Kiz adimsayarim isyerinde sarji bittiOluyom her tarafim agriyor,
Gunluk on bin strigim yanacak ona uzuluyorum
Kalk yuru yanmasin aman.
Kaptanim ben kim. Menu yorumlamak kim.@matilda34 @Mahi57 @Yzgt66 @emell_tavsannesi @Lusi @lida @beyaz lotus @ysmnczm @Karpuzuncekirdegi K klbk33 @AKovser @KumraL_KrakeR @_Vera_ @caroline84 Melegimkorusun @BlueSkyyyy @bnnu @Suzan Avci @aysunayy @esmeriiim sedulu CEYDOS Alys
Herkesi etiketledim cunku genel bir sorun bu.
Sadece menü yazip giden kesim, esas takim konusunada yazmaniz gerekiyor.
Hastalik /tatil de Beklentim yok.
Ve kaptan olmayan 2 kisi sadece yorum yapiyor menulere. Neden?
İyi akşamlar hanımlar ben bugün doyamadım bir türlü regl olmam lazım sanırım ondan
Pazartesi menüm
Sabah
1 çay bardağı süt, 2yk yulaf, yarım muz, 10tane kadar yanan mersini, 2 ceviz ile lapa
Ara
2 tane wasa üstüne biraz krem peynir ve hindi füme koydum
Ara
10çiğ badem, 3 kuru hurma
Ara ( çok açılmıştım yine)
Yarım muz, 3 tane kadar Altınbaşak kepekli bisküvi
Akşam
Somon , salata, soda
Su: 3lt daha da içerim gibi
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş : 150p
11600adım: 348p*2 : 696
Top: 846p
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Afiyet olsun abla güzel menü olmuş. Keçiboynuzu ünü ile suyu niçin napıyorsun merak ettim özel bir diyet mi?KAHVALTI:
İki dilim t.bugday ekmeği+20 Gr sepet peyniri ile tost, 30 Gr süzme peynir, haşlanmış yumurta, salatalik, kapya ve yeşil biber, 10 Gr çiğ kaju, 15 Gr siyah kuru üzüm.
Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata
25 Gr keçiboynuzu unu+ su
OGLEN:
250 ml ayran+10 Gr chia tohumu, bir şeftali, 3 ceviz içi
2 top çilekli fit dondurma
Yeşil çay
AKSAM:
250 Gr mantarlı tavuk sote, karışık yeşil salata
Su 4 lt' olmak üzere.
Çiğ köfteye rağmen iyi menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Tekrar takıma hoşgeldin
sen kenarda dur kuzum sana laf söylemem zaten. herkes görüyor.Ben elimden geleni yapiyorum
Strig ne kiz entel dantelOluyom her tarafim agriyor,
Gunluk on bin strigim yanacak ona uzuluyorum
Kalk yuru yanmasin aman.
Yorum yapma kismini bu yuzden biraktimkaptanım sonuna kadar sana katılıyorum.
menüler gün bitiminde hemen yazılmalı o günün kritiğini yapmak çok önemli diğer güne hatasız başlamak açısından. yine arkadaşlarımızın menülerine yorum yapmamız gerekiyor bizim göremediğimiz hatayı belki başka bir arkadaşımız görecek. takımda bir salmışlık aldı başını gidiyor. su her fırsatta diyoruz uyarıyoruz önemli diye hatırlatma yapmasak içilen su miktarı çoğunuzun menüsünde olmuyor. ben ifadelerle anlatmaya çalışıyorum bir iki kişi dışında neden üzgün ifade koydun diye sormuyor neden?
suzinin yüksek kilo verdiği gün ben ağladım. hasedimden mi hayır o kadar çok sevindim ki gözyaşlarıma engel olamadım. burada verilen her kilo bizi mutlu ediyor. bir silkelenin bir kendinize gelin artık. hem kendimiz hem de takım için aktif olmanın zamanı geldi çattı diye düşünüyorum.
kusura bakmayın ben kendi adıma menü yazdım kaçtım kişilerin menülerine artık ne ifade ne de yorum yapacağım.
Haha selam AlysMelegim Alys ben.
Evet bu menu hic senin tarzin degil.
Ben de reglim, aynen senin gibi ara ogun yaptim. %75 lik bitter yedim bugun, senin sabahki karisimin neredeyse aynisini yaptim, yogurtla hazirladim, ustune cikolata kestim mis gibi olduregl hediyesi kendime
Strig ne kiz entel dantel
Adim diyeceeni ellam, haspamStrig ne kiz entel dantel
Haha selam Alysyaa herkes isim değiştirmiş tanıyamaz oldum kimseyi belki direk çikolata yeseydim bu kadar olmazdı ama İnan hala açım yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi. kendime inanamadım bugün takıma dönünce olacak iş değil azar yiyesim var belli ki
Ula entel dantel takilan masum köylüNasil yaziliyor ya, sacmalamis olabilirim.
Her gun hedefe ulasirsan sayiyor ya, 10 gunluk strick yaptin diye mesela, bugun 10bini tamamlayamayinca sifirlanacak.
Beni ve garagozlumu kiskandi bamyaHaha selam Alysyaa herkes isim değiştirmiş tanıyamaz oldum kimseyi belki direk çikolata yeseydim bu kadar olmazdı ama İnan hala açım yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi. kendime inanamadım bugün takıma dönünce olacak iş değil azar yiyesim var belli ki
@matilda34 @Mahi57 @Yzgt66 @emell_tavsannesi @Lusi @lida @beyaz lotus @ysmnczm @Karpuzuncekirdegi K klbk33 @AKovser @KumraL_KrakeR @_Vera_ @caroline84 Melegimkorusun @BlueSkyyyy @bnnu @Suzan Avci @aysunayy @esmeriiim sedulu CEYDOS Alys
Veracım selam canım okul bitti mi iş hayatı başlamış hayırlı olsun canımKaptanım beni esas listeye almasan olur mu ben esas liste takım işine girersem takımı kötü etkileyebilirim. Şuan hayatımı oturtmaya çalıştığım bir dönem iş ev arası diyetle bir denge kurmaya çalışıyorum. Bir süre daha pilav üstü devam etsem olur mu
Yalnız benim senin açıklamanı bile anlamamamNasil yaziliyor ya, sacmalamis olabilirim.
Her gun hedefe ulasirsan sayiyor ya, 10 gunluk strick yaptin diye mesela, bugun 10bini tamamlayamayinca sifirlanacak.
Yok oyle siyrilmakKaptanim ben kim. Menu yorumlamak kim.
ben sizin yorumlardan birsey kapanlardanimm
Ama simdi yanlis bi yorum yaparim kiz 100 kilo olurYok oyle siyrilmak
Kabul edilmedi
Sikinti sende degil bamyadaVeracım selam canım okul bitti mi iş hayatı başlamış hayırlı olsun canım
Yalnız benim senin açıklamanı bile anlamamamo kadar yabancıyım konuya düşün
Haklısın. 15bindeyim@matilda34 @Mahi57 @Yzgt66 @emell_tavsannesi @Lusi @lida @beyaz lotus @ysmnczm @Karpuzuncekirdegi K klbk33 @AKovser @KumraL_KrakeR @_Vera_ @caroline84 Melegimkorusun @BlueSkyyyy @bnnu @Suzan Avci @aysunayy @esmeriiim sedulu CEYDOS Alys
Bende regl im. Ve bi dondurma yedimMelegim Alys ben.
Evet bu menu hic senin tarzin degil.
Ben de reglim, aynen senin gibi ara ogun yaptim. %75 lik bitter yedim bugun, senin sabahki karisimin neredeyse aynisini yaptim, yogurtla hazirladim, ustune cikolata kestim mis gibi olduregl hediyesi kendime
Çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah4 temmuzdaki menüm ( dün çok karışık geçti yazamadım kusura bakmayın kayinbabam rahatsızlandı bugün ameliyat oldu şimdi yoğun bakımda)
- sabah : karpuz ,
Öğle: Ekmeğin yarısından daha küçük ekmekle sucuklu tost
Akşam : karpuz, 1 avuç kadar etli bulgur pilavı , çok az yoğurt
2 litre su içildi
Çok beğendim
Bamya kimSikinti sende degil bamyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?