Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
İşe geldim, kahvaltı etttim şimdi. Evden getiriyorum kahvaltımı. Çok azimliyim. :) Yani ben menülerimi yazsam mı bilemedim. Şu an diyet yapmadığım için diğer arkadaşların motivasyonunu bozar mıyım acaba? İnsanlar bütün gün detoks yapınca akşam benim menüde dondurma, tatlı filan görünce belki olumsuz etki yapar.

Gunaydin
Sadece istersen Pazartesi kontrol tarti bildirimi yap
Cuma mutlaka yap :)) tartiliyorsundur hala? O yuzden mutlaka dedim. Ayni gün tartiya devam etmek mantikli

Menü yazmakda zorunlu degilsin mezun oldugun icin. Ama baktin kilon artiyor ozaman baslarsin. Gerci koruyacagina eminim ben

Günaydınnn
Tarti fotolarını atmayı unutmayın. Artı gelenler 2 günlük menü değerlendirmesini yapsınlar ki cumaya kadar hatasız gidelim.
+500 geldim ama detoks sonrası olduğu için sanırım bir de adetim yoksa hiç kaçamak yapmadım ben

Sende bu azim varken daha güzelini yaparsın
zaten bacaklarında ince
bacak inceyse herşey hallolur

Sabah tartıldım, sürekli tartılıyorum zaten ama foto çekmedim. Cuma atarım gene.Şu an kilom 55.9 ama regl oldum şimdi. ondandır diye düşünüyorum. Kilom artması inşallah amin:)
H3RA_ kaptanım müthiş olmuşsun maşallah tu tu tu.

yok canim daha yeni cikti iste, test falan aklimiza gelmedi,
cocuklar canavar, simdilik esim kotu, ben de hafiften kotulesiyorum gibi.
Aman çocuklara bir şey olmasın da yetişkinler bir şekilde atlatırız. Bol su ihmal etmeyin. Hastalıkta unutuluyor genelde. Tekrar geçmiş olsun canım bi gelişme olursa yaz buraya da. En kısa sürede toparlanırsınız umarım

yok canim daha yeni cikti iste, test falan aklimiza gelmedi,
cocuklar canavar, simdilik esim kotu, ben de hafiften kotulesiyorum gibi.
Hic bekletmeyin test olun. Carsamba oyleydim. Is cikisi direk test olmaya goturdu esim. Negatif ama birkac gün surdu. Bogazim hala kotu sesim de. Ama dun test oldum yine negatif. Hic olmazsa iciniz rahatlasin

kizlar dun aksam esim bogazim giciklaniyor dedi, gece cok kotulesti,

bugun bende bogaz gicikligi ve halsizlik basladi, cok hizli ilerliyor,

ne oldu ki acep, usuttuk mu nedir bilemiyorum.

Gecmis olsunn ,havalar soguk yazmistin belkide dokunmustur yazin soguyu ayri hasta yapiyor

1 saatlik eva maratonumu tamamladım yine bu sıra sadece dans edesim geliyor böyle kafama göre takılıyorum. 9000 adım oldu şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…