Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende o donemdeyim izin dönemi hep oyle insan aktif olunca disarda ,dengesi bozuluyor malesef ins.seninki kolay ilerler

aysunayy special bilgiler

madem o kadar adimizi vericez bebise azicik calisalim bakalim

Tüp bebek tedavi sürecinde beslenme önerileri

1. Tüp bebek tedavisinde başarıyı artıran etkenlerden biri de ideal kiloda olmaktır. Tedaviye başlamadan önce ideal kiloyu yakalamak için diyetisyen yardımı alınabilir.
  2. Tüp bebek tedavisi sürecinde bol sıvı almak gerekir. Kola, çay, maden suyu yerine günde en az 2-3 litre su tüketilmelidir.
  3. Tüp bebek tedavisi süresince nohut, kuru fasulye, barbunya sofralardan eksik edilmemelidir. Haftalık yemek programında en az 2 gün kuru baklagiller olmalıdır.
  4. Protein, mineral ve omega3 bakımından en zengin olan besin balıktır. Haftada en az üç kez balık tüketmek, tedavi başarısını olumlu etkiler.
  5. Kızartma, ızgara gibi pişirme yöntemleri yerine; haşlama, buğulama, fırında pişirme yöntemleri tercih edilmelidir. Ayrıca makarna ve sebzeler çok fazla haşlanmamalıdır.
  6. Folik asit bakımından zengin yeşil yapraklı sebzeler, fındık ve badem gibi kuruyemişler tercih edilmelidir.
  7. Şeker yerine kullanılan tatlandırıcılar, tüp bebek tedavi sürecinde bırakılmalıdır.
  8. Sigara içiliyorsa bırakılmalı ve sigara içilen ortamlardan uzak durulmalıdır.

Kaynak: Tüp Bebek Tedavisinde Başarıyı Arttıran 8 Beslenme Önerisi - Memorial

Hayirli olsun ilk karneniz canim ,kizlar iste simdiden suslu hediyelr istiyorlar ojelerimi surerkn kizimda cici cici diye ağladı ,bu kezde surmeden kacabildim bakalim ne kadar devam edicez

Hayirli olsun ilk karneniz canim ,kizlar iste simdiden suslu hediyelr istiyorlar ojelerimi surerkn kizimda cici cici diye ağladı ,bu kezde surmeden kacabildim bakalim ne kadar devam edicez
sürsene kuzum needn sürmüyorsun. şıklık kundakta başlar bilmiyor musun?

benim sipalara suruyoruz arada, okula da gitmek istiyorlar, diyorum aman dalga gecer falan arkadaslariniz ugras dur sonra

Canım sporla mesgul olanlar, olmuş olanlar tartıdaki rakama takılmaz. Buna ben de dahil.
Aynadaki görüntüye bakarım ben, bir de bedenime.
Kuzenim benden 2 cm uzun, kilosu da 2 kg eksik.
Ben 38 bedenim, o 42.
Demek istediğim bu.

Whuuu ayy çok sevindim mezun olmama kaptanım mezun olsamda buralarda takılabilirim dimi

ooo varan 3

mezunlar kalabaliklasiyor Arrietty_ , yakinda esas listede kimse kalmayacak

H3RA_ da gelirse artik bir matine kapatmak bugune sart oldu.

Asicim tebrik ederim, tatili yap geri don ama

aynadaki görüntüm göbeme laf söylüyor o da kilo vermeden azalmıyor canım. yoksa kalan yerlerimle bir sıkıntım yok üstten bakıyorum harika alttan bakıyorum şahane araya bakınca yuh olsun sana diyorum. sadece sporla azalsa keşke

O zaman kardiyo, interval kardiyo, hiit kardiyoya devam...

Arrietty_

buda benim ilk ölçü bildirimim olsun sanki çok incelmemişim gibi geldi bana bide incelmeyi nasıl hesaplıyoruz bilemedim kaptanım

İsimTarihKolGöğüsBelKalçaBacakBaldıryan yağları ile en kalın yerden göbekİncelmeKg
O okuyan_e
26.05.2021​
109​
95​
123​
69​
116​
93,50​
4.06.2021​
107​
94​
117​
68​
116​
92,00​
O okuyan_e
2.07.2021​
34​
107​
94​
113​
55​
64​
113​
87,30​
FARK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…