Aslinda sebze 100 gr diye okumustum. 2 avuc oluyor
Dedigim gibi tam bir arastirmam lazim kitabi alip
Ozamana kadar 1 avuc
O ne zaman olur acaba. Salona daha gitmedim
Galiba Sali anca. Yarin oglumun dogum gününu kutlayacagiz
Pazar sabahdan Pazartesi aksama kadar Legoland derken vakit yok spora
Gofret de nasıl kalmış aklınızda ya bi açık vermeyegörelimAynen, devam
Benim gordugum kadari ilede kotu beslenme yoktu
Gofret disinda
Halledersin eminim
Olsa dükkan senin be yavrum ya da sen ye 2 haftaya kalmaz geri dönersin takıma1 avuc derken ıkı elımın bırlesmesıyle olusan avuç mu
Yap bıseyler be hacı 2 avucta anlaşalım
İşte bunları 1 ay sonra bulamıcaz bol bol yıyelım benceEki Görüntüle 2881100 F
Bir avucu geçmeyin diyen kaptanlara 2 poşet meyve yemem şoku.Ben meyve yediğimde ahanda bu kadar yiyorum gün içinde. esmeriiim verdiğim kilo ortada guzuuum. Bir Avuç benim dişimin kavuğuna yetmez ya.
Sonon soporlor çookToplasam 3 avuc var burda
Senin sporlar cok ama
O gun yorum yapmadiysam gormedim demek degilGofret de nasıl kalmış aklınızda ya bi açık vermeyegörelim
benim ellerim çok minik ya, aynı çocuk eli gibi. bana göre 5 avuç var çünkü en az:) Tabii spor yapınca daha çok yemek yiyebiliyorsun. Spor müthiş ya. hem daha çok yiyorsun hem de şekilleniyorsun daha nolsun:)Toplasam 3 avuc var burda
Senin sporlar cok ama
ye canım ye. Kontrollü yemekten zarar gelmez.Valla benimde bu aralar acayip meyve aşeriyorumçok direndim ama bu haftadan sonra senin kadar olmasada yicem kuzu
VAlla bı kutlama şart demı. Karbonsuz kutlamateşekkürler canım ama sen gıbı burda takılcam gtmıycem hıc sevınmeyın
Oluyor bazen sıkma canını haftaya guzel eksı gelır.
kız senın boyun kaç ta 66 da yeşil gosterıyor ne guzel
Ne yapacan benı takımda gram gram verıslerımle yeterince verem olmadın mıOlsa dükkan senin be yavrum ya da sen ye 2 haftaya kalmaz geri dönersin takıma
İş yerinde şimdi soyunup dökülmesi zor olur
O gun yorum yapmadiysam gormedim demek degil
Asi Matmazel in yesilcay detoxu yapipda aksamina yuruyusde dondurma gömmesini bile hatirliyorum
Valla zeyno unutmuyor. Cok fena oo. Benım adımı gecen sene aımıtcı baklavacıya cıkardı zor unutturdum
Ne carsafı kızzz. Şort gıyecezYeşil deyip geçmemek lazım ya beter haldeyim hiç bi kılığıma giremiyorum çarşafa girecem haa donlu kilotlu efil efil
Ne gülmüştüm yorumuna kaptanım önüme düştü gibi olmuştu gerçektenGecerliSuzy wengel e göre
Pek ugramadin bu hafta. Eksi olmana sasirdim desem yeridir
Ayiralim iznetebrikler
Dondurma onune dussede eksidesin
Tebrikler harika eksi
bende biriktireyim evdekilerdenH3RA_ kaptan gecen gun kirazların sapını bırıktırıp kaynatıp içtim. Guzel odem atıyor. Ve kabızlık sorunumada ıyı geldı. 1 kez içtim ama 2-3 gundur daha rahatım denemedysen eger tavsıyemdır
Yapacağım kaçamağa önden hazırlık oldu kaptanım benimkisiO gun yorum yapmadiysam gormedim demek degil
Asi Matmazel in yesilcay detoxu yapipda aksamina yuruyusde dondurma gömmesini bile hatirliyorum
Şu popo çizgisinde olanlardan alalımValla zeyno unutmuyor. Cok fena oo. Benım adımı gecen sene aımıtcı baklavacıya cıkardı zor unutturdum
Ne carsafı kızzz. Şort gıyecez
Simdi baktimda 81 ile baslamissinNe gülmüştüm yorumuna kaptanım önüme düştü gibi olmuştu gerçektenbu şekilde devam ederim ben beslenmeye akşam öğünlerim hafif olunca yaptığım kaçamaklar yansımıyor tartıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?