GÜNAYDINLAR...
anam günün menüsü olmuşum. daha yeni görüyom yav.zeynepcim seni kutlarım canışkom
canımcım aynı bende toparlanmaya çalışıyorum.inşallah sende biraz huzura erersin
reglin yakınmı ondan artı çıkmıs olabilirsin.aslında aç gezmek hiç iyi birşey değil.düzenli yediğimizde kilo veriyoruz daha çok
çok komik olmuş. iyileş hemencek. bu arada üst üste günün menüsü zeynep hanımdan geliyor ne güzel ne güzel.
canımm, hazır şeyler alma marketten. çantanda elma olsun, muz olsun; diyet bis. olsun;ekmek arası maman olsun; diyet süt olsun.
ben günlerce çantamda süt taşıyom haberim olmuyo valla.
hasta olmayalım nolur ya.
ben de yorgunum. okul işlerinden dün hiç gelemedim buraya. akşamda hiç oturmadım evde. yorgunumm.
güven tabiki kendine.
kadınlar her zaman güçlüdür. anne olanlar daha da güçlüdür. iş başa düşünce erkekleri 40a katlarız. böh.
seni bekliyoz napalım günlerdir mersa ablası. sen de güçlüsün eminim ki.
spor, dans biraz kafa dağıtıcı olabilir. öyle bişi denesen bugün diyorum ha.
canim hepinizin destegi icin cok tesekkur ederim.sanal da olsa arkadaslarimin destegini hissetmek bana cok iyi geldi tamamdir kizlar toparlanma vaktiiiiibu gun spor yapmaya calisacam yilbasi geliyor mini elbise giymeyi planliyorum mini dediysem cokta degil diz ustunde iste,bide ustune kisa mini kirmizi bir ceket aldim ohhh fistik gibi olacam
saliha kaya eskidendi. beğenmedi bizi. ankaradaydı o.
sadakat yeni. az yiyince kan şekeri falan düşen, fenalaşan arkadaş. konyada oturan ve bebek istiyen evet.
regl oldum. bu hafta hiç umut yok yani. 200 gr belkim belkim.
zaten düşündükçe sinir oluyom şu olaya:
son 2 haftadır her gün 47 dakika hopluyorum. keza normale göre az yiyorum.
800gr.-800gr. gidiyo. vucüt mu alıştı ne oluyo.
şu hedeflerimize hayırlısıyla bi varsak, onu da korusak.
zeynepcim ben ilk diyete basladigimda haftada 2-2,5 kilo veriyordum kac sefer bireysellikte birinci olmustum ama zamanla vucut o yeme duzenine alisiyor ve daha az veriyosun.bide vermen gereken kilo azlincada yavasliyor kilo vermek.ben artik haftada 250 gram verdim oh beee ne kadar cok vermisim diyorum.kizlar sakin pes etmeyin valla bakin beni kendinize ornek alin 3 senedir ugrasiyorum ve hic azmimi kaybetmedim.vermesemde almasam iyidir dedim bazen aldim ama yine veririm dedim yola devam ettim.sizlerin yasida benden kucuk cokk daha kolay verirsiniz :))))
ç
hasta olmayalım nolur ya.
ben de yorgunum. okul işlerinden dün hiç gelemedim buraya. akşamda hiç oturmadım evde. yorgunumm.
güven tabiki kendine.
kadınlar her zaman güçlüdür. anne olanlar daha da güçlüdür. iş başa düşünce erkekleri 40a katlarız. böh.
saliha kaya eskidendi. beğenmedi bizi. ankaradaydı o.
sadakat yeni. az yiyince kan şekeri falan düşen, fenalaşan arkadaş. konyada oturan ve bebek istiyen evet.
canim cokk tesekkur ederim .iste benimde yapim boyle elimden geldigince kimseyi kendi dertlerimle sikmayi istemem .ama sizleri kendime yakin gordugum icin biraz bahsettim iste ne bilimm kafam hala cok karisik.zaten beni en cok uzen kizlarimin uzulmesi beni uzdugu icin iki kizimda babsiyla konusmuyor heleki kucuk babasina cok duskun olmasina ragmen mecbur kalmadikca konusmuyor ve banda sana kendini affettirmedigi surece konusmuycaksin diyor.off cocuklarimin bunlari yasamasini hiccc istemiyorum.
prensesim ikimizde sorunlu bir donem atlatiyoruz allah hakkimizda hayirlisini versin.alda harika bir insan banda destek oldu saolsun.prensesim beni uzen bende ekonomik yonden esimden ayrilsam sikinti cekmeden kendimi idare edebilirim ama 2 kizimi nasil babalarindan mahrum edebilirim benim buna hakkim yok diye gecti yillarim.tabiki tek sebep kizlarim degildi cok sevmistim esimi ama ne yazikki sevgi tek basina hic biseye yetmiyor.
prensesim obur ilk baslarda diyete zor adapte olur ama bir girerse paylasimi cok guzeldir.hem espirilidir hem dert dinlerr onunda kafasini sisirmistim bir donem.
ZEYNEPLER YESİN SENİ EMİ.
kafa dağınık tabii.
evet seni örnek alıyorum ablası, mersası.
günaydınnn kızlarcumaya 2 gün kaldı nasılsınız?keyifleriniz nasıl?neden bu takım bu kadar sakinledi bilemedim :44:
bugun hasta gibiyim hiç mecalim yok.mecburen geldim işe
ben de ablacım yaa bu sabah moralim bozuldu hemen indim tartıdan bugun artık kendimi kayısı çayına vericem hayır o değil midemi de boş hisediyorum:18::18::18:gunaydin kizlarrrr,
gunlerdir ugrayamadim biliyosunuz biraz sikintili bir donem geciriyorum .ama elimden geldigince toparlanmaya calisiyorum.
burda cok fena yagmur yagiyor.yagmuru cok severim ama bu gunlerde hic sevmiyorum sitenin havuzu tamirattaydi seramikleri yenileniyordu yagmur mahvetti bide moralim ona bozuldu.
prensesim,sule sizleri gordum nasilsiniz.kizlar yaa ben inaninki nerdeyse ac geziyorum dun tartildim fazla ciktim yaa delirecem offfff.
inşallah zeynepçiğim öyle olur
inşallah senin içinde güzel olacak.dukanı yapabilirsen süper olur
salihakaya değilmiydi.yazarken sonradan hatırladım.sadakat dı nicki.nickini bile unutmusum bak aradan kaç gün geçtikonyada oturuyordu oda bebiş için zayflamak istiyordu:44:
ipini güle güle kullan canım
şu mesaja çok güldüm yaaman arada oluyor öyle yanlışlar boşver
canım biraz düzeltmeye çalışsan.biraz sebzeye meyveye yönelsenyaglarınla birlikte kas kaybın olacak diye korkuyorum
ay nerdesiniz güzeller. zeynep girmedi sabah tubiş girmedi.
dilara girmedi.
blue bensiz buralar böyle mahsun oluyo dicek. kıymetimi bilin diycek hep(daha neler der ya ben bu kadar bilebiliyom.)
GÜNAYDINLAR...
anam günün menüsü olmuşum. daha yeni görüyom yav.zeynepcim seni kutlarım canışkom
begenmediği takım haftalardır 1.boşversene sadakatın eğer güzel bi açıklaması yoksa deneme süresinde elenmiş olacak.okula gidene kadar biraz dinlen canım
canım regl olduktan sonra kilo kaybın olur.şişsen cumaya kadar inmiş olursun.haftada 800 gr gitmesi bence çok iyi benimde öyle gidiyor.bir anda kg verirsek bir anda geri alırız.tamam 800 gr gidiyor ama spor da yaptıgımız için kesin yagımızdan gidiyordur.kaslarımız erimeye başlar daha fazla versek[/COLOR]
hahaaaa okuyorum ve hala ayıkmıyorum niye zeynepler yesin seni demiş diyorummm,valla ben tam dağılmışım şulecim yaaaa ...
aman ben de öledim sabah az yedim, spor yaptım. iyiyim şimdi. öğlen güzel mamalara hayır dedim.günaydınlarr valla cok keyifsizim bu ara tartıda hiçbişi yemememe rağmen artı cıktım napcam bilmiyorum su 2 gün :2:
ben de ablacım yaa bu sabah moralim bozuldu hemen indim tartıdan bugun artık kendimi kayısı çayına vericem hayır o değil midemi de boş hisediyorum:18::18::18:
spor yaptıım içi n kasım gitmez diye ümitliyim hep ama bakalm insallah dedğiin gibi olmaz
evet artık cantamda kakaolu süt ve mandalina taşıcam
haftada 800gr cok iyi benceee 4 haftada 3.5 kiloya yakın ediyor cok idealll keşke hep öle versen de durmasaa
:))))))))))))canım benm ben geldim hatta tüm geçmişi okuyup işaretledim ama benm zilli yazmadan pc yi ofladı.klavyenin içinede oyun hamuru doldurdu.onu temizle et derken gitti aklımdan.
valla yav bluueeeeee gel artıkınnnnnnn.
bugün çok mutluyum.regl oldum antibiyotik 3 gün geciktirdi.ödüm patladı bi durum olcak die.
veeeeeee ayrıca reglim bittiği gün dukana başlıycam........
okulu özlemişim.okula daha girdim arabayı park ediyorum baktm sardılar sağımı solumu..gizlenip arbadan ben cıkınca cie yapıolar..çok tatlılar yaaaaaa
daha güzellerini gördükmüştük sizden zeynep hanımcım.kızlar canlarım aklımda kaldığı kadarıyla yazıyım cvbları tekrar baştan aramayım neleri işaretlediğimi:
mersa ablacım carfueursa larda büyük olanlarında spor malzemeleride oluyo onlardda vardır mmuhakkak..
prensesimmm menüm günün menüssü olmuş yine ayyyyy çok sevndm şimdi:)))ama bugün okul başladı tekrar düzen bitti.aşmamaya çalıştım ama 1 hafta sonra dukana başlayınca herşey daha güsel olacak inşallah
menümüde yazayım:sabah:1 dilim ekmek bi dilim peynir,bi çatal helva,1 yumurta
ara:1 y kaşık makarna
öğlen:1 kase ıspanaklı yoğurt,bi küçük dilim börek,1 elmalı pastanın içi(kenarlarını yemedim)1 parmak kadar kuru dolma
ara bi elma
ara bi süt
akşam:2 kaşık makarna,3 kaşık yoğurt,5 parca haş brokoli bitti günüm kızlar
bu arada size şikayet edeyim ben o böreğin ucundan almıştım yemiycem dedim.kankam zorla illa yiyceksin die zorla tıktı .kaçıyım dedim son anda diğer kanka yakaladı.ama çok küçüktü cidden
canım hep yeni yemiş gibi hissetgözlerim yaşardı görünce sorma tatlım ya :)))
ama merak etmeyin arkadaşlar ben geldiğimö yeri unutmam...yediğim börek çörekleri hiç unutmammmm
toplamda az tabii, sabaha kadar uyumıcan sen, meyve yiyebilirsin. aç kalmak mutsuzluk verir tabi de.yada süt iç.bugünkü menüm
öğlen: 1 haş yum. 1kk biraz fazla beyaz peynir domates 1 dlm kepek ekm.
1 yeşil çay
akşam :tabagn yarısına kepekli makarna
yarısına tavuklu nohut
bundan sonrada 1 kayısı çayı ve mandalina yerim
spor leslie yapıcam 3 mil
hiççç doymadım çok mutsuzummmm((
kızlar bugünki menüm
sabah:yarım dilim kızımın üstü yenmiş pizzası(yani ekmeği),yarım dilim kepek ekmeği,bi dilim peynir bi haş yumurta,1 zeytin,baya bi brokoli çok az yağda yumurtalanmış üstü yoğurtlu.
öğlen:soya soslu sebzeli tavuk yarım tabak;1 kaşık pilav,1 büyük baradak ayran,yeşil salata yağsız.1 kase çorba
akşam yarım kase çorba,bi mandalina
kızlar bugün carfueordan sayaçlı atlama ipi aldım1 liraya ama ya bi yanlışlık vardı yada hakkat okadar ucuzdu.özellikle bu bunun fiyatı olamaz dedim ama aradı sordu kasiyer doğruymuşş.günah benden gitti:)))
dün hasta hasta yormayım die spor yapmadım.ama bugün kızımı uyutup hemen inecem çünkü daha ii hissediyorum kendimi.sanırım arada böle hasta olup rapor almak kızımada banada ii gelecek :))eminim öğrencilerimde sevnmiştir iki gün fazladan tatil yaptılar diye...
ay bu arada bişey daha geldi aklıma:)))cumartesi günü arkadaşa msj atmıştım..msj şuuu:
bebeğimm en güzel günler senin olsun.. yaarın gelirken dukan amcanın kitabınıda getirirmisin..çok öptm seni.
ve evett buraya kadar gayet normal
bugün bi öğrencimin babası aradı:hocam hangi kitabıgetirecektik ben anlamadımda.adam sırıtıyo tabi aynı zamanda sesnden anladım..
anlamadım felan dedim.
dukan dedi
başımdan kaynar sular döküldü.yok dedim kızım telefonu karıştırırken size yollamıştır felan dedim ama adam umarım yorumlamaz...
bebeğim ve öptm kısmını üstüne almamıştır umarım..bu ara kırmızı ruj felan sürmemeliyim :)))
zeynepcim ben ilk diyete basladigimda haftada 2-2,5 kilo veriyordum kac sefer bireysellikte birinci olmustum ama zamanla vucut o yeme duzenine alisiyor ve daha az veriyosun.bide vermen gereken kilo azlincada yavasliyor kilo vermek.ben artik haftada 250 gram verdim oh beee ne kadar cok vermisim diyorum.kizlar sakin pes etmeyin valla bakin beni kendinize ornek alin 3 senedir ugrasiyorum ve hic azmimi kaybetmedim.vermesemde almasam iyidir dedim bazen aldim ama yine veririm dedim yola devam ettim.sizlerin yasida benden kucuk cokk daha kolay verirsiniz :))))
bugünkü menüm
öğlen: 1 haş yum. 1kk biraz fazla beyaz peynir domates 1 dlm kepek ekm.
1 yeşil çay
akşam :tabagn yarısına kepekli makarna
yarısına tavuklu nohut
bundan sonrada 1 kayısı çayı ve mandalina yerim
spor leslie yapıcam 3 mil
hiççç doymadım çok mutsuzummmm((
Yavrucuk aç kaldın mı mutsuz olman normal, yoksunluk psikolojisi..Ben doygunluk hissi için karnımı bol sebzeyle dolduruyorum:) Yani öğlen iyi yediysem akşam da yemek yemek istemiyorsam turp, havuç,salatalık ne bulduysam kısa aralıklarla meyve gibi yıkayıp yiyorum,çok acıkırsam yoğurda biraz nane ekleyip yiyorum. Menülerinde de hem tabağın dolu olsun ve bu yoksunluk duygusuna kapılma diye bence salatalık, turp, marul yaprakları vs ile zenginleştir, çiğneme oranı ve süresi arttıkça beyin de doydun diyor diye okumuştum.
Sen çok akıllı bi kızsın ve iradeni memnunlukla izliyorum, hedefe tam gaz:))
dedim bile canım ama bulue şunu da diyor...benim canım arkadaşlarımın muhakkak çok önemli işleri vardır ki takımı o yüzden ihmal ediyorlardır aksi takdirde takımımıza çok iyi sahip çıkacaklardır.......ay nerdesiniz güzeller. zeynep girmedi sabah tubiş girmedi.
dilara girmedi.
blue bensiz buralar böyle mahsun oluyo dicek. kıymetimi bilin diycek hep(daha neler der ya ben bu kadar bilebiliyom.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?