Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi iyi eglenceler, ailecek ne guzel etkinlik.

Günaydın kızlar dün erken yattım siteye giremedim bugün de kv ye kahvaltıya gidicez.Yurt dışından hasretle bekleneni(kaynım) gelmişkarşılama yapacağız mecbur.
Büyük görümcede geliyor 5inde ben iptal artık
Mezun olanları gelince öpecem
Tartı bildirimimi yapıp kaçmak zorundayım gelince tek tek okuyacağım mesajlarınızı görüşürüz

Toplasam 3 avuc var burda
Senin sporlar cok ama
benim ellerim çok minik ya, aynı çocuk eli gibi. bana göre 5 avuç var çünkü en az:) Tabii spor yapınca daha çok yemek yiyebiliyorsun. Spor müthiş ya. hem daha çok yiyorsun hem de şekilleniyorsun daha nolsun:)
Valla benimde bu aralar acayip meyve aşeriyorum çok direndim ama bu haftadan sonra senin kadar olmasada yicem kuzu
ye canım ye. Kontrollü yemekten zarar gelmez.

Yeşil deyip geçmemek lazım ya beter haldeyim hiç bi kılığıma giremiyorum çarşafa girecem haa donlu kilotlu efil efil

Gecerli Suzy wengel e göre

Pek ugramadin bu hafta. Eksi olmana sasirdim desem yeridir

Ayiralim izne tebrikler
Dondurma onune dussede eksidesin

Tebrikler harika eksi
Ne gülmüştüm yorumuna kaptanım önüme düştü gibi olmuştu gerçekten bu şekilde devam ederim ben beslenmeye akşam öğünlerim hafif olunca yaptığım kaçamaklar yansımıyor tartıya

Ne gülmüştüm yorumuna kaptanım önüme düştü gibi olmuştu gerçekten bu şekilde devam ederim ben beslenmeye akşam öğünlerim hafif olunca yaptığım kaçamaklar yansımıyor tartıya
Simdi baktimda 81 ile baslamissin
Hesap filan yapayim bakayim hedef kilo revize ediliyor ise mezun olmak ister misin? Cok zayifladim diyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…