Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nereden buldun kiz,

wild rice diyorlar, o mu bu dedigin?

beyaz pirince gore besin icerigi cok fazlaymis, yavas piser ama acayip doyurucu olur, 2 yk yesen sana cok gelir bana tam
Heryerde var burda
Ay paketden cikarip kavanoza doldurma hastaligim var
Organik seyler satan marketlere bak
Urtekram var mi orda?

Edit Hollandaca ismi Gezondheidswinkel mis
Oralarda vardir

Eklentiler

• 16252227202893208741099403968293.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 18
Heryerde var burda
Ay paketden cikarip kavanoza doldurma hastaligim var
Organik seyler satan marketlere bak
Urtekram var mi orda?

Edit Hollandaca ismi Gezondheidswinkel mis
Oralarda vardir

urtekramin kimyasal urunlerini goruyorum, sampuandir sabundur ama gida urunlerini gormedim hic.

evet markette yok, dedigin yerlere bakayim, cok uzun pisiyor diye korkuyorum ama bence deger ya.

bir tatile gitsem gelsem,
bi bakmisim 2.5 kg eksideyim,

olabilir mi boyle bir sey yaaaaa,

supersin valla

Arrietty_ beni ana listeye alabilirsin tatil sonrasi
Tatil deyince siz böyle şaaşalı düşünmeyin yahu. Anamla anneannemin yanında inziva diyelim ona:)

Sıcak bide menü bana uygun degildi.
Annemdeydim şehriye çorbası, pirinç pilavı, ciger vardı.

4.takımın güzel hanımları nasılsınız? Uzun zaman oldu buralara girmeyeli izin diye çıktım burada olacağım yine demiştim ama çok kötü bir dönemden geçtim ne yazık ki şükür şimdiki halimize Diyeti bırakmadım ama çokda istikrarlı değildim ne yazık ki o yüzden buraya dönemedim Arrietty_ kaptanım sizler nasılsınız ? Takım baya yenilenmiş çöpü arkadaş mezun olmuş sanırım
Ben de bugün tartıldım 59,8 dim. Mezuniyete az kaldı tabi tekrar alırsanız?

Selam canim
Sevindim iyi olmana.
Yinede izinde kilo verenlerdensin canim
Izinden dönüyorsun diye esas listeye alayim mi?
Yakindir mezuniyetin

Allahtan başka rahatsızlıgın yok canım benim
Ben seni çok iyi anlıyorum.
Bende Haşimoto troidi, insulin direnci, aconthosıs nıcrıcans var birde ama ne yapalım yavaş yavaş bizde vercez.
Sen gayette iyi gidiyorsun.

Selam canim
Sevindim iyi olmana.
Yinede izinde kilo verenlerdensin canim
Izinden dönüyorsun diye esas listeye alayim mi?
Yakindir mezuniyetin
Saol canım. Evet canım mezuniyet yakın Ama esas listeye alma istersen benim kilom takılıp kalıyor bu hafta free listede olayım bakalım bir bu hafta nasıl olacak. bir sonraki Cuma inşallah resimli tartı resmî atar esas listeye girerim duruma göre olur mu?

Ay şu mutfak borusu patlayınca o kadar bakamadım ki kaç sayfa okudum sayamadım. Çok kötü oldu benim için bu, daha yeni yeni bitti. Detaylı temizliğe giriştim tabi o hengamede. Bebekle çok zor oldu. Üstüne bir de bugün yeniden regl oldum. Döngümün arasında 9 günlük bir ara kanama yaşamıştım. Valla hem fiziksel hem ruhsal olarak çöküntüdeyim. Çok yorgun hissediyorum kendimi bir de karnım ağrıyor. Reglimin 3. Gününde doktora gidicem bakalım hormonlar mı oynamış ne halt olmuş. Yani kısacası kızlar benim moralim 0 0 0

Gecmis olsun

canım çooook haklısın , pazartesi ve cuma mutlaka varım 58 lere az kaldı bırakmak istemem.
sorunlarımı halledemedim, halledeceğe de benzemiyorum, şimdilik durduğu yerde duruyorlar

bitter ye benden, moralin birazcik yukselir.

oluyor boyle zamanlar,
sonra oturup o gunlere guluyorsun,
gececek diyeyim

Kolay gelsin canım Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…