Heryerde var burdanereden buldun kiz,
wild rice diyorlar, o mu bu dedigin?
beyaz pirince gore besin icerigi cok fazlaymis, yavas piser ama acayip doyurucu olur, 2 yk yesen sana cok gelir bana tam
Heryerde var burda
Ay paketden cikarip kavanoza doldurma hastaligim var
Organik seyler satan marketlere bak
Urtekram var mi orda?
Edit Hollandaca ismi Gezondheidswinkel mis
Oralarda vardir
Tatil deyince siz böyle şaaşalı düşünmeyin yahu. Anamla anneannemin yanında inziva diyelim ona:)bir tatile gitsem gelsem,
bi bakmisim 2.5 kg eksideyim,
olabilir mi boyle bir sey yaaaaa,
supersin valla
Arrietty_ beni ana listeye alabilirsin tatil sonrasi
Tatil deyince siz böyle şaaşalı düşünmeyin yahu. Anamla anneannemin yanında inziva diyelim ona:)
65 kg başlangıç kg olarak aldım canım. bundan sonraki paylaşımlarında üstünde tarih ve nick yazılı kağıt olmalıBaslangic 65.5 demistim ama ondan hemen sonra hasta oldum. Saglam kandirmacali rakam olacak benimki
Guncel: 65
Yuzde :0.7
Hedef: 65
Sıcak bide menü bana uygun degildi.Tabii canim emzirince uzun aralar zor gelir. Ben de emziriyorum o yuzden diyetisyen en fazla 3-4er saat ara ver demisti.
Masallah canim. Senin odemin filan kalmiyacak yarina
Aksam biraz az geldi ana acikmadotmysa az olmasi persembeye yamismis
Hey masallah canim spruna
Selam canim4.takımın güzel hanımları nasılsınız? Uzun zaman oldu buralara girmeyeliizin diye çıktım burada olacağım yine demiştim ama çok kötü bir dönemden geçtim ne yazık ki şükür şimdiki halimize Diyeti bırakmadım ama çokda istikrarlı değildim ne yazık ki o yüzden buraya dönemedim Arrietty_ kaptanım sizler nasılsınız ? Takım baya yenilenmiş çöpü arkadaş mezun olmuş sanırım
Ben de bugün tartıldım 59,8 dim. Mezuniyete az kaldı tabi tekrar alırsanız?
Allahtan başka rahatsızlıgın yok canım benimDogru aslinda ama bn 16 saat aclik yapiyorum bn if diyeti yani bide bnde pcos rahatsizligi oldugu icin cok zor kilo veriyorum o yuzden butun diyetler arasinda bana en iyi kilo verdiren bu oldu sukur bn en son bu kiloyu ne zmn gordugumu bile hatirlamiyorum ornegin bn diyetinde hergun meyve yedigim zmn kilo vermem cok yavasliyo bunu ogrendimo yuzden herzaman si irli tuketiyorum
Saol canım. Evet canım mezuniyet yakınSelam canim
Sevindim iyi olmana.
Yinede izinde kilo verenlerdensin canim
Izinden dönüyorsun diye esas listeye alayim mi?
Yakindir mezuniyetin
Tebrikler canım. Az da olsa eksi sonuçta. Canım sen bir türlü 66lanetinden kurtulamadım yaaArrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Geçen cuma 66.4
Bu cuma 66.2
Fark - 200
Yüzde 0.301
Eki Görüntüle 2881270
Gecmis olsunAy şu mutfak borusu patlayınca o kadar bakamadım ki kaç sayfa okudum sayamadım. Çok kötü oldu benim için bu, daha yeni yeni bitti. Detaylı temizliğe giriştim tabi o hengamede. Bebekle çok zor oldu. Üstüne bir de bugün yeniden regl oldum. Döngümün arasında 9 günlük bir ara kanama yaşamıştım. Valla hem fiziksel hem ruhsal olarak çöküntüdeyim. Çok yorgun hissediyorum kendimi bir de karnım ağrıyor. Reglimin 3. Gününde doktora gidicem bakalım hormonlar mı oynamış ne halt olmuş. Yani kısacası kızlar benim moralim 0 0 0
canım çooook haklısın , pazartesi ve cuma mutlaka varım 58 lere az kaldı bırakmak istemem.Harika
Abla kardes masallah
Incelmende harika
Ay dimi. Bide trip atiyor
Sporu az napiim
Umarim sorunlarini halletmissindir?
Ya acikcasi emin olamiyorum kim devam etmek istiyor kim istemiyor
Geleni ceviremiyorum ama 2 gun sonra birden kayip oluyorlar
Tabloya ekliyorun
Bakiyorum paylasim yok
Sinir oluyorum
Burdayim ama ozel durum yuzunden hergun yazamam Pazartesi ve cuma bildirimlerde varim deseniz sorun etmicem zaten
Yaptım Kaptanım sabah okula gitmeden tartıldım.
YaaaaAllahtan başka rahatsızlıgın yok canım benim
Ben seni çok iyi anlıyorum.
Bende Haşimoto troidi, insulin direnci, aconthosıs nıcrıcans var birde ama ne yapalım yavaş yavaş bizde vercez.
Sen gayette iyi gidiyorsun.
Ay şu mutfak borusu patlayınca o kadar bakamadım ki kaç sayfa okudum sayamadım. Çok kötü oldu benim için bu, daha yeni yeni bitti. Detaylı temizliğe giriştim tabi o hengamede. Bebekle çok zor oldu. Üstüne bir de bugün yeniden regl oldum. Döngümün arasında 9 günlük bir ara kanama yaşamıştım. Valla hem fiziksel hem ruhsal olarak çöküntüdeyim. Çok yorgun hissediyorum kendimi bir de karnım ağrıyor. Reglimin 3. Gününde doktora gidicem bakalım hormonlar mı oynamış ne halt olmuş. Yani kısacası kızlar benim moralim 0 0 0
Kolay gelsin canım Rabbim yardımcın olsunAy şu mutfak borusu patlayınca o kadar bakamadım ki kaç sayfa okudum sayamadım. Çok kötü oldu benim için bu, daha yeni yeni bitti. Detaylı temizliğe giriştim tabi o hengamede. Bebekle çok zor oldu. Üstüne bir de bugün yeniden regl oldum. Döngümün arasında 9 günlük bir ara kanama yaşamıştım. Valla hem fiziksel hem ruhsal olarak çöküntüdeyim. Çok yorgun hissediyorum kendimi bir de karnım ağrıyor. Reglimin 3. Gününde doktora gidicem bakalım hormonlar mı oynamış ne halt olmuş. Yani kısacası kızlar benim moralim 0 0 0
Ben pirinc sadece Kurufasulye ile yerim
En son ne zaman yedim hatirlamiyorum
Suzy nin dedigine gore hersey miktar kontrolü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?