Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yine tüm öğleden sonra nete girmeye çalıştım yok giremedim çıkıyorum ben şimdi.hepinize iyi akşamlar dilerim

tamam ablacıgım.bilgisini vermesi iyi oldu senden bizden selam ilet

güzel olmuş tabikide bende beğendim..komşu günüde kolayca atlatılmış maşallah diyorum:))
ablacım bende onu yapmaya niyetliydim yulaf kepeği ve kitabı arıyodum ne zamandır.bugün kitabı aldım cok şükür.kepeği bulamadım dün internette gördm ama bi yerde pahalıydı bi yerdede stokta yoktu.hastalığımı atlatayım hafta sonuna doğru bende başlıycam.tekdüzen olmadığı için kafama yattı.karataya başladım ama hayatın boyunca karbonhidratı istemediği için beni bozdu.şimdi bu gözüme eğlenceli geliyor.benm için önemli olan doymak.ne yesem beni bozmaz.o yüzden et met farketmez.bakalım deneyimlerimi paylaşacam sizlerle:))
çok güzel kaptanım sevndm senn adınaaa herşey çok güsel olacak
heyttt be :))))sonunda..haftaya dukanıda başarırım inşallahh
tugba zeynep alda sule dilara burdalar.
mersa ablanın canı sıkkın anlıyorum.ondan gelemiyor.
blue kayınvalidesi nedeniyle az gelecek.

duyguyla saliha neredeler :44:
kaptanım sanırım saliha baya oldu çıkalı.isimleri karıştırmadıysam.o takımı hareketsiz bulmuştu sanırım
hoşgeldin canm.kaptanımız prenses.inşallah birbirimize faydamız olurda kurtuluruz kara yağlarımızdan:)))

yavyummmm işte güçte herkeslerrr.kaç gündür yoksun özlettin kendini kaynanan gitmedimi daha?? :))

kızlar bugünki menüm
sabah:yarım dilim kızımın üstü yenmiş pizzası(yani ekmeği),yarım dilim kepek ekmeği,bi dilim peynir bi haş yumurta,1 zeytin,baya bi brokoli çok az yağda yumurtalanmış üstü yoğurtlu.
öğlen:soya soslu sebzeli tavuk yarım tabak;1 kaşık pilav,1 büyük baradak ayran,yeşil salata yağsız.1 kase çorba
akşam yarım kase çorba,bi mandalina

kızlar bugün carfueordan sayaçlı atlama ipi aldım1 liraya ama ya bi yanlışlık vardı yada hakkat okadar ucuzdu.özellikle bu bunun fiyatı olamaz dedim ama aradı sordu kasiyer doğruymuşş.günah benden gitti:)))

dün hasta hasta yormayım die spor yapmadım.ama bugün kızımı uyutup hemen inecem çünkü daha ii hissediyorum kendimi.sanırım arada böle hasta olup rapor almak kızımada banada ii gelecek :))eminim öğrencilerimde sevnmiştir iki gün fazladan tatil yaptılar diye...

ay bu arada bişey daha geldi aklıma:)))cumartesi günü arkadaşa msj atmıştım..msj şuuu:
bebeğimm en güzel günler senin olsun.. yaarın gelirken dukan amcanın kitabınıda getirirmisin..çok öptm seni.
ve evett buraya kadar gayet normal
bugün bi öğrencimin babası aradı:hocam hangi kitabıgetirecektik ben anlamadımda.adam sırıtıyo tabi aynı zamanda sesnden anladım..
anlamadım felan dedim.
dukan dedi
başımdan kaynar sular döküldü.yok dedim kızım telefonu karıştırırken size yollamıştır felan dedim ama adam umarım yorumlamaz...
bebeğim ve öptm kısmını üstüne almamıştır umarım..bu ara kırmızı ruj felan sürmemeliyim :)))

Son düzenleme:

düzensiz saçma sapan yemek yiyorum öğünüm yokk bugun tek öğün FAST FOOOD yiyebildim cok üzülüyorumm ama smdi 30 dk leslie ile telafi etcem insallah :18::18::2::2:
ben burdayyımmmm biraz geç oldu amaa a

hahahaahahahahahaha çok komik olmuşşşşşşşşşşş ama ne kadar pişkin bir adammmışşş
insan söylemez öyle bişey hocam mesajı yanlıslıkla bana atmıssınız haberiniz olsun fln der ya da susarr

hahahaahahahahahaha çok komik olmuşşşşşşşşşşş ama ne kadar pişkin bir adammmışşş
insan söylemez öyle bişey hocam mesajı yanlıslıkla bana atmıssınız haberiniz olsun fln der ya da susarr [/QUOTE]

sorma ya:))))pişkin herif hemde kalın kafalııııııııı.

her şeyden önce menümü yazayım.

sabah: 30 gr. yulaf ezmasi, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı, yy süt
ara: light süt
öğlen: 2,5 dilim börek, 3 kaşık havuç salatası, 3 kaşık bol sebzeli patates salatası ( salı coşması )
akşam: 15 fındık, 5 kaşık çorba, 5 parça yoğurtlu karnıbahar haşlama, salata, 1 yudum vişne suyu
ara: 1 mandalina

menümü yazayım bana kızın.

sabah 09:00 1 yeşil çay 1 tane eti mısır patlağı
ara yok
öğle yok
akşam 18:00 1 big king menü
ara yok
demin 1 yeşil çay içtim
spor : 30 dk micah bo coook yorucuydu

benden bu günlük böle bence kilo alcam

sabahtan aksama kdr sokaklarda olnca böle oluo of

evet saliha çıkmıştı prensesin bahsetmeye çalıştığı arkadaş saadetti galiba.......
bebeğim kaynanam gitmedi daha bende sizi özledim valla her fırsatta yazmaya çalışıyorum .........takımı boş bırakmayın lütfen noluuuuuuuuyyyyyyyy.......

öğleni kurtyarmışsın bebeğim ucuz atlatmışsın benimde yarın misafirim gelicek bende atlatırım inşallah

menü az olmuş ama lkkarbon hidratlı olmuş ama yinede benden geçersin kuzucum....

günaydınnn kızlar cumaya 2 gün kaldı nasılsınız?keyifleriniz nasıl?neden bu takım bu kadar sakinledi bilemedim :44:

bugun hasta gibiyim hiç mecalim yok.mecburen geldim işe

günün menüsü

gunaydin kizlarrrr,
gunlerdir ugrayamadim biliyosunuz biraz sikintili bir donem geciriyorum .ama elimden geldigince toparlanmaya calisiyorum.
burda cok fena yagmur yagiyor.yagmuru cok severim ama bu gunlerde hic sevmiyorum sitenin havuzu tamirattaydi seramikleri yenileniyordu yagmur mahvetti bide moralim ona bozuldu.
prensesim,sule sizleri gordum nasilsiniz.kizlar yaa ben inaninki nerdeyse ac geziyorum dun tartildim fazla ciktim yaa delirecem offfff.

GÜNAYDINLAR...
anam günün menüsü olmuşum. daha yeni görüyom yav.zeynepcim seni kutlarım canışkom

inşallah zeynepçiğim öyle olur

inşallah senin içinde güzel olacak.dukanı yapabilirsen süper olur

salihakaya değilmiydi.yazarken sonradan hatırladım.sadakat dı nicki.nickini bile unutmusum bak aradan kaç gün geçti konyada oturuyordu oda bebiş için zayflamak istiyordu:44:

ipini güle güle kullan canım
şu mesaja çok güldüm ya aman arada oluyor öyle yanlışlar boşver

düzensiz saçma sapan yemek yiyorum öğünüm yokk bugun tek öğün FAST FOOOD yiyebildim cok üzülüyorumm ama smdi 30 dk leslie ile telafi etcem insallah :18::18::2::2:

canım biraz düzeltmeye çalışsan.biraz sebzeye meyveye yönelsen yaglarınla birlikte kas kaybın olacak diye korkuyorum

canımcım aynı bende toparlanmaya çalışıyorum.inşallah sende biraz huzura erersin

reglin yakınmı ondan artı çıkmıs olabilirsin.aslında aç gezmek hiç iyi birşey değil.düzenli yediğimizde kilo veriyoruz daha çok

Son düzenleme:

bende bakmak istiyorum bunlara ama iş yerinde bu siteyi açmıyor :44:

öğlenin olmasa sen de yine günün menüsüydün ama yinede begendim

kahvaltıya bak mısır patlagı akşam 18 de hamburger günün geri kalnında birşey yok olmamıs olmamıs malesef.böyle hem bünyeni hem kendini yorarsın canım.çabuk yorulur sıkılır diyeti bırakırsın

GÜNAYDINLAR...
anam günün menüsü olmuşum. daha yeni görüyom yav.zeynepcim seni kutlarım canışkom

tekrar tebrikler canım

çok komik olmuş. iyileş hemencek. bu arada üst üste günün menüsü zeynep hanımdan geliyor ne güzel ne güzel.

canımm, hazır şeyler alma marketten. çantanda elma olsun, muz olsun; diyet bis. olsun;ekmek arası maman olsun; diyet süt olsun.
ben günlerce çantamda süt taşıyom haberim olmuyo valla.

günaydınnn kızlar cumaya 2 gün kaldı nasılsınız?keyifleriniz nasıl?neden bu takım bu kadar sakinledi bilemedim :44:

bugun hasta gibiyim hiç mecalim yok.mecburen geldim işe
hasta olmayalım nolur ya.
ben de yorgunum. okul işlerinden dün hiç gelemedim buraya. akşamda hiç oturmadım evde. yorgunumm.

güven tabiki kendine.
kadınlar her zaman güçlüdür. anne olanlar daha da güçlüdür. iş başa düşünce erkekleri 40a katlarız. böh.
seni bekliyoz napalım günlerdir mersa ablası. sen de güçlüsün eminim ki.
spor, dans biraz kafa dağıtıcı olabilir. öyle bişi denesen bugün diyorum ha.

salihakaya değilmiydi.yazarken sonradan hatırladım.sadakat dı nicki.nickini bile unutmusum bak aradan kaç gün geçti konyada oturuyordu oda bebiş için zayflamak istiyordu:

[/COLOR]

saliha kaya eskidendi. beğenmedi bizi. ankaradaydı o.
sadakat yeni. az yiyince kan şekeri falan düşen, fenalaşan arkadaş. konyada oturan ve bebek istiyen evet.

canim cokk tesekkur ederim .iste benimde yapim boyle elimden geldigince kimseyi kendi dertlerimle sikmayi istemem .ama sizleri kendime yakin gordugum icin biraz bahsettim iste ne bilimm kafam hala cok karisik.zaten beni en cok uzen kizlarimin uzulmesi beni uzdugu icin iki kizimda babsiyla konusmuyor heleki kucuk babasina cok duskun olmasina ragmen mecbur kalmadikca konusmuyor ve banda sana kendini affettirmedigi surece konusmuycaksin diyor.off cocuklarimin bunlari yasamasini hiccc istemiyorum.

tamam canim elimden geldigince toparlanmaya calisiyorum ama duzelen hic bisey yok .sizleri fazla sikmadan ara sira paylasacam sozzz:))

prensesim ikimizde sorunlu bir donem atlatiyoruz allah hakkimizda hayirlisini versin.alda harika bir insan banda destek oldu saolsun.prensesim beni uzen bende ekonomik yonden esimden ayrilsam sikinti cekmeden kendimi idare edebilirim ama 2 kizimi nasil babalarindan mahrum edebilirim benim buna hakkim yok diye gecti yillarim.tabiki tek sebep kizlarim degildi cok sevmistim esimi ama ne yazikki sevgi tek basina hic biseye yetmiyor.

oburcummm hos geldin canimmmm'nerelerdesin yaaaa ozledim seni sesin solugun cikmiyor aylardir.yok canim yaa aylar oldu 4.takima girli verdigim kilo 6-7 civari tabi almaktan iyidir deyip kendimi avutuyorum.kaptan prenses peri 'sen oldugun donemlerde takim cok sessizdi ama simdi takim cok guzel herkes birbirine uyum sagladi iyiki takimdan cikmamisim.

oburcum sanirim takimda yer var kaptanimiz bilir tabiki ama gelirswn cok sevinirim.

prensesim obur ilk baslarda diyete zor adapte olur ama bir girerse paylasimi cok guzeldir.hem espirilidir hem dert dinlerr onunda kafasini sisirmistim bir donem.

saol canimm tamam basinizi sisirecem artik ohhhh beee ne guzel :)))

zeynepcim acaba butun sehirlerde ayni fiyatmi bende baksam belki kizima iyi gelir .expreslerde yoktur dimi bana yakin olanlar expres digeri 30 km uzakta.

supersiniz yaaa bende boyle seyleri tek ben yapiyorum saniyordum.cokk guldum :))))

regl oldum. bu hafta hiç umut yok yani. 200 gr belkim belkim.
zaten düşündükçe sinir oluyom şu olaya:
son 2 haftadır her gün 47 dakika hopluyorum. keza normale göre az yiyorum.
800gr.-800gr. gidiyo. vucüt mu alıştı ne oluyo.
şu hedeflerimize hayırlısıyla bi varsak, onu da korusak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…