- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Daha iyiyim canimGünaydın canım.. Nasıl oldun, daha iyi misin?
GunaydinGünaydın kızlar
İşe geldim, kahvaltı etttim şimdi. Evden getiriyorum kahvaltımı. Çok azimliyim. :) Yani ben menülerimi yazsam mı bilemedim. Şu an diyet yapmadığım için diğer arkadaşların motivasyonunu bozar mıyım acaba? İnsanlar bütün gün detoks yapınca akşam benim menüde dondurma, tatlı filan görünce belki olumsuz etki yapar.
GünaydınnnGunaydin kizlar
Dun menu yazmayanlar lutfen bugun yazsinlar.
Ayrica bugun kontrol tarti günü
4. Takim menu ve spor listeleri konusuna yaziyoruz
Cuma bildirimi seklinde
@Suzan Avci @KumraL_KrakeR @aysunayy @Mahi57 @Yzgt66 @emell_tavsannesi @Lusi @lida @beyaz lotus ysmnczm @Karpuzuncekirdegi @klbk33 @AKovser @Karpuzuncekirdegi @alys @bnnu CEYDOS @matilda34 @Melegimkorusun @_Vera_ BLU3
+500 geldim ama detoks sonrası olduğu için sanırım bir de adetim yoksa hiç kaçamak yapmadım benTarti fotolarını atmayı unutmayın. Artı gelenler 2 günlük menü değerlendirmesini yapsınlar ki cumaya kadar hatasız gidelim.
Sende bu azim varken daha güzelini yaparsınşahanesin kuzum gündüz yazamadım kafam bin kazandı.ilk resmin benim şu anki halim. darısı başıma diyeyim.
yahaha dizginlenemez trakyalılar . kızlarımı kendimden beter yetiştirdim vay gelecekteki eşlerinin haline diyorum ben.
bel odun gibi ama onu ne yapacağız.Sende bu azim varken daha güzelini yaparsın
zaten bacaklarında ince
bacak inceyse herşey hallolur
Sabah tartıldım, sürekli tartılıyorum zaten ama foto çekmedim. Cuma atarım gene.Şu an kilom 55.9 ama regl oldum şimdi. ondandır diye düşünüyorum. Kilom artması inşallah amin:)Gunaydin
Sadece istersen Pazartesi kontrol tarti bildirimi yap
Cuma mutlaka yap :)) tartiliyorsundur hala? O yuzden mutlaka dedim. Ayni gün tartiya devam etmek mantikli
Menü yazmakda zorunlu degilsin mezun oldugun icin. Ama baktin kilon artiyor ozaman baslarsin. Gerci koruyacagina eminim ben
Geçmiş olsun canım. İnşallah korona değilsinizdir.kizlar dun aksam esim bogazim giciklaniyor dedi, gece cok kotulesti,
bugun bende bogaz gicikligi ve halsizlik basladi, cok hizli ilerliyor,
ne oldu ki acep, usuttuk mu nedir bilemiyorum.
Alys gecmis olsun yavrum. Nasılsınız test yaptırdınız mi ? Çocuklarda var mi bir sıkıntı ?
Aman çocuklara bir şey olmasın da yetişkinler bir şekilde atlatırız. Bol su ihmal etmeyin. Hastalıkta unutuluyor genelde. Tekrar geçmiş olsun canım bi gelişme olursa yaz buraya da. En kısa sürede toparlanırsınız umarımyok canim daha yeni cikti iste, test falan aklimiza gelmedi,
cocuklar canavar, simdilik esim kotu, ben de hafiften kotulesiyorum gibi.
Hic bekletmeyin test olun. Carsamba oyleydim. Is cikisi direk test olmaya goturdu esim. Negatif ama birkac gün surdu. Bogazim hala kotu sesim de. Ama dun test oldum yine negatif. Hic olmazsa iciniz rahatlasinyok canim daha yeni cikti iste, test falan aklimiza gelmedi,
cocuklar canavar, simdilik esim kotu, ben de hafiften kotulesiyorum gibi.
kizlar dun aksam esim bogazim giciklaniyor dedi, gece cok kotulesti,
bugun bende bogaz gicikligi ve halsizlik basladi, cok hizli ilerliyor,
ne oldu ki acep, usuttuk mu nedir bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?