Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim takıma nolduu yaaaa cok sessiziizzz
çok üzüldüm takımımın bu haline kızlar lütfen kendinize gelin artık nerde o 1 günde sayfalar dolusu paylaşım yapan takım ..olmadı bu beğenmedim bu halimiziiii...........
kulaklarımmı çınlatılmış benim geldim geldim ama takımımmız bayağı yavaşlamış arkadaşım....

gözlerim yaşardı görünce sorma tatlım ya :)))
ama merak etmeyin arkadaşlar ben geldiğimö yeri unutmam...yediğim börek çörekleri hiç unutmammmm
oooof of deşme şimdi benim yaramııııııııııııı........
doymamışsın ama az yemişsin maaşallah iradene canım....
ekmek de olmasa süper menüymüş canım...

yoğunluk ve misafir trafiğimden dolayı tam olarak ne yediğimi hatırlayamadığımdan ve geçen cuma belimi pimapenin köşesine vurmamdan ötürü menü ve spor ile ilgili paylaşım yapamıyorum lütfen kusura bakmayı bu hafta kilo almadan bildirim yaparsam ne ala ama kilom fazla çıkarsa artık bu haftalık bağışlayın beni lütfennn..........birazda canlanın artık yaaaaaaaaaaaaa

bu hafta bildirimi kilo almadan atlatırım inşallah haftaya da tekrar oruç tutmaya başlicam inşallah toparlarım...

arkadaşlar diyetleriniz çok güzel ama lütfen biraz daha dikkat edin takım boş kalmasın...duygu kuzuyu göremedim umarım önemli bir sorunu yoktur........hepinizi öptüm inşallah yarın bu gün aranıza gelmeye çalışacağım.....

prenses
duygu
alda abla
mersa abla
zeynep
şule
tuğbiş----sonucunu çok merak ediyorum duyguyla sen hep aklımdasın...----
modell
drosofila
minnoş prenses
sadakatt
lütfen daha çok uğramaya çalışın hepinizi çok seviyorum nanaktan öpeyorum...öptüm

kızlar biliyorum bu hafta yanınızda olamadım sizleri çok özledim ama ben size bi süprizle geldim sanırım..eğer bi aksilik çıkmassa insallah size bi resim göstermek istiyorum biliyorum hepiniz bnm kadar sevineceksiniz..ölee şaşkınımki daha öğreneli 1 saat olmadı ama ağlamaktan şimdi sizlele paylaşabiliyorum komşudan yazıyorum bu akşama alıcam bilgisayarımı ozmn uzun uzun anlatırım ama sizinle paylaşmadan içim rahat etmedi..bakın bakalım ne var orada =)
Eki Görüntüle 311565

dua edin canlarım nolur öğleden sonra kan testi yaptırmaya gidicem nolur bi aksilik olmasın..bu teste güvenerek sizleride heyecanlandırıyorum ama dua edin aksi olmadın emi?sizleri seviyorum hepinizi ayrı ayrı hep yanınızdayım..

günaydın canlarım

dilara hakkında takımca bir karara varmalıyız bugun.yarın ona göre listeye alma kararı vermeliyiz.daha sonra kaderi diğer takımların elinde..evet 4. takım dilara takımda kalsın mı gitsin mi

dilara sana bir liste yapacagım o listeye göre beslenebilirmisin?hem sağlıgın hem diyetin için çok önemli bir konu bu

[SUB][/SUB]

canımm insallah öledir. =)
kan testiyaptırmaya gidicem öğleden sora.sizleride haberdar edicem mutlaka..
dua et canım bebeğim bnmle kalabilsin..

sen yazmadan ben dua etmeye başladım bile inşallah canım sonucu bekliyorum

bu arada kafamın dolulugundan yazmayı unuttum.hafta sonu mevlanaya gittim ve orda hepiniz için ayrı ayrı dua ettim

canım şimdi çıkıyorum hastaneye gidicem.akşam bilgisayarımı alıpta gelicem herkese slmımı söle aksam haberdar ederim sizi çok öptüm herkes dua etsin bana..
tugbacım aklımdasın insallah sende bnm kdr mutlu haberle dönersin canım benımm..

inşallah canım.tugbanında bugun yarın kontrolu var.onun sonucunuda merak ediyorum.inşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin

denerimm ablacım 1-2 gün sonra sölerim böle oluo şöle oluyor diyeee bi de öyle deneyelim

eh artık bebişten sonra zayıflamaya gelirim :)
insallah minik beni bırakmassa
çok korkuyorum..

hayırlıı olsnnn duyguuuu
İnşallahhh allah gönlüne göre verirr veee miniğin hep seninle kalııırrr

duygu cum ben bu testleri yapmayalı yıllar oldu ama hatırladığım kadaıyla evetttt sen hamilesinnnnnn
çokkk sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.lütfen pozitif düşün bebeğin seninle kalacak inşallah bizde burdan resimlerini sevecezzzzzzz:))))
inşallah darısı öbür kızların başına tuğbacımda inşallah hayırlı sonuçlar alır öpüyorum sizi kızlarrrr

herkesee günaydııınnnnnnnn
bugün biraz sıkıntılı başladım güne ve acilen okula gidip tez raporumu vermem gerekiyor danışman hocama
kahvaltı yapamadım simdi bitane simit alıp yicem yarısını okul dönüşü de diğer yarısıını yerim ki bu da tahminen saat 2 de demek oluuyor

geldiğimde konuşuruuzzz herkesee güzel günler diliyoorummm

günaydın tatlımmmm.kolay gelsin.ama yemeğini aksatmamaya çalış.seviyorsan yanına 1 elma al kızımada aynı şeyleri söylüyorum oda anne ben bebekmiyimmm lisede okuyorum elimde elmaylamı dolaşacam diyorrr.

canım dualarım seninle. msj görünce bi garip hissettim valla. bebişine sağlıcakla kavuşursun Allahın izniyle. çok sevindim. kan testin de doğrular inş. haber bekliyoruz.

budur işte. deniz kenarında şöyle 1 saat oturmak herşeye bedel ya.keyfini sür.

iyi plan, raslantıya bırakma hep planlaman gerekiyor güzellik.

ne yaptın sen ya. ama dönüşte kendini nasıl kasacağını biliyom senin. 1. alıcan galiba yine.

ben onay veriyorum dilaracıma azimle uğraşıyor. liste de iyi bir fikir.

sen yazmadan ben dua etmeye başladım bile inşallah canım sonucu bekliyorum

bu arada kafamın dolulugundan yazmayı unuttum.hafta sonu mevlanaya gittim ve orda hepiniz için ayrı ayrı dua ettim

törenler de vardı heralde dimi. çok güzel geçmiştir. ben de görmek isterim.Allah dualarını kabul etsin.
içine ferahlık versin. gruptaki tüm arkadaşlarımız için hayırlısı olsun.

eh artık bebişten sonra zayıflamaya gelirim :)
insallah minik beni bırakmassa
çok korkuyorum..

iyimser ol. korkma hiç.

günaydın tatlımmmm.kolay gelsin.ama yemeğini aksatmamaya çalış.seviyorsan yanına 1 elma al kızımada aynı şeyleri söylüyorum oda anne ben bebekmiyimmm lisede okuyorum elimde elmaylamı dolaşacam diyorrr.

artık kantinlerde meyve olmıcakmıydı zaten. gerçi bizim kantinde görmedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…