirli sayılırım yavrum evim var mı ? her yaz orada mıyım? demek ki artık izmirlide sayılıyorm.bir sen bir ben.Kım nereye gıdıyo yaa. Burda izmirli bırı var en cok bana ugrayacaksınız
***4.Takım 733. Etap***
neutral (57.7/)
Asi Matmazel (64.8/)
Suzan Avci (107.5/)
Kumral_kraker (68/)
aysunayy (69/)
aedenli (54 ) kendi istegi ile ayrildi
Yzgt66(71/)
emell_ ( 87.7/)
Mahi57 (71/)
Noram (58///%) 729. Etapda 58 kg ile izne ayrilan üye geri döndü. Yüzdesi 4'e bolundu. Mezun olmak istiyor
4. Takım ortalaması: %
*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 733. Etap***
Tavsannesi (58.2/) Yeni üye, Bt 31.05.21, bk 60.2 Hk 56
Lusi (65.7/) 704. Etapda 65.3 ile izne ayrilan üye geri döndü. 13. takimdan transfer olmak istiyor
Ysmnczm (75) Yeni Üye, Bt 28.06. 21 bk 75, hk 68
Lida (65.5) Yeni Üye, Bt 28.06. 21 bk 65.5 hk 50
Beyaz lotus (66.7) Yeni Üye, Bt 29.06. 21 bk 66.7 hk 50
*** Free üyeler ***
esmeriiim (58)
Klbk33 (52.2)
Alys (54.5)
Karpuzuncekirdegi (54.1)
Caroline84
*** Izinli üyeler ***
AKovser (67.9/) 652.Etapda bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü. HK 60
Fatma Girik (71) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (83,5)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
_Vera_ (66.4) 706. Etapda 66.2 ile izne ayrilan üye geri döndü
DeryaOnDiet(74,5) 74.5 kg ile 723. Etapda izne ayrilan üye geri döndü. 5. Takimdan transfer olmak istiyor
Sorun olmaz canimArrietty_ kaptanim ben musadeniz olursa hic listeye girmeden izne ciktigim takima geri donmek istiyorum. Bu seferki mezuniyetimi de ordan alayim.
Ceydosum yazinda burdan izne ciktim sandim kendimi ama onceden burdaymisim demek. Ayip olmasin 5.takim arkadaslarima orda da hicbir tartisnamiz olmadi.
Evim var kız. Doğma buyume burdayım benbende kısmi izmirli sayılırım yavrum evim var mı ? her yaz orada mıyım? demek ki artık izmirlide sayılıyorm.bir sen bir ben.
tebrik ederim canım, mezuniyetn hayırlı osunEki Görüntüle 2881003
Önceki kilom: 58
Bugünkü kilom: 55.5
Yüzde: 4,31
Hedef tamamlandı.
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Mezun olmak istiyorum.
waowwww
Sss kısmi izmirli bende varımbende kısmi izmirli sayılırım yavrum evim var mı ? her yaz orada mıyım? demek ki artık izmirlide sayılıyorm.bir sen bir ben.
hamilelik öncesi bizdeydin canım haklısın nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin. sorun olmaz.Arrietty_ kaptanim ben musadeniz olursa hic listeye girmeden izne ciktigim takima geri donmek istiyorum. Bu seferki mezuniyetimi de ordan alayim.
Ceydosum yazinda burdan izne ciktim sandim kendimi ama onceden burdaymisim demek. Ayip olmasin 5.takim arkadaslarima orda da hicbir tartisnamiz olmadi.
oh oh artarak devam ediyoruz. harika . evin varsa izmirlisin bitmiştir.Sss kısmi izmirli bende varımhem eş kişisinden izmirliyim hem evde var
Aslında mantigi bizim burada sürekli söylediğimiz şeylerden oluşuyor. Karb az tut hayatını yaşaBenim basladigim beslenme tarzi belki ilginizi ceker
Ismi Scandi sense diyet
Türkce arattigimda bunu buldun
"Dünyayı Saran Diyet: Scandi Sense Diyeti Nedir? | İyi Hisset" Dünyayı Saran Diyet: Scandi Sense Diyeti Nedir?
Hem basit hem doyurucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?