Teşekkür ederim kuzuumm. 1 yıldır burda olunca tabiwaowwww
birileri daha mezun olduuuuuuu
kendim mezun olmuş kadar sevindim walla, tebrikler kuzum
Dogru aslinda ama bn 16 saat aclik yapiyorum bn if diyeti yani bide bnde pcos rahatsizligi oldugu icin cok zor kilo veriyorum o yuzden butun diyetler arasinda bana en iyi kilo verdiren bu oldu sukur bn en son bu kiloyu ne zmn gordugumu bile hatirlamiyorum ornegin bn diyetinde hergun meyve yedigim zmn kilo vermem cok yavasliyo bunu ogrendimbesin açısından dolu dolu ama miktar olarak değil
yumurta olmamış
bir süre göresim yok
Emziriyorsan 15:30 da kapatmamalısın zaten
Sabah erken kahvaltı yapıyorsun bence 3 öğün bile yiyebilirsin
İki öğün yemek istiyorsanda iki ara öğün yapmalısın bence
Diyetisyene gideceksin diye kalmış aklımda
Dolu dolu sağlıklı bir menü olmuş
Akşam sebze ekleyebilirdin menüne
Az yemişsin diyeceğim diyene bak demenden korkuyorum
Tesekkurler kaptanim.Sorun olmaz canim
Umarim en Kisa zamanda hedefine ulasirsin
EvetAslında mantigi bizim burada sürekli söylediğimiz şeylerden oluşuyor. Karb az tut hayatını yaşabol su iç protein ihmal etme
Sana iyi geleni bulduysan boyle devam et derim.Dogru aslinda ama bn 16 saat aclik yapiyorum bn if diyeti yani bide bnde pcos rahatsizligi oldugu icin cok zor kilo veriyorum o yuzden butun diyetler arasinda bana en iyi kilo verdiren bu oldu sukur bn en son bu kiloyu ne zmn gordugumu bile hatirlamiyorum ornegin bn diyetinde hergun meyve yedigim zmn kilo vermem cok yavasliyo bunu ogrendimo yuzden herzaman si irli tuketiyorum
Sagol Ceydosum. Haklisin daha onceden burdaymisim. Gorusuruz canim. Umarim hedefine en kisa surede ulasirsinhamilelik öncesi bizdeydin canım haklısın nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin. sorun olmaz.
Evet haklisin ama bn if diyeti yapiyorum ve kilo vermem cok hizlandi bu besinci haftam burda ve diyetimde 5kilodan fazla verdim sukurler olsun spora agirlik vermeye calisiyorum ve if diyeti bnde cok gzl etki gosterdi boyle devam insallah bebiste ek gidaya basladim ama emzirme sıklığım ayniTabii canim emzirince uzun aralar zor gelir. Ben de emziriyorum o yuzden diyetisyen en fazla 3-4er saat ara ver demisti.
Masallah canim. Senin odemin filan kalmiyacak yarina
Aksam biraz az geldi ana acikmadotmysa az olmasi persembeye yamismis
Hey masallah canim spruna
Nerde evıniz. Anaa ızmirde bulusurmjşuzSss kısmi izmirli bende varımhem eş kişisinden izmirliyim hem evde var
Yaa aynen benım bundan sonrakı duzenımde bu sekılde bozmadan gtmeyı düşünüyorum. Karb az proteın cok. Amaaa meyve yemeyı özledımm vallaha mevsımı gecmeden hepsınden yıceemmAslında mantigi bizim burada sürekli söylediğimiz şeylerden oluşuyor. Karb az tut hayatını yaşabol su iç protein ihmal etme
hadi bakalım , hafta içi 59,0 gördüm ama bugün 59,3 çıktı olsundu. 60ları görmeyeyim deTeşekkür ederim kuzuumm. 1 yıldır burda olunca tabi
senınde gramların kaldı mezunıyete olda kutlayalım
1 avuc u gecme :))Nerde evıniz. Anaa ızmirde bulusurmjşuz
Yaa aynen benım bundan sonrakı duzenımde bu sekılde bozmadan gtmeyı düşünüyorum. Karb az proteın cok. Amaaa meyve yemeyı özledımm vallaha mevsımı gecmeden hepsınden yıceemm
Aynn kaptanim senelerdir dene dene buldum sonundaSana iyi geleni bulduysan boyle devam et derim.
Yani mantıklı geldi bana da avuç hesabı pratik olur. Kitabında tariflerde vardır belki.Evet
Herseyden dengeli ye
Avuc hesabi olunca zaten az az oluyor :))
Kutuphaneden kitabini bulmam lazim
Gerci Facebook sitesinde cok guzel 3 haftalik fotografli menu cikarmislar
Onu 3 hafta takip etmek bile cok iyi olur.
Bazi seyleri degistirmem gerek. Malum hep baconcu bunlar
Bir avuç yersen sorun olmaz. Ama gün içinde hepsinden değil her gün farklı farklıNerde evıniz. Anaa ızmirde bulusurmjşuz
Yaa aynen benım bundan sonrakı duzenımde bu sekılde bozmadan gtmeyı düşünüyorum. Karb az proteın cok. Amaaa meyve yemeyı özledımm vallaha mevsımı gecmeden hepsınden yıceemm
Az olsun öz olsunmerhabalar
geçen hafta : 59,6
bugün : 59,3
fark: 300 gr
yüzde : 0,5
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Fatma Girik
Eki Görüntüle 2881077
60 lar uzak dursun. Gırsın yuzunu şeytan görsün bıdaha gerı gelmesın cokk amiinhadi bakalım , hafta içi 59,0 gördüm ama bugün 59,3 çıktı olsundu. 60ları görmeyeyim de
sen buralarda mı olacaksın koruma sürecinde , çok dikkat etmek gerekiyor verdim diip birazcık salsan bile geliveriyor mazallah
Aslında kaptanım benim canım bişey istemedi kahveyi geç içince karnım toktu gece krize girmeyeyim diye de kuruyemiş atıştırdımKuzum özellikle bu dönem daha iyi beslenmeye çalış
lady nin önerdiklerini tüketmeye çalış
menü az olmuş
Perşembeleri herkes tek öğün beslenir olmuş
1 avuc derken ıkı elımın bırlesmesıyle olusan avuç mu1 avuc u gecme :))
Yap bıseyler be hacı 2 avucta anlaşalımBir avuç yersen sorun olmaz. Ama gün içinde hepsinden değil her gün farklı farklı
Teeek elinin tekk avucu1 avuc derken ıkı elımın bırlesmesıyle olusan avuç mu
Yap bıseyler be hacı 2 avucta anlaşalım
Teeek elinin tekk avucu
Obur avucunu yalaya bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?