Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O okuyan_e yan yağları ile en kalın yerden göbek

o yan yaglarini sev sen bu aralar, yakinda goremeyeceksin ozleme sonra
ya inşallah yaa ağzın bal yesin

vücudumdaki tüm orantıyı bozuyorlar inanılmaz takığım onlara

bacaklarım ince bayağı ama onlar pörtlüyor diye bir beden büyük alıyorum hep pantullarımı

hic dert etme, gonderiyoruz arkadaslari geldikleri yere

bacaklarin da inceymis ne guzel, hemen bedende degisiklikleri gormeye baslarsin

halacocuksun

hosgeldin canim hayirli olsun.

yanliz fotonda ismin ve tarihin de olmali bir kagida yazip da, istersen yeniden cek foto.
Başa yazdım ben onu haftaya yaparım çünkü karpuz yedim ayran içtim fazla çıkarım şimdi hoşbuldum :*

Allahin hakki 3 tur demisler

tamam birlikte gireriz listeye, sen de al madem tam ayni kiloda baslayalim, boyumuz da ayni, yarisiriz
Tatilde ne olur bilemiyorum iste
Yarin 1 dilim pasta yiyecegim
Legoland de kacamak yapacagimi sanmiyorum
Pek bisey yemiyorum oyle yerlerde
Haftasonu mesasi sonrasi 3 haftalik tatil basliyor
Hedef 60 i gecmemek

Tatilde ne olur bilemiyorum iste
Yarin 1 dilim pasta yiyecegim
Legoland de kacamak yapacagimi sanmiyorum
Pek bisey yemiyorum oyle yerlerde
Haftasonu mesasi sonrasi 3 haftalik tatil basliyor
Hedef 60 i gecmemek

yok senin bu diyete uyarsan bence bir sey olmaz ya,
ben cheesecake falan yedim, o kadar kotu etkilemedi mesela, tabi ki erken saatte yedim ama.

1 avucu gecmesin pastan,

2 avuc sebze, 1 avuc tavuk yesen atiyorum, meyve de tuketmezsen bence kotu bir gun olmaz.

Umarim uyarim
Soyle tam cozmem lazim
Aslinda dolu dolu tabaklari

Mi tarti kullanan arkadaslar yag oranini olcturmedim ,uygulamayi indirdim sildim bekliyorum ama olculemedi diyor neyi yanlis yapiyorum acaba

Basmati pirinclu tabaklari cok tuketiyorlar diyette ,o kadar yiyorlar ve kilo almiyorlar sanirim buharda ve yagsiz oldugu icin alisinca tadida baya guzel oluyor
Ben pirinc sadece Kurufasulye ile yerim
En son ne zaman yedim hatirlamiyorum
Suzy nin dedigine gore hersey miktar kontrolü.

Basmati pirinclu tabaklari cok tuketiyorlar diyette ,o kadar yiyorlar ve kilo almiyorlar sanirim buharda ve yagsiz oldugu icin alisinca tadida baya guzel oluyor

ben de yapiyorum canim,
kepeklisini (wholegrain) aliyorum, makarna yapar gibi pisiriyorum, sonra 2 kasik kendime 4 kasik esime olacak sekilde poke bowl lar hazirliyorum, oglen yedigimizde cok doyurucu oluyor ve negatif etkisini gormedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…