güzel olmuş tabikide bende beğendim..komşu günüde kolayca atlatılmış maşallah diyorum:))menümü de yazayım güzeller. menüm de güzel oldu sanırım.
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çatal peynir, çatal ucuyla tadımlık zeytin ezmesi
ara : 1 mandalina
öğlen: 6 kaşık yayla çorba, 5 parça haşlama karnıbahar, 1 dilim çavdar ekmeği
ara:2 kaşık kısır, salata, tırnak kadar kurabiye.
akşam: 6 kaşık yayla çorba, 5 parça haşlama karnıbahar,
ara: 1 mandalina
bugünün sporunu da yaptım.
ve ilk kez mekik çektim. göbüş gitmicek yoksa. 50 yarım mekik.
ablacım bende onu yapmaya niyetliydim yulaf kepeği ve kitabı arıyodum ne zamandır.bugün kitabı aldım cok şükür.kepeği bulamadım dün internette gördm ama bi yerde pahalıydı bi yerdede stokta yoktu.hastalığımı atlatayım hafta sonuna doğru bende başlıycam.tekdüzen olmadığı için kafama yattı.karataya başladım ama hayatın boyunca karbonhidratı istemediği için beni bozdu.şimdi bu gözüme eğlenceli geliyor.benm için önemli olan doymak.ne yesem beni bozmaz.o yüzden et met farketmez.bakalım deneyimlerimi paylaşacam sizlerle:))kızlar belki saçma gelecek size ama bugün olan bişeyi anlatmadan geçemeyeceğim;
gün içinde 2 saat bir toplantıya katılmam gerekiyordu, ara ara toplantının konusuyla ilgili görüştüğümüz başka bir dairede çalışan bir hanım vardı,90 kg civarı bi tip.Toplantıya katılanlar geldi ben de kadını bekliyorum ki başlayalım, ana bi baktım masanın öbür ucunda oturuyor resmen tanıyamadım kadını 25 kg vermiş 3 ayda ! Kadın gitmiş kızı gelip oturmuş sanki, resmen şok oldum:)
Neyse kahve arasında sordum dayanamayıp Dukan diyeti ile zayıfladım, aç kalmadan ve zorlanmadan diye bazı detaylarını anlattı,şimdi internetten inceleyeceğim diyetin prensiplerini.
Ben tek gıda yada şu diyeti bu diyetine falan karşıyım ama çok etkilendim kadının görüntüsünden, siz hiç incelediniz mi bu diyeti? Etrafınızda yapan ve sonuç alan oldu mu acaba? Merak ettim.
çok güzel kaptanım sevndm senn adınaaa herşey çok güsel olacakgünayydınnn günaydııınn kızlar
ben bugun daha iyiyimburda nasıl birbirmize destek oluyorsak.dün akşam alda ablam da bana öyle destek oldu.hayata karşı pozitif düşünceler yükledi bugun herşeye daha güzel bakıyorum
heyttt be :))))sonunda..haftaya dukanıda başarırım inşallahhgünün menüleri
zeynep toparladın da günün menüsü bile oldun
sule mekiğe yeni başladıgında kendini çok zorlama kalkmak içinboynunun hele hiç zormalama.sinirlerini zedelersin.başta kalkabildiğin kadar kalk.kasların alısında daha çok kalkarsın zaten
kaptanım sanırım saliha baya oldu çıkalı.isimleri karıştırmadıysam.o takımı hareketsiz bulmuştu sanırımtugba zeynep alda sule dilara burdalar.
mersa ablanın canı sıkkın anlıyorum.ondan gelemiyor.
blue kayınvalidesi nedeniyle az gelecek.
duyguyla saliha neredeler :44:
hoşgeldin canm.kaptanımız prenses.inşallah birbirimize faydamız olurda kurtuluruz kara yağlarımızdan:)))Merhaba Mersaaa; Hayatım ne oldu demeyeceğim, seni deli edenleri biliyorum.Sadece allah yardımcın olsun diyebiliyorum.
Tebrik ederim canım benim epeyce kilo vermişsin!...heleki senin diyabetik olduğunuda göz önüne alırsak vallaha helal olsun.....
Gruba baktım senin dışında tanıdık kalmamış.Geçen yaz ara vereyim dedim.Hesapta okullar açıldığında geri dönecektim.Baktım gelemiyorum.Bari habersiz gidip dönmeyenleri 6 ay sonra alacağız diyordunuz.Sanırım 6 ay olmuştur.Da aaaaaa ben buraya biraz takılayım.Bakayım yapabilecek miyim?Biliyorsun bende ters tepiyor.Yemiyeceğim diyorum amanın birde bakyorum normalde yediğimden de fazla ve de ne kadar kalorili şey varsa yemişim.
Hanımlar kaptan kim?
gittim geldim bi allahın kulu yooooooooooooooook.........
hanımlar valla takıma gelicem diye onca işimin arasında göbeğim çatladı ama burası bugün bomboş.......niden......olmuyo büle çok üzüldüm çoooooooooooooooooook.......
canım nasılsın?nasıl gidiyor diyetin?cuma kaç çıkacaksın merakla bekliyorum
selammmmm
iyiyim sen nasıllsıın ablacmm? diyet eh bu ara cok düzensiz oldu sürekli dısardayım cuma ne cıkcak cok merakk ediorum ben de aynı skeilde nolur 79 cıkayım nolur ama sanki alcakmısım gibime geliyor bu hafta :18::18::18::18:
suyun sporun güzel canım.menünde fazlalık yok aslında ama snitzel form mısır var.kötü değil ama araları meyveyle değiştirsen daha sağlıklı olur sanki
ben burdayyımmmm biraz geç oldu amaa agittim geldim bi allahın kulu yooooooooooooooook.........
hanımlar valla takıma gelicem diye onca işimin arasında göbeğim çatladı ama burası bugün bomboş.......niden......olmuyo büle çok üzüldüm çoooooooooooooooooook.......
kızlar bugünki menüm
sabah:yarım dilim kızımın üstü yenmiş pizzası(yani ekmeği),yarım dilim kepek ekmeği,bi dilim peynir bi haş yumurta,1 zeytin,baya bi brokoli çok az yağda yumurtalanmış üstü yoğurtlu.
öğlen:soya soslu sebzeli tavuk yarım tabak;1 kaşık pilav,1 büyük baradak ayran,yeşil salata yağsız.1 kase çorba
akşam yarım kase çorba,bi mandalina
kızlar bugün carfueordan sayaçlı atlama ipi aldım1 liraya ama ya bi yanlışlık vardı yada hakkat okadar ucuzdu.özellikle bu bunun fiyatı olamaz dedim ama aradı sordu kasiyer doğruymuşş.günah benden gitti:)))
dün hasta hasta yormayım die spor yapmadım.ama bugün kızımı uyutup hemen inecem çünkü daha ii hissediyorum kendimi.sanırım arada böle hasta olup rapor almak kızımada banada ii gelecek :))eminim öğrencilerimde sevnmiştir iki gün fazladan tatil yaptılar diye...
ay bu arada bişey daha geldi aklıma:)))cumartesi günü arkadaşa msj atmıştım..msj şuuu:
bebeğimm en güzel günler senin olsun.. yaarın gelirken dukan amcanın kitabınıda getirirmisin..çok öptm seni.
ve evett buraya kadar gayet normal
bugün bi öğrencimin babası aradı:hocam hangi kitabıgetirecektik ben anlamadımda.adam sırıtıyo tabi aynı zamanda sesnden anladım..
anlamadım felan dedim.
dukan dedi
başımdan kaynar sular döküldü.yok dedim kızım telefonu karıştırırken size yollamıştır felan dedim ama adam umarım yorumlamaz...
bebeğim ve öptm kısmını üstüne almamıştır umarım..bu ara kırmızı ruj felan sürmemeliyim :)))
hahahaahahahahahaha çok komik olmuşşşşşşşşşşş ama ne kadar pişkin bir adammmışşş
insan söylemez öyle bişey hocam mesajı yanlıslıkla bana atmıssınız haberiniz olsun fln der ya da susarr
evet saliha çıkmıştı prensesin bahsetmeye çalıştığı arkadaş saadetti galiba.......güzel olmuş tabikide bende beğendim..komşu günüde kolayca atlatılmış maşallah diyorum:))
kaptanım sanırım saliha baya oldu çıkalı.isimleri karıştırmadıysam.o takımı hareketsiz bulmuştu sanırım
hoşgeldin canm.kaptanımız prenses.inşallah birbirimize faydamız olurda kurtuluruz kara yağlarımızdan:)))
yavyummmm işte güçte herkeslerrr.kaç gündür yoksun özlettin kendini kaynanan gitmedimi daha?? :))
öğleni kurtyarmışsın bebeğim ucuz atlatmışsın benimde yarın misafirim gelicek bende atlatırım inşallahher şeyden önce menümü yazayım.
sabah: 30 gr. yulaf ezmasi, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı, yy süt
ara: light süt
öğlen: 2,5 dilim börek, 3 kaşık havuç salatası, 3 kaşık bol sebzeli patates salatası ( salı coşması )
akşam: 15 fındık, 5 kaşık çorba, 5 parça yoğurtlu karnıbahar haşlama, salata, 1 yudum vişne suyu
menü az olmuş ama lkkarbon hidratlı olmuş ama yinede benden geçersin kuzucum....menümü yazayım bana kızın.
sabah 09:00 1 yeşil çay 1 tane eti mısır patlağı
ara yok
öğle yok
akşam 18:00 1 big king menü
ara yok
demin 1 yeşil çay içtim
spor : 30 dk micah bo coook yorucuydu
benden bu günlük böle bence kilo alcam
sabahtan aksama kdr sokaklarda olnca böle oluo of
sabah:yarım dilim kızımın üstü yenmiş pizzası(yani ekmeği),yarım dilim kepek ekmeği,bi dilim peynir bi haş yumurta,1 zeytin,baya bi brokoli çok az yağda yumurtalanmış üstü yoğurtlu.
öğlen:soya soslu sebzeli tavuk yarım tabak;1 kaşık pilav,1 büyük baradak ayran,yeşil salata yağsız.1 kase çorba
GÜNAYDINLAR...günün menüleri
zeynep toparladın da günün menüsü bile oldun
sule mekiğe yeni başladıgında kendini çok zorlama kalkmak içinboynunun hele hiç zormalama.sinirlerini zedelersin.başta kalkabildiğin kadar kalk.kasların alısında daha çok kalkarsın zaten
çok güzel kaptanım sevndm senn adınaaa herşey çok güsel olacak
heyttt be :))))sonunda..haftaya dukanıda başarırım inşallahh
kaptanım sanırım saliha baya oldu çıkalı.isimleri karıştırmadıysam.o takımı hareketsiz bulmuştu sanırım
kızlar bugün carfueordan sayaçlı atlama ipi aldım1 liraya ama ya bi yanlışlık vardı yada hakkat okadar ucuzdu.özellikle bu bunun fiyatı olamaz dedim ama aradı sordu kasiyer doğruymuşş.günah benden gitti:)))
ay bu arada bişey daha geldi aklıma:)))cumartesi günü arkadaşa msj atmıştım..msj şuuu:
bebeğimm en güzel günler senin olsun.. yaarın gelirken dukan amcanın kitabınıda getirirmisin..çok öptm seni.
bugün bi öğrencimin babası aradı:hocam hangi kitabıgetirecektik ben anlamadımda.adam sırıtıyo tabi aynı zamanda sesnden anladım..
anlamadım felan dedim.
dukan dedi
başımdan kaynar sular döküldü.yok dedim kızım telefonu karıştırırken size yollamıştır felan dedim ama adam umarım yorumlamaz...
bebeğim ve öptm kısmını üstüne almamıştır umarım..bu ara kırmızı ruj felan sürmemeliyim :)))
düzensiz saçma sapan yemek yiyorum öğünüm yokk bugun tek öğün FAST FOOOD yiyebildim cok üzülüyorumm ama smdi 30 dk leslie ile telafi etcem insallah :18::18::2::2:
gunaydin kizlarrrr,
gunlerdir ugrayamadim biliyosunuz biraz sikintili bir donem geciriyorum .ama elimden geldigince toparlanmaya calisiyorum.
burda cok fena yagmur yagiyor.yagmuru cok severim ama bu gunlerde hic sevmiyorum sitenin havuzu tamirattaydi seramikleri yenileniyordu yagmur mahvetti bide moralim ona bozuldu.
prensesim,sule sizleri gordum nasilsiniz.kizlar yaa ben inaninki nerdeyse ac geziyorum dun tartildim fazla ciktim yaa delirecem offfff.
kızlarrrrr
bu aksam leslie değil de michal bo ile spor yaptımm
ve sunu yazıyorum
ter içindeyim!!! böyle bir şey yok!! bence 1 gün leslie bi gün bunu yapalım harikaa!!!
önce ısınıyoruz 2 part şeklinde
Micah Bo: Warm Up - Part 1 - YouTube
Micah Bo: Warm Up - Part 2 - YouTube
ve daha sonra 2 partlı ana hareketlere geçiyoruz
Micah Bo: Routine 1 - Part 1 - YouTube
Micah Bo: Routine 2 - Part 2 - YouTube
fenalaşştımmm kurtarınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
her şeyden önce menümü yazayım.
sabah: 30 gr. yulaf ezmasi, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı, yy süt
ara: light süt
öğlen: 2,5 dilim börek, 3 kaşık havuç salatası, 3 kaşık bol sebzeli patates salatası ( salı coşması )
akşam: 15 fındık, 5 kaşık çorba, 5 parça yoğurtlu karnıbahar haşlama, salata, 1 yudum vişne suyu
menümü yazayım bana kızın.
ara yok
öğle yok
ara yok
demin 1 yeşil çay içtim
GÜNAYDINLAR...
anam günün menüsü olmuşum. daha yeni görüyom yav.zeynepcim seni kutlarım canışkom
çok komik olmuş. iyileş hemencek. bu arada üst üste günün menüsü zeynep hanımdan geliyor ne güzel ne güzel.kızlar bugünki menüm
dün hasta hasta yormayım die spor yapmadım.ama bugün kızımı uyutup hemen inecem çünkü daha ii hissediyorum kendimi.sanırım arada böle hasta olup rapor almak kızımada banada ii gelecek :))eminim öğrencilerimde sevnmiştir iki gün fazladan tatil yaptılar diye...
anlamadım felan dedim.
dukan dedi
canımm, hazır şeyler alma marketten. çantanda elma olsun, muz olsun; diyet bis. olsun;ekmek arası maman olsun; diyet süt olsun.menümü yazayım bana kızın.
ara yok
öğle yok
ara yok
demin 1 yeşil çay içtim
hasta olmayalım nolur ya.günaydınnn kızlarcumaya 2 gün kaldı nasılsınız?keyifleriniz nasıl?neden bu takım bu kadar sakinledi bilemedim :44:
bugun hasta gibiyim hiç mecalim yok.mecburen geldim işe
güven tabiki kendine.
aynen bende senin gibiyim.içime kapanıyor ama konustukça insan rahatlıyor.her zaman yazabilirsin.dinleriz destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince
öyle canım artık hep hayırlısı diye dua ediyorum bende.çocugum yok.bu kadar sıkıntılı bir evliliğe çocuk yapamazdım.özel sektörde çalışıyorum.yarınım garanti değil.ama Allahın izniyle hakkından gelirim.kendime güveniyorum
seni bekliyoz napalım günlerdir mersa ablası. sen de güçlüsün eminim ki.gunaydin kizlarrrr,
gunlerdir ugrayamadim biliyosunuz biraz sikintili bir donem geciriyorum .ama elimden geldigince toparlanmaya calisiyorum.
burda cok fena yagmur yagiyor.yagmuru cok severim ama bu gunlerde hic sevmiyorum sitenin havuzu tamirattaydi seramikleri yenileniyordu yagmur mahvetti bide moralim ona bozuldu.
prensesim,sule sizleri gordum nasilsiniz.kizlar yaa ben inaninki nerdeyse ac geziyorum dun tartildim fazla ciktim yaa delirecem offfff.
salihakaya değilmiydi.yazarken sonradan hatırladım.sadakat dı nicki.nickini bile unutmusum bak aradan kaç gün geçtikonyada oturuyordu oda bebiş için zayflamak istiyordu:
[/COLOR]
brunchın etkileri bunlar.bendede öle oluyor kaçtımı devamı geliyor.ama düzgün beslenme moduna girdik artık vermesekte almayız.yarına toparlarsın kendini arkadaşım
ablacım dertler paylaşıldıkca azalır.dertleşebileceğin iki kızın var ayrıca bizler varızz.içini kemireceğine beraber atlatalım ablam.hayatımız bi kişinin etrafında dönmyr çok şükür sevdklerin var tarçının var.hayat güzel yaşamak güzel herkese herşeye rağmen...
olsun da öncesinde sonrasında bakılırsınız.
ikinizin de menüsü güzel kankiler.
seni gidi dünden kalma. spor moralini düzeltmiştir dimi.
ya alda ablanın yazdıklarını okudun değil mi? lütfen burası için böyle düşünmek yok.
günayydınnn günaydııınn kızlar
ben bugun daha iyiyimburda nasıl birbirmize destek oluyorsak.dün akşam alda ablam da bana öyle destek oldu.hayata karşı pozitif düşünceler yükledi bugun herşeye daha güzel bakıyorum
aynen bende senin gibiyim.içime kapanıyor ama konustukça insan rahatlıyor.her zaman yazabilirsin.dinleriz destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince
öyle canım artık hep hayırlısı diye dua ediyorum bende.çocugum yok.bu kadar sıkıntılı bir evliliğe çocuk yapamazdım.özel sektörde çalışıyorum.yarınım garanti değil.ama Allahın izniyle hakkından gelirim.kendime güveniyorum
Merhaba Mersaaa; Hayatım ne oldu demeyeceğim, seni deli edenleri biliyorum.Sadece allah yardımcın olsun diyebiliyorum.
Tebrik ederim canım benim epeyce kilo vermişsin!...heleki senin diyabetik olduğunuda göz önüne alırsak vallaha helal olsun.....
Gruba baktım senin dışında tanıdık kalmamış.Geçen yaz ara vereyim dedim.Hesapta okullar açıldığında geri dönecektim.Baktım gelemiyorum.Bari habersiz gidip dönmeyenleri 6 ay sonra alacağız diyordunuz.Sanırım 6 ay olmuştur.Da aaaaaa ben buraya biraz takılayım.Bakayım yapabilecek miyim?Biliyorsun bende ters tepiyor.Yemiyeceğim diyorum amanın birde bakyorum normalde yediğimden de fazla ve de ne kadar kalorili şey varsa yemişim.
Hanımlar kaptan kim?
Ay ay sormayı unuttum.Neler yapmamız gerekiyor.Geçen sene spor şarttı.Her hafta bildirim yapmamız sanırım birde her ayın 10-15 arası ölçülerimizi bidirmemiz gerekiyordu.Bunların dışında yapmamız gereken birşey var mı?...
eğer yeriniz varsa beni kabul ederseniz,tabi bu arada ben müşkülpesent katılmaya karar verirsem size katılabilir miim?.....
canım hoşgeldinşu an yerimiz var.bu senede spor şart.herkes elinden geldiğince hareket ediyor.menü bildiriyor.bol paylaşımda bulunuyor.ölçülerimizi almadık.alsak oda motive edici bir unsur olabilir gel git biraz takıma alış istedikten sonra neden kilo veremeyesin
menülerim çok karışık bugünden itibaren yazarım inşallah.
gözün aydın hayırlı olsun....
beğendim menüyü.......
bunuda beğendim
ablacım fazla içine atma derdini paylaşiçini boşalt vaktim kısıtlı fazla yazamıyorum hakkında hayırlısı olsun..
çok iyi yapmışsın canım menünde güzel.....
çok sevindim canım......yüzün hep gülsün.......
madem takımda yer var aramıza hoş geldin canım..........
kızlar bugünki menüm
anlamadım felan dedim.
dukan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?