Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dogru aslinda ama bn 16 saat aclik yapiyorum bn if diyeti yani bide bnde pcos rahatsizligi oldugu icin cok zor kilo veriyorum o yuzden butun diyetler arasinda bana en iyi kilo verdiren bu oldu sukur bn en son bu kiloyu ne zmn gordugumu bile hatirlamiyorum ornegin bn diyetinde hergun meyve yedigim zmn kilo vermem cok yavasliyo bunu ogrendimo yuzden herzaman si irli tuketiyorum

Aslında mantigi bizim burada sürekli söylediğimiz şeylerden oluşuyor. Karb az tut hayatını yaşa bol su iç protein ihmal etme
Evet
Herseyden dengeli ye
Avuc hesabi olunca zaten az az oluyor :))
Kutuphaneden kitabini bulmam lazim
Gerci Facebook sitesinde cok guzel 3 haftalik fotografli menu cikarmislar
Onu 3 hafta takip etmek bile cok iyi olur.
Bazi seyleri degistirmem gerek. Malum hep baconcu bunlar

Sana iyi geleni bulduysan boyle devam et derim.

Evet haklisin ama bn if diyeti yapiyorum ve kilo vermem cok hizlandi bu besinci haftam burda ve diyetimde 5kilodan fazla verdim sukurler olsun spora agirlik vermeye calisiyorum ve if diyeti bnde cok gzl etki gosterdi boyle devam insallah bebiste ek gidaya basladim ama emzirme sıklığım ayni

Sss kısmi izmirli bende varım hem eş kişisinden izmirliyim hem evde var
Nerde evıniz. Anaa ızmirde bulusurmjşuz
Aslında mantigi bizim burada sürekli söylediğimiz şeylerden oluşuyor. Karb az tut hayatını yaşa bol su iç protein ihmal etme
Yaa aynen benım bundan sonrakı duzenımde bu sekılde bozmadan gtmeyı düşünüyorum. Karb az proteın cok. Amaaa meyve yemeyı özledımm vallaha mevsımı gecmeden hepsınden yıceemm

Teşekkür ederim kuzuumm. 1 yıldır burda olunca tabi
senınde gramların kaldı mezunıyete olda kutlayalım
hadi bakalım , hafta içi 59,0 gördüm ama bugün 59,3 çıktı olsundu. 60ları görmeyeyim de
sen buralarda mı olacaksın koruma sürecinde , çok dikkat etmek gerekiyor verdim diip birazcık salsan bile geliveriyor mazallah

Yani mantıklı geldi bana da avuç hesabı pratik olur. Kitabında tariflerde vardır belki.
Baconda protein bol gerçi ama yağlı gibi geldi bana denediğimde

Bir avuç yersen sorun olmaz. Ama gün içinde hepsinden değil her gün farklı farklı

merhabalar
geçen hafta : 59,6
bugün : 59,3
fark: 300 gr
yüzde : 0,5
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Fatma Girik
Eki Görüntüle 2881077
Az olsun öz olsun
60 lar uzak dursun. Gırsın yuzunu şeytan görsün bıdaha gerı gelmesın cokk amiin
Evet ben burdan ayrılmayı düşünmüyorum şuan kopukluk yaşatır bana.

Kuzum özellikle bu dönem daha iyi beslenmeye çalış
lady nin önerdiklerini tüketmeye çalış
menü az olmuş

Perşembeleri herkes tek öğün beslenir olmuş
Aslında kaptanım benim canım bişey istemedi kahveyi geç içince karnım toktu gece krize girmeyeyim diye de kuruyemiş atıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…