çok üzüldüm takımımın bu haline kızlar lütfen kendinize gelin artık nerde o 1 günde sayfalar dolusu paylaşım yapan takım ..olmadı bu beğenmedim bu halimiziiii...........Bizim takıma nolduu yaaaa cok sessiziizzz
kulaklarımmı çınlatılmış benim geldim geldim ama takımımmız bayağı yavaşlamış arkadaşım....:))))))))))))canım benm ben geldim hatta tüm geçmişi okuyup işaretledim ama benm zilli yazmadan pc yi ofladı.klavyenin içinede oyun hamuru doldurdu.onu temizle et derken gitti aklımdan.
valla yav bluueeeeee gel artıkınnnnnnn.
bugün çok mutluyum.regl oldum antibiyotik 3 gün geciktirdi.ödüm patladı bi durum olcak die.
veeeeeee ayrıca reglim bittiği gün dukana başlıycam........
okulu özlemişim.okula daha girdim arabayı park ediyorum baktm sardılar sağımı solumu..gizlenip arbadan ben cıkınca cie yapıolar..çok tatlılar yaaaaaa
oooof of deşme şimdi benim yaramııııııııııııı........gözlerim yaşardı görünce sorma tatlım ya :)))
ama merak etmeyin arkadaşlar ben geldiğimö yeri unutmam...yediğim börek çörekleri hiç unutmammmm
doymamışsın ama az yemişsin maaşallah iradene canım....bugünkü menüm
öğlen: 1 haş yum. 1kk biraz fazla beyaz peynir domates 1 dlm kepek ekm.
1 yeşil çay
akşam :tabagn yarısına kepekli makarna
yarısına tavuklu nohut
bundan sonrada 1 kayısı çayı ve mandalina yerim
spor leslie yapıcam 3 mil
hiççç doymadım çok mutsuzummmm((
ekmek de olmasa süper menüymüş canım...sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, çeyrek tavukburger, süt
ara: 1 mandalina, 1 küçük elma
öğlen: yoğurtlu haşlama karnıbahar, 2 dilim çavdar ekmeği, salata
ara:1 mandalina, 1 küçük elma
akşam: yarım mandalina, 4 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık yoğurt,salata ile 2 çatal kepekli makarnayı karıştırdım(makarna artı güya), 1dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 mandalina
ekinezyalı kış çayı içtim, sevmedim.
leslie mi yaptım.
duygu bu teste göre hamilesin canıminşallah Allah gönlüne göre versin
[SUB][/SUB]
canımm insallah öledir. =)
kan testiyaptırmaya gidicem öğleden sora.sizleride haberdar edicem mutlaka..
dua et canım bebeğim bnmle kalabilsin..
sen yazmadan ben dua etmeye başladım bileinşallah canım sonucu bekliyorum
bu arada kafamın dolulugundan yazmayı unuttum.hafta sonu mevlanaya gittim ve orda hepiniz için ayrı ayrı dua ettim
canım benım allah kabul etsin insallah..çok saol..
ee ben şimdi napıcam
sayfamızda misafirmi olucam artık?
sohbete bekleriz artık canım
canım şimdi çıkıyorum hastaneye gidicem.akşam bilgisayarımı alıpta gelicem herkese slmımı söle aksam haberdar ederim sizi çok öptüm herkes dua etsin bana..
tugbacım aklımdasın insallah sende bnm kdr mutlu haberle dönersin canım benımm..
denerimm ablacım 1-2 gün sonra sölerim böle oluo şöle oluyor diyeee bi de öyle deneyelimgünaydın canlarım
dilara hakkında takımca bir karara varmalıyız bugun.yarın ona göre listeye alma kararı vermeliyiz.daha sonra kaderi diğer takımların elinde..evet 4. takım dilara takımda kalsın mı gitsin mi
dilara sana bir liste yapacagım o listeye göre beslenebilirmisin?hem sağlıgın hem diyetin için çok önemli bir konu bu
eh artık bebişten sonra zayıflamaya gelirim :)
insallah minik beni bırakmassa
çok korkuyorum..
kızlar biliyorum bu hafta yanınızda olamadım sizleri çok özledim ama ben size bi süprizle geldim sanırım..eğer bi aksilik çıkmassa insallah size bi resim göstermek istiyorum biliyorum hepiniz bnm kadar sevineceksiniz..ölee şaşkınımki daha öğreneli 1 saat olmadı ama ağlamaktan şimdi sizlele paylaşabiliyorum komşudan yazıyorum bu akşama alıcam bilgisayarımı ozmn uzun uzun anlatırım ama sizinle paylaşmadan içim rahat etmedi..bakın bakalım ne var orada =)
Eki Görüntüle 311565
dua edin canlarım nolur öğleden sonra kan testi yaptırmaya gidicem nolur bi aksilik olmasın..bu teste güvenerek sizleride heyecanlandırıyorum ama dua edin aksi olmadın emi?sizleri seviyorum hepinizi ayrı ayrı hep yanınızdayım..
herkesee günaydııınnnnnnnn
bugün biraz sıkıntılı başladım güne ve acilen okula gidip tez raporumu vermem gerekiyor danışman hocama
kahvaltı yapamadım simdi bitane simit alıp yicem yarısını okul dönüşü de diğer yarısıını yerim ki bu da tahminen saat 2 de demek oluuyor
geldiğimde konuşuruuzzz herkesee güzel günler diliyoorummm
kızlar biliyorum bu hafta yanınızda olamadım sizleri çok özledim ama ben size bi süprizle geldim sanırım..eğer bi aksilik çıkmassa insallah size bi resim göstermek istiyorum biliyorum hepiniz bnm kadar sevineceksiniz..ölee şaşkınımki daha öğreneli 1 saat olmadı ama ağlamaktan şimdi sizlele paylaşabiliyorum komşudan yazıyorum bu akşama alıcam bilgisayarımı ozmn uzun uzun anlatırım ama sizinle paylaşmadan içim rahat etmedi..bakın bakalım ne var orada =)
dua edin canlarım nolur öğleden sonra kan testi yaptırmaya gidicem nolur bi aksilik olmasın..bu teste güvenerek sizleride heyecanlandırıyorum ama dua edin aksi olmadın emi?sizleri seviyorum hepinizi ayrı ayrı hep yanınızdayım..
iyi geceler kızlar bu gün kendimi çok iyi hissediyorum düzelen bişeylermi var yookkk,ama neden bilmiyorum kendimi güçlü ve mutlu hissediyorum.yediklerimi yazim diycemde menü yokki acıktıkça azcık bişeyler yedim .bir tek akşam menüsünü yazabilecem ondada kaçırdım sanırım.
akşam:tavuk sote ,3-4 kaşık pırasa biraz ekmek.
ara:benim büyük kızım aynen benim gibi tatlıyı çok seviyor akşam puding ve bisküitli pasta yaptı ondanda 1 dilim yedim.baya baya 1 dilim yedim yaniiii
kızlar sizi dinledim ve bu gün kendime vakit ayırdım spor yapim biraz dedim.öğleden sonra tarçını aldım ve çıktım kulaklıklarımı taktım şarkı dinledim yağmura yakalandım ıslandım sonra sitenin önündeki kamelyaya oturup denizi seyrettim dalgalar bana terapi gibi geldi.sonra yağmur durdu ve biz tarçınla tekrar dolaştık.tarçın yolda gördüğü erkek köpeklere kur yaptı çok şekerdi yaaaainanılmaz bir enerjiyle eve döndüm .
bir kaç gündür netten film izliyorum o da bana çok iyi geliyor kızlar seyretmediyseniz özcan deniz ve deniz çakırın oynadığı ya sonrayı seyrettim harikaydı çok güldüm bence izleyin.kulağıma kulaklıkları taktım sinema salonunda gibi kahkaha attıkça benim kütük (kocam oluyor kendisi) bana tuhaf tuhaf bakıyordu,heralde kafayı yediğimi düşündü ama benim keyfimi kaçıramadı.neyse kızlar sabah görüşmek üzere sizleri seviyorummmmm
hayır işte şanssızlık bu hafta listeye gircem ya abuk subuk geçti hafta
erkek arkadaşıma da dert yanıyorum sürekli yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum kilo alıyorum diye
bak 1 ay sonra nasıl farketcen sabreet diyo başka bişey demiyo
evet ben yarınki menümü simdiden hazırladım kafamda
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin domates ve kayısı çayı
ara 1 mandalina
ara 1 mandalina daha yolda olcam cnku
öğle 1 kase çorba şehriye corbası
ara 1 mandalina daha
akşam 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmeği ve bol salataaa
spor salona gidicem oryantal var 30 dk artı evde 30dk leslie yapcam
su 2 lt hadi bakalım!
yoğunluk ve misafir trafiğimden dolayı tam olarak ne yediğimi hatırlayamadığımdan ve geçen cuma belimi pimapenin köşesine vurmamdan ötürü menü ve spor ile ilgili paylaşım yapamıyorum lütfen kusura bakmayı bu hafta kilo almadan bildirim yaparsam ne ala ama kilom fazla çıkarsa artık bu haftalık bağışlayın beni lütfennn..........birazda canlanın artık yaaaaaaaaaaaaa
günaydın canlarım
dilara hakkında takımca bir karara varmalıyız bugun.yarın ona göre listeye alma kararı vermeliyiz.daha sonra kaderi diğer takımların elinde..evet 4. takım dilara takımda kalsın mı gitsin mi
dilara sana bir liste yapacagım o listeye göre beslenebilirmisin?hem sağlıgın hem diyetin için çok önemli bir konu bu
sen yazmadan ben dua etmeye başladım bileinşallah canım sonucu bekliyorum
bu arada kafamın dolulugundan yazmayı unuttum.hafta sonu mevlanaya gittim ve orda hepiniz için ayrı ayrı dua ettim
eh artık bebişten sonra zayıflamaya gelirim :)
insallah minik beni bırakmassa
çok korkuyorum..
günaydın tatlımmmm.kolay gelsin.ama yemeğini aksatmamaya çalış.seviyorsan yanına 1 elma al kızımada aynı şeyleri söylüyorum oda anne ben bebekmiyimmm lisede okuyorum elimde elmaylamı dolaşacam diyorrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?