ya inşallah yaa ağzın bal yesin
ya inşallah yaa ağzın bal yesin
vücudumdaki tüm orantıyı bozuyorlar inanılmaz takığım onlara
bacaklarım ince bayağı ama onlar pörtlüyor diye bir beden büyük alıyorum hep pantullarımı
Başa yazdım ben onu haftaya yaparım çünkü karpuz yedim ayran içtim fazla çıkarım şimdi hoşbuldum :*halacocuksun
hosgeldin canim hayirli olsun.
yanliz fotonda ismin ve tarihin de olmali bir kagida yazip da, istersen yeniden cek foto.
bence bu süper birşeyEvet simdi listeyi hazirladim
Galiba 6 kisi kaliyor
hadi inşallah inşallah çok güzel olucaz yaa heveslendim şimdihic dert etme, gonderiyoruz arkadaslari geldikleri yere
bacaklarin da inceymis ne guzel, hemen bedende degisiklikleri gormeye baslarsin
Kacinci mezuniyet olacak sonrabir tatile gitsem gelsem,
bi bakmisim 2.5 kg eksideyim,
olabilir mi boyle bir sey yaaaaa,
supersin valla
Arrietty_ beni ana listeye alabilirsin tatil sonrasi
Kacinci mezuniyet olacak sonra
Bende hala ayni sayilar arasi gidip gelirsem
Gircem listeye
Tatilde ne olur bilemiyorum isteAllahin hakki 3 tur demisler
tamam birlikte gireriz listeye, sen de al mademtam ayni kiloda baslayalim, boyumuz da ayni, yarisiriz
Tatilde ne olur bilemiyorum iste
Yarin 1 dilim pasta yiyecegim
Legoland de kacamak yapacagimi sanmiyorum
Pek bisey yemiyorum oyle yerlerde
Haftasonu mesasi sonrasi 3 haftalik tatil basliyor
Hedef 60 i gecmemek
Umarim uyarimyok senin bu diyete uyarsan bence bir sey olmaz ya,
ben cheesecake falan yedim, o kadar kotu etkilemedi mesela, tabi ki erken saatte yedim ama.
1 avucu gecmesin pastan,
2 avuc sebze, 1 avuc tavuk yesen atiyorum, meyve de tuketmezsen bence kotu bir gun olmaz.
Umarim uyarim
Soyle tam cozmem lazim
Aslinda dolu dolu tabaklari
Umarim uyarim
Soyle tam cozmem lazim
Aslinda dolu dolu tabaklari
Ben pirinc sadece Kurufasulye ile yerimBasmati pirinclu tabaklari cok tuketiyorlar diyette ,o kadar yiyorlar ve kilo almiyorlar sanirim buharda ve yagsiz oldugu icin alisinca tadida baya guzel oluyor
Yok kiz daha neler. Anlasamadigimizi tahmin etmistimkiz ben 4 avuc gunluk sandim, ogunluk diyormus.
e super.
poke bowl tariflerine bak sen, cok guzel kombinler var bu sekilde bir tabak olusturabilecegin, cok da lezzetli oluyor.
Basmati pirinclu tabaklari cok tuketiyorlar diyette ,o kadar yiyorlar ve kilo almiyorlar sanirim buharda ve yagsiz oldugu icin alisinca tadida baya guzel oluyor
Bluetooth ve gprs acikmiydi?Mi tarti kullanan arkadaslar yag oranini olcturmedim ,uygulamayi indirdim sildim bekliyorum ama olculemedi diyor neyi yanlis yapiyorum acaba
Bu arada Siyah pirinc aldim 1 ay once
Daha yapip yiyecegim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?