Bizim burasi gunesli ama serin dun yagmur yagdi ondan galiba nirmaldede cok sicak olmuyo ztnKızlar çok sıcak değil mi yaa bayiliciiim ayhavada bi sıkkın bulutlu aynı benim gibi Regl bunalimimda tavan zaten herşey dıt gibi mod on
Usutecek hava nerdeyse az durup dönmek istiyorum ben şuan oturduğum yerde su gibiyimeğer orada da havalar buradaki gibiyse üşütmedir ama yine de bir test yaptırın canım içiniz rahatlar.
Ohh be guzel yaaatüh ya yok mu cihaz yanında şarj edecek.
ben tatil hazırlıkları yapıyorum sözde biraz daha hazırlanmazsam çarşambaya kayacak.
Orası neresi gülüm bana azcık lazım o derinliktenBizim burasi gunesli ama serin dun yagmur yagdi ondan galiba nirmaldede cok sicak olmuyo ztn
Naber Suzan Suzi sen de yok mu tatil planı ayrica neyin sırrini ariyon sen fettanettiOhh be guzel yaaa
Tam benlikmis. Yazın çok ama çok mutsuz oluyorum.Yozgat in ilcesi akdağmadeni burasi çamlık bolge oldugu icin hep serin 22-23derece olsa bu ne sicak diye şaşırıyoz
Daha iyiyim canim
Sen nasilsin?
kizlar dun aksam esim bogazim giciklaniyor dedi, gece cok kotulesti,
bugun bende bogaz gicikligi ve halsizlik basladi, cok hizli ilerliyor,
ne oldu ki acep, usuttuk mu nedir bilemiyorum.
Naparsiniz nedersiniz kizlar?
Alay ediyom laÇok sağol Krakerimmm
Çok şükür, hergün biraz daha iyi oluyorum
Çok geçmiş olsun canım..
Kayınvalidemden geldim eve geçemedim hiç, oturuyorum bahçede..
Sen napıyorsun?
Ne sırrı kız, 10 gün ara verdim neredeyse 1 kg artıyla döndüm
Napayim canim yaa oyle evdeyim cok sıcak salon balkon yatak odası geziyorumaysunayy napiyon kuzum?
Oyy. Sende geceden sonra bisey yeme sakin. Bu islem son islemmi?Napayim canim yaa oyle evdeyim cok sıcak salon balkon yatak odası geziyorum..Sabah opu. Islemim olacak qklim orda. Ankaraya gidecegim...Hemsire 8 saat açlıkla gelin oglen 2 3 e kadar bisey yiyemezsiniz gece yeyin biseyler dedi
İlahi bende önemli bişey sandım 3 günde 1 kilo almasi nolcak herkesin bildiği sır değildirNaber Suzan Suzi sen de yok mu tatil planı ayrica neyin sırrini ariyon sen fettanetti
Var tabikii. Ama daha 1 ayim var3 gunde nasil 1 kilo almislar onun sırrı
Aboow masallah kız. Napıyon sen bakım söyle gızlı kalmasınKontrol
Cuma:59.3
Pazartesi: 58.3
Fark: 1 kg
Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik
Eki Görüntüle 2882593
Oyyhh ceydoşum sen vera yla bana benzedın yaw. Yerımızde sayıyoz vallacuma : 70,8
bugün : 71 yemin ederim lanetlendim. oturup nazar duası okuyacağım bugün kendime.
Eki Görüntüle 2882688
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?