Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanim ben kim. Menu yorumlamak kim.
ben sizin yorumlardan birsey kapanlardanimm

Melegim Alys ben.

Evet bu menu hic senin tarzin degil.
Ben de reglim, aynen senin gibi ara ogun yaptim. %75 lik bitter yedim bugun, senin sabahki karisimin neredeyse aynisini yaptim, yogurtla hazirladim, ustune cikolata kestim mis gibi oldu regl hediyesi kendime

Afiyet olsun abla güzel menü olmuş. Keçiboynuzu ünü ile suyu niçin napıyorsun merak ettim özel bir diyet mi?
Arrietty_ sedulu @FatmaGirik
Kahvalti=2yum
1 yk cokelek
1tk cemen
2dilm kurutulmus ekmek
5dlm domates
Ara=2incir
2cig kofte
Aksam=5yk kavrulmuş kiyma bi bardak ayran
2litre su devam ediyorum 30dkka tempolu leslie
Çiğ köfteye rağmen iyi menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Tekrar takıma hoşgeldin

Yorum yapma kismini bu yuzden biraktim

Sira baskalarina gelsin. Hep ayni kisiler. Aktif olup sohbet eden kesimde ayni. 5-6 kisi
Garip, bugun cuma da degil. "Gaddarligim" üstümde

Kisir bir dongu olusuyor takimda. Zaten kurallarda yaziyor yorum yapilmali ve menü Hergün paylasilmali diye.
Yedikden hadi 1 saat sonra paylasin
Tablolarda o sebepden geri kaliyor
sedulu gibi sabah yazilani kabul etmemek en guzeli.
Hepimizin colugu cocugu, isi, evde temizlik, Yemek durumlari var. Ama günde 5 post atamamak bana garip geliyor

Haha selam Alys yaa herkes isim değiştirmiş tanıyamaz oldum kimseyi belki direk çikolata yeseydim bu kadar olmazdı ama İnan hala açım yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi. kendime inanamadım bugün takıma dönünce olacak iş değil azar yiyesim var belli ki

Yok ben reglcilere hep diyorum, bitterinizi yeyin sabahtan diye
%85 ve ustu bence hic vicdan yapmadan sabah veya ara ogunde yenir.

Beni ve garagozlumu kiskandi bamya

Malesf haklisiniz kaptanim ,gunluk menumu ne kadar yazsamda hergun bende yorum yapamiyorum bazen kendi yediklerim iyi olmadigini dusundugim.icin yazmiyorum bazende hic firsatim kalmiyor. Tatile geldiğimizden beri cocuklarin tum dikkati uzerimde babalari olmayinca yeni uye oldugum icin izinde alamiyorumumkun oldugu kadar dahil olmaya calisiyorum

Veracım selam canım okul bitti mi iş hayatı başlamış hayırlı olsun canım
Nasil yaziliyor ya, sacmalamis olabilirim.

Her gun hedefe ulasirsan sayiyor ya, 10 gunluk strick yaptin diye mesela, bugun 10bini tamamlayamayinca sifirlanacak.
Yalnız benim senin açıklamanı bile anlamamam o kadar yabancıyım konuya düşün

Haklısın. 15bindeyim
Bende regl im. Ve bi dondurma yedim

Çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah
Çok beğendim
Sikinti sende degil bamyada
Bamya kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…