- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Whuuu ayy çok sevindim mezun olmama
valla enteresan olan incelme var kiloda oynama yok. tuhaf değil mi ? incelme olması için kilonun da inmesi gerekiyor. neyse çözeceğiz bakalım. hareketli ama tehlikeli döneme giriyorum bundan başarı ile çıkmam lazım.
Kizim 1.sinif karnesini aldı hizma istiyor karne hediyesi olarak.. gozlerinin yanlarına yapistiracakmis neyse ucuz bir şey istedionu biraz carsi gezdiricem bi de istedigi bi yemek yedirir gelirim...Bir dus alip cikayim öpüyorum hepiciginizi görüşürüz
sürsene kuzum needn sürmüyorsun. şıklık kundakta başlar bilmiyor musun?Hayirli olsun ilk karneniz canim ,kizlar iste simdiden suslu hediyelr istiyorlarojelerimi surerkn kizimda cici cici diye ağladı ,bu kezde surmeden kacabildim bakalim ne kadar devam edicez
Hayirli olsun ilk karneniz canim ,kizlar iste simdiden suslu hediyelr istiyorlarojelerimi surerkn kizimda cici cici diye ağladı ,bu kezde surmeden kacabildim bakalim ne kadar devam edicez
Canım sporla mesgul olanlar, olmuş olanlar tartıdaki rakama takılmaz. Buna ben de dahil.valla enteresan olan incelme var kiloda oynama yok. tuhaf değil mi ? incelme olması için kilonun da inmesi gerekiyor. neyse çözeceğiz bakalım. hareketli ama tehlikeli döneme giriyorum bundan başarı ile çıkmam lazım.
aynadaki görüntüm göbeme laf söylüyor o da kilo vermeden azalmıyor canım. yoksa kalan yerlerimle bir sıkıntım yok üstten bakıyorum harika alttan bakıyorum şahane araya bakınca yuh olsun sana diyorum. sadece sporla azalsa keşkeCanım sporla mesgul olanlar, olmuş olanlar tartıdaki rakama takılmaz. Buna ben de dahil.
Aynadaki görüntüye bakarım ben, bir de bedenime.
Kuzenim benden 2 cm uzun, kilosu da 2 kg eksik.
Ben 38 bedenim, o 42.
Demek istediğim bu.
O zaman kardiyo, interval kardiyo, hiit kardiyoya devam...aynadaki görüntüm göbeme laf söylüyor o da kilo vermeden azalmıyor canım. yoksa kalan yerlerimle bir sıkıntım yok üstten bakıyorum harika alttan bakıyorum şahane araya bakınca yuh olsun sana diyorum. sadece sporla azalsa keşke
sürsene kuzum needn sürmüyorsun. şıklık kundakta başlar bilmiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?