Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

GÜNAYDINLAR...
anam günün menüsü olmuşum. daha yeni görüyom yav.zeynepcim seni kutlarım canışkom

sulecim tebriklerrrr
yahu bir gunun menusu olamadim yaaaa prensesim eger bir ogunum iyi olursa 1 ogun menusu sec benim menumuuu kiskaniyorum yaaaa.benim hic guzel menum olmuycakmiiiii

yok canim yaa daha yeni bitti galiba duzensiz yiyorum bide az yiyince metabolizma tamamen duruyor.ama hic duzenli yemek yemeyi beceremiyorum bu aralar.

zeynepcim ben ilk diyete basladigimda haftada 2-2,5 kilo veriyordum kac sefer bireysellikte birinci olmustum ama zamanla vucut o yeme duzenine alisiyor ve daha az veriyosun.bide vermen gereken kilo azlincada yavasliyor kilo vermek.ben artik haftada 250 gram verdim oh beee ne kadar cok vermisim diyorum.kizlar sakin pes etmeyin valla bakin beni kendinize ornek alin 3 senedir ugrasiyorum ve hic azmimi kaybetmedim.vermesemde almasam iyidir dedim bazen aldim ama yine veririm dedim yola devam ettim.sizlerin yasida benden kucuk cokk daha kolay verirsiniz :))))

ZEYNEPLER YESİN SENİ EMİ.
kafa dağınık tabii.
evet seni örnek alıyorum ablası, mersası.

ay nerdesiniz güzeller. zeynep girmedi sabah tubiş girmedi.
dilara girmedi.
blue bensiz buralar böyle mahsun oluyo dicek. kıymetimi bilin diycek hep(daha neler der ya ben bu kadar bilebiliyom.)

begenmediği takım haftalardır 1. boşversene sadakatın eğer güzel bi açıklaması yoksa deneme süresinde elenmiş olacak.okula gidene kadar biraz dinlen canım

alda abla benim en büyük yardımcım oldu.Allah bin kere razı olsun kendi kendime düşün düşün herşeyden kendimi sorumlu tutmaya başladım.gariplik bende mi diye düşünmeye başladım.konustukça rahatladım şükürler olsun.sende anlat canım tek başına hiçbirşey çözülmüyor.
kızların içinde çok zor bir durum.aman ablam çok iyi düşün çok iyi karar ver

obur diyete başlamaya karar verdiğinde kapımız her zamana açık olacak

canım regl olduktan sonra kilo kaybın olur.şişsen cumaya kadar inmiş olursun.haftada 800 gr gitmesi bence çok iyi benimde öyle gidiyor.bir anda kg verirsek bir anda geri alırız.tamam 800 gr gidiyor ama spor da yaptıgımız için kesin yagımızdan gidiyordur.kaslarımız erimeye başlar daha fazla versek

günaydınnn kızlar cumaya 2 gün kaldı nasılsınız?keyifleriniz nasıl?neden bu takım bu kadar sakinledi bilemedim :44:

bugun hasta gibiyim hiç mecalim yok.mecburen geldim işe

günaydınlarr valla cok keyifsizim bu ara tartıda hiçbişi yemememe rağmen artı cıktım napcam bilmiyorum su 2 gün :2:
ben de ablacım yaa bu sabah moralim bozuldu hemen indim tartıdan bugun artık kendimi kayısı çayına vericem hayır o değil midemi de boş hisediyorum:18::18::18:

spor yaptıım içi n kasım gitmez diye ümitliyim hep ama bakalm insallah dedğiin gibi olmaz
evet artık cantamda kakaolu süt ve mandalina taşıcam

haftada 800gr cok iyi benceee 4 haftada 3.5 kiloya yakın ediyor cok idealll keşke hep öle versen de durmasaa

dilara girmedi.
blue bensiz buralar böyle mahsun oluyo dicek. kıymetimi bilin diycek hep(daha neler der ya ben bu kadar bilebiliyom.)

:))))))))))))canım benm ben geldim hatta tüm geçmişi okuyup işaretledim ama benm zilli yazmadan pc yi ofladı.klavyenin içinede oyun hamuru doldurdu.onu temizle et derken gitti aklımdan.
valla yav bluueeeeee gel artıkınnnnnnn.
bugün çok mutluyum.regl oldum antibiyotik 3 gün geciktirdi.ödüm patladı bi durum olcak die.
veeeeeee ayrıca reglim bittiği gün dukana başlıycam........
okulu özlemişim.okula daha girdim arabayı park ediyorum baktm sardılar sağımı solumu..gizlenip arbadan ben cıkınca cie yapıolar..çok tatlılar yaaaaaa

kızlar canlarım aklımda kaldığı kadarıyla yazıyım cvbları tekrar baştan aramayım neleri işaretlediğimi:

mersa ablacım carfueursa larda büyük olanlarında spor malzemeleride oluyo onlardda vardır mmuhakkak..

prensesimmm menüm günün menüssü olmuş yine ayyyyy çok sevndm şimdi:)))ama bugün okul başladı tekrar düzen bitti.aşmamaya çalıştım ama 1 hafta sonra dukana başlayınca herşey daha güsel olacak inşallah

menümüde yazayım:sabah:1 dilim ekmek bi dilim peynir,bi çatal helva,1 yumurta

ara:1 y kaşık makarna
öğlen:1 kase ıspanaklı yoğurt,bi küçük dilim börek,1 elmalı pastanın içi(kenarlarını yemedim)1 parmak kadar kuru dolma
ara bi elma
ara bi süt
akşam:2 kaşık makarna,3 kaşık yoğurt,5 parca haş brokoli bitti günüm kızlar

bu arada size şikayet edeyim ben o böreğin ucundan almıştım yemiycem dedim.kankam zorla illa yiyceksin die zorla tıktı .kaçıyım dedim son anda diğer kanka yakaladı.ama çok küçüktü cidden

bugünkü menüm

öğlen: 1 haş yum. 1kk biraz fazla beyaz peynir domates 1 dlm kepek ekm.
1 yeşil çay

akşam :tabagn yarısına kepekli makarna
yarısına tavuklu nohut

bundan sonrada 1 kayısı çayı ve mandalina yerim
spor leslie yapıcam 3 mil

hiççç doymadım çok mutsuzummmm ((

Son düzenleme:

benim okulum gün boyu meslek lisesindeyim ya.
sporumu iyi yapıyom. dün 3 gündür 50 er yarım mekik yapıyom, dediğin gibi kasmadan.
bi de kol kaslarım için ebru şallı gibin arkada sırtımda lastik geriyom 20er kez iki gündür. bi yakıyo valla kollarımı.
aklımda da hep şu gögüs için kullandığı çember var. onu almak istiyom.
sonuçlar güzel olur inş.
dediğin gibi sabır işi bu iş.

hahaaaa okuyorum ve hala ayıkmıyorum niye zeynepler yesin seni demiş diyorummm,valla ben tam dağılmışım şulecim yaaaa ...

aman ben de öledim sabah az yedim, spor yaptım. iyiyim şimdi. öğlen güzel mamalara hayır dedim.
bizim ilaçlarımız bunlar gülüm tartılar da doğru yolu bulacaklar illakim.
amma kakaolu süt yerine light süt taşı gülüm benim.

sınıf öğretmenimisin? çok seviyolar, sevdiriyolar gerçekten de minişler. bizimkiler pek öle değiller.

daha güzellerini gördükmüştük sizden zeynep hanımcım.

gözlerim yaşardı görünce sorma tatlım ya :)))
ama merak etmeyin arkadaşlar ben geldiğimö yeri unutmam...yediğim börek çörekleri hiç unutmammmm
canım hep yeni yemiş gibi hisset

toplamda az tabii, sabaha kadar uyumıcan sen, meyve yiyebilirsin. aç kalmak mutsuzluk verir tabi de.yada süt iç.

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, çeyrek tavukburger, süt
ara: 1 mandalina, 1 küçük elma
öğlen: yoğurtlu haşlama karnıbahar, 2 dilim çavdar ekmeği, salata
ara:1 mandalina, 1 küçük elma
akşam: yarım mandalina, 4 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık yoğurt,salata ile 2 çatal kepekli makarnayı karıştırdım(makarna artı güya), 1dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 mandalina

ekinezyalı kış çayı içtim, sevmedim.
leslie mi yaptım.

Son düzenleme:

Zynep Allah iyiliğini versin ne güldüm akşam akşam:)))))))))
Adam da mesajı alınca ne düşündü bir an o sahne geldi gözümün önüne:))))))

Bebeğim ha:)))))))

Mersacığıma canı yürekten katılıyorum, tıpkı bende olduğu gibi başta çok hızlı gidiyor sonra vücut bu kez de az gönderdiğin gıdayla yetinmeye başlıyor, bereketki çok hareket etmeye başladım anca onla destekleyeceğim yo yo durumu oluşmasın diye de ben de haftada 800 gr-1 kg aralığına çooooktan razıyım:)

Yavrucuk aç kaldın mı mutsuz olman normal, yoksunluk psikolojisi..Ben doygunluk hissi için karnımı bol sebzeyle dolduruyorum:) Yani öğlen iyi yediysem akşam da yemek yemek istemiyorsam turp, havuç,salatalık ne bulduysam kısa aralıklarla meyve gibi yıkayıp yiyorum,çok acıkırsam yoğurda biraz nane ekleyip yiyorum. Menülerinde de hem tabağın dolu olsun ve bu yoksunluk duygusuna kapılma diye bence salatalık, turp, marul yaprakları vs ile zenginleştir, çiğneme oranı ve süresi arttıkça beyin de doydun diyor diye okumuştum.
Sen çok akıllı bi kızsın ve iradeni memnunlukla izliyorum, hedefe tam gaz:))

iyi geceler kızlar bu gün kendimi çok iyi hissediyorum düzelen bişeylermi var yookkk,ama neden bilmiyorum kendimi güçlü ve mutlu hissediyorum.yediklerimi yazim diycemde menü yokki acıktıkça azcık bişeyler yedim .bir tek akşam menüsünü yazabilecem ondada kaçırdım sanırım.
akşam:tavuk sote ,3-4 kaşık pırasa biraz ekmek.
ara:benim büyük kızım aynen benim gibi tatlıyı çok seviyor akşam puding ve bisküitli pasta yaptı ondanda 1 dilim yedim.baya baya 1 dilim yedim yaniiii

kızlar sizi dinledim ve bu gün kendime vakit ayırdım spor yapim biraz dedim.öğleden sonra tarçını aldım ve çıktım kulaklıklarımı taktım şarkı dinledim yağmura yakalandım ıslandım sonra sitenin önündeki kamelyaya oturup denizi seyrettim dalgalar bana terapi gibi geldi.sonra yağmur durdu ve biz tarçınla tekrar dolaştık.tarçın yolda gördüğü erkek köpeklere kur yaptı çok şekerdi yaaaainanılmaz bir enerjiyle eve döndüm .
bir kaç gündür netten film izliyorum o da bana çok iyi geliyor kızlar seyretmediyseniz özcan deniz ve deniz çakırın oynadığı ya sonrayı seyrettim harikaydı çok güldüm bence izleyin.kulağıma kulaklıkları taktım sinema salonunda gibi kahkaha attıkça benim kütük (kocam oluyor kendisi) bana tuhaf tuhaf bakıyordu,heralde kafayı yediğimi düşündü ama benim keyfimi kaçıramadı.neyse kızlar sabah görüşmek üzere sizleri seviyorummmmm

hayır işte şanssızlık bu hafta listeye gircem ya abuk subuk geçti hafta
erkek arkadaşıma da dert yanıyorum sürekli yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum kilo alıyorum diye
bak 1 ay sonra nasıl farketcen sabreet diyo başka bişey demiyo
evet ben yarınki menümü simdiden hazırladım kafamda
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin domates ve kayısı çayı
ara 1 mandalina
ara 1 mandalina daha yolda olcam cnku
öğle 1 kase çorba şehriye corbası
ara 1 mandalina daha
akşam 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmeği ve bol salataaa

spor salona gidicem oryantal var 30 dk artı evde 30dk leslie yapcam
su 2 lt hadi bakalım!

dilara girmedi.
dedim bile canım ama bulue şunu da diyor...benim canım arkadaşlarımın muhakkak çok önemli işleri vardır ki takımı o yüzden ihmal ediyorlardır aksi takdirde takımımıza çok iyi sahip çıkacaklardır.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…